|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
3.2.2010 8:00:38   
zup2
Dobro jutro!

Barbi kako lep trebušček user posted image Meni so pa danes kile poskočile, tako da sem že sedaj na +10 user posted image

Tanja_Jes jaz se mažem z mangovim maslom. Moram rečt, da mi je super, se pa z njim mažem kar po celem telesu. In ja...okroglo je res lepo...pa še res pravijo, da bo punčka user posted image

Vsem skupaj želim en prekrasen dan, jaz šibam v Italijo gledat (in tudi kaj kupit user posted image ) otroško opremo!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.2.2010 8:01:53   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

BarbiG super trebušček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lep pozdravček in lep dan vsem!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.2.2010 8:09:57   
sapi
Dobro jutro ..

Loremi hvala za kavico ...

Iiiiiiiiiiiii kakšni lepi trebuščki zup in Barbi ...

Jaz imam pa danes en tak dan, ko bi kar doma ostala user posted image ...

Povejte kako je s tem vidnim premikanjem otročka. Jaz ga čutim vsak dan non stop nekaj brca v glavnem pravi mali razgrajaček, vendar trebuh se mi pa ne premika. Pa z glavico navzdol je že od morfologije torej že ves čas v enakem položaju. A je to ok.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.2.2010 8:17:40   
BarbiG
Sapi, vse je v redu, se ti pa še vedno lahko kej okol obrne in te obrate boš tud čutila. Je pa tko, da v mojih prvih dveh nosečnostih, sta bila otročka tud z glavo navzdol od morfologije naprej in se nista nič več okol obrnila. Je pa to v redu. Bomo vidli kako bo zdaj, kos ta dva not. Upam, da bosta obrnjena na glavo, ker bi rada naravno rodila in ne s CR.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.2.2010 8:33:23   
sapi
Barbi hvala saj se mi je zdelo, da je ok, ker mi ni G nič rekla. Ampak, če mi še kdo potrdi sem potem bolj mirna. Upam, da res tako ostane. Bi pa rada videla trebušček kako se premika, ko poslušam oz berem kako vidijo premikanje.
Držim pesti zate, da bo vse ok in boš rodila kot si želiš.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.2.2010 10:07:30   
bit
Dobro jutro sonosečke....

jst sem zamenjala dan za noč....user posted image user posted image
ponoči ne spat zutraj bi pa tako spala user posted image , spat grem ob 23 spim do prvega lulanja cca 2-3 potem je pa konec...ob 7 pa nazaj zaspim...čez dan ne spim..
A ima še katera ali pa je imela tako spanje...kako ste rešile.

Drugač sva pa midva vredu....vsake toliko me špikne in mi pove da rabi malo več prostora...user posted image komaj čakam nuhalno...

Barbi no vidiš da bodo šle kile gore dole...

sapi....uhh tebe pa že dolgo nisem brala...vidim da si vredu...

zup fanj zapravljaj...user posted image user posted image user posted image user posted image pa poročaj kaj in kje si kupila....obvezno

loremi......tebi pa ...naj te danes pregled razveseli in pomiri...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.2.2010 10:38:41   
Goldy
Barbi - user posted image  tudi za tvoj buši!!! Je tudi lep!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.2.2010 15:16:51   
BarbiG
Sam na hitrco, preden grem domov, da nas dvignem iz druge strani mal viši.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.2.2010 17:44:32   
loremi
Evo mene s prevega pregleda,
user posted image  jooooj hepi hepi
obe pikici sta zrasli na 37 mm (upam, da je to ok velikost za 10 teden, dr. je rekel, kokr da je to že za 11. teden, sam je pol še dodal, da se to včas lohk tud kej tko tko meri user posted image ), srčka bijeta user posted image

kri in vodo sem dala, neki izvidi so že bli, menda ok, na nekatere je še treba počakat

Punce, eno pomoč oz. kaj vem, mnenje ..... kam ste se naročile na nuhalno svetlino (Ljubljana), v Leonišče al v porodnišnico? Morm čimprej tole opravit, je rekel dr. da do 12. tedna. 17.02. pa imam ponovni pregled.

Mhm še tole, glede izcedkov, pravi, da je to lahko beli tok, ki spremeni barbo, predno pride ven user posted image . Ma moj dr. teh mojih izcedkov sploh ne jemle resno no. Pravi pa, da naj pazim nase. In da bi blo fino, da krvavitev nebi bilo več. To jh res ne rabim.

< Sporočilo je popravil loremi -- 3.2.2010 17:45:38 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.2.2010 17:47:23   
Goldy
loremi -superca za pikici!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.2.2010 18:30:59   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Evo mene s prevega pregleda,
user posted image  jooooj hepi hepi
obe pikici sta zrasli na 37 mm (upam, da je to ok velikost za 10 teden, dr. je rekel, kokr da je to že za 11. teden, sam je pol še dodal, da se to včas lohk tud kej tko tko meri user posted image ), srčka bijeta user posted image

kri in vodo sem dala, neki izvidi so že bli, menda ok, na nekatere je še treba počakat

Punce, eno pomoč oz. kaj vem, mnenje ..... kam ste se naročile na nuhalno svetlino (Ljubljana), v Leonišče al v porodnišnico? Morm čimprej tole opravit, je rekel dr. da do 12. tedna. 17.02. pa imam ponovni pregled.

Mhm še tole, glede izcedkov, pravi, da je to lahko beli tok, ki spremeni barbo, predno pride ven user posted image . Ma moj dr. teh mojih izcedkov sploh ne jemle resno no. Pravi pa, da naj pazim nase. In da bi blo fino, da krvavitev nebi bilo več. To jh res ne rabim.

Loremi, tole je pa prečudovit raport. Supercauser posted image !!! Ste junaki, prav res, vsi trije!!!

Mi smo šli na morfologijo v Dravlje. Je bil striček zelo prijazen....čaki, grem gledat....mislim, da se piše Mujezinovič. Koštalo je 60 EUR, potem sem šla pa, ziher je ziher, še na krvnega na polikliniko in tam pustila dodatnih 40 EUR.

Pri nas smo pa ravnokar sestavili previjalno komodico. Ježešna je cortlih. Samo še eno štručko rabimouser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.2.2010 18:53:24   
BarbiG

Loremi, jst bi na tvojem mestu klicala v porodnišnico in se naročila pri dr. Pušenjaku, ki je v porodnišnici kar stručko za dvojčke, poleg Cerarja. MEn je Dr. Pušenjak delal nuhalno in sem bila fejst zadovoljna. Drgač pa čestitam, da je s korenjakoma vse v redu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.2.2010 19:33:35   
bit
loremi...kako sem vesela zate in tvoja čmrljčka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa odmisli vse slabe misli in uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
4.2.2010 7:52:03   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Punce hvala vam!

Bom res poskusla priklicat porodnišnico in se po možnosti še zment za dr. Pušenjaka, upam, da bo šlo.

Mi je pa dr. rekel, da imam PDP 06.09.2010. Se mi nekak zdi, da je to en teden kasnej, kot sem sama mislna, ampak sej nima veze.

Lep dan želim vsem in srečno naprej!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
4.2.2010 8:29:13   
loremi
Nisem dobila dr.Pušenjaka, lahko šele 23.01., ker je menda prej na dopustu. user posted image  Tko da sem naročena na nuhalno svetlino v Porodnišnici Ljubljana 16.01. pri dr. Premru (upam, da sem prav zatopla priimek). Upam, da bo vseeno ok. Gospa, s katero sem govorila prek telefona, je rekla, da ona tud dela z dvojčki.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
4.2.2010 8:31:31   
mismis
Loremi, superca za pikice user posted image user posted image user posted image , me prav veseli, da ste ok in da lepo rastete

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
4.2.2010 8:41:29   
sapi
Dobro jutro ...

bit pozdravček tudi tebi ... sem spremljala tvojo zgodbo in držala pesti zate in tudi kaj napisala res, da bolj poredko a iz srca  user posted image ... Glede nespečnosti ti ne morem pomagati se mi zgodi enkrat na mesec, da ne morem spati to pa je tudi vse. Ti bo kaka druga kaj svetovala.
zup upam, da je bil šoping uspešen. Kje pa si bila?
loremi super za pregled in dva srčka, ki veselo rasteta v tebi user posted image user posted image . Jaz sem šla na nuhalno k Pušenjaku, ker sem hotela biti sigurna in je res strokovnjak. Prav tako sem pri njem opravila morfologijo in mi je otročka res dobro pregledal in premeril. Sem dobila telefonsko od njegove sestre, ki me je naročila v Dravlje-samoplačniško.

biba uh že previjalna sestavljena gotovo je lepa. Jaz bom šele začetek aprila lahko stvari postavljala, sicer pa trenutno samo posteljica čaka. Joj joj bo treba začeti bolj intenzivno nakupovat user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
4.2.2010 8:42:51   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Loremi, superca za pikice user posted image user posted image user posted image , me prav veseli, da ste ok in da lepo rastete

Helou Mišmiš, kako ste pa pri vas? Sem zadnjič uočila, da je Butlerja omrežila Jennifer Aniston....no, in sem se selbstverstandig spomnila nateuser posted image . Itak.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
4.2.2010 8:44:30   
sapi
OOOOooo mismis je bila tu ... sem brala, da si v akciji,  sedaj pa zares. Močno, močno, močno držim pesti zate in tvoja zamrznjenčka. Pa že naslednji teden jih dobiš k sebi juuuupppiiiii.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
4.2.2010 8:47:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Helou Mišmiš, kako ste pa pri vas? Sem zadnjič uočila, da je Butlerja omrežila Jennifer Aniston....no, in sem se selbstverstandig spomnila nateuser posted image . Itak.

ne vem, če ga je glih omrežila, glede na to, da je bejba zelo omahljiva, pa je koa on noče več. No vsaj tko so pisali, sicer pa nobene škode, meni ona nikdar ni bila všeč.user posted image user posted image user posted image  

Pa ti, vidim da že počasi brojite sitno, ste že padli na dvoštevilkouser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
4.2.2010 8:48:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

OOOOooo mismis je bila tu ... sem brala, da si v akciji,  sedaj pa zares. Močno, močno, močno držim pesti zate in tvoja zamrznjenčka. Pa že naslednji teden jih dobiš k sebi juuuupppiiiii.

Jop, naslednji teden gremo po ta zamrznjeno deco, glede na tvoj tikerček, bosta pa z Bibo skoraj skupaj dihali user posted image user posted image user posted image , pupe moje saj vas preberem vsak dan, sploh ne vem kako lohko dvomite o tem, na tisti temi mi je malo dolgčas, ker so skoraj vse, ki jih poznam sedaj že tukaj, ali pa na temi otroci user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
4.2.2010 9:02:54   
loremi
pupe moje saj vas preberem vsak dan, sploh ne vem kako lohko dvomite o tem, na tisti temi mi je malo dolgčas, ker so skoraj vse, ki jih poznam sedaj že tukaj, ali pa na temi otroci user posted image

ja no itak še tolk bolj navijamo, da se zdej pa še ti pridružiš vsem v tej temi user posted image

sapi, sej bi jst tud šla k dr. Pušenjaku, ampak me je mal strah, da nebi takrat blo že prepozno, sicer se dela NS med 11. in 14. tednom, ampak mi je moj dr. včer rekel, a bi blo fajn, da bi jo opravila do 12. tedna. No ne vem, bom vidla, kako bom tu opravila, mogoče grem pa potem še do dr. Pušenjaka, sej ni problem, tud če še 1x plačam.

< Sporočilo je popravil loremi -- 4.2.2010 9:03:08 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
4.2.2010 10:04:31   
bit
dobro jutro punce,

loremi.... dr. Pušenjaka tudi v Dravljah ne bo med počitnicami....gre smučat... to sem prebrala na Avgustovkah 2010.....

BarbiG...sorry ..sem ti pozabla včeraj napisat..da imaš krasnega bušija...

biba.....slikco....previjalne....prec pokazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sapi....sem te brala ja...sam se bolj poretko oglasiš..... veš ti, pa Loremi in mišmiš ste mi posebaj v mislih...ker smo skupaj dajale kalvarijo skozi..

mišmiš
....tudi jaz ko breme na ivf/icsi...ne poznam skoraj nobene.... bebiii, tebe in diano..še mikla...je šla smučat...
ti lepo pojdi po deco pa sem pridi....

kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.2.2010 10:07:03   
tejalea
Pozdravljene!
Mene pa zanima kako je s temi izcedki (za tiste ki ste jih imele). Sem v 21 t, pa imam vsake nekaj dni tak roza izcedek, potem je spet bel, pa spet spremeni barvo... Prav krvavitve nisem imela, vendar me vseeno vedno zamori. Pregled ima v ponedeljek in takrat bom še malo zatežila s tem.
Imela pa sem že dvakrat pozitiven urin, vendar mi G ni nič rekel. Mogoče vnetje?user posted image  
Saj sem imela v prvi nosečnosti čisto enake znake, pa me sedaj ko sta user posted image user posted image  še bolj živcira.
Vidim, da imamo skorej vse neke probleme! user posted image
lp
teja

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.2.2010 10:16:14   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Mismis, mi tuki že teren zate pripravljamo, ker zdaj pa mora bit v polno. Te že komi čakam, da prideš sem gor kot user posted image . Tista tema je pa po novem letu res nekako manj obiskana, pa še tiste k so gor, so čist nove. Pričakujem, da boš sledila Diani s pluskom in držim pesti na rokah in nogah, da sta pingota zmagovalna.

Loremi, tud dr. Premru bo v redu. Ona je mislim, da tam celo vodja. Je pa pri dvojčkih najbolj nuhalno nardit pri 12-tih tednih. Mi je to reku dr. Pušenjak.

Biba, uau, že previjalno mate postavljeno. Super. Sej zdej se bo počas začel s pripravljanjem stvari za prestolonaslednika, a ne?

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!