Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:16:06
|
|
|
|
ly117
|
Danes ko bi vas pa rabla pa nobene ni tu. No pa bom vseeno napisala. Gre se pa za kafetkanje in vglavnem za vitabello. No vglavnem z matcar sma se dogovorile da se dobimo v petek ob 17-ih. Lokacija pa še ni določena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:22:10
|
|
|
|
rina22
|
Upam, da boste uživale. Kot sem že napisala, je spet 14 dni naokrog in gremo ta vikend domov. Tak da, jaz se vam na žalost ne morem pridružit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:25:45
|
|
|
|
ly117
|
Rina enkrat se že bomo dobile s tabo vred. Smo se pa menle za popoldan da bi še lahko vitabella se nam pridružla. Pa danes ko jo bi rabla pa je ni . Bom mogla postat huda teta.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:28:45
|
|
|
|
rina22
|
Saj bo prišla Vem, da ste se zato menle za popoldan. Fajn Če bi bli v MB, bi se vam jaz tudi pridružla, ampak zaj an žalost ne gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:33:44
|
|
|
|
ly117
|
Rina kdaj pa boma kaj vozičkale. Zdaj je pa res eno tako lepo vreme.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:34:52
|
|
|
|
rina22
|
Danes je res idealno vreme Upam na to, da bo ju3 bolj fajn in bomo ju3 prišle na vrsto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 9:53:45
|
|
|
|
rina22
|
Danes pa je res tako zatišje tu gori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:05:10
|
|
|
|
ly117
|
No pa smo danes ugotovili zakaj je Luka imel vročino. Dobili smo še enega zobeka.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:06:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa smo danes ugotovili zakaj je Luka imel vročino. Dobili smo še enega zobeka. Bravo Luka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:07:06
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutrooooooooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:07:46
|
|
|
|
vitabella
|
bravo luka!!!! je bil kaj sitkan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:08:15
|
|
|
|
vitabella
|
o rina! kako si? ne mi rečt da se spet učiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:09:38
|
|
|
|
vitabella
|
kaj sem sama tu gor?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:10:01
|
|
|
|
rina22
|
jutro, vitabella sem te že pogrešala timeja spi, meni se pa ne da nič drugega, kot za računalnikom čepet in čvekat zakaj misliš, da se učim? ne, zaenkrat ne, mogla pa bi seminarsko delat, samo to se še mi danes ne da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:11:08
|
|
|
|
vitabella
|
uf dobro da se ne učiš, ker taj bi se pa jaz po glavi užgala pa se šla učit!!! hvala ti rina! naša mala je pa budna, je vstala malo pred deveto pa se ji še ne mudi it spat ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:12:28
|
|
|
|
rina22
|
naša pa je spala do 7h, samo jo je prej spet vrglo zdaj že lep čas spi, tak da bo počasi vsatala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:12:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella uf dobro da se ne učiš, ker taj bi se pa jaz po glavi užgala pa se šla učit!!! hvala ti rina! Eh, no, saj ni tak hudo Saj še maš čaaaaaaaaaaaaaaaaas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:14:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa smo danes ugotovili zakaj je Luka imel vročino. Dobili smo še enega zobeka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:17:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Pa kaj si nor kaj ta sneg dela?! Zdaj pa ga imam jaz tudi dovolj. Zjutraj nisem šla niti v vrtec, ker je tako vreme. Ne upam vozit v snegu, z vozičkom pa ni šlo. Tak da imam malo razgrajačico doma Imava ob 14.20 itak posvetovalnico, tak da bi šla v vr ec sam za 2 urci. Lepo bodite grem gledat če je moja levinja zaspala... (je prej take glase iz spalnice spuščala, da me je prav strah postalo, da sem v ZOO-ju. ).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:19:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lepo bodite grem gledat če je moja levinja zaspala... (je prej take glase iz spalnice spuščala, da me je prav strah postalo, da sem v ZOO-ju. ). Dobro zrihtajta v posvetovalnici in javi mere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:19:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 dobimo v petek ob 17-ih. Lokacija pa še ni določena. če ne bo snega, pridem, Drugače ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:20:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lepo bodite grem gledat če je moja levinja zaspala... (je prej take glase iz spalnice spuščala, da me je prav strah postalo, da sem v ZOO-ju. ). Dobro zrihtajta v posvetovalnici in javi mere hvala Rina. Bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:28:33
|
|
|
|
arabela*
|
Pozdravljene Včeraj sem vas prebrala, in vidla, da sem bila tud že med pogrešanimi. Ker pa mi ni za ovinkarit....bom kar povedla, zakaj me ni nič sem... Pred kratkim sem izvedela določene stvari,ki pa so me do svoje mere malo prizadele, glede na to,da smo fajn družba.... Zato sem se odločila, da se malo distanciram To pa je tud vse
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:30:02
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella uf dobro da se ne učiš, ker taj bi se pa jaz po glavi užgala pa se šla učit!!! hvala ti rina! Eh, no, saj ni tak hudo Saj še maš čaaaaaaaaaaaaaaaaas ah h temu se spravljam že 5 let - žalost. dejstvo je, da mi ga ni naredit, ker si ne želim delat v šolstvu, ampak služb drugje ni, še v šolstvu komajda. in bo treba. me bo en mogo pošteno v rit brcnit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:31:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pozdravljene Včeraj sem vas prebrala, in vidla, da sem bila tud že med pogrešanimi. Ker pa mi ni za ovinkarit....bom kar povedla, zakaj me ni nič sem... Pred kratkim sem izvedela določene stvari,ki pa so me do svoje mere malo prizadele, glede na to,da smo fajn družba.... Zato sem se odločila, da se malo distanciram To pa je tud vse Ojoj, kaj je pa blo narobe? Najbolje, da se pogovoriš s tisto osebo, ki te je prizadela in dalje čvekaš z nami. Te pogrešamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.