matcar
|
Ja,pri meni ni nič novega.Sem celo danes napredovala na šihtu-sem šefica baje,pa vodim vse,kar se šanka tiče,pa kasneje punc.-Halooo?Ga moram še enkrat ju3 vprašat,če je to resno mislo,ker se ne bom po zobah metala tam za 3 ojre na uro. Ly,se mi je kr zdelo,da je bil zobek kriv za vročino.Bravo Luka! Tasa,kak sta kaj porihtale v posvetovalnici? Aja,račun za vrtec pa izračunajo na občini,vrtec res nima nič z tem,oni samo pošljejo domov.Samo to je absolutno preveč,glede na vajine dohodke.Pol bom jaz tak 300 ojrov vrtca plačevala.Haloooo? Saraya,si me kr šokirala z tem,kar si napisala.Upam samo,da ti nisem jaz trn v peti,kar močno dvomim.Mi ni nič jasno. Nebo,fajn da ste krst uspešno pregurali.Pa nehaj se tolko obremenjevat z KG,ker si prav kjut taka,ko si in ti čisto nič ne manjka. Upam,da nisem katere ven spustila. Aja,pa naš Saš je taka tečka bil popoldan,pa celi ljubi dan ni htel nič prav jest,samo pil je.Ima pa fuuuul dlesen na levi strani napeto,tak da samo čakam,kdaj bo na plani.