![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:31:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella uf dobro da se ne učiš, ker taj bi se pa jaz po glavi užgala pa se šla učit!!! hvala ti rina! Eh, no, saj ni tak hudo Saj še maš čaaaaaaaaaaaaaaaaas ah h temu se spravljam že 5 let - žalost. dejstvo je, da mi ga ni naredit, ker si ne želim delat v šolstvu, ampak služb drugje ni, še v šolstvu komajda. in bo treba. me bo en mogo pošteno v rit brcnit. Saj bo....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:32:28
|
|
|
|
rina22
|
Zdaj pa moram it, mogoče še se kaj vklopim, če bo čas Paziiiiiiiiii, kepa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:36:55
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pozdravljene Včeraj sem vas prebrala, in vidla, da sem bila tud že med pogrešanimi. Ker pa mi ni za ovinkarit....bom kar povedla, zakaj me ni nič sem... Pred kratkim sem izvedela določene stvari,ki pa so me do svoje mere malo prizadele, glede na to,da smo fajn družba.... Zato sem se odločila, da se malo distanciram To pa je tud vse Ojoj, kaj je pa blo narobe? Najbolje, da se pogovoriš s tisto osebo, ki te je prizadela in dalje čvekaš z nami. Te pogrešamo ojej! meni si tut fajn punca, pa ne bi rada, da kar greš ... se strinjam, zmeni se z določeno osebo, povej direkt-ti to znaš, pa mi je pri tebi to fajn, pa naj ona pri sebi to razčisti!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:38:03
|
|
|
|
vitabella
|
in če sem to jaz, mi kar povej! čeprav puma da nisem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 10:58:31
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj vitabella prideš v petek na kavo? Se dobimo popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:00:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella bravo luka!!!! je bil kaj sitkan? Vročino je imel čez vikend. Drugač pa je bil kar priden. Sam ker on skriva svoje zobke sem komaj danes opazla da je ven pokukal.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:05:27
|
|
|
|
vitabella
|
hej pridem pridem!!!! ampak s tamalo, ker je nimam kam dat, ati gre na faks, ona pa z mano. punce, meni je hudo zaradi saraye
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:07:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella bravo luka!!!! je bil kaj sitkan? Vročino je imel čez vikend. Drugač pa je bil kar priden. Sam ker on skriva svoje zobke sem komaj danes opazla da je ven pokukal. naša mala tut noče dlesni pokazat, pa pol ne vemo kako stanje imamo. v glavnem zobkov še ni!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:08:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella hej pridem pridem!!!! ampak s tamalo, ker je nimam kam dat, ati gre na faks, ona pa z mano. punce, meni je hudo zaradi saraye da prideš. Saj zato smo se pa tudi za popoldan zmenle. Ja, saj midve s matcar tudi pridema z . Saraya pa bo že povedala kaj jo muči. No vsaj mislim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:09:26
|
|
|
|
marta82
|
Saraya meni se tudi zdi škoda, da se odmakneš. Povej direkt v čem je problem, razčisti s to osebo, ni se pa treba od vseh distancirat. No seveda je to čisto tvoja izbira, samo svoje mnenje povem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:10:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella bravo luka!!!! je bil kaj sitkan? Vročino je imel čez vikend. Drugač pa je bil kar priden. Sam ker on skriva svoje zobke sem komaj danes opazla da je ven pokukal. naša mala tut noče dlesni pokazat, pa pol ne vemo kako stanje imamo. v glavnem zobkov še ni! Pa ko mu doprem usta skoz jeeik da ven tak da nič ne vidš. Silim pa ne, da se mu nebi ka zamerlo. Sam je danes tko usta odpr ko sem mu dudo dajala pa sem nekaj belega vidla, pol sem pa šla z prstom raziskovat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:10:32
|
|
|
|
vitabella
|
punce kaj bi se lahko dobile v astoriji?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:12:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella punce kaj bi se lahko dobile v astoriji? Zaradi mene lahko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:16:14
|
|
|
|
marta82
|
Jaz upam, da mi v petek uspe prit. Imam napovedane obiske ampak še ne vejo, če pridejo v čet. ali v petek. Tak da je od tega odvisno. Če pridem bo pa Tinej z mano. Dajmo se dobit tak da se da parkirat pa da je kakšna igralnica za male. Zadnjič sem bila na Pobrežju v Merkator centru pa je poleg kafiča igralnica, se mi je zdelo fajn al pa v Cityju zgoraj je super (samo je pa za parkirat ful drago). Sicer pa glede na to, da ne vem če pridem se ve zmenite kje vam najbolj paše, midva se bova že prilagodila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:22:56
|
|
|
|
nebo
|
OOOOOOOOO sem že tu, po ene tednu molka se oglašam...uffffff nisem in nisem mogla, je R zakuhal za en dan, imeli krst, želeli odpovedat krst, R odkuhal, nato smo le pregurali krst, potem pa še neki rojstni dnevi, pa N je zahtevala neko ekstra pozornost, pa snežne radosti, aja pa R ponoči ni spal, tako, da sem ga nosla in nosla....skratka z eno besedo, ni se mi ljubilo iti na RR, ker nisem imela energije za nč...in tudi danes je moja energija nekje na tleh... Drgače pa sva se sedaj počasi preoblekla iz pidžame, sedaj pa malo pospravim, pa nama kaj ja v usta pripravim...ne smeva ven, ker je R prehlajen in sva na inhalacijah... Za nazaj vas ne grem brat, ker potem potrebujem še en mesece dodatne porodniške... A je vse po starem???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:25:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo A je vse po starem??? Načeloma ja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:28:27
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo A je vse po starem??? Načeloma ja. Ja hmn no ja to pa je sedaj nek dvoumen odgovor...načeloma...torej kaj je novega? Kaj sem zamudila?? Nisi ti meni nekam zgovorna danes srčica??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:36:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo A je vse po starem??? Načeloma ja. Ja hmn no ja to pa je sedaj nek dvoumen odgovor...načeloma...torej kaj je novega? Kaj sem zamudila?? Nisi ti meni nekam zgovorna danes srčica?? Ja nič ni takega. Vglavnem: - matcar dela dopoldan - Sarayi smo se nekaj zamerli. - tasa je dobila račun za 3 dni vrtca in jo je na rit vrglo. Pa dane nista šle zaradi vremena in še posvetovalnico imata - Luka je imel čez vikend vročino in iz tega se je nov zobek izcimo - pa v petek se dobimo na kavi popoldan - vabljena Mislim da je to vse. Vredi zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:39:01
|
|
|
|
nebo
|
Supe Ly, ni kaj, sem popolnoma zadovoljna. Bravo Luka za zobek Tasa račun za vrtec, halo saj je šlo za uvajanje ali ne?? Kaj je jedla tudi tam?? Za v petek, z R ne smeva ven, moj Možek pa dela, če bo babi doma potem prijem ja, drugače pa ne. Matcar pa je itak pridna ni kaj!!! Kako pa kaj čokolada?????????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:43:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Supe Ly, ni kaj, sem popolnoma zadovoljna. Kako pa kaj čokolada????????????? No fajn, da sem te zadovoljila. Čokolade pa še nisem jedla. Sem si pa privoščla malo čokoladnega sladoleda, pa malo napolitank sem jedla. Pa vse v mejah normale.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:46:43
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Supe Ly, ni kaj, sem popolnoma zadovoljna. Kako pa kaj čokolada????????????? No fajn, da sem te zadovoljila. Čokolade pa še nisem jedla. Sem si pa privoščla malo čokoladnega sladoleda, pa malo napolitank sem jedla. Pa vse v mejah normale. Pa veš kaj - v vseh pogledih si me zadovoljila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:47:21
|
|
|
|
nebo
|
Kaj pa je z Sarayo?? A se ne oglaša več na RR ali kaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:48:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj pa je z Sarayo?? A se ne oglaša več na RR ali kaj?? Poglej par postov višje, je napisala, da se bo malo distancirala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:50:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pozdravljene Včeraj sem vas prebrala, in vidla, da sem bila tud že med pogrešanimi. Ker pa mi ni za ovinkarit....bom kar povedla, zakaj me ni nič sem... Pred kratkim sem izvedela določene stvari,ki pa so me do svoje mere malo prizadele, glede na to,da smo fajn družba.... Zato sem se odločila, da se malo distanciram To pa je tud vse Nebo tole je napisala. Pa bo po moje že kaj več napisala ko bo pripravljena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 10.2.2010 11:55:08
|
|
|
|
nebo
|
ok, potem že mora biti tako. Martica kako kaj kg?? Gredo kaj dol, gor, levo, desno, diagonalno??? Jaz sem ga sedaj fuuulll biksala in fiksala in od prejšnje srede nisem bila na kolesu in telovadla, kar se mi ni zgodilo zadnjih 5 mesecev...in sedaj se zelo zelo težko zraven spravim...groza, res groza....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Gosta hrana.пеперутка16Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem. (
14%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Med 4. in 6. mesecem. (
57%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Po 6. mesecu. (
29%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!