![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:07:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 In kak je blo danes v " službi"? Ma,vse mi je že smešno tam.Če so pa res taki vozeki,da dol padeš.Drugače pa je blo kr fajn.Zaj se je ob 7-h začelo odpirat.Mi prav paše tak.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:08:54
|
|
|
|
ly117
|
Kaj pa za petek? Ker če se bomo zdaj začeli dogovarjat se bomo do petka ravno zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:10:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa za petek? Ker če se bomo zdaj začeli dogovarjat se bomo do petka ravno zmenle. Ja,menle smo se,da bi se popoldan dobile.Samo nobena več nič ni rekla.Jaz do 3-h delam,tak da preden sem doma je ura pol 4-i,in bi mi pasalo okoli 5-h,če bi se dobile.Zaj pa ste ve na potezi,da povete,kako in kaj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:13:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa za petek? Ker če se bomo zdaj začeli dogovarjat se bomo do petka ravno zmenle. Ja,menle smo se,da bi se popoldan dobile.Samo nobena več nič ni rekla.Jaz do 3-h delam,tak da preden sem doma je ura pol 4-i,in bi mi pasalo okoli 5-h,če bi se dobile.Zaj pa ste ve na potezi,da povete,kako in kaj Meni je itak vseeno. Se bom jaz jutri probala kaj zmenit z " zgodnjimi puncami". Pa to bo brez ne. Da si jaz varstvo zrihtam.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:15:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa za petek? Ker če se bomo zdaj začeli dogovarjat se bomo do petka ravno zmenle. Ja,menle smo se,da bi se popoldan dobile.Samo nobena več nič ni rekla.Jaz do 3-h delam,tak da preden sem doma je ura pol 4-i,in bi mi pasalo okoli 5-h,če bi se dobile.Zaj pa ste ve na potezi,da povete,kako in kaj Meni je itak vseeno. Se bom jaz jutri probala kaj zmenit z " zgodnjimi puncami". Pa to bo brez ne. Da si jaz varstvo zrihtam. Jaz bom najbrž imela Saš-a zraven,Maks je tak pri tašči.Pa Lea bo ziher htela tudi zraven.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:16:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa za petek? Ker če se bomo zdaj začeli dogovarjat se bomo do petka ravno zmenle. Ja,menle smo se,da bi se popoldan dobile.Samo nobena več nič ni rekla.Jaz do 3-h delam,tak da preden sem doma je ura pol 4-i,in bi mi pasalo okoli 5-h,če bi se dobile.Zaj pa ste ve na potezi,da povete,kako in kaj Meni je itak vseeno. Se bom jaz jutri probala kaj zmenit z " zgodnjimi puncami". Pa to bo brez ne. Da si jaz varstvo zrihtam. Jaz bom najbrž imela Saš-a zraven,Maks je tak pri tašči.Pa Lea bo ziher htela tudi zraven. Ok. Te bom pa jaz L tudi zraven mela. Ker nisem bla prepričana če bomo imele zraven ali ne.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:17:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa za petek? Ker če se bomo zdaj začeli dogovarjat se bomo do petka ravno zmenle. Ja,menle smo se,da bi se popoldan dobile.Samo nobena več nič ni rekla.Jaz do 3-h delam,tak da preden sem doma je ura pol 4-i,in bi mi pasalo okoli 5-h,če bi se dobile.Zaj pa ste ve na potezi,da povete,kako in kaj Meni je itak vseeno. Se bom jaz jutri probala kaj zmenit z " zgodnjimi puncami". Pa to bo brez ne. Da si jaz varstvo zrihtam. Jaz bom najbrž imela Saš-a zraven,Maks je tak pri tašči.Pa Lea bo ziher htela tudi zraven. Ok. Te bom pa jaz L tudi zraven mela. Ker nisem bla prepričana če bomo imele zraven ali ne. Ma,saj bi ga doma pustila,pa bo moj ziher gundral.Te pa ga om raje zraven vzela.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:19:31
|
|
|
|
ly117
|
Meni tak ni problema ga sabo vzet. Samo da vem, da pol nebi jaz edina bla z otrokom. Saj nebi bilo nič narobe tudi če bi bila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:21:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni tak ni problema ga sabo vzet. Samo da vem, da pol nebi jaz edina bla z otrokom. Saj nebi bilo nič narobe tudi če bi bila. No,pol boma pa že 2 z .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:22:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni tak ni problema ga sabo vzet. Samo da vem, da pol nebi jaz edina bla z otrokom. Saj nebi bilo nič narobe tudi če bi bila. No,pol boma pa že 2 z . Zmejeno te.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:24:38
|
|
|
|
matcar
|
Kak pa napreduje stanovanje?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:26:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa napreduje stanovanje? Danes sma šla enega gledat, zdaj pa moram do petka počakat ker si še bojo drugi prišli ga ogledat, pol pa bo sporočla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:27:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa napreduje stanovanje? Danes sma šla enega gledat, zdaj pa moram do petka počakat ker si še bojo drugi prišli ga ogledat, pol pa bo sporočla. Kaj pa ono,ko si zadnjič rekla? Ni blo nič spet?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:29:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa napreduje stanovanje? Danes sma šla enega gledat, zdaj pa moram do petka počakat ker si še bojo drugi prišli ga ogledat, pol pa bo sporočla. Kaj pa ono,ko si zadnjič rekla? Ni blo nič spet? Ne, vidiš ko nisi zadnjič brala. Me je ženska v petek poklicala in si premislila. Samo zdaj ne vem ali sploh ne bo odala stanovanja ali samo nama. Ker je nisem dobro slišala po telefonu.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:30:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa napreduje stanovanje? Danes sma šla enega gledat, zdaj pa moram do petka počakat ker si še bojo drugi prišli ga ogledat, pol pa bo sporočla. Kaj pa ono,ko si zadnjič rekla? Ni blo nič spet? Ne, vidiš ko nisi zadnjič brala. Me je ženska v petek poklicala in si premislila. Samo zdaj ne vem ali sploh ne bo odala stanovanja ali samo nama. Ker je nisem dobro slišala po telefonu. Ni se mi dalo 15 strani brat.Sory,da sem načela to tema.Eh,naj gre v rit.Pa saj neki pa ga bota dobla,hudiča.Kaj te je s folkom? Jim dnar smrdi al kaj? kak me dvigne tako!!!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:32:35
|
|
|
|
marta82
|
Hej punce. Čer. Vas malo pozdravim pa se kar hitro poslovim danes. Lepo klepetajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:33:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hej punce. Čer. Vas malo pozdravim pa se kar hitro poslovim danes. Lepo klepetajte. Čer in nočko,Marta!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:35:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni se mi dalo 15 strani brat.Sory,da sem načela to tema.Eh,naj gre v rit.Pa saj neki pa ga bota dobla,hudiča.Kaj te je s folkom? Jim dnar smrdi al kaj? kak me dvigne tako!!! Ni blema. Ker mi je že počasi že vse smešno. Pa saj bi mogoče že mela stanovanje če bi šla prek agencije, samo mi je škoda dat njim eno najemnini+DDV. Ker načeloma še majo vsi dve najemnini akontacije in sprotno najemnino, toliko dnara pa nimam. Pa bo že.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:35:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hej punce. Čer. Vas malo pozdravim pa se kar hitro poslovim danes. Lepo klepetajte. Čer in nočko,Marta! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:37:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni se mi dalo 15 strani brat.Sory,da sem načela to tema.Eh,naj gre v rit.Pa saj neki pa ga bota dobla,hudiča.Kaj te je s folkom? Jim dnar smrdi al kaj? kak me dvigne tako!!! Ni blema. Ker mi je že počasi že vse smešno. Pa saj bi mogoče že mela stanovanje če bi šla prek agencije, samo mi je škoda dat njim eno najemnini+DDV. Ker načeloma še majo vsi dve najemnini akontacije in sprotno najemnino, toliko dnara pa nimam. Pa bo že. Pa daj sama oglas,da iščeš.Saj te nič ne stane.Boš mogoče še prej dobila,ko pa tak.Preko agencije pa se ne splača iskat,ne.Kasirajo ko nori,in to na tistih,ko iščejo,bedaki.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:41:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš mogoče še prej dobila,ko pa tak. Večina je pol takih ki bi oddajalo stanovanje na črno. Jaz se pa tega ne grem. Saj bom vidla. Mogoče pa nam rata zdaj. V teretjo gre rado. Vsaj tak pravijo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:42:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš mogoče še prej dobila,ko pa tak. Večina je pol takih ki bi oddajalo stanovanje na črno. Jaz se pa tega ne grem. Saj bom vidla. Mogoče pa nam rata zdaj. V teretjo gre rado. Vsaj tak pravijo. Ja,to je pa res! Držim pesti,da rata tokrat!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:43:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš mogoče še prej dobila,ko pa tak. Večina je pol takih ki bi oddajalo stanovanje na črno. Jaz se pa tega ne grem. Saj bom vidla. Mogoče pa nam rata zdaj. V teretjo gre rado. Vsaj tak pravijo. Ja,to je pa res! Držim pesti,da rata tokrat! Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:43:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš mogoče še prej dobila,ko pa tak. Večina je pol takih ki bi oddajalo stanovanje na črno. Jaz se pa tega ne grem. Saj bom vidla. Mogoče pa nam rata zdaj. V teretjo gre rado. Vsaj tak pravijo. Ja,to je pa res! Držim pesti,da rata tokrat! Hvala. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 21:45:02
|
|
|
|
ly117
|
Kaj boma pa zdaj rekle?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kakšno kavo pijete?Turško (
53%)
![](https://ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
a la Nescafe (
28%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Espresso (
19%)
Število vseh glasov: 10239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!