|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
9.2.2010 20:14:51   
NM
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

No, in zdaj uleti tašča z žalostno novičko, da je psička poginila. user posted image  Pa tak cukrček je bila.

user posted image , user posted image - zdej pa čimprej drugega štirinožca.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.2.2010 20:15:43   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jaz sem danes ugotovila, da prej sem bila mirna in me ni bilo strah poroda ter kako bo potem, ko bom sama z malo.
Sedaj sem pa živčna, strah me je, in upam, da bo vse tako kot more bit user posted image .

Pa sem upala, da strah ne bo prišel. Pa sem se motila.. uh.

Uh, mene tud skrbi. Pa ne poroda ampak kak bodo bolečine močne. Pa če bom sploh pogruntala, da moram it rodit user posted image  Ja kaj čem, če pa ne vem kak zgledajo popadki. A veš kok se mi je glupo zdelo, k sm mogla vsem dr. v P razlagat, da ne vem kak popadki zgledajo, ker nism šla še naravno rodit. In da je bil Vid urgentno s CR rojen user posted image  

Ah pa ne ni glupo. Saj ni nič takega. Pač tako kot, da bi bilo prvič zate. Saj nisi imela nič pri tem. Tvoj bo zraven pri porodu?
Mene ubistvu bolj kot porod skrbi, kako bo vse po porodu. Upam, da bom zmogla vse sama user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.2.2010 20:16:40   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

No, in zdaj uleti tašča z žalostno novičko, da je psička poginila. user posted image  Pa tak cukrček je bila.

user posted image , user posted image - zdej pa čimprej drugega štirinožca.

Ne vem! Jaz se za psa ne bom odločala, tašča pa najbrž tudi nekaj časa ne bo ogledovala po novem psu, čeprav je tako najlažje preboleti žival.
Vsaj, ko je nam maček poginil (po neumnosti veterinarjev), smo takoj naslednji dan šli kupiti novega v Ljubljano.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.2.2010 20:16:46   
Anonimen
Še to dodam, sem bila na koncu tok zadihana, da sem bila ziher da sem maraton pretekla, ne pa porod prestalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.2.2010 20:17:23   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Jaz sem danes ugotovila, da prej sem bila mirna in me ni bilo strah poroda ter kako bo potem, ko bom sama z malo.
Sedaj sem pa živčna, strah me je, in upam, da bo vse tako kot more bit .

Uh, mene tud skrbi. Pa ne poroda ampak kak bodo bolečine močne. Pa če bom sploh pogruntala, da moram it rodit Ja kaj čem, če pa ne vem kak zgledajo popadki. A veš kok se mi je glupo zdelo, k sm mogla vsem dr. v P razlagat, da ne vem kak popadki zgledajo, ker nism šla še naravno rodit. In da je bil Vid urgentno s CR rojen

Brez skrbi, ko te bo prijelo boš že vedela. Drugače je pa še zmeri opcija, da ti voda odteče - pol boš takoj vedla, kdaj morš it v p.
Drugače pa popadki, mene uni na začetku niso kaj preveč boleli, uni zadnjo uro so bili pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem mislila, da bom izdihnila zravenuser posted image user posted image user posted image

Groza.. ne me strašit user posted image .
Ja saj.. to mi vsi pravijo, da bom že vedela, ko bo treba it user posted image .

jessy - lepa psička je bila!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.2.2010 20:18:55   
Anonimen

Sedaj sem pa živčna, strah me je, in upam, da bo vse tako kot more bit .

Uh, mene tud skrbi. Pa ne poroda ampak kak bodo bolečine močne. Pa če bom sploh pogruntala, da moram it rodit Ja kaj čem, če pa ne vem kak zgledajo popadki. A veš kok se mi je glupo zdelo, k sm mogla vsem dr. v P razlagat, da ne vem kak popadki zgledajo, ker nism šla še naravno rodit. In da je bil Vid urgentno s CR rojen

Brez skrbi, ko te bo prijelo boš že vedela. Drugače je pa še zmeri opcija, da ti voda odteče - pol boš takoj vedla, kdaj morš it v p.
Drugače pa popadki, mene uni na začetku niso kaj preveč boleli, uni zadnjo uro so bili pa
sem mislila, da bom izdihnila zraven

Groza.. ne me strašit .
Ja saj.. to mi vsi pravijo, da bom že vedela, ko bo treba it .

Ne skrbi, notri ziher ne bo ostala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa kako si se odločila, kdo bo zraven tebe pri porodu?

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.2.2010 20:21:34   
Jessy
Pišuka, sam roditi takega otroka res ni mačji kašelj. Koliko pa potem boli, ko je otrok zunaj??? Pa krčenje maternice??? Mene je krčenje v prvo samo cukalo, pravijo pa da je z vsakim porodom bolj boleče. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.2.2010 20:22:50   
Zvezdici
sara user posted image user posted image ja pravijo, da so še vsi ven prišli.
Sestra bo z mano pri porodu. Sicer na začetku nisem bila naajbolj navdušena, vendar sem kasneje ugotovila, da je boljše, da imam nekoga znanega zraven sebe,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.2.2010 20:24:31   
Anonimen
Pišuka, sam roditi takega otroka res ni mačji kašelj. Koliko pa potem boli, ko je otrok zunaj??? Pa krčenje maternice??? Mene je krčenje v prvo samo cukalo, pravijo pa da je z vsakim porodom bolj boleče.

Da vam povem še eno cvetko Georgijevega.
Povem, da bom imela CR tudi, ker je bila taprva kar težka 4580g in da tudi tokrat kaže isto.
In on meni, jah sej to pa ni ne vem kaka teža - sej jst sem jih tudi imel 4600g pa sem zdaj zdravnikuser posted image user posted image user posted image user posted image
No mogoče je pa s tem hotu povedat, da bo moja hči ziher ginekologinjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.2.2010 20:27:31   
Anonimen
Pišuka, sam roditi takega otroka res ni mačji kašelj. Koliko pa potem boli, ko je otrok zunaj??? Pa krčenje maternice??? Mene je krčenje v prvo samo cukalo, pravijo pa da je z vsakim porodom bolj boleče.

Ej prav nič se ne spomnim, vem pa samo to, da ko sem bila šivana - drugi dan se je vse razbolelo.
Drugač pa krčenje maternice - ne vem, mene kaj ekstra ni bolela, al pa nism čutila več, kaj me kaj bolelo, ker spodaj tam ko sem bila šivana me je itak bolelo. Po treh dneh je bilo boljše

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.2.2010 20:27:58   
rožca26

No mama rožca, kam si pa ti zdej ušla????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne reči, da moram tiralico na februarkah razpisatiuser posted image user posted image user posted image

Joj, bom mogla kr it. Vid tak težko diha, jest ga pa nočem s to svetlobo od rač. motit med spanjem. Sam kaj k nikjer ni placa.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.2.2010 20:30:04   
Anonimen

No mama rožca, kam si pa ti zdej ušla????????????????
Ne reči, da moram tiralico na februarkah razpisati

Joj, bom mogla kr it. Vid tak težko diha, jest ga pa nočem s to svetlobo od rač. motit med spanjem. Sam kaj k nikjer ni placa.

REŠITEV -laptop

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.2.2010 20:32:38   
rožca26
Krčenje maternice - jao - jest sm se zvijala od bolečin, ko so mi sestre na trebuh pritiskale.
Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.2.2010 20:33:58   
rožca26

No mama rožca, kam si pa ti zdej ušla????????????????
Ne reči, da moram tiralico na februarkah razpisati

REŠITEV -laptop

Jap. Sam je ta laptop trenutno keširan v avtu user posted image user posted image user posted image  Je pa avto le bolj pomemben. Veš, sem lihkar razmišljala kolk bomo mele me časa za kasnejši čvek (predvsem tiste, k mamo res še ful male otroke).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.2.2010 20:34:28   
rožca26
Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.2.2010 20:35:17   
Anonimen
Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka

Pravijo, da ko ti voda odteče, da boš ziher čutila. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa ne vem kako je ko ti voda odteče, ker so meni tak v porodni mehur predrli.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.2.2010 20:36:47   
Anonimen
Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna

imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.2.2010 20:38:07   
rožca26

imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ti lisica ti user posted image user posted image user posted image  Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.2.2010 20:38:50   
Zvezdici

Krčenje maternice - jao - jest sm se zvijala od bolečin, ko so mi sestre na trebuh pritiskale.
Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka user posted image user posted image

Moji mami je obakrat voda odtekla.
Je rekla, da ko se to zgodi veš.. kako? Ker se ti kar ulije user posted image . Puščat začneš ko zmešan user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.2.2010 20:39:26   
Zvezdici

O ti lisica ti user posted image user posted image user posted image  Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo user posted image user posted image user posted image

Pametna user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.2.2010 20:41:22   
Anonimen

imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor.

O ti lisica ti Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo

Ne delam kontrolo, da govorite samo o nosečniških temah, vse ostalo je prepovedanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da sma šle s potiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.2.2010 20:41:36   
rožca26

Je rekla, da ko se to zgodi veš.. kako? Ker se ti kar ulije user posted image . Puščat začneš ko zmešan user posted image .

Ja, pri moji teti je bilo pa tako, k so ji hotl mehur predret, so ugotovili, da sploh nima več plodovnice user posted image  Pa je sama 100% prepričana, da ji ni odtekla. No, razen na WCju bi bila možnost user posted image
Sej pravim, včasih je kr čudn ta začetek user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.2.2010 20:42:38   
rožca26

imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor.

Ne delam kontrolo, da govorite samo o nosečniških temah, vse ostalo je prepovedanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da sma šle s potiuser posted image user posted image user posted image

Uh joj. Jest se pa ne oziram na nosečniške teme. Jest sm že skor na koncu. Pa pol bi mogle itak milijon strani brisat - predvsem tistih o taščah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.2.2010 20:44:39   
Anonimen

Ne delam kontrolo, da govorite samo o nosečniških temah, vse ostalo je prepovedano
Tako, da sma šle s poti

Uh joj. Jest se pa ne oziram na nosečniške teme. Jest sm že skor na koncu. Pa pol bi mogle itak milijon strani brisat - predvsem tistih o taščah

Ja se strinjam. Sploh če imaš tako taščo na grbi, kot jo imave midve. No hvala bogu jst z mojo nimam nobenih stikov, ker se mi je zasrala do konca in sploh ne vem, če ve kdaj bom rodila. No sej pa tudi ne rabi vedt. Bom imela vsaj mir v P.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.2.2010 20:46:20   
Anonimen

Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka

Je rekla, da ko se to zgodi veš.. kako? Ker se ti kar ulije . Puščat začneš ko zmešan .

Ja, pri moji teti je bilo pa tako, k so ji hotl mehur predret, so ugotovili, da sploh nima več plodovnice Pa je sama 100% prepričana, da ji ni odtekla. No, razen na WCju bi bila možnost
Sej pravim, včasih je kr čudn ta začetek

Lahko ji je pa plodovnica postopoma odtekala pa sama sploh ni vedla. Ma sej možnosti je več.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?