Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:14:51
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy No, in zdaj uleti tašča z žalostno novičko, da je psička poginila. Pa tak cukrček je bila. , - zdej pa čimprej drugega štirinožca.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:15:43
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Jaz sem danes ugotovila, da prej sem bila mirna in me ni bilo strah poroda ter kako bo potem, ko bom sama z malo. Sedaj sem pa živčna, strah me je, in upam, da bo vse tako kot more bit . Pa sem upala, da strah ne bo prišel. Pa sem se motila.. uh. Uh, mene tud skrbi. Pa ne poroda ampak kak bodo bolečine močne. Pa če bom sploh pogruntala, da moram it rodit Ja kaj čem, če pa ne vem kak zgledajo popadki. A veš kok se mi je glupo zdelo, k sm mogla vsem dr. v P razlagat, da ne vem kak popadki zgledajo, ker nism šla še naravno rodit. In da je bil Vid urgentno s CR rojen Ah pa ne ni glupo. Saj ni nič takega. Pač tako kot, da bi bilo prvič zate. Saj nisi imela nič pri tem. Tvoj bo zraven pri porodu? Mene ubistvu bolj kot porod skrbi, kako bo vse po porodu. Upam, da bom zmogla vse sama .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:16:40
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM IZVIRNO SPOROČILO: Jessy No, in zdaj uleti tašča z žalostno novičko, da je psička poginila. Pa tak cukrček je bila. , - zdej pa čimprej drugega štirinožca. Ne vem! Jaz se za psa ne bom odločala, tašča pa najbrž tudi nekaj časa ne bo ogledovala po novem psu, čeprav je tako najlažje preboleti žival. Vsaj, ko je nam maček poginil (po neumnosti veterinarjev), smo takoj naslednji dan šli kupiti novega v Ljubljano.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to dodam, sem bila na koncu tok zadihana, da sem bila ziher da sem maraton pretekla, ne pa porod prestala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:17:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Jaz sem danes ugotovila, da prej sem bila mirna in me ni bilo strah poroda ter kako bo potem, ko bom sama z malo. Sedaj sem pa živčna, strah me je, in upam, da bo vse tako kot more bit . Pa sem upala, da strah ne bo prišel. Pa sem se motila.. uh. Uh, mene tud skrbi. Pa ne poroda ampak kak bodo bolečine močne. Pa če bom sploh pogruntala, da moram it rodit Ja kaj čem, če pa ne vem kak zgledajo popadki. A veš kok se mi je glupo zdelo, k sm mogla vsem dr. v P razlagat, da ne vem kak popadki zgledajo, ker nism šla še naravno rodit. In da je bil Vid urgentno s CR rojen Brez skrbi, ko te bo prijelo boš že vedela. Drugače je pa še zmeri opcija, da ti voda odteče - pol boš takoj vedla, kdaj morš it v p. Drugače pa popadki, mene uni na začetku niso kaj preveč boleli, uni zadnjo uro so bili pa sem mislila, da bom izdihnila zraven Groza.. ne me strašit . Ja saj.. to mi vsi pravijo, da bom že vedela, ko bo treba it . jessy - lepa psička je bila!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Jaz sem danes ugotovila, da prej sem bila mirna in me ni bilo strah poroda ter kako bo potem, ko bom sama z malo. Sedaj sem pa živčna, strah me je, in upam, da bo vse tako kot more bit . Pa sem upala, da strah ne bo prišel. Pa sem se motila.. uh. Uh, mene tud skrbi. Pa ne poroda ampak kak bodo bolečine močne. Pa če bom sploh pogruntala, da moram it rodit Ja kaj čem, če pa ne vem kak zgledajo popadki. A veš kok se mi je glupo zdelo, k sm mogla vsem dr. v P razlagat, da ne vem kak popadki zgledajo, ker nism šla še naravno rodit. In da je bil Vid urgentno s CR rojen Brez skrbi, ko te bo prijelo boš že vedela. Drugače je pa še zmeri opcija, da ti voda odteče - pol boš takoj vedla, kdaj morš it v p. Drugače pa popadki, mene uni na začetku niso kaj preveč boleli, uni zadnjo uro so bili pa sem mislila, da bom izdihnila zraven Groza.. ne me strašit . Ja saj.. to mi vsi pravijo, da bom že vedela, ko bo treba it . Ne skrbi, notri ziher ne bo ostala. Drugače pa kako si se odločila, kdo bo zraven tebe pri porodu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:21:34
|
|
|
|
Jessy
|
Pišuka, sam roditi takega otroka res ni mačji kašelj. Koliko pa potem boli, ko je otrok zunaj??? Pa krčenje maternice??? Mene je krčenje v prvo samo cukalo, pravijo pa da je z vsakim porodom bolj boleče.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:22:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
sara - ja pravijo, da so še vsi ven prišli. Sestra bo z mano pri porodu. Sicer na začetku nisem bila naajbolj navdušena, vendar sem kasneje ugotovila, da je boljše, da imam nekoga znanega zraven sebe,
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pišuka, sam roditi takega otroka res ni mačji kašelj. Koliko pa potem boli, ko je otrok zunaj??? Pa krčenje maternice??? Mene je krčenje v prvo samo cukalo, pravijo pa da je z vsakim porodom bolj boleče. Da vam povem še eno cvetko Georgijevega. Povem, da bom imela CR tudi, ker je bila taprva kar težka 4580g in da tudi tokrat kaže isto. In on meni, jah sej to pa ni ne vem kaka teža - sej jst sem jih tudi imel 4600g pa sem zdaj zdravnik No mogoče je pa s tem hotu povedat, da bo moja hči ziher ginekologinja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pišuka, sam roditi takega otroka res ni mačji kašelj. Koliko pa potem boli, ko je otrok zunaj??? Pa krčenje maternice??? Mene je krčenje v prvo samo cukalo, pravijo pa da je z vsakim porodom bolj boleče. Ej prav nič se ne spomnim, vem pa samo to, da ko sem bila šivana - drugi dan se je vse razbolelo. Drugač pa krčenje maternice - ne vem, mene kaj ekstra ni bolela, al pa nism čutila več, kaj me kaj bolelo, ker spodaj tam ko sem bila šivana me je itak bolelo. Po treh dneh je bilo boljše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:27:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No mama rožca, kam si pa ti zdej ušla???????????????? Ne reči, da moram tiralico na februarkah razpisati Joj, bom mogla kr it. Vid tak težko diha, jest ga pa nočem s to svetlobo od rač. motit med spanjem. Sam kaj k nikjer ni placa.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No mama rožca, kam si pa ti zdej ušla???????????????? Ne reči, da moram tiralico na februarkah razpisati Joj, bom mogla kr it. Vid tak težko diha, jest ga pa nočem s to svetlobo od rač. motit med spanjem. Sam kaj k nikjer ni placa. REŠITEV -laptop
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:32:38
|
|
|
|
rožca26
|
Krčenje maternice - jao - jest sm se zvijala od bolečin, ko so mi sestre na trebuh pritiskale. Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:33:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No mama rožca, kam si pa ti zdej ušla???????????????? Ne reči, da moram tiralico na februarkah razpisati Joj, bom mogla kr it. Vid tak težko diha, jest ga pa nočem s to svetlobo od rač. motit med spanjem. Sam kaj k nikjer ni placa. REŠITEV -laptop Jap. Sam je ta laptop trenutno keširan v avtu Je pa avto le bolj pomemben. Veš, sem lihkar razmišljala kolk bomo mele me časa za kasnejši čvek (predvsem tiste, k mamo res še ful male otroke).
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:34:28
|
|
|
|
rožca26
|
Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka Pravijo, da ko ti voda odteče, da boš ziher čutila. Drugače pa ne vem kako je ko ti voda odteče, ker so meni tak v porodni mehur predrli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:38:07
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor. O ti lisica ti Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:38:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Krčenje maternice - jao - jest sm se zvijala od bolečin, ko so mi sestre na trebuh pritiskale. Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka Moji mami je obakrat voda odtekla. Je rekla, da ko se to zgodi veš.. kako? Ker se ti kar ulije . Puščat začneš ko zmešan .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:39:26
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor. O ti lisica ti Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo Pametna .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor. O ti lisica ti Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo Ne delam kontrolo, da govorite samo o nosečniških temah, vse ostalo je prepovedano Tako, da sma šle s poti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:41:36
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Krčenje maternice - jao - jest sm se zvijala od bolečin, ko so mi sestre na trebuh pritiskale. Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka Moji mami je obakrat voda odtekla. Je rekla, da ko se to zgodi veš.. kako? Ker se ti kar ulije . Puščat začneš ko zmešan . Ja, pri moji teti je bilo pa tako, k so ji hotl mehur predret, so ugotovili, da sploh nima več plodovnice Pa je sama 100% prepričana, da ji ni odtekla. No, razen na WCju bi bila možnost Sej pravim, včasih je kr čudn ta začetek
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:42:38
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor. O ti lisica ti Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo Ne delam kontrolo, da govorite samo o nosečniških temah, vse ostalo je prepovedano Tako, da sma šle s poti Uh joj. Jest se pa ne oziram na nosečniške teme. Jest sm že skor na koncu. Pa pol bi mogle itak milijon strani brisat - predvsem tistih o taščah
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pa sara, za info. - spet ti piše, da si odsotna imam v nastavitvah tko naštiman, da vas lahko kdaj tudi kej prekontroliram, brez da se vidi da sem gor. O ti lisica ti Kaj čekiraš če kej čez tebe govorimo Ne delam kontrolo, da govorite samo o nosečniških temah, vse ostalo je prepovedano Tako, da sma šle s poti Uh joj. Jest se pa ne oziram na nosečniške teme. Jest sm že skor na koncu. Pa pol bi mogle itak milijon strani brisat - predvsem tistih o taščah Ja se strinjam. Sploh če imaš tako taščo na grbi, kot jo imave midve. No hvala bogu jst z mojo nimam nobenih stikov, ker se mi je zasrala do konca in sploh ne vem, če ve kdaj bom rodila. No sej pa tudi ne rabi vedt. Bom imela vsaj mir v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 20:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Krčenje maternice - jao - jest sm se zvijala od bolečin, ko so mi sestre na trebuh pritiskale. Veš sara, glede vode - ja kaj pa če ne bom čutila????? Ti povem, da res ne vem. No, dejstvo je, da not ne bo ostala. Sej nism prva kao prvorodka Moji mami je obakrat voda odtekla. Je rekla, da ko se to zgodi veš.. kako? Ker se ti kar ulije . Puščat začneš ko zmešan . Ja, pri moji teti je bilo pa tako, k so ji hotl mehur predret, so ugotovili, da sploh nima več plodovnice Pa je sama 100% prepričana, da ji ni odtekla. No, razen na WCju bi bila možnost Sej pravim, včasih je kr čudn ta začetek Lahko ji je pa plodovnica postopoma odtekala pa sama sploh ni vedla. Ma sej možnosti je več.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?