|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
9.2.2010 20:48:27   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ja se strinjam. Sploh če imaš tako taščo na grbi, kot jo imave midve. No hvala bogu jst z mojo nimam nobenih stikov, ker se mi je zasrala do konca in sploh ne vem, če ve kdaj bom rodila. No sej pa tudi ne rabi vedt. Bom imela vsaj mir v P.

Jest sm pa nesramna in močno držim pesti, da bodo obiski v Lj. P še vedno omejeni user posted image  Se mi je ne da gledat. Da ne govorim, da bi ziher hotla pestvat pupiko. Sam tega ji pa gvišen ne bi dovolila še neki časa. Ker ti povem, da bi jo hotla ona kr zbudit user posted image  Je takšen tip človeka. sva se dons lih z mojim pogovarjala o njej in sva prišla do zaključka, da še dobr, da sem ji vščeč, ker če ji ne bi bila, bi bilo vpr. če bi blo tko kt je. Ker pri njej srednje opcije ni - če ne mara, sovraži na turbo; če ji je nekdo všeč, je vsiljiva na turbo user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.2.2010 20:49:30   
rožca26

Lahko ji je pa plodovnica postopoma odtekala pa sama sploh ni vedla. Ma sej možnosti je več.

Ja sej in pol bit pameten user posted image  Al pa pri meni, ko je plodovnica izhlapela ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.2.2010 20:50:32   
Zvezdici
Najboljš, da o tem (ko voda odteče, popadki..) ne razmišljamo preveč in se prepustimo času.
Najboljš je čimmanj komplicirat, ane? Ja saj vem.. kdo se oglaša user posted image .

rožca - saj če bodo obiski dovoljeni, ne rabiš tašči povedati. Reci, da še vedno velja prepoved, pa je.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.2.2010 20:52:30   
Anonimen

Lahko ji je pa plodovnica postopoma odtekala pa sama sploh ni vedla. Ma sej možnosti je več.

Ja sej in pol bit pameten Al pa pri meni, ko je plodovnica izhlapela ????

Jst vem samo iz lastnih izkušenj. Mehur so mi predrli, v momentu bila vsa mokrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.2.2010 20:54:06   
Anonimen
rožca - saj če bodo obiski dovoljeni, ne rabiš tašči povedati. Reci, da še vedno velja prepoved, pa je.

Ja super zamisel. Škoda da že pr Živi ni razsajala svinjska gripa. user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.2.2010 20:54:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Najboljš, da o tem (ko voda odteče, popadki..) ne razmišljamo preveč in se prepustimo času.
Najboljš je čimmanj komplicirat, ane? Ja saj vem.. kdo se oglaša user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, res je najboljš zaključit s to temo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker glede te teme pa res nism pametna. Pol ostalo bom že zrihtala. Sam to user posted image user posted image user posted image

Za obiske pa - na int. odd. je tudi prepovedano it, pa se je znašla in prišla k meni user posted image  Ma, bomo že kej rekli. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.2.2010 20:55:50   
Zvezdici
Naroči sestram, da ji ne povedo kje si. Pa na informacijah tudi user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.2.2010 20:56:34   
rožca26

Ja super zamisel. Škoda da že pr Živi ni razsajala svinjska gripa. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej moram pa res it. Nočem Vida zbudit. Se jutri slišimo kej popoldne, ker prej bomo v Lj. na polikliniki, v KCju in jaz še v ZD Šiška user posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno noč želim vsem ki to berete še zvečer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.2.2010 20:57:14   
Jessy
Zakaj se meni zdi, da samo meni nagaja RR???? Ve ste se razpisale kot nore, jaz pa nisem mogla prav ničesar. user posted image  Ostale strani mi pa čist normalno delajo.

Drgač pa mene sploh ne skrbi, da ne bom vedela, da so se začeli popadki. Ko me bo nekaj začelo špikat, bom gledala na uro in če bodo presledki na enak čas, bom šla v P.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.2.2010 20:58:36   
Zvezdici
Ja jaz tudi šibam pod tuš in spat.
Madona me krči spet obožujejo user posted image .

Uživajte punce, pa se spet tipkamo jutri ane.

Lepo spite!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.2.2010 20:58:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Najboljš je čimmanj komplicirat, ane? Ja saj vem.. kdo se oglaša .

ja, res je najboljš zaključit s to temo Ker glede te teme pa res nism pametna. Pol ostalo bom že zrihtala. Sam to

Za obiske pa - na int. odd. je tudi prepovedano it, pa se je znašla in prišla k meni Ma, bomo že kej rekli.

Ja upam da ti rata. Jst bom to rundo za vsak slučaj naročila sestram, da razen mami pa partnerja, drugi niso zaželjeni. Lepo ali grdo povedan, saj nisem na razstavi, da si bodo kr kljuke podajal.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.2.2010 21:02:48   
Anonimen
zdej vas pa tudi jst počasi zapuščam, sem utrujena ker sem leteča že od 6 zjutraj.

se slišimo kaj ob priliki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.2.2010 21:05:02   
Jessy
Ja, saj! Zdaj, ko je meni RR končno začel delat, ste pa zbežale....smrk....smrk.....grem pa kar pred TV, sej bo itak kmalu House.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.2.2010 21:11:20   
girl79
čao punce,

ja meni je tudi RR neki štrajkaluser posted image user posted image , no ampak samo da zdaj dela...

jessy- user posted image user posted image user posted image za psičko, vem kako je to ko ti kuža umre...

plamen in rožca- očitno smo pa danes vse v Domžalah rižoto kuhale- samo da sem jo jaz s tuno in ne piščancem user posted image , ja pa v LJ sem tudi bila okrog 12.00, samo danes nisem šla nič v Mullerja...

nič letim jaz tudi Housa gledat, pol bom pa šla verjetno kar spat, glede na to da sem danes že od 4.15 pokonci se še kar dobro držim, upam da bom vsaj danes lahko spala....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.2.2010 21:38:53   
Jessy
Še dobro, da nisem edina, ki mi je RR nagajal, ker bi bilo že prav čudno!

Sem rekla, da moram deliti z vami, da sem navdušena nad trgovino Pikapolonica, saj so nam zamenjali počeno banjico in za isto ceno dali celo boljšo in to kljub temu, da nismo prišli v roku 8-ih dni, ker je za nas malce predaleč, da bi za eno banjico šel v Ljubljano. Res sem presenečena. Moj brž še banjice ni hotel vzeti s seboj, češ, da bo kar novo kupil, pa sem mu potem rekla, da naj vseeno gre z njo in računom tja, morda bodo pa vseeno zamenjali in so res! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.2.2010 22:14:05   
zoey
Evo še ena nesrečna ki jo je RR hecal user posted image No, sem vsaj v miru Housija pogledala. Zdaj sem pa že tolk fertik, da se mi tudi do kopalnice ne da in bom še malo pomeditirala na kavču. Sem jo popoldne usekala v en hrib, sem skor pljuča pustila zunaj. Ni šale. Čakam da se bauhi spusti, da bo mal več placa za pljučka. a
Ju3 pa navsezgodaj po novo frizuro, jupi. Čeprav so mi pramena zdaj v user posted image ful uničila lase, se mi vrhnji precej lomijo user posted image . Ma bi bila še mal blond, da skrijem pamet user posted image Mogoče bundes liga frizura??? Povrh kratke, zadaj dolge??? Bom videla, kaj bo mojstrica rekla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.2.2010 22:17:01   
zoey
Glede obiskov  v P- jaz bi samo lubija. Razen če mi bo dolgčas, si bom pa še kako animatorko najela user posted image Ni ga čez fejst babji čvek. Domači pa naj kar počakajo par dni, bom to vzela kot mini počitnice, polne miru user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.2.2010 22:51:31   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Glede obiskov  v P- jaz bi samo lubija. Razen če mi bo dolgčas, si bom pa še kako animatorko najela user posted image Ni ga čez fejst babji čvek. Domači pa naj kar počakajo par dni, bom to vzela kot mini počitnice, polne miru user posted image

A nisva rekli, da greva skupej rodit? user posted image user posted image user posted image  Kaj ti bo animatorka, če boš mene imela zraven? user posted image user posted image user posted image  Pa še Lorelay se nama pridruži, pa trije mulčki....Dolgčas? Ni šans!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.2.2010 8:55:59   
tina50
pozdravljene!

no, kar ne morem verjet, da sem prva,....user posted image

pri nam sneži ko pr norcih, jaz mam pa pregled, pa še 45km se morm peljat do njega.
Upam, da bodo saj malo posolili to cesto, pa saj bom šla prej od doma, pa počasi. danes gre moja mami zraven, da mam vsaj nekoga,....

Sem včeraj zvečer kr mal panična ratala k me je spodaj neki začelo špikat, jaz pa še čist ne pripravljena,...user posted image groza
si zdajle, po presledkih mal pripravljam na kup vse za v P.user posted image   neki še morm pa kupit

sam se je hitro umirilo in zdej ni nč,...sam nikol ne veš, lahk me hitro kaj zagrabi..... še mam sam 3 tedne do konca,...

grem se zdej stuširat, pa rihtat za G,... mam CTG.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
10.2.2010 8:56:51   
tina50
Vsem želim lep dan,...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.2.2010 8:59:27   
lucika
dobro jutro!

sem potegnila spanec do zdaj:) mmm. seveda sem se vstala ob šestih, da sem malega zrihtala, a sem zaspala nazaj v  trenutku.

pri nas spet sneži, ceste bele, mrzlo. pa to ni res, a bo kdaj konec? sem razmišljala, da zdaj v tako vreme pa res ne bi rada rodila. a bomo pol pol leta not al kaj? groza. pa ko si enkrat na porodniški, ti tiktaka čas in leto se odšteva. te pa ne veš, kaj je bilj prav. imet otročka lepo na toplem v trebuščku še dooolgo...a kaj ko je pol star 10m ko je treba delat it....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.2.2010 9:00:05   
*m*o*j*c*a*
tina lepo počasi..nč ne prehitevaj..je treba do marca počakat..user posted image da ne boš preveč pred mano..user posted image user posted image gremo lepo po vrsti..je še soseda prej..user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.2.2010 9:03:44   
plamen
Dobro jutro!

A bomo danes odmetavaleuser posted image . Saj je lepo ko sneži, samo za letos imam pa počasi dovolj. Sploh k imam čez 4h še G in 2km do tja. Ne vem, bom šla kar peš, k ta parkirišča naša do obupna, še eno bleščeče dejanje naše Občineuser posted image . Tina50, vidim da tebi pa peš ne uspe priti do G, ko imaš tako daleč.
Pa še oblečena bom k eskim, da bo lohk kg naštepalauser posted image .

Jessy - user posted image user posted image za kužiko, to je res grozno. Čez čas bo gotovo nov štirinožec, je pa na začetku res hudo.

girl&rožca - predlagam jedilnik za 1 teden naprej, pa se mal menjamouser posted image . Jaz danes še razmišljam,... Sva hotli s sestro v Leclerc, pa naju sneg odvrača. Sem mislila kalamare, pa se moram kaj novega spomniti.

Počasi moram it sobico naročiti, če se snegec umiri mogoče še celo danes.

Uživajte na toplem!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.2.2010 9:04:34   
lucika
tina 50, dobro zrihtaj, pa lepo in mirno pot ti želim. pa da ti dajo še kak teden, preden greš rodit, a se mal pripraviš:)

moj je včeraj začel z beljenjem. je zelo lepo zdaj. no, daj v hiši smo šele leto in pol, ni bilo take krize, ampak se pozna po celi hiši, kolk imamo sina velikega:)
sva se zvečer pogovarjala, kaj je še treba. samo voziček še moram oprat in je to to. speglala sem včeraj vse do konca...pa začela sem za otroka pakirat torbo...tak da bo res počas čist čist vse. posteljica in košek sta pripravljena, cotke, pleničke, kozmetika tudi...

sem kupila pampers newborn en paket. pa enega premium care. gledam pleničke, kaj te imajo oboje enke gor...hm, malce sem se zmotila, sem obojne enko kupila, sem mislila da so premium care dvojka...pa saj menda jih bomo ja porabili...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.2.2010 10:16:08   
lenčy
dobro jutro, čeprou zame glih ne...

že dva dni spim slabo, zbujam se vsako uro, ker se moram obrnt zaradi bolečin v boku, na hrbtu ne morm več ležat, ker mi trebuh otrdi in celo začne bolt... ne vem kaj je zdj to, ker me zadnje čase res spodnji del trebuha boli, upam da se ne bo kej začelo dogajat, ker nimam še čist nč pripravleno...

drgač pa pada k pri živih norcihuser posted image pa še danes sem z mentorjem zmenjena, da mi diplomsko pregleda, če je vredu, tko da upam, da se ne bom kje ubila po tem snegu...

upam, da ste ostale kej bolše vole k jstuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?