|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
9.2.2010 17:21:24   
vekybel
Jaz sem bila prepričana 100% da se ne bo obrnil pa ne vem zakaj.
sara nič ne bo od najinega poroda ali nikoli se ne ve user posted image .

Zdej ko vem da me čaka naravni porod sem si takoj skuhala malinov čaj user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.2.2010 17:23:43   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Dan!

Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR user posted image user posted image user posted image .
Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02.

user posted image user posted image user posted image sm ful vesela da je tako

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.2.2010 18:06:49   
vekybel
3sonček3 nisi me razumela, jz si noge depiliram in imam mir za en mesec a ta malo si pa z britvico na ogledalo obrijem user posted image .

girl79 ja sestavine za krhko testo zmešaš in daš nadev gor pa daš skupi peči enih 20-30 min, probaš z zobotrebcem in veš če je pečeno. Ko zapičiš zobotrbec v testo in če je suh se pravi je testo pečeno če pa na njem ostane kaj testa se pravi ni še pečeno.

jessy kaj nisi že na porodniški? Kaj ti rabi bolniški list?

lucika nimam izkušenj sem pa brala, da če se ti pojavljajo redno na eno uro zapored je dobro it v P.

lenčy ja meni tudi natečejo prsti in to zadnje dni.

rožca26 čestitke za donošenost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.2.2010 18:19:36   
NM
Pozdravljene, vse souser posted image !

Sicer vas bolj berem, kot pa kaj dopišem. Danes sva se tudi z našo deklico pogledali. Je nabrala že nekaj čez 3100g, je pa prava akrobatinja. Moja G pravi, da zdaj sva pa že na konju, že donošeni, prej sva se še z osličkom hvalili. Naslednji pregled mava 23.2.

Tud jst pridno pijem malinov čaj in upam, da bo pomagalo. Sem pa včeraj eno uro po snegu hodila in sem danes kar čutila tam spodi, kr močno pritiska.

Vsem  user posted image za donošenost in vse pozitivno še naprej. Za vse držim pestke.

Lp iz mrzle Postojne.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.2.2010 18:19:44   
lorelaj*
Danes so pa same lepe novičke tule.

Rožca, čestitke za donošenost! user posted image Vekybel pa za glavično vstavo! user posted image Potem je očitno še upanje ...

Ampak Jassy, ti pa res take lušte delaš s temi krofi ... bi te najraje nekam sunla! user posted image

Jaz pa kar še kašljam ... user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.2.2010 18:26:33   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Danes so pa same lepe novičke tule.

Rožca, čestitke za donošenost! user posted image Vekybel pa za glavično vstavo! user posted image Potem je očitno še upanje ...

Ampak Jassy, ti pa res take lušte delaš s temi krofi ... bi te najraje nekam sunla! user posted image

Lorelaj*: tud jst sem imela nekaj težav v dec. pa sem nardila mešanico narezane čebule in medu (3 velike čebule zrežeš in preliješ z 20 dkg medu, pusti stati 3-8 ur) in to sem potem jemalavsako uro (12 ur) eno veliko žlico. Ni okusno, a pomaga. Prisegam namreč na naravna "zdravila".

Poskusi, če te zanima, pa boš vidla. Čimprej okrevaj!
Lp

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.2.2010 19:16:01   
Jessy
Vekybel, kako lepa novička!!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo za user posted image , da te je ubogal!!!! Zdaj boš vsaj mirno čakala na popadke!
Bolniški list sem morala prevzeti, ker so mi s 7.2. zaključili in moram dostaviti v službo. Sem pa imela srečo, da sem prej na vratih moje zdravnice srečala sodelavko in sem ji podturila bolniški list, tako da imam eno delo manj. user posted image

Lorelay, zdaj je čas krofov in lušti morejo bit! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.2.2010 19:23:11   
vekybel
lorelaj seveda je upanje, samo lezi na levi bok in si podpri ritko z poštri. Tako je meni rekel in sem delala par krat pa evo in je ratalo.

Hvala za čestitke.

NM Bravo za pregled user posted image user posted image user posted image . V katerem tednu si?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.2.2010 19:27:33   
NM

lorelaj seveda je upanje, samo lezi na levi bok in si podpri ritko z poštri. Tako je meni rekel in sem delala par krat pa evo in je ratalo.

Hvala za čestitke.

NM Bravo za pregled user posted image user posted image user posted image . V katerem tednu si?

vekybel
- hvala za user posted image in tudi zate user posted image , da se je obrnil. Je kar boljši občutek. Sem v 37. tednu.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.2.2010 19:30:38   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Sem v 37. tednu.

A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.2.2010 19:32:16   
vekybel
NM ti imaš 8.03. rok jz pa 7.03. tako da smo tu tu.

Kaj bi mi katera povedala kako to gre z epiduralno?
A se mora na predavanje in zakaj?
A to gre na napotnico, ki sem jo dobila za P?
A moram povedat svojemu G?

< Sporočilo je popravil vekybel -- 9.2.2010 19:33:32 >

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.2.2010 19:36:04   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sem v 37. tednu.

A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni. user posted image

Ja, 36 t, 2/7 oz. v 37. in rok 8. - nisem bla terminološko čist jasna, ma smo vse na isto misleuser posted image .

Za epiduralno je v PO potrebno na predavanje in potem se odločiš (izpolneš formular), ali jo želiš ali ne. Lahko še naknadno v 1. fazi do odprtja 5 cm.
Ne potrebuješ nobene napotnice. Ne vem, kako je drugje.

< Sporočilo je popravil NM -- 9.2.2010 19:37:12 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.2.2010 19:44:02   
Zvezdici

Dan!

Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR user posted image user posted image user posted image .
Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02.

Ja super!
Sem prav vesela zate, da je vse ok user posted image .

user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.2.2010 19:44:40   
Anonimen
Kaj bi mi katera povedala kako to gre z epiduralno?
A se mora na predavanje in zakaj?
A to gre na napotnico, ki sem jo dobila za P?
A moram povedat svojemu G?

Na Ptuju nimaš epiduralne ampak Ultivo.
Ja imaš predavanje, za napotnico reči svojemu G ( jo moraš imeti)!

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.2.2010 19:45:37   
rožca26
Ahoj sara!

A se me še kej spomniš??? user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.2.2010 19:45:45   
Anonimen

Dan!

Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR .

Ja super!
Sem prav vesela zate, da je vse ok .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi z moje strani

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.2.2010 19:46:32   
rožca26

Sem v 37. tednu.

Ne, je v 37. tednu, sam ni še ta dopolnjen user posted image  Jest sm pa dons dopolnjena, pa grem v 38. teden.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.2.2010 19:46:51   
Anonimen
Ahoj sara!

A se me še kej spomniš???

Se seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače me pa zmeraj ujameš na face ko mene ni gor. JAouser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.2.2010 19:48:35   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ahoj sara!

Se seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače me pa zmeraj ujameš na face ko mene ni gor. JAouser posted image

Ja ne vem. Pri pogovoru si mela lih zeleno pikco. ka ti pa jaz vem, da si bizi user posted image user posted image user posted image  Sm rekla - poskusit ni greh. Ma kot ponavadi mam pri tem res "srečo" ujet te ta pravi trenutek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.2.2010 19:49:00   
Anonimen

Sem v 37. tednu.

A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni.

Ne, je v 37. tednu, sam ni še ta dopolnjen Jest sm pa dons dopolnjena, pa grem v 38. teden.

Jst sem tudi prilezla do 37.tednauser posted image user posted image
Sem pa danes Živi na ušesa prišepnila: " Lubica zdej morš pa dva tedna bit čist pridna, pa hitro it spat, da boš naspana, ker čez dva tedna bo bolj težkauser posted image user posted image user posted image user posted image "
In je v momentu zaspala.user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.2.2010 19:52:52   
rožca26
Jst sem tudi prilezla do 37.tednauser posted image user posted image
Sem pa danes Živi na ušesa prišepnila: " Lubica zdej morš pa dva tedna bit čist pridna, pa hitro it spat, da boš naspana, ker čez dva tedna bo bolj težkauser posted image user posted image user posted image user posted image "
In je v momentu zaspala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma je dobra tvoja mala. No, zdej bo kmal velika user posted image user posted image user posted image user posted image  Naš je pa vsakič bolj nabrit - energije pa tok, da glava peče user posted image
Pa tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za donošenost. Na, te je ta druga tko hecala, zdej ti pa povem da bi še čez rok rodila, če ne bi prej že mela CR zacahnjen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.2.2010 19:53:35   
Anonimen

Ahoj sara!

Se se

Drugače me pa zmeraj ujameš na face ko mene ni gor. JAo

Ja ne vem. Pri pogovoru si mela lih zeleno pikco. ka ti pa jaz vem, da si bizi Sm rekla - poskusit ni greh. Ma kot ponavadi mam pri tem res "srečo" ujet te ta pravi trenutek

Vem ja user posted image  vseeno hvala ker misliš name

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.2.2010 19:53:41   
rožca26
Naš pikec je pa prehlad fasal user posted image user posted image user posted image  Ej se mi smili. Jutri se mi bo pa še bolj, ker mamo pregled pri urologu.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.2.2010 19:54:45   
rožca26

Vem ja user posted image  vseeno hvala ker misliš name

Veš de. Kadar se dalj časa ne oglasiš kle gor, že živčno gledam mobi, če boš kej sporočila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.2.2010 19:57:19   
Anonimen
Jst sem tudi prilezla do 37.tedna
Sem pa danes Živi na ušesa prišepnila: " Lubica zdej morš pa dva tedna bit čist pridna, pa hitro it spat, da boš naspana, ker čez dva tedna bo bolj težka "
In je v momentu zaspala.

ma je dobra tvoja mala. No, zdej bo kmal velika Naš je pa vsakič bolj nabrit - energije pa tok, da glava peče
Pa tebi tudi za donošenost. Na, te je ta druga tko hecala, zdej ti pa povem da bi še čez rok rodila, če ne bi prej že mela CR zacahnjen

Ma moja tudi. Skos bi samo laufala - ja laufala ne hodila. Jao ne vem kdo ji tako hojo pokazu. Fotr ziher neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja, sej hvala bogu če ne bi bila še ziher mesec dni kinder jajček.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?