Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 17:21:24
|
|
|
|
vekybel
|
Jaz sem bila prepričana 100% da se ne bo obrnil pa ne vem zakaj. sara nič ne bo od najinega poroda ali nikoli se ne ve . Zdej ko vem da me čaka naravni porod sem si takoj skuhala malinov čaj .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 17:23:43
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Dan! Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR . Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02. sm ful vesela da je tako
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 18:06:49
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 nisi me razumela, jz si noge depiliram in imam mir za en mesec a ta malo si pa z britvico na ogledalo obrijem . girl79 ja sestavine za krhko testo zmešaš in daš nadev gor pa daš skupi peči enih 20-30 min, probaš z zobotrebcem in veš če je pečeno. Ko zapičiš zobotrbec v testo in če je suh se pravi je testo pečeno če pa na njem ostane kaj testa se pravi ni še pečeno. jessy kaj nisi že na porodniški? Kaj ti rabi bolniški list? lucika nimam izkušenj sem pa brala, da če se ti pojavljajo redno na eno uro zapored je dobro it v P. lenčy ja meni tudi natečejo prsti in to zadnje dni. rožca26 čestitke za donošenost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 18:19:36
|
|
|
|
NM
|
Pozdravljene, vse so ! Sicer vas bolj berem, kot pa kaj dopišem. Danes sva se tudi z našo deklico pogledali. Je nabrala že nekaj čez 3100g, je pa prava akrobatinja. Moja G pravi, da zdaj sva pa že na konju, že donošeni, prej sva se še z osličkom hvalili. Naslednji pregled mava 23.2. Tud jst pridno pijem malinov čaj in upam, da bo pomagalo. Sem pa včeraj eno uro po snegu hodila in sem danes kar čutila tam spodi, kr močno pritiska. Vsem za donošenost in vse pozitivno še naprej. Za vse držim pestke. Lp iz mrzle Postojne.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 18:19:44
|
|
|
|
lorelaj*
|
Danes so pa same lepe novičke tule. Rožca, čestitke za donošenost! Vekybel pa za glavično vstavo! Potem je očitno še upanje ... Ampak Jassy, ti pa res take lušte delaš s temi krofi ... bi te najraje nekam sunla! Jaz pa kar še kašljam ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 18:26:33
|
|
|
|
NM
|
Jaz pa kar še kašljam ... user posted image IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj* Danes so pa same lepe novičke tule. Rožca, čestitke za donošenost! Vekybel pa za glavično vstavo! Potem je očitno še upanje ... Ampak Jassy, ti pa res take lušte delaš s temi krofi ... bi te najraje nekam sunla! Jaz pa kar še kašljam ... Lorelaj*: tud jst sem imela nekaj težav v dec. pa sem nardila mešanico narezane čebule in medu (3 velike čebule zrežeš in preliješ z 20 dkg medu, pusti stati 3-8 ur) in to sem potem jemalavsako uro (12 ur) eno veliko žlico. Ni okusno, a pomaga. Prisegam namreč na naravna "zdravila". Poskusi, če te zanima, pa boš vidla. Čimprej okrevaj! Lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:16:01
|
|
|
|
Jessy
|
Vekybel, kako lepa novička!!!! Bravo za , da te je ubogal!!!! Zdaj boš vsaj mirno čakala na popadke! Bolniški list sem morala prevzeti, ker so mi s 7.2. zaključili in moram dostaviti v službo. Sem pa imela srečo, da sem prej na vratih moje zdravnice srečala sodelavko in sem ji podturila bolniški list, tako da imam eno delo manj. Lorelay, zdaj je čas krofov in lušti morejo bit!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:23:11
|
|
|
|
vekybel
|
lorelaj seveda je upanje, samo lezi na levi bok in si podpri ritko z poštri. Tako je meni rekel in sem delala par krat pa evo in je ratalo. Hvala za čestitke. NM Bravo za pregled . V katerem tednu si?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:27:33
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel lorelaj seveda je upanje, samo lezi na levi bok in si podpri ritko z poštri. Tako je meni rekel in sem delala par krat pa evo in je ratalo. Hvala za čestitke. NM Bravo za pregled . V katerem tednu si? vekybel - hvala za in tudi zate , da se je obrnil. Je kar boljši občutek. Sem v 37. tednu.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:30:38
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM Sem v 37. tednu. A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:32:16
|
|
|
|
vekybel
|
NM ti imaš 8.03. rok jz pa 7.03. tako da smo tu tu. Kaj bi mi katera povedala kako to gre z epiduralno? A se mora na predavanje in zakaj? A to gre na napotnico, ki sem jo dobila za P? A moram povedat svojemu G?
< Sporočilo je popravil vekybel -- 9.2.2010 19:33:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:36:04
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: NM Sem v 37. tednu. A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni. Ja, 36 t, 2/7 oz. v 37. in rok 8. - nisem bla terminološko čist jasna, ma smo vse na isto misle . Za epiduralno je v PO potrebno na predavanje in potem se odločiš (izpolneš formular), ali jo želiš ali ne. Lahko še naknadno v 1. fazi do odprtja 5 cm. Ne potrebuješ nobene napotnice. Ne vem, kako je drugje.
< Sporočilo je popravil NM -- 9.2.2010 19:37:12 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:44:02
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Dan! Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR . Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02. Ja super! Sem prav vesela zate, da je vse ok .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi mi katera povedala kako to gre z epiduralno? A se mora na predavanje in zakaj? A to gre na napotnico, ki sem jo dobila za P? A moram povedat svojemu G? Na Ptuju nimaš epiduralne ampak Ultivo. Ja imaš predavanje, za napotnico reči svojemu G ( jo moraš imeti)!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:45:37
|
|
|
|
rožca26
|
Ahoj sara! A se me še kej spomniš???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Dan! Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR . Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02. Ja super! Sem prav vesela zate, da je vse ok . Tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:46:32
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: NM Sem v 37. tednu. A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni. Ne, je v 37. tednu, sam ni še ta dopolnjen Jest sm pa dons dopolnjena, pa grem v 38. teden.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahoj sara! A se me še kej spomniš??? Se se Drugače me pa zmeraj ujameš na face ko mene ni gor. JAo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:48:35
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ahoj sara! A se me še kej spomniš??? Se se Drugače me pa zmeraj ujameš na face ko mene ni gor. JAo Ja ne vem. Pri pogovoru si mela lih zeleno pikco. ka ti pa jaz vem, da si bizi Sm rekla - poskusit ni greh. Ma kot ponavadi mam pri tem res "srečo" ujet te ta pravi trenutek
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: NM Sem v 37. tednu. A nimaš ti rok 8.3.? Torej še nisi v 37. tednu, ampak v 36. tednu (36t 2/7). Tu se štejejo že dopolnjeni tedni. Ne, je v 37. tednu, sam ni še ta dopolnjen Jest sm pa dons dopolnjena, pa grem v 38. teden. Jst sem tudi prilezla do 37.tedna Sem pa danes Živi na ušesa prišepnila: " Lubica zdej morš pa dva tedna bit čist pridna, pa hitro it spat, da boš naspana, ker čez dva tedna bo bolj težka " In je v momentu zaspala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:52:52
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst sem tudi prilezla do 37.tedna Sem pa danes Živi na ušesa prišepnila: " Lubica zdej morš pa dva tedna bit čist pridna, pa hitro it spat, da boš naspana, ker čez dva tedna bo bolj težka " In je v momentu zaspala. ma je dobra tvoja mala. No, zdej bo kmal velika Naš je pa vsakič bolj nabrit - energije pa tok, da glava peče Pa tebi tudi za donošenost. Na, te je ta druga tko hecala, zdej ti pa povem da bi še čez rok rodila, če ne bi prej že mela CR zacahnjen
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ahoj sara! A se me še kej spomniš??? Se se Drugače me pa zmeraj ujameš na face ko mene ni gor. JAo Ja ne vem. Pri pogovoru si mela lih zeleno pikco. ka ti pa jaz vem, da si bizi Sm rekla - poskusit ni greh. Ma kot ponavadi mam pri tem res "srečo" ujet te ta pravi trenutek Vem ja vseeno hvala ker misliš name
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:53:41
|
|
|
|
rožca26
|
Naš pikec je pa prehlad fasal Ej se mi smili. Jutri se mi bo pa še bolj, ker mamo pregled pri urologu.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:54:45
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Vem ja vseeno hvala ker misliš name Veš de. Kadar se dalj časa ne oglasiš kle gor, že živčno gledam mobi, če boš kej sporočila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 19:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst sem tudi prilezla do 37.tedna Sem pa danes Živi na ušesa prišepnila: " Lubica zdej morš pa dva tedna bit čist pridna, pa hitro it spat, da boš naspana, ker čez dva tedna bo bolj težka " In je v momentu zaspala. ma je dobra tvoja mala. No, zdej bo kmal velika Naš je pa vsakič bolj nabrit - energije pa tok, da glava peče Pa tebi tudi za donošenost. Na, te je ta druga tko hecala, zdej ti pa povem da bi še čez rok rodila, če ne bi prej že mela CR zacahnjen Ma moja tudi. Skos bi samo laufala - ja laufala ne hodila. Jao ne vem kdo ji tako hojo pokazu. Fotr ziher ne Ma ja, sej hvala bogu če ne bi bila še ziher mesec dni kinder jajček.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?