![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:58:47
|
|
|
|
vitabella
|
aha, precejšnja razlika v letih pol .... jah saj, glavno da bo naredo šolo ne? upam, da niso slučajno starši na vaju valili krivde ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 10:44:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej botrca, pa to da ga imaš doma...a to moraš vseeno vrtec plačat ali ga zdaj ne rabiš? glih tak ga plačujem, ampak samo kot neko rezervacijo oz. stroške ki jih vseeno imajo tudi če ga ni tam.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 10:45:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš? Jaz bi se to ful šla ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih. to nas ohranja mlade, pa otroka v nas...za cluedo sem že slišala da je dober, pa to se lahko igra v dvoje? Ne v dvoje ni zanimivo. Vsaj trije morajo bit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 10:55:01
|
|
|
|
rina22
|
Zdaj bom pa popenila Sem tolko vsega napisala, pol pa me ven vrže IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aha, precejšnja razlika v letih pol .... jah saj, glavno da bo naredo šolo ne? upam, da niso slučajno starši na vaju valili krivde ... Razlika v letih je PREvelika, če mene vprašaš.. Vsaj, kar se njih tiče.. Glede šole smo meli že razne štorije. V bistvu pa tak sami dobro vejo, kaki je. Več ko to, da mu non stop trobima, naj gre v šolo in naj se uči in naj vpraša, če mu kaj ni jasno, da mu pomagava, tak ne moreš. Saj sva doma rekla, da ga v šolo ne moreva nest, pa knjige mu tudi ne nameravama molit pred nos. Saj tak več ko to pa tak ne moreš, ne? To, če majo pa tako vzgojo, je pa to njihov problem, ne moj. Malo kruto, ampak resnično. Ker zase vem, da si tega nikoli ne bi smela privoščit.. Več kaj ne bi na forum pisala, sem tak že preveč. Saj veš - nikoli ne veš, kdo bere to, kaj napišeš.. Če pa se kdaj vidimo, pa lahko rečeve kako na to temo še
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:04:41
|
|
|
|
vitabella
|
ja jaz se tut raje o osebnih stvareh pogovarjam v živo.... pa bolj se da razložit, pa vase lahko hitro razčistiš ... ja, jaz še vedno razmišljam o nakupu wii-ja za mojega dragega za roj. dan ... upam da bo dovolj denarja, glede na to, da morava ta mesec plačat še drugi del njegove šolnine za faks! eeeeee se boma lahko pol spet igrala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:08:41
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella pa kupi rabljenega če za novega ne bo zneslo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:18:20
|
|
|
|
vitabella
|
kaj majo to na bolhi? hahaha, saj bo star 32, tk da tk ne bo okrogla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:25:32
|
|
|
|
vitabella
|
no to zadnje sem se mogla pohecat.... jaz imam njega iz vseeeega srca rada .... me že valentinovo prijemlje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:29:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella kaj majo to na bolhi? hahaha, saj bo star 32, tk da tk ne bo okrogla Lej jo...Pa jaz sem čisto resno mislila. Po moje se da kupiti precej ceneje malo rabljeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:30:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella no to zadnje sem se mogla pohecat.... jaz imam njega iz vseeeega srca rada .... me že valentinovo prijemlje A bosta šla kam za valentinovo? Midva verjetno kakšen dan po, ker prav za valentinovo ne bova dobila varstva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 12:47:51
|
|
|
|
vitabella
|
marta, saj jaz marsikaj na bolhi kupim, verjemi... največkrat kovančke in bankovce, ker jih zbiram, se je pa najdlo tudi že marsikaj drugega. sem te vzela čisto resno, samo nisem pomislila sploh, da se to tudi tam gor prodaja ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 13:44:38
|
|
|
|
|
Dan. hvala za voščila Lii...mami jutri odhaja delat tako da je najlepšega obdobja konec kok mi je hudo da sploh opisat ne znam ampak tako je...grem hitro delat naprej mam za likat itd...se tipkamo ko bom imela čas... Hvala papa
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 16:45:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Dan. hvala za voščila Lii...mami jutri odhaja delat tako da je najlepšega obdobja konec kok mi je hudo da sploh opisat ne znam ampak tako je...grem hitro delat naprej mam za likat itd...se tipkamo ko bom imela čas... Hvala papa
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.2.2010 16:46:07 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 16:46:47
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m kaj te jezi? Si zrihtala računalnik? So ostali podatki in slike?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 17:23:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj te jezi? Si zrihtala računalnik? So ostali podatki in slike? Nič še ne vema za računalnik, iz Big Banga nič ne javijo. Naj grejo nekam ej... Zdaj imam službenega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 17:25:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljene. Lija je danes prvič prespala v vrtcu. Je spala celij 30 min Sem pa šokirana, ko sem dobila 1. položnico za vrtec. Za 3 dni uvajanja in 4 urc ki jih je v 3.dneh preživela sem dobila vrtoglavo ceno. Tak,da so mi poslabšali dan v nulo. Za taki dnar bi imele par dni morja plačanega z Lijo ata pa bi si mogo nekaj cuj doplačat. Nič grem k tečki, je tečna da joj. Zaspana v nulo, ker 3min. nikakor ni dovolj. Bo pač spat šla mal prej..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 18:06:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem pa šokirana, ko sem dobila 1. položnico za vrtec. Za 3 dni uvajanja in 4 urc ki jih je v 3.dneh preživela sem dobila vrtoglavo ceno. Tak,da so mi poslabšali dan v nulo. Koliko si pa dobila?
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.2.2010 18:07:01 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 18:17:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem pa šokirana, ko sem dobila 1. položnico za vrtec. Za 3 dni uvajanja in 4 urc ki jih je v 3.dneh preživela sem dobila vrtoglavo ceno. Tak,da so mi poslabšali dan v nulo. Koliko si pa dobila? malo manj kot 100e
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 19:14:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, Lija panča, ata je šel na špricar s kolegi, jaz pa sama samcata. Čakam na obisk,da kako rečema s kolegico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 19:46:45
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 19:49:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! oooo ly, kako? kako je Luka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 19:52:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo ly, kako? kako je Luka? Po starem. Luka je pa trenutno pri ateju bo pa zdaj šel počasi v posteljo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 19:52:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem pa šokirana, ko sem dobila 1. položnico za vrtec. Za 3 dni uvajanja in 4 urc ki jih je v 3.dneh preživela sem dobila vrtoglavo ceno. Tak,da so mi poslabšali dan v nulo. Koliko si pa dobila? malo manj kot 100e Kaj? Jaz bi se šla pozanimat da ni prišlo do kake napake. Edino če sta v takem rangu.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 19:53:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj te jezi? Si zrihtala računalnik? So ostali podatki in slike? Nič še ne vema za računalnik, iz Big Banga nič ne javijo. Naj grejo nekam ej... Zdaj imam službenega. Kaj te blo s tvojim računalnikom? Ker nič ne vem o tem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 20:01:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj te jezi? Si zrihtala računalnik? So ostali podatki in slike? Nič še ne vema za računalnik, iz Big Banga nič ne javijo. Naj grejo nekam ej... Zdaj imam službenega. Kaj te blo s tvojim računalnikom? Ker nič ne vem o tem. bi bla na fb, pa bi vedla
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.