Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 22:15:27
|
|
|
|
marta82
|
Punce grem z dragim tv gledat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 22:18:16
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa in marta.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 22:25:32
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v posteljo. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:14:26
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro! no dobro, mi imamo katastrofalno noč, se je mala enih 4x zbudila in jokcala, ob petih pa sem jo šla še sprevit, ker je bla pokakana prek in prek. ampak sem že prišla k sebi, ati je v službi, mala pa spi ... razmišljam kaj bi jo lahko mučilo, mogoče zobki?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:19:57
|
|
|
|
rina22
|
jutro vitabella, za neprespano noč Ja, mogoče so pa res zobki na vidiku Mi pa smo hb (trkaam) spali od 21h do 7h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:21:14
|
|
|
|
vitabella
|
pridna pridna timeja! kako ste preživeli praznike?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:22:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pridna pridna timeja! kako ste preživeli praznike? včeraj smo imeli obisk, tak da kaj ekstra kulturni nismo bli (beri: nismo šli na kako proslavo) Kulturni pa smo bili - v smislu vsakodnevne rabe besede Ja, zaj sem pa res zabluzila Kak ste pa vi preživeli praznike?
< Sporočilo je popravil rina22 -- 9.2.2010 8:23:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:46:19
|
|
|
|
vitabella
|
če ti po pravici povem mi je minlo tako mimogrede .... brezveze, zapravljam čas popolnoma nekvalitetno ... vsako leto mi je žal da ne gremo kam, ko pa majo itak vsepovsod zastonj pa bi res lahko kaj vidli, pa otrokom ne škodi ... bli smo pa drugače na parih obiskih in je blo luištno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:54:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella če ti po pravici povem mi je minlo tako mimogrede .... brezveze, zapravljam čas popolnoma nekvalitetno ... vsako leto mi je žal da ne gremo kam, ko pa majo itak vsepovsod zastonj pa bi res lahko kaj vidli, pa otrokom ne škodi ... bli smo pa drugače na parih obiskih in je blo luištno Glavno, da ste se meli fajn Za proslave bo pa čas, ko malo zrasejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:58:06
|
|
|
|
vitabella
|
ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:59:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala Ooooo, bravo To se tudi jaz rada grem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 8:59:05
|
|
|
|
marta82
|
Jutro punce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:00:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala Ooooo, bravo To se tudi jaz rada grem Jaz tudi. Ampak je bolj redko priložnost. Ko bo Tinej večji upam, da ga bom navdušila za razne družabne igre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:03:24
|
|
|
|
rina22
|
jutro, marta tudi jaz računam na to, da bom timejo navdušila za družabne igre upam, da nama uspe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:18:01
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro, marta tudi jaz računam na to, da bom timejo navdušila za družabne igre upam, da nama uspe enako!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se midva ful rada igrama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:18:49
|
|
|
|
rina22
|
smo že 3 komaj čakam, da bo še timeja tak zagreta za to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:21:08
|
|
|
|
vitabella
|
ja mi se bomo sigurno igrali sam meni včasih čas tako ugre, da mi je pol kar žal. se je treba kar zraven spravit in se igrat. in katera igra je vama od vseh najboljša?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:24:41
|
|
|
|
rina22
|
jaz se že dolgo nisem nič šla. ker ko sem bila , sem letala na fax in urejala stvari za , zdaj pa imam polne roke s timejo.. Ko pa je čas, pa se rada grem remi, enko, človek ne jezi se, monopoli, kviz, labirint... najboljša pa ...... vse so mi super ne morem se odločit - odvisno od razpoloženja. pa tebi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:30:56
|
|
|
|
vitabella
|
ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:33:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš? sem že slišala zanjo, pa prejšnjič sem jo gledala, da bi jo sestrični za roj dan kupla, igrala pa še je nisem sliši se pa zanimivo bo treba probat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:39:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš? Jaz bi se to ful šla ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:45:28
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš? Jaz bi se to ful šla ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih. to nas ohranja mlade, pa otroka v nas...za cluedo sem že slišala da je dober, pa to se lahko igra v dvoje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:47:15
|
|
|
|
rina22
|
naslednji teden pride od mojega brat na počitnice - takrat nam ne uidejo družabni večeri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:50:05
|
|
|
|
vitabella
|
še hodi v šolo? študira?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 9.2.2010 9:51:31
|
|
|
|
rina22
|
v 9. razred hodi ta, ki pa še trenutno skupaj stanujemo, pa v 3. letnik. sicer bi mogo v 4., ampak mu lani ni blo do učenja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.