|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
8.2.2010 22:15:27   
marta82
Punce grem z dragim tv gledat. Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.2.2010 22:18:16   
ly117
Nočko tasa in marta.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.2.2010 22:25:32   
ly117
Grem jaz tudi v posteljo.

Nočko vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
9.2.2010 8:14:26   
vitabella
dobro jutro!

no dobro, mi imamo katastrofalno noč, se je mala enih 4x zbudila in jokcala, ob petih pa sem jo šla še sprevit, ker je bla pokakana prek in prek. ampak sem že prišla k sebi, ati je v službi, mala pa spi ...user posted image razmišljam kaj bi jo lahko mučilo, mogoče zobki?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
9.2.2010 8:19:57   
rina22
jutrouser posted image

vitabella, za neprespano noč user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, mogoče so pa res zobki na vidikuuser posted image

Mi pa smo hb (trkaam) spali od 21h do 7huser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
9.2.2010 8:21:14   
vitabella
pridna pridna timeja! kako ste preživeli praznike?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
9.2.2010 8:22:55   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

pridna pridna timeja! kako ste preživeli praznike?

včeraj smo imeli obisk, tak da kaj ekstra kulturni nismo bli (beri: nismo šli na kako proslavo)user posted image Kulturni pa smo bili - v smislu vsakodnevne rabe besedeuser posted image

Ja, zaj sem pa res zabluzilauser posted image

Kak ste pa vi preživeli praznike?

< Sporočilo je popravil rina22 -- 9.2.2010 8:23:24 >

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
9.2.2010 8:46:19   
vitabella
če ti po pravici povem mi je minlo tako mimogrede .... brezveze, zapravljam čas popolnoma nekvalitetno ... vsako leto mi je žal da ne gremo kam, ko pa majo itak vsepovsod zastonj pa bi res lahko kaj vidli, pa otrokom ne škodi ... bli smo pa drugače na parih obiskih in je blo luištno user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
9.2.2010 8:54:13   
rina22

če ti po pravici povem mi je minlo tako mimogrede .... brezveze, zapravljam čas popolnoma nekvalitetno ... vsako leto mi je žal da ne gremo kam, ko pa majo itak vsepovsod zastonj pa bi res lahko kaj vidli, pa otrokom ne škodi ... bli smo pa drugače na parih obiskih in je blo luištno user posted image

Glavno, da ste se meli fajnuser posted image Za proslave bo pa čas, ko user posted image malo zrasejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
9.2.2010 8:58:06   
vitabella
ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
9.2.2010 8:59:04   
rina22

ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooo, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se tudi jaz rada gremuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3886
9.2.2010 8:59:05   
marta82
Jutro punce.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3887
9.2.2010 9:00:38   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ooooo, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se tudi jaz rada gremuser posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image Ampak je bolj redko priložnost. Ko bo Tinej večji upam, da ga bom navdušila za razne družabne igre.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
9.2.2010 9:03:24   
rina22
jutro, martauser posted image

tudi jaz računam na to, da bom timejo navdušila za družabne igreuser posted image upam, da nama uspeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
9.2.2010 9:18:01   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jutro, martauser posted image

tudi jaz računam na to, da bom timejo navdušila za družabne igreuser posted image upam, da nama uspeuser posted image

enako!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se midva ful rada igrama user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
9.2.2010 9:18:49   
rina22
smo že 3 user posted image komaj čakam, da bo še timeja tak zagreta za touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3891
9.2.2010 9:21:08   
vitabella
ja mi se bomo sigurno igrali user posted image sam meni včasih čas tako ugre, da mi je pol kar žal. se je treba kar zraven spravit in se igrat. in katera igra je vama od vseh najboljša?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
9.2.2010 9:24:41   
rina22
jaz se že dolgo nisem nič šla. ker ko sem bila user posted image , sem letala na fax in urejala stvari za user posted image , zdaj pa imam polne roke s timejo.. Ko pa je čas, pa se rada grem remi, enko, človek ne jezi se, monopoli, kviz, labirint...user posted image user posted image user posted image

najboljša pa ...... vse so mi superuser posted image ne morem se odločit - odvisno od razpoloženja.

pa tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 3893
9.2.2010 9:30:56   
vitabella
ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon user posted image to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
9.2.2010 9:33:51   
rina22

ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon user posted image to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš?

sem že slišala zanjo, pa prejšnjič sem jo gledala, da bi jo sestrični za roj dan kupla, igrala pa še je nisemuser posted image sliši se pa zanimivouser posted image bo treba probatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
9.2.2010 9:39:40   
marta82

Jaz bi se to ful šlauser posted image ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih.

Neposredna povezava do sporočila: 3896
9.2.2010 9:45:28   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz bi se to ful šlauser posted image ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to nas ohranja mlade, pa otroka v nas...za cluedo sem že slišala da je dober, pa to se lahko igra v dvoje?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
9.2.2010 9:47:15   
rina22
naslednji teden pride od mojega brat na počitnice - takrat nam ne uidejo družabni večeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
9.2.2010 9:50:05   
vitabella
še hodi v šolo? študira?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
9.2.2010 9:51:31   
rina22
v 9. razred hodiuser posted image

ta, ki pa še trenutno skupaj stanujemo, pa v 3. letnik. sicer bi mogo v 4., ampak mu lani ni blo do učenjauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.