![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:35:40
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca... ob kolkih pa ti hodi Jan ponavadi spat? A je v vrtcu ali doma? Ja, Rubin. pa življenje res ne prizanaša ampak saj se bo Gaja pobrala. Verjamem vanjo, je borka in pol. In še Zoja pazi nanjo,tak da MORA bit vse OK.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:36:18
|
|
|
|
marta82
|
Ly zdaj je že toliko star da malo probava meje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:36:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ga bo moglo. Smo ga pa že dali v ring in imamo 3-tjo rundo. prideš poslušat. no, thanks..ti prepuščam mojo vstopnico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:36:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:41:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly zdaj je že toliko star da malo probava meje. Vem ja. Saj sem ga kar dolgo pustla jokat. Sem pa ga 2x vzela ven iz pojstle da se je nadihal.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:42:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ga bo moglo. Smo ga pa že dali v ring in imamo 3-tjo rundo. prideš poslušat. no, thanks..ti prepuščam mojo vstopnico. No pa drugič. Je ga pa ravnokar pobralo ( zaspa je) . Tak da je tišina. Kak paše.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:53:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly zdaj je že toliko star da malo probava meje. Vem ja. Saj sem ga kar dolgo pustla jokat. Sem pa ga 2x vzela ven iz pojstle da se je nadihal. Ja seveda. Saj ne me narobe razumet. Jaz nisem za to, da se otroka pusti neutolažljivo jokat. Se mi zdi prav, da ve, da lahko računa nate, ne more pa te izsiljevat. Čisto prav, da ga vzameš v naročje, da se potolaži potem pa nazaj v posteljo, da ve, da ni dosegel svoje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 20:57:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly zdaj je že toliko star da malo probava meje. Vem ja. Saj sem ga kar dolgo pustla jokat. Sem pa ga 2x vzela ven iz pojstle da se je nadihal. Ja seveda. Saj ne me narobe razumetJ. az nisem za to, da se otroka pusti neutolažljivo jokat. Se mi zdi prav, da ve, da lahko računa nate, ne more pa te izsiljevat. Čisto prav, da ga vzameš v naročje, da se potolaži potem pa nazaj v posteljo, da ve, da ni dosegel svoje. Ne marta, te sploh nisem narobe razumele. Sma čist enakega mnenja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:01:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca... ob kolkih pa ti hodi Jan ponavadi spat? A je v vrtcu ali doma? Jan zaspi do pol desetih, ker čez dan spi tudi po 2,5h in to največ do 16h. Še vedno je doma, ker smo bili skozi bolani. V sredo imamo preiskavo, da vidimo ali je operacija uspela, v četrtek imamo tudi en pregled. Tak, da to damo skozi da vidimo kaj in kako naprej glede operacije sečil. Pa 22.2 ima eno dozo cepljenja, pa 24.2 urologa...mislim skozi nekaj tako, da sem se odločila da bo še to malo časa doma. Pol pa upam, da bo vse ok in da bo zdrav da bo lahko šel v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:05:54
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj ga je ati skopal...pa počasi v pojslo. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:19:22
|
|
|
|
tasa_m
|
ej botrca, pa to da ga imaš doma...a to moraš vseeno vrtec plačat ali ga zdaj ne rabiš? Ly...ja vem da paše. Lija je danes po DOLGEEEM času zaspala okoli 19h in prav paše. Jaz ne vem od kod ji energija JAz že 3-krat dol padem, ko ona še kuj lahko hodi, hodi, hodi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:26:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej botrca, pa to da ga imaš doma...a to moraš vseeno vrtec plačat ali ga zdaj ne rabiš? Ly...ja vem da paše. Lija je danes po DOLGEEEM času zaspala okoli 19h in prav paše. Jaz ne vem od kod ji energija JAz že 3-krat dol padem, ko ona še kuj lahko hodi, hodi, hodi...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:27:20
|
|
|
|
tasa_m
|
ti se kuj smej, boma se čer par tednov skup nagajali po mestu pa se smejali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:28:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti se kuj smej, boma se čer par tednov skup nagajali po mestu pa se smejali Kaj nam bo pa te falilo?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:37:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nam bo pa te falilo? kosmodisk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:39:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nam bo pa te falilo? kosmodisk Ja smejale pa se še vedno boma.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nam bo pa te falilo? kosmodisk Ja smejale pa se še vedno boma. itak! kot zdaj koda sma malo čohjene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:44:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nam bo pa te falilo? kosmodisk Ja smejale pa se še vedno boma. itak! kot zdaj koda sma malo čohjene Kaj nisma?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:49:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nisma? govoriš o meni in tebi? A-A jaz nisem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:52:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nisma? govoriš o meni in tebi? A-A jaz nisem No te sem pa naju zamenjala s kom drugim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj nisma? govoriš o meni in tebi? A-A jaz nisem No te sem pa naju zamenjala s kom drugim. verjetno res. Kaj piješ kaj ti cuj al kaj? Jaz sem danes po dooolgeeem času pila čok. liker in mi tak ni pasalo, da grozno. Me je trebuh bolel. Očitno se je trebušček že odvadil dobrega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 21:58:15
|
|
|
|
ly117
|
Ne rumena ptička, hik, nič ne pijem. Mogoče je pa v tem problem. Pa za bušija.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 22:08:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne rumena ptička, hik, nič ne pijem. Mogoče je pa v tem problem. Pa za bušija. hehe, rumena ptička. Joj, mi je kolegica poslala link do ene majče z tweetyem za mene. Ampak je cena 15e pa mi je ful dost. Bi si mogla eno slikico poiskat, sprintat pa za finto dat tiskat na majco, Me ziher ceneje pride Bi z Lijo lahko imele enako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 22:14:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne rumena ptička, hik, nič ne pijem. Mogoče je pa v tem problem. Pa za bušija. hehe, rumena ptička. Joj, mi je kolegica poslala link do ene majče z tweetyem za mene. Ampak je cena 15e pa mi je ful dost. Bi si mogla eno slikico poiskat, sprintat pa za finto dat tiskat na majco, Me ziher ceneje pride Bi z Lijo lahko imele enako. Mislim da te pride 4 EUR tiskanje. Mene je tolko prišlo ko sem dala Lukecu majco tiskat. Tak da ja bilo bi ceneje.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 22:15:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly hvala, bom še malo premislila o tiskanju tweetya Nič, grem spat. Mi je spet nekam čudno slabo Lahko noč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.