metuljcek321
|
rebeca, kako nova čupca? Populis, kar podoživljala sem tvoje uživanje v masažnem stolu - ej, nobel frizeraj, ni kaj glugluglu, jp, podpis mi še danes riše nasmeh na obraz Eh, jaz sem večni romantik, nimaš kaj Majuška, nič sekirat, tomorrow bo nova pošiljka snega (bljak) & se boste very soon ohladili. Ma, Umpa, skrajni cajt, da si je nekdo končno vzel čas za vašega fanta in ga pregledal tako kot se šika. Hi, hi, mere so pa res mal drugačne, a ni sile - še vedno = fant od fare praznovalke - če nas sploh še berete: happy b'day vsem & lepo praznovanje! populis, ni blema za neboglasničin piškot - saj lepi, dobri zobje zihr ranajo v familiji džanika, ja, rock zvezde znajo bit prav kul - hi, hi. Pozdravte se! Kako mali kebrček? mojček, naša je postala obsedena z Montejem - moram pošteno oklestit ponudbo sladkarij, vidim, vidim. Ju3 začnem, I promise. tašča v stanovanju, ko te ni doma - joj, jaz si tega sploh ne predstavljam. Pri nama še moji starši, k so ta domači, nikoli ne pridejo gor kar tako sami od sebe. Mi smo zase, oni zase. Jaz bi kar konkretno rekla kakšno na to temo. Al pa predlog 3jemi mi je všeč - če imajo madam preveč časa, pa komot popazijo na vnukinjo, a ne? Poročaj, dobr zrihtajte. Inigo, carica si! 10kica je pa itak tanarataboljša zadeva za zadnji izpit - juhu, you rule Kar v tem stilu naprej, ampak najprej pa zažurat, maš pa le študijske počitnice. Enjoy! Almera, a čist resno torej razmišljaš, da nogiraš ta job in greš drugam. Že kaj veš, v kakšne vode? Kako kaj baby plani? Tetka rdečka je bla na obisku? Držim pesti ... Umpa, Anjina sestrična ima 3,5 let & 13 kg ... je fuuuul malo, je drobcena, ampak kaj češ - tko je. Brat bo maja star 6 let, ima pa tak apetit, da samo gledaš. Tko pride - niti 2 otroka si nista enaka. Ime Alen - ej, Inigo, si me glih zdaj spomnila nanj ---> že večkrat se je prikradlo v moje misli ... mi je kar všeč, moram rečt. Vam se dopade? Talking about boys, zimska, kolk fantov je pri vaši familiji ternutno? Kako Lan? Se nisi nič javla, upam, da je OK! vzgojiteljica-flower: včasih preprosto ne znajo povedat na pravi način ... se spomniš, tud pri nas sem bla čist adijo, k je pomočnica (& ne vzgojiteljica!) tko grdo govorila o Anji - da še nikoli ni imela takega otroka, da še nikoli nihče ni nič jedel, da še nikoli nihče ni odklanjal vseh po vrsti, bil vedno sam zase, bla, bla, bla ... in to septembra, po 2 tednih vrtca ... kot, da imamo aliena doma ... to, da ni nič jokala, najbrž ni imel nihče časa opazit, al kaj? OK; stara župa ... byegones ... sem ji kar povedala, da so me njene besede zelo prizadele (the next day, ker tisti dan razen debelega pogleda nisem kaj dosti spravila skupaj), tudi mož je to omenil ... postala je krasna, s čist drugim pristopom, odnosom, bla, bla, bla. Ju3 bi na tvojem mestu kar malo govorila z njo, povprašala, če ga tudi one kaj spodbujajo k lepšemu prehranjevanju ... sicer pa c'mon, naša je tud umazana kot pujsek ... je, je, je, potem pa začne kolovratit naokol ... je pač stara šele leto in pol & se mi dozdeva, da to nekak paše v paket ... al naj bi že sami jedli, govorili, pisali, brali, delali salte in podobne hece. Aj, aj, aj ... rebeca, kaj je ujelo moža? Moj je tud še kar revež - v četrtek bo že 3 tedne, OMG. Bil bi že skrajen čas, da se spakira k dr-ju, a kar vztraja, da bo, bo, bo. Kašlja pa kot za stavo. In spet ga boli grlo, teče mu iz nosa - imam feeling, da se mu je vse skupaj ponovilo, še preden se je uspel čist scajtat Almera, razlog za Borovo dobro voljo doma pa mislim, da poznam ... mami