metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Omar je tudi meni fajn ... dober glas ima, zna peti, pa še lepo angleščino govori sploh mi je všeč, da je zakorakal v bolj resne glasbene vode. Jp, tudi meni se lajka njegova English - a lot. Tale komad mi je yummy, yummy, yummy - I Still Carry On: KLIKNI In še kul mi je, da sam piše besedila. Aja, pa pesmi Green Day-ev mu tud sedejo ... a lot glugluglu, katere komade pa je izvajal na šolskem plesu? Tud kakšne bolj otroške al svoj repertoar? In jp, se mi je kar zdelo, da je Tianova sobica tista, k sem jo takrat vidla - well done, naj uživa v svojem kraljestvu! In odličen obisk staršev mojček - razstava kač???? Yikes ... I don't like snakes at all rožca za smučanje - tko se to dela! populis, se strinjam, da si zaslužim eno veliko 5ko v redovalnico za odličen izobraževalno-žurerski vikend, aha. Kako princess Lara? Ti si že mal boljše, a ne? Fajn, da je AB hitro prijel. Zdaj bo tik-tak bolje, you'll see. Boš na bolniški al šibaš v službo? Aha, Almera, čist razumem glede telegrama. Si ti že kaj boljše? Jaz še tu in tam kdaj zakašljam - neverjetno dolgo se tole ne scajta ... Majuška, vidim, da sta se s tvojim prav potopila v radosti orientalskih plesov - bravo! In congrats malemu korenjaku. Dober datum si je izbral za mini rd, ni kaj IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ In ja, spet bom isto napisala.....fajn je brat tvoje poste, zato ker komentiraš ama čisto vse in človek je kr vesel, ko vidi, da ga kdo pa le bere še. thanks winter girl, kakšna je situacija? Kaj je z Lanom? Srčno upam, da malček še nekaj dni počaka, da se stvari porihtajo, potem pa veselje na kubik s tvojimi tremi fanti Vse se bo v redu razpletlo, boš videla. Čutim, da bo OK, le pogumo, julijke mislimo nate in ti pošiljamo pozitivne vibracije, tople misli & lepe želje. IZVIRNO SPOROČILO: zimska Drugač je pa meni Omar tudi zakon. Enkrat smo bili (pred leti...) v KMŠju in mi je čik prižgal! Pa vedno sem rolala na njegove komade, te res nafila z energijo. Stara moja, ti pa nisi kar tko. Opa, opa. rovarka, ... je situacija kaj boljša? Želim vama čim prejšnjo vrnitev v domače okolje in fuuul zdravja! džanika, ojej, tudi Jan je revček Naj bo bolje asap. Take novice o naših dragih julijčkih ni prav nič luštno brat. Naj že hitro pride pomlad, sonček, razigranost, uživanje, igranje, energije za izvoz ... nanka, pri nas je bla pa včeraj popoldne pizza - polovička s tuno, druga polovica s kuhanim pršutom ... ketchup, sir, olive ... mnjaaaaam. Kako ste sicer? Tjaša? populis, točno to se je zgodilo meni - skoraj so mi uhlji odpadli, kapa pa na toplem dremala in da house Ah, ja, naslednjič je pa res NE bom pozabila U2, kajne? Umpa, kako si kaj? Kaj dogaja? Prodajalna bo zalaufala? Kako Luka? Apdejtaj nas malo, se veselimo novičk s tvoje strani. Absolutely neboglasnica, pridna za seznam ... zate en mini nabor sladkorčkov (če je kateri padel cuker, si komot kakšnega prilasti za nedoločen čas ): Kako si drgač? Pa otroc? Gasilska kariera? Kretanje? Skula? Doma? netki, Kako sta fanta? rebeca, pošastne reči, kako je Tariq trpel, da so mu čistili uho ... sem brez besed ... srce se mi trga, res. Nečloveško, indeed. Bogec mali. populis, mojček - hrana - glede na to, kako in koliko je jedla danes dopoldne, sem že misnla, da bo preskočila vrtec in jo bom s 1. 10. lahko kar na faks vpisala (ampak na kakšno agroživilsko zihr ne ) ... ajme, ajme ... porazno, porazno ... popoldne je blo boljše, ampak mi je pa nekaj las skravžljala pri mizi, to pa definitivno. Držim pesti, da bodo prihodnji dnevi polni apetita za vse naše pikce. , hruška, oddrnjohaj zasluženi spanec, potem pa novim zmagam naproti