|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:07:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:25:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
9.2.2010 11:34:48   
dzanika
metuljčica tko sem se zdej nasmejala ob tvoji fotki in omarjevem podpisu ter pripisu. user posted image user posted image   Res prisrčno. user posted image

Sicer pa se pri nas zaenkrat stanje še ne izboljšuje. Včeraj smo šli do dežurnega in zvedeli kaj drugega kot nič. Najprej me vpraša kaj je. Pa začnem naštevati: bruha, drisko ma, vročino ma non stop, kašlja, z nosu mu teče...  Pa prav ja kaj, to pa mi ne mormo nič, to morte samo z dieto zdravit. user posted image   Pa sem hotla da ga vsaj poslušajo k je začel tko kašlat no in je prislonu tist za poslušat na hrbet in pravi jah pluča so čista. user posted image   Če je v tisti sekundi kej slišu sem tut js papež...  Ne vem no. Čist sem razočarana nad telim zdravstvom.  In dons za piko na i se zjutraj zbudi s tako zapacano očko da je ni mogu niti odpret. Pa sem klicala h P če bi se dal recept dobit da ne hodim z njim dol pa se je javla neka zoprna naveličana sestra in znorela da recepta mi pa ne bo noben dohtar napisu brez da ga pogleda. user posted image
V vrtcu so pa samo 4-je v Janovi skupini danes. Je rekla da so vsi pokasirali neke viroze...

romana24 vse najboljše!!! Lepo praznuj! user posted image

vsi bolančki pozdravite se čimprej!!

Neposredna povezava do sporočila: 1578
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:50:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:52:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:55:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:59:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 12:04:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1583
9.2.2010 12:25:12   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Sicer pa se pri nas zaenkrat stanje še ne izboljšuje. Včeraj smo šli do dežurnega in zvedeli kaj drugega kot nič. Najprej me vpraša kaj je. Pa začnem naštevati: bruha, drisko ma, vročino ma non stop, kašlja, z nosu mu teče...  Pa prav ja kaj, to pa mi ne mormo nič, to morte samo z dieto zdravit. user posted image   Pa sem hotla da ga vsaj poslušajo k je začel tko kašlat no in je prislonu tist za poslušat na hrbet in pravi jah pluča so čista. user posted image   Če je v tisti sekundi kej slišu sem tut js papež...  Ne vem no. Čist sem razočarana nad telim zdravstvom.  In dons za piko na i se zjutraj zbudi s tako zapacano očko da je ni mogu niti odpret. Pa sem klicala h P če bi se dal recept dobit da ne hodim z njim dol pa se je javla neka zoprna naveličana sestra in znorela da recepta mi pa ne bo noben dohtar napisu brez da ga pogleda. user posted image
V vrtcu so pa samo 4-je v Janovi skupini danes. Je rekla da so vsi pokasirali neke viroze...

ej- groza!!! HB imamo mi normalno pediatrinjo, ampak j.e.b.e.k.o.t.e - ko ta mala zboli vedno na vikend! in smo jo že ene 3x morali vozit v TR,tam pa kakor naletiš pr dežurnem...

en srednjih let mi gre noro na jetra.... tak bolj svetel... user posted image  

ja tut pri nas je tko. Mi mamo tut drugač našo pediatrinjo dobro. Sam sem bla menda samo enkrat pri njej z njim. Vedno zboli tko da mormo h dežurnem... user posted image   Tukaj so mi pa res grozni. Vedno sem naletela na koga k je še bolj čuden...

Mojcek kar se pa tašče tiče pa se ti sploh ne obremenjuj za zamere. Bo vsaj nekaj časa mir. Men se včasih kr fajn zdi če kej zameri ker je pol tak mir. user posted image user posted image   Sam kaj k nisem takšen človek da bi se kregala in ji karkoli povedala sama... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1584
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 12:33:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.2.2010 12:42:57   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

ja tut pri nas je tko. Mi mamo tut drugač našo pediatrinjo dobro. Sam sem bla menda samo enkrat pri njej z njim. Vedno zboli tko da mormo h dežurnem... user posted image   Tukaj so mi pa res grozni. Vedno sem naletela na koga k je še bolj čuden...

Mojcek kar se pa tašče tiče pa se ti sploh ne obremenjuj za zamere. Bo vsaj nekaj časa mir. Men se včasih kr fajn zdi če kej zameri ker je pol tak mir. user posted image user posted image   Sam kaj k nisem takšen človek da bi se kregala in ji karkoli povedala sama... user posted image

ja, res so... včasih je naša dežurna, ampak sem samo 1x naletela nanjo... sam kaj, ko se ne moreš izognit obisku, če je nujno.

sej bo rekel moj, vem, da bo zamera, ampak zanima me, če sva mi2 čudna, da nama je mimo, da hodi k nam, ko naju ni...

brin ma pa malo starejšo P, ki je že mene mela in je zdj že tolko stara, da nima doma očitno kaj počet in je kar naprej dežurna... user posted image tk, da smo samo enkrat naleteli na eno drugo, drugače je vedno naša P.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.2.2010 13:01:44   
3jeMi

sej bo rekel moj, vem, da bo zamera, ampak zanima me, če sva mi2 čudna, da nama je mimo, da hodi k nam, ko naju ni...

mojcek... kaj pa če bi vidva tole malce bolj taktično speljala?
glede na to, da pri vama visi vsak dan, ko sta vidva v službah in vidva za varstvo plačujeta, in ima očitna gospa taščica vsak dopoldne čas, zakaj pa ne bi ona varovala Živo... pa zakaj bi vidva plačevala za varuško, če je itak taščica na razpolago, očitno ima čas... vprašaj jo, če bi... me zanima, kdaj bi spet prišla v vajini odsotnosti naokoli... ni treba na hard, samo tako na easy... sicer vprašanje, če bi štekala, kaj ji hočeš dopovedat, samo probaš pa lahko, če ne že za lastno zabavo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.2.2010 13:06:21   
3jeMi
drugače sem pa jaz tako tako... deca imam že 2 dni na hladnem... skratka nisem ravno najboljše volje...
Lovro je bil sicer na počitnicah in je kašljal NIČ!!!, celo noč (12,5 ur) spal ko top, včeraj pa pridemo domov in je bilo spet veselo ponoči, kašljanje kašljanje kašljanje... ah, brez veze, ga bom že v red spravla, a ne... user posted image

cmokec pokec in objemček za vse bolančke... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.2.2010 14:18:05   
Inigo
punce, jst sm pa tk vesela! sm danes dobla še zadnje rezultate izpita in sm nardila z 10! tko da sm nardila vse izpite tega semestra in mam zdaj počitnice do 23.2. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 14:32:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 14:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 14:46:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1592
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 15:28:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 16:11:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1594
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 16:23:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.2.2010 18:06:26   
nanka

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

no v resnici je:
88 cm
13.200 g

user posted image suheeeec hahahaha user posted image user posted image

nič bodite mi lepo

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul sem vesela, da so ga koooooooooooončnooooooooo pogledali in dali naprej. aleluja!!!!!!!!!!!!! user posted image  karkoli je, samo da se ne čaka, da se nekaj dogaja! user posted image user posted image user posted image

suhec user posted image user posted image user posted image  sam za primerjavo - toliko kil ima naš David pri 3 letih in pol user posted image  

No naša Zoja pa pri skoraj 5 letih še ni presegla 13 kg, trenutno je na 12,6. Ma vedno ko čudežno dobi apetit in začne z veseljem jest jo napade ena čudna viroza in vse gre v nič.

Mojcek, ja z žlico letam za njima, samo kaj ko nekateri tega ne razumejo in se jim zdi precej čudno, ker otrok naj bi sedel pri miru in jedel ( uf kaj bi dala da bi bili moji taki, pa žal niso in kaj naj)

Neposredna povezava do sporočila: 1596
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 18:45:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 18:49:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 19:06:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1599
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 19:09:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.