|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 21:53:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 21:55:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1652
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 21:57:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1653
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
9.2.2010 21:57:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Metuljček - itak, da bom menjala službo - tukaj pa res ne vidim razloga, da bi ostala. Sem doživela totalno degradacijo po porodniški.

pa upam, da boš CELO nosečnost na bolniški!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko jih j.e.b.e user posted image   mislim tko bolniška, da je vse ok in da se ok počutiš, ampak da ti uspe, da ti G podaljšuje.

Bomo videli kako bo moja G kaj temu naklonjena - načeloma ni. Se mi pa zdi pa moja splošna malo bolj razumevajoča. 

magari vsakič ena za 3 tedne, greš za 2 dni v službo pa spet nazaj - hehehehe, še slabš, gre na njihove stroške bolniška user posted image  

my thoughts exactlyuser posted image user posted image

go, get them, packe smotane

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1654
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 21:57:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
9.2.2010 21:59:33   
metuljcek321

mogoče pa zamrznjenčke prestaviš dol?

hi, hi, si me nasmejala

pojma nimam, ampak bi rekla, da pingvinčki niso glih najbolj mobilniuser posted image

aha, Merlo je baje tak - profi in srčen do konca

ampak mene čaka 6 kandidatov v slamicah ... še do njih pridem, pa bomo imeli kindergartenuser posted image

ok, nova tema ......

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 21:59:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1657
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:01:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1658
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:02:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1659
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:03:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1660
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:05:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1661
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.2.2010 22:06:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

kakšne pa so drugače izkušnje z zmrznjenčki, jih veliko preživi odmrznitev ali ne? Anja je tudi pingvinček? user posted image

v bistvu je čist odvisno, kolk dober je bil zarodek, k so ga zamrznili & če je dovolj močan, da potem:
a) preživi postopek odmrznitve
b) se ugnezdi
c) raste, razvija in se rodi

dooooolga pot, a me navdaja z optimizmom, ker imamo enega pinguja že doma, jauser posted image

takrat sem imela 4 zamrznjenčke (2 x po 2), izmed zadnjih dveh se je prijel eden, ki zdajle pridno drnjoha nekaj metrov stran v svoji topli posteljici ... hja, the best of the best, nimaš kajuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.2.2010 22:08:10   
metuljcek321

Ja, Rebeca - Anja je tudi zmrznjenček - mislim, da zadnji par.

Almera, vidim, da odlično spremljašuser posted image  user posted image  user posted image

mirno noč, naj te pozabava še moj zs preden mrkneš

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.2.2010 22:08:30   
Inigo
Ime Alen - ej, Inigo, si me glih zdaj spomnila nanj ---> že večkrat se je prikradlo v moje misli ... mi je kar všeč, moram rečt. Vam se dopade?

jooooooooj, da ti ne povem kako paniko smo meli doma oziroma v familji, ko se je rodil Alen. smo "zelo slovenska" družina. beri: mnogo rodov nazaj smo sami slovenci. in smo med seboj familja precej povezani in si zaupamo in tako... in ko sta se bratranec in njegova odločila, da bo mali Alen... je v določenih delih družine to povzročilo pravo izredno stanje. od kod Alen?!?!?! ker pač zveni malo bolj južno... ne vem! jst sm se ful hitro navadila in mi je ok. ni mi preveč všeč ime, ampak mi je ok. sprejemljivo. ampak starejši pa so to kr mal tko sprejeli... no, anekdota naše družine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:08:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.2.2010 22:09:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

zimska, kul bi blo jutri!

10.02.2010
06.07.08

svetovno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.2.2010 22:10:01   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Inigo - čestitam za 10ko! Bravo !user posted image Zdej pa res papa

hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.2.2010 22:10:38   
metuljcek321
almera - ps: glede službe pa: OMG, OMG, nekak nisem razbrala, da je res tko hudo, zdaj, k si pa nanizala, kako je mladenič prišel preko tebe do položaja, me je pa kar ornk zmrazilo ... kako grozljivo se moraš počutit - SRHLJIVO! In da ima zdaj on 2 tvoji največji stranki čez, pa da on tebe ocenjuje ... to je res neprimerno - si prav predstavljam, s kakšno muko se odpraviš v službo ... želim čimprej plusek in potem eno simpatično, razmigano, mamicam prijazno, dinamično službo, ki te bo navdajala z energijo & ti pričarala nasmeh na usta! Over & over again.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.2.2010 22:12:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Ime Alen - ej, Inigo, si me glih zdaj spomnila nanj ---> že večkrat se je prikradlo v moje misli ... mi je kar všeč, moram rečt. Vam se dopade?

jooooooooj, da ti ne povem kako paniko smo meli doma oziroma v familji, ko se je rodil Alen. smo "zelo slovenska" družina. beri: mnogo rodov nazaj smo sami slovenci. in smo med seboj familja precej povezani in si zaupamo in tako... in ko sta se bratranec in njegova odločila, da bo mali Alen... je v določenih delih družine to povzročilo pravo izredno stanje. od kod Alen?!?!?! ker pač zveni malo bolj južno... ne vem! jst sm se ful hitro navadila in mi je ok. ni mi preveč všeč ime, ampak mi je ok. sprejemljivo. ampak starejši pa so to kr mal tko sprejeli... no, anekdota naše družine user posted image

ja, tud meni sliči malo bolj na južno voće, ampak mi je pa zelo všeč

izvor sicer ni jasen - francoski, keltski - kdo bi vedeluser posted image : KLIK

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.2.2010 22:14:35   
metuljcek321
zimska, mirno noč ... jaz tudi pridno čekiram FB - sodelavka ima te dni rok, jutri pa praznuje še svoj rd - morda bo na isti dan prišla na svet tudi njena deklica - to bi blo svetovno! Držim pesti za nove februarčke .....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1671
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:14:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:15:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.2.2010 22:17:32   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem bla pa na govorilnih v vrtcu. Vzgojiteljica je rekla, da se naj bolj trudimo, da bi sam in lepo jedel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ker baje naredi par žlic, potem se pa začne s hrano igrat.Pa ful se umaže. To sicer počne tudi doma, ampak to počne odkar je v vrtcu. Prej nismo imeli nikoli težav s hranjenjem. One pa imajo 4 take, ki sploh ne jedo sami, pa dzaj še pride en 11-mesečni in imajo težavo nahranit 12 otrok. Kaj naj naredim? Zdaj smo imeli kosilo, pojedel je 2 žlici sam, več ni hotel, da bi ga jaz hranila ni pustil. In to je vse kar je pojedel. Začel je vpiti dol, dol.. ko sem mu hotela dat žlico v usta mi je odkimaval ne, ne in zaprl usta. In je pojedel kosila 2 žlici. Jogurti in take tekoče stvari je sam, a je ves umazan.. makarone, meso.. vzame v roko in je spet ves umazan. Joj.. kak ga naj navadim, da bo lepo jedel.. sem prav žalostna, ker se res trudima. Jaz sem pa mislila kak je napredoval, ker ko je začel hodit v vrtec, še žlice ni hotel, niti znal držat.. user posted image

Pa daj flower, reci mi, da se hecaš. Reci mi, da ti ni to rekla? Ne morem verjet, da lahko vzgojiteljica reče staršu, da naj se potrudijo doma, ker se njegov otrok umaže pri hrani in, da ne zna sam jest. Oprosti, meni bi blo ful težko, ne vem sploh kaj bi naredila.
Poglej, naša Iraya NE prinese v usta NITI ENE žlice sama brez, da bi vsaj pol padlo dol, pa še to redko, da bi frajla sploh sama jedla. Tariq je, ampak ima več na kolenih, rokah, mizi, kot kje drugje...pa enivej. Vsaj začela sta.
Naša2 na začetku v vtrcu še k mizi nista hotla, kaj šele, da bi sama jedla, zdaj sta toliko napredovala, da gresta vsaj lepo sedet in se trudit jest, čeprav morajo obema pomagat, pa mi tega niti enkrat ni rekla, pač pa je oba pohvalila, kako lepo SEDITA pri mizi.
V skupini je 14 otrok, od tega jih vsaj polovica ne je samih, so pa tri, ki jih hranijo in še nikol nobena ni rekla, da bi se kdo pač moral kaj naučit al pa pazit, da se ne bi umazal. Ja j.e.b.a.t. ga flower, saj vendar imaš rezervna oblačila tam, pa naj ga preoblečejo. V drugih vtrcih tud tako delajo, imajo večje skupine in vse gre.
Flower, malo too much se mi zdi, da ti je šla to rečt. Ne vem....otroka ne moreš navadit ti, otrok se bo navadil lepo in samostojno jest, sam.

Pod to se podpišem.  Sem vzgojiteljica v jaslih in mi od 14 otrok je samostojno samo eden in še ta včasih potrebuje pomoč.
Ne obremenjuj svojega otroka zaradi tega, ker se mu bo še bolj vse uprlo in ne bo hotel več jesti. Bistveno je, da otrok ni lačen. 

Kar postavi se za svojega otroka in bodi odločna. Tako, da kot je rebeca napisala, že to je ogromen napredek, da sedi lepo pri mizi in, da poskuša sam jesti.

V četrtek imam govorilno uro za Filipa. Me prav zanima kaj bosta povedali. Pomočnica vzgojiteljica ga vedno pohvali, vzgojiteljica vedno nekaj najde za pripomnit.

Zimska drž se.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.2.2010 22:20:44   
metuljcek321
Mejte se, mirno noč, se beremo tomorrow ...

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.