katy83
|
dobro jutro, punce. Evo, danes spet pridna, vstala ob 6-ih, bila že pri oftamologu (zaradi vida, ki se mi je poslabšal zdaj v času nosečnosti), ki ni našel nič , ampak je vseeno priporočal nova očala . No, potem sem si šla še kupit buhtelj z makom, ki sem ga že tudi veselo pojedla , zdaj pa...hm, po moje bom šla malo spat, ker je bila kar zanimiva noč, predvsem pa kratka. Kot sem vam že povedala, sem včeraj šla po obljubljene cotike za . Dobila sem 4 veeeeeeeeeelike škatle, pa mi ženska reče, ti kar vstran meči kar ni vredu. Ja, prideva z dragim ob 20.uri domov, vsipam vse cote na posteljo (bom sliko naložla, da boste videle ), pa začnem malo sortirat in kaj ugotovim. Tu ni nič za vstran. AAAAAAAAAAAAAAAAA. Vse je tak lepo, nekatere stvari še nove, pa kaj si ti nor. To je cot za 2 leti, pa za 5 otrok. No, ob polnoči mi je končno ratalo, da sem po številkah presortirala, pa po letnih časih, tako, da imam sedaj 1 veliko škatlo št.56 in 62. No, to pa še moram v omare spravit. Sem vse dobila oprano. Tako, zdaj imamo vse, razen kozmetike. To bom pa šla marca kupit. imam pa eno vprašanje za mamice: kako je s številkami nogic naših ? Sem namreč dobila tudi full nogavičk, različnih velikosti (15-19, 20-22), pa sploh pojma nimam kdaj ima beba kakšno številko. no, Cojka, vidiš, pa sem zadovoljna. Full. Mimogrede, uživaj v Švici. Aja, kaj strokovnega greš še pred porodom delat? Mislim, saj to je fajn, samo kak se ti da? Povej kdaj ga boš imela, da bomo držale pesti. Nataša35, fajn opravi današnji pregled, pa želim ti, da bi končno videla kaj ima med nogicami. Kepica83 - he, he, zdaj se vse pogovarjamo kako boš ti prva, na koncu pa boš čez rok. Ne, res tudi jaz mislim, da ne boš. Bosta z dragim kar hitro družbo dobila. No, saj važno je, da bo vse ok. Ela24 - , da se pozdraviš čimprej. Wannabemommy - ja, jaz hodim na pedagoško tu pri Fontani, ampak zdaj sem absolventka, tako, da ni predavanj. Glede pijače pa bi meni pasalo kadarkoli po 19.februarju, torej po izpitu. !9.februarja pa tako ali tako grem z majčicami na krofe. Saj ti tudi, ne? tako punce, zdaj grem malo zadremat, potem pa za zapiske. Popoldan pa MŠ. Danes nas čaka posnetek poroda. lp,Katy
|