NATAŠA35
|
evo mene punce, a vas puščam v nevednosti torej zredila sem se samo 1kg, tako da imam sedaj samo +3 kg, voda je ok, čeprav se meni ni zdela , pritisk ok... je delala UZ, vse izmerila, tako da je rekla, da smo med lažjimi, ker imamo samo 1615g in to v 30t , glede na meritve pa prehiteva za 1,5 t...zaenkrat je vse ok, obrnil se še ni, leži prečno, pa me malo skrbi zaradi poroda, da ne bo CR, samo je še časa za obrnit...Spol še vedno neznanka , mi je ful hudo, ker sem mislila, da bomo zdaj le zvedeli, samo nogoce je držal skupaj, pa še obračal...sem pa videla obrazek, nogice, rokice, samo tam dol ne ....dobila sem napotnico za rešilca in porodnišnico, za CSD pa nisem sigurna, grem danes urejat za paket...sem slišala, da dobim kmalu nakazano za veliko družino , vse mi bo prišlo naslednji teden na kup, bom polna denarja torej za seznam NP 09.03.2010, +3kg, spol kepica čeprav me popadki dajejo in zatekajo malo gležnji, ne kaže, da bom kaj prej ...punca pazi se in počivaj, ker počasi se začenja pri tebi, ampak vseeno želim, da zdržiš še malo.... aprilski hrošček jej večkrat na dan, da ne niha toliko sladkor, najbolje bo, da ločuješ med obroki...pazi se sladkega sadja, drugače pa lahko ješ vse... babyloverka cojka mi je rekla, da je videla apollo3 zelenega in rdečega, z zelo ugodno ceno...sem mislila, da bova z mojim šla v ponedeljek, pa nisem mogla hodit zaradi zatekanja, tako da greva naslednji teden sigurno pogledat...če ne pa ga bom kar na tisti strani naročila, ki si mi link poslala cojka ja se vidi, da nosiš fanta ...jaz pa čisto brez energije