|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
9.2.2010 10:18:22   
lenčy
no kr potrudi se, sj bo ratalo. eno dobro moko si pejt kupit, pa dobr shajej( sm ne preveč) pol pa počas zapeči in pol ta lepši del-da jih saj neki popapcašuser posted image
glede zatekanje-to je baje normalno. sicer pri meni ravno ne opazim na gležnjih, ker mam že tako vse zj.... zaradi zlomov in vem več kadj so zatečenouser posted image
in drugače, kako je v ribnici?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.2.2010 10:20:29   
Zvezdici
Glede hrane v P. Tisti čas ko sem bila v P, moram povedati, da mi je bilo res dobro za jest. Pa tudi absolutno vsega preveč. Sem pri vsakem obroku ubistvu pustila kar dosti, ker so bile količine prevelike.
Dobiš tudi sadje in piškote, pa kruh. Me smo si potem na stran dajale (pa tudi namaze) in smo imele za čez dan. Mami mi je sicer še prinesla dodatno za jest, pa sem vse domov potem prinesla.
Tako, da jaz hrane za sabo rajši ne bom vzela.

Aja dobro jutro!

Pa ta teden tudi jaz končno dobim košek domov.
Mi je sestra sešila še dodatno posteljnino za košek, sedaj je pa tipitop in ga ta teden dobim user posted image user posted image . Že komaj čakam.
Potem bo pa res vse pripravljeno.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.2.2010 10:27:11   
girl79
plamen- gradiško jezero je pri Lukovici..ko prideš do Lukovice greš čez avtocesto in čez cca. 100 metrov zaviješ levo, potem se pa držiš znakov...od Lukovice je manj kot 2 km še...je pa meni full všeč sprehodek tam, greš skoz okrog jezera po taki fajn široki makedamski potki, z eno noramlno hitrostjo je sprehod ene 3/4 ure, no z nosečniško hitrostjo pa kakšno urco user posted image

obiski v porodnišnici - meni tudi čisto paše da so obiski omejeni, ker mislim da si ne bom želela nobenega drugega razen dragega na obisk, OK, saj če bi moja mami prišla ali pa sestrica in bratec bi mi bilo čisto OK, ampak še cele familije od dragega pa cele moje familije mi pa ni tam za imet, čeprav so drugače čisto fajn vsi...

Ampak ste se pa dobro spomnile, da je treba tudi kaj hrane spakirat zraven za v porodnišnico, ste dale že full dobrih idej kaj s sabo vzet (frutabela, rogljički...), samo jaz se zdaj bojim, da bom mogla kar dva ruzaka s seboj nest, danes bom šla v Spar pa nakupila in napakirala hrano, pol ko bom pa že kakšen teden do roka, pa spakiram še en ruzak za ostale stvari - ja je treba pazit da ne bomo prehitro shujšale po porodu, da se nam ne bodo potem strije naredileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
9.2.2010 10:39:59   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

no kr potrudi se, sj bo ratalo. eno dobro moko si pejt kupit, pa dobr shajej( sm ne preveč) pol pa počas zapeči in pol ta lepši del-da jih saj neki popapcašuser posted image
glede zatekanje-to je baje normalno. sicer pri meni ravno ne opazim na gležnjih, ker mam že tako vse zj.... zaradi zlomov in vem več kadj so zatečenouser posted image
in drugače, kako je v ribnici?user posted image

Mrazzzzz user posted image user posted image user posted image drgač pa use po starem

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
9.2.2010 11:11:18   
Čmrlika
Dan!

Evo, malo preletim, mamica mi je tamalo odpeljala, tako da zdaj res malo počivam user posted image in vas berem.

Hvala vsem za dobrodošlico nazaj, upam, da zdaj res še malo ostanem user posted image ...vam pa povem, da bi podpisala v sekundi, če bi mela 100 % garancijo da bo vse vse ok...no pa saj sva že blizu! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
9.2.2010 11:52:39   
lakaya
Dobro jutro bejbike user posted image
No sej ne da sm ravno vstala, sm od 11h pokonci user posted image si prvoščim daljši spanec, ker itak celo noč dežuram na WCju mi je ratal it tud do 6x v 1 noči user posted image

Jessy in Zoey mam za vaju vprašanje glede P v Postojni k sta tm očitno bl domači... Kteri zdravniki so ql pa kteri ne, k js poznam sam dr. Likarja k sm ga mela na 3D pa se mi je zdel fajn user posted image Aja pa še to: a bosta vzeli delni rooming??? Js sm pr tamali ga, mi je ful pasalo, da sm se ponoči vsaj malček naspala user posted image

Moj user posted image me pelje za čez vikend mal romantiko zganjat v MS pa bom mela za vsak slučaj torbo za v P kr s sabo, če bomo slučajno lovili zadnje minute pa upam da mi ne bo treba kr tm rodit user posted image

Uživajte maximalno, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tistim ki jim user posted image v buhiju hoče kej prehitet... Drgač smo pa marčevke kr pridne, k se našim user posted image ne mudi tako zelo user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
9.2.2010 12:17:06   
sandrica23
Lep pozdrav!
Tak,midva z Lanom sma doma iz bolnice,ima rdeče mandlje in ga ne upajo operirat,tak da čakamo na novi terminuser posted image oz.se moramo naročit ko bo to minlo...baje ga bojo takoj sprejeli,ker imava samo začasno odpusnico...Zdaj taki čas bi bil že vsega rešen...user posted image user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.2.2010 12:18:18   
3Sonček3
Joj kakšen štrajk...halo punce vikenda je konc, je treba zdej na RR strani filat. Al use kuhate? Še dobr da men ni treba, sm učerej popoudne skuhala kao za večerjo pa je pol user posted image pr očitu jedu k mu je kuhno pomagou rihtat tko da je use ostalo za danes user posted image  user posted image  user posted image .
Jutr mam pa zobarja ob osmih zutrej, pa si je dopust uzeu, me bo kr on pelou kr si ne upam sama do Lj. U četrtek pa pregled, jupi, komej čakam, edino upam da majo pokvarjeno tehtnico kr mam občutek da mam že čez 70kg, bomo vidli. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.2.2010 12:19:25   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Lep pozdrav!
Tak,midva z Lanom sma doma iz bolnice,ima rdeče mandlje in ga ne upajo operirat,tak da čakamo na novi terminuser posted image oz.se moramo naročit ko bo to minlo...baje ga bojo takoj sprejeli,ker imava samo začasno odpusnico...Zdaj taki čas bi bil že vsega rešen...user posted image user posted image

Ojoj škoda da ste se tolk prpravljali pol pa domou, pa spet priprave. Ja držim pestke za Lana da se hitr pozdravi in da se usega hitro reši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
9.2.2010 12:43:39   
Anonimen
evo mene s pregleda - vse je BP
naslednji teden v ponedeljek ponovno CTG, v četrtek imam v P priprave na CR, pol pa sam gasaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
potem bom rešena tega bušija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
9.2.2010 12:45:43   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

naslednji teden v ponedeljek ponovno CTG, v četrtek imam v P priprave na CR, pol pa sam gasaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
potem bom rešena tega bušija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.2.2010 13:10:19   
tamala86
Oj! mi smo bili pa pridni ta vikend, sva zrihtala sobico, postavla posteljico...samo še par stvari za zrihtat, pa bo...drugač pa imamo v četrtek pregled, bomo vidl našo pikico...Sicer pa še malo, če bo po načrtih, pride na svet 26.3. Komi čakamo!user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.2.2010 13:12:40   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

Oj! mi smo bili pa pridni ta vikend, sva zrihtala sobico, postavla posteljico...samo še par stvari za zrihtat, pa bo...drugač pa imamo v četrtek pregled, bomo vidl našo pikico...Sicer pa še malo, če bo po načrtih, pride na svet 26.3. Komi čakamo!user posted image

Ojla! Tut js mam v četrtek pregled in PDP takrat ko ti user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image za sobico

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.2.2010 13:15:32   
tamala86
čao! superuser posted image user posted image user posted image kje pa boš rodila...jaz bom v lj...še malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.2.2010 13:17:24   
3Sonček3

čao! superuser posted image user posted image user posted image kje pa boš rodila...jaz bom v lj...še malouser posted image user posted image user posted image

Če bo use po načrtih bom odromala v Novo mesto, če pa bomo kje na poti ko se bo začelo in bom bližje Lj P potem bom tudi js pršla tja.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.2.2010 13:19:30   
rožca26
Ahoj!!!!!

Jest sm kle!
Pa še nekaj:

MI SMO DONOŠENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.2.2010 13:21:42   
3Sonček3
O mama rožca nas je pršla prekontrolirat user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke za donošenost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.2.2010 13:22:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Rožca, bom nehala s krofi! user posted image  Nočem, da bi imela prebavne motnje zarad monitorja. user posted image

Sej zdej je narjen kar je user posted image  Sm šla dons v mercator sam po krofe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.2.2010 13:23:46   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

O mama rožca nas je pršla prekontrolirat user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke za donošenost user posted image user posted image user posted image

Ja, težko pridem kej prej, če spim do pol desete user posted image user posted image user posted image  Je dons lubi z Vidom vstal. Pol sm šla pa še v Muellerja.

Aja, hvala za čestitke. Pa nam je le ratalo. Zdej pa navijajte, da se bom čim prej znebila trebuha user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 9.2.2010 13:24:35 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.2.2010 13:24:59   
3Sonček3
Sej je prou ti si kr prvošči spanje, kadar si ga lahko. A že zapravlala si danes??? Si kej lepga kupila

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.2.2010 13:26:02   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

a ga ne boš nič pogrešala?user posted image men bo po moje ful manjkal, čeprou bi tud že mela malo bebo v naročju...

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.2.2010 13:26:36   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ahoj!!!!!
user posted image user posted image user posted image
Jest sm kle!
Pa še nekaj:

MI SMO DONOŠENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MAMI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.2.2010 13:27:15   
lenčy

Če bo use po načrtih bom odromala v Novo mesto, če pa bomo kje na poti ko se bo začelo in bom bližje Lj P potem bom tudi js pršla tja.

sva se že z mojim menila, da svaka ti čast čez use te kočevske ovinke v Nm rodituser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.2.2010 13:28:22   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Lep pozdrav!

se boste pa še malo bolj psihično pripravili, tega ni nikoli preveč... sj bo kmalu bolšuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.2.2010 13:28:30   
rožca26

Sej je prou ti si kr prvošči spanje, kadar si ga lahko. A že zapravlala si danes??? Si kej lepga kupila

Nič takega - sem mogla darilni bon zagont - modrc, flaško, dudo, 2 plenic za Vida, pa od Me to you medvedka Baby on board user posted image  Same prčkarije user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?