|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
8.2.2010 10:45:07   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Sem zjutraj klicala v bolnico,da sem se zagarantirala za posteljo,da lahko zraven Lana ostanem danes...baje ni problemauser posted image

Sandrica, fajn opravite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lana in za mamico, da ji ne bo prehudo user posted image

Hvala!!! Dans še nebo hudo,jutri ko dobi anastezijo,te bo...če pa me kaj zagrabi pa skočim prek ceste kr v porodnišnico,heheuser posted image

Sandrica, srečno tvojemu dečkotu! Upam, da ne bo preveč trpel!!! Pa ti tudi ne smeš!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.2.2010 10:47:31   
Jessy
Zoey, frutabelca je dobra ideja! user posted image  Jaz tudi še nimam robe v ruzaku, ampak jo pa imam na polici ,tako da če je sila, samo pomečem v torbo in lahko šibam.
Naša madam se je primajala iz sobe ob 10.15!!! Le zakaj jaz danes nisem mogla spat?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.2.2010 10:54:53   
vekybel
Dan!

Sneg je še vedno tu user posted image , mrzlo je tudi.

sneguljka jz bi album čuvala za drugega otroka.

sandrica srečno in dobro odpravite z tvojim sinekom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jessy kaj pa kakšne krekerje ali brioše?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.2.2010 10:56:20   
vekybel
čmrlika dobrodošla med nami in zdej pa počakaj vsaj do konc februarja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.2.2010 10:59:36   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jutro zaspanke!!

user posted image user posted image

Jutro!

Sem telefon nekje založla, no zdaj že vem kje je... pa so mi rekli, da si me klicala...hvala ...za skrb se ti javim pozneje, ko ga dobim...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.2.2010 10:59:43   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

O, Čmrlika, kako lepo te je spet videti med nami!!!! A veš, da sem malce presenečena, da so ti dali injekcijo za razvoj pljučk, saj sem mislila, da so v 36. tednu pa že toliko razvite, da tega ne rabijo. user posted image  
V glavnem, ti lepo počivaj in pazi nase!!!

jaz sem najprej tudi bila, ker sem poslušala skoz tam do 32 tedna...dobila sem manjšo dozo... polovično bi se reklo, ker je pikec manjši, baje...jaz pa močno dvomim user posted image  , poleg tega jo dajejo v manjših dozah do 37 trdna preventivno, za ziher, ker še nekaj ni popolnoma zapolnjeno, oblikovano...na pljučkih, ne vem, ko mi je G razlagal sem vse lepo razumela, zdaj ne znam razložitt...skratka mreni je ok, ker sem zdaj ziher da bodo pljuča ok...to pa se mi zdi ful važno user posted image  pa menda za cel teden pridobijo s tem user posted image ...ne vem, moram še malo prebrskat, sicer pa zdaj itak je kaj je

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.2.2010 10:59:46   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

čmrlika dobrodošla med nami in zdej pa počakaj vsaj do konc februarja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala!

ko bi le,...user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.2.2010 10:59:50   
vekybel
...jz sem lačna in grem nekaj jesti....user posted image

user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.2.2010 10:59:53   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

A ste kaj kulturno razpoložene user posted image
Čmrlika - welcome back!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma se mi zdi, da nekje prav radi tele injekcije šopajo user posted image
Drugače pa drage 8marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image za 36. tednov. In za uradni nastop porodniške. Dobr nam gre, ni kaj. Jaz upam, da bo zadnji mesec fajn in da bom lahko kaj skakljala okrog, ker tole držanje nog v luft je kar utrujajoče user posted image
Ponoči sem spet nekaj feštala, ob 7h že pojedla 4 palačinke, potem sem pa le zaspala še do 9ih. Lubo je vstal in se potem hvalil, da je pospravil kuhinjo - beri pomil je ponev, krožnik in 1 skodelico user posted image Zanimiva uporaba besede pospraviti user posted image Zdaj ga je nekam odneslo, pol pa ne vem, če ne bi skočila do morja, sanjam že 2 meseca o morskem luftu... Samo težko rečem, kaka bom čez 3 ure user posted image

sem ravno zgoraj napisala o inekcijah... drugače pa ja 36 teednov, mein je kr fajn podatrek...čestitke1user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.2.2010 11:01:14   
Čmrlika
Grem se iztegnit na kavč, mojadva sta šla na snegeca malo...zlati lubek moj je čisto prestrašen in je tak zlati, nič mi ne pusti, za tajo polne skrbi...ne vem kaj bom pa jutri pa naslednje dni, ko je v službi, ker res nič več ne zmorem user posted image
 bomo že...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.2.2010 11:28:37   
plamen
Dobro jutro!

čmrlika - lepo da si nazaj med nami še 2v1 user posted image in user posted image za tvojega lubija, ker tako lepo skrbi zate.

nosečka24 - ja v MŠ res skoraj nič ne smeš uporabljati. Moja sestra je imela na začetku velike plane da ne bo imela tega in onega. No po 1 tednu joka je imela dudo, ki jo zdaj ne da user posted image , potem pa tudi ležalnik, je vseeno bolje kot imeti user posted image v lupinici, pa jo da na mizo ko jesta, pa zraven če mora it pod tuš ali kaj takega. Za na tleh ima pa tudi blazino. Tamalo že vse tako zelo zanima, da bi rada gledala okoli in ne več samo v strop. Tako da v mejah normale je vse OK, ne pa da je cel dan privezan v ležalniku in podobno. Tudi za kenguruja so ji rekli ne, pa ga ima, da jo ima gor ko recimo kuha, ne hodi pa z njim na sprehode. Midva imava tudi ležalnik, ker hočem biti čimbolj samostojna, da bo malo not če bom pod tuš skočila, ko ga ne morem imeti na tleh in da ne bom za vsako figo ga pošiljala k babi in dediju. Hojice pa ne bomo imeli, da ne bo mali baletnik preveč te hoje osvojiluser posted image .

sneguljka - lepo da se oglasiš. Si pa res bogica in upam, da vama čas hitro mine, ko bi se ga le dalo na zalogo malo dat za kasneje kajuser posted image . Jaz sem za, moj se pa tudi strinja takoj, če lahko par rund spanja naštepa za naprejuser posted image .

sandrica - jutri pa pogumno, pa še nekaj user posted image user posted image user posted image , ker se bo vse dobro izteklo!

user posted image brusi parket, potem pa že kmalu belimo. Danes bova pekla pico, ker smo vsi doma, potem pa dobiva obiske. Bo delal cockteile, pa še dobro da sva 2user posted image , da se je potrudil in našel tudi brezalkoholnegauser posted image . Jaz pa razmišljam a se mi da likat al ne? Hm, si vzamem še malo časa za globji razmislekuser posted image !

Lep prazničen dan - sem mojemu pri zajtrku rekla, če bo kako pesmico zdeklamiral, ker je kulturni praznik, pa je rekel, da je kulturno pojedeluser posted image . Sicer sem bila potem deležna Zdravljice v njegovi izvedbiuser posted image , no commentuser posted image .

Uf, razpisala sem se pa za 4 dni nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil plamen -- 8.2.2010 11:30:03 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.2.2010 11:52:09   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jutro zaspanke!!

user posted image user posted image

Jutro!

Sem telefon nekje založla, no zdaj že vem kje je... pa so mi rekli, da si me klicala...hvala ...za skrb se ti javim pozneje, ko ga dobim...

ja koooooooooooooooooooooooooooončno!! sem se že vstrašla, pa začela pesnit za telegram!! user posted image user posted image user posted image

no, lepo, da si doma in da te razvajajo. ( kr uživaj še danes!)

zadnjič sem pozabila povedat, da imam G spet v četrtek 11.2. ... za na seznamčekj. user posted image

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.2.2010 11:58:48   
7lina7
aja.. user posted image

sem danes ponoči sanjala cel porod!! user posted image ni blo hudo, sam babica je bla sitna.. skozi mi je hotla neki lekadol dajat..hehe - edino kar ni štimalo - pupo smo dobili!! user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.2.2010 12:20:14   
girl79
čao souser posted image !

evo še od mene en glas...sem zdajle ene 3 dni štrajkala, ampak se mi zdi da se kar pri vseh pozna, da smo čez vikend malo manj klepetave, verjetno zato ker so naši dragi doma, pa nimamo časa...user posted image

sneguljka-lepo da si se oglasila po dolgem času, upam da se situacija s tvojim očesom izbolša, kar se pa tiče jemenja magnezija, pa je meni moja ginekologinja rekla, da ga je v Elevitu čisto premalo (mislim da 100 mg) in naj ga kar dodatno še jemljem, da ga lahko jemljem do 600 mg na dan - je dobro proti krčem in proti zaprtju...

čmrlika-lepo da so te spustili domov, zdaj se pa le potrudi in lepo počivaj in kar pusti lubiju da te razvaja..user posted image

Sem zadnjič ujela da ste imele debato o darilih ob rojstvu-moram rečt da me je že zdaj groza vseh nekoristnih reči, ki jih dobiš, ker imava zelo malo stanovanje in imava že zdaj zelo malo prostora, tako da me prav skrbi kam bomo vse to dali. Zadnjič smo bili pri fantu od moje prijateljice, ki je trenutno še v porodnišnici (danes pride domov user posted image ) in je pokazal koliko telegramov in ostalih daril sta dobila...pa sem najprej pomislila na to kam bi/bom jaz vse to dala!?!?! no upam da res ne bodo pretiravali, čisto zares raje ne dobim nič kot pa celo goro plišastih igrač (čeprav so full luškane) s katermini nimaš kaj počet....

Lepo se imejte in fajn izkoristite praznični dan!!user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.2.2010 12:56:27   
branka28

Dobro jutro!
Spala sem za en drek,kr nekaj sem se premetavala pa na wc-ju sedela vsako uro,pol pa še sanjam take sanje da se morem zbudit...že tretjič sem sanjala da mi je mali iz trebuha potisnil roko čez trebuh,jaz pa sem ga pol božala po rokici ...kr nekajuser posted image user posted image
Sem zjutraj klicala v bolnico,da sem se zagarantirala za posteljo,da lahko zraven Lana ostanem danes...baje ni problemauser posted image

do

Čmrlika-
Pozdravljena spet med nami!

Sandrica23 fajn zrihtajte danes, držte se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrlika
dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.2.2010 14:17:54   
Jessy
Mene pa vsak dan kosilo tako utrudi, da moram vodoravno. user posted image user posted image user posted image  zdaj sem že malce prišla k sebi, mi je pa čokolada zapasala.user posted image  Katastrofa! Še dobro, da bo kmalu konec te nosečnosti.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.2.2010 14:26:28   
vekybel
Evo vam mal peciva, da vas primamim kaj na forum, ker ni nibene nikjer.

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.2.2010 14:32:02   
Anonimen
Ufff me dražite s telimi pecivi pa čokoladami, kaj bi res rade, da si zadnji mesec pokvarim povprečje z kgji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa še kr 2 v 1, zgleda da mi je usojeno rodit 22.2user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj lepo zvedela, da mojega gospoda spet ne bo pri porodu, bo bil tisti teden, ko bom prišla iz P doma.  Ma še zmeraj boljše kot nič, ampak to lepo pomeni, da se cel teden ne bomo nič videliuser posted image user posted image user posted image

vekybel - kdaj imaš jutri pregled? jst imam ob 7 zjutraj CTG pri svojem G, itak ne bo nič, že vidim s kakšnimi besedami me bo domov poslal.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.2.2010 14:35:20   
vekybel
sara jaz imam pregled šele ob 13 uri user posted image
Ti javim takoj ko pridem domov ok. Nič ne skrbi in čim manj razmišljaj o tem če ne se ti bo zmešalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.2.2010 14:44:40   
Anonimen
sara jaz imam pregled šele ob 13 uri
Ti javim takoj ko pridem domov ok. Nič ne skrbi in čim manj razmišljaj o tem če ne se ti bo zmešalo.

OK. Upam, da se bo izteklo, tako kakor si sama najbolj želiš.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.2.2010 14:53:33   
3Sonček3
čmrlika lepo da si doma user posted image  user posted image  user posted image kr počivaj.
Jessy kaj pa če bi uzela kakšen rogljiček sabo npr 7days al pa kej podobnega.
sandrica držim pestke za tvojga anglčka da bo dobr prenesu use skupej, ti pa ga spodbujej user posted image user posted image user posted image
sneguljka tut zate user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš

No js sm danes lepo spala, edino kar pogruntavam že cel teden je to, da če ležim na desnem boku mi je noro slabo in ful zgaga peče, a tko mam lepo postco udrto za na desn bok, pol se morm pa trudt z levim, ampak me razveseljuje to da je to za user posted image boljše. No učerej od mojga pospravljanja ni blo nč, tko da sm danes že od 10-ih zutrej aktivna in drgnem s tistim parnim čistilcem. Sem pa štor kot štor nrdila eno vlko neumnost...ko sm pucala omaro sm odmaknla tisto palco od parnega čistilca in se direkt v trebuh z njo nabila (tam kjer vn piha) tko da mam zdej en tak lep rdeč flekec. Mislm da mi ni potrebno delat panike pa it k dr. kr ni nč mehurčkasto al pa kej pa tut user posted image je še vedno normalno aktiven. Sem se pa takoj ustrašla itak če je kej narobe, ampak sm mal pomislna in mislm da nima bit kej. Ja štor od babe kaj čš. user posted image pomaga fotru kuhno monterat, js grem pa še mal pucat, al bo pa kr tašča js bom pa omakico za na makarončke skuhala. Aja da se še mal pohvalm...2 dni nazaj mi je uspeu podvig britja user posted image user posted image user posted image sicer user posted image pravi da je sm nekje falila, ampak da je zelo dobr glede na to da nč ne vidm kje brijem. Tko da sm še vedno zadovoljna sama s sabo. Nč zdej vas js še mal zapuščam, pa mogoče pol še nazaj pridem.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.2.2010 15:11:55   
Jessy
Vekyca, a si to ti spekla??? Mmmmmmmmmm......Hitr povej recept, ker tako mamljivo izgleda, da bi tudi jaz to kdaj spekla!!!!

Sara, po moje boš tudi kar na 22.2. počakala. Pa, saj konec koncev v tem ni nič slabega, kajne? To bo prav kmalu! Jutri pa upam, da dobro opraviš in malce počasneje kot nazadnje.
Pa škoda, da tvoj možek ne bo mogel biti pri porodu. Sicer ti bo pa bolj za prav prišel potem, ko prideš iz porodnišnice. Jaz bom pa takrat sama.

Sonček, pazi na trebušček! Seveda z user posted image  ni nič narobe, ker je dobro zavarovan, problem je, ker tebe boli. Jaz sem se tudi zadnjič nabila v trebuh z vogalom od stola. Sem imela 1 dan malce rdeče, potem je pa prešlo.

Drugače sem pa jaz zelo nerodna postala. Nikoli mi ni nič padalo iz rok, zdaj pa mi padajo šalce, pa kozarci, pa kakšne škatle s hrano kam zadanem in mi zleti iz rok...ma, ni da ni....Sem prejšnji dan razbila štampeljček za Jagra, pa tolk mi je bil všeč. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.2.2010 15:12:29   
Jessy
Super idej mi dajete: Frutabela, rogljički....še kaj? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.2.2010 15:41:19   
Jessy
Evo...pravkjar sem napolnila nahrbtnik za v porodnišnico. Čisto je poln, pa še nekaj stvari sploh spakirala nisem.user posted image Tudi nahrbtnik ni majhen. user posted image  Po moje bom nekaj stvari pustila kar doma, pa mi jih bo naknadno moj prinesel (nekaj sp. hlačk za enkratno uporabo, vložke, črpalko).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.2.2010 15:43:08   
rožca26
Pa se še ena javlja mal na ta praznični dan. No, sej zame je itak vsak dan isti user posted image
Edino kar je, da sem danes spet bolj tak spala in ko je lubi vstal, sem šla jest nazaj v postlo user posted image  Me je pa ponoči tako zaštihalo v kolku, da se mi je kr bliskal pred očmi. Jest drgač menst. krčev nimam, sam od noči, ko sem delala vozniški izpit pa mam težave s kolki. Me pred menstro začne živc al kaj-jest-vem-kaj v desnem kolku bolet. Pol me pa boli za zjokat. Dohtarji pa pojma nimajo kaj bi bilo lahko narobe user posted image  No, vsaj približno vem kdaj bom obisk dobila user posted image user posted image user posted image
Po uri mučenja sm pa pol zaspala. Je zgleda lih tamala pritisnila na pravo mesto. Čeprov mi je bilo smešno, ker je to naredila dvakrat in to na 15 min. Sam to niso bilo popadki user posted image  - da ne bo pomote.
Sem pa bila že na Vrhniki, ker sem šla iskat lupinco. Tko da doma imam skoraj vse (sam še ležalnik rabmo prpelat z Vrhnike). Zdej moram pa še te stvari v red spravt. A  se slučajno kera javi, da to naredi namesto mene? user posted image user posted image user posted image  MENI SE NE DA!!!!!!!

Kar se pa tiče opreme, ki jih v MŠju prepovedujejo je pa tak: jest sm mela kengurujčka kljub nedonošenčku (pa je tamali super - in to brez fizioterapije), glede hojce se pa popolnoma strinjam - v Kanadi so jo prepovedali in jo umaknili iz prodaje, ker je bilo ogromno nesreč (tudi s smrtnim izzidom), glede ležalnika pa je samo problem, če se ne da čist v vodoravni položaj. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?