plamen
|
Dobro jutro! čmrlika - lepo da si nazaj med nami še 2v1 in za tvojega lubija, ker tako lepo skrbi zate. nosečka24 - ja v MŠ res skoraj nič ne smeš uporabljati. Moja sestra je imela na začetku velike plane da ne bo imela tega in onega. No po 1 tednu joka je imela dudo, ki jo zdaj ne da , potem pa tudi ležalnik, je vseeno bolje kot imeti v lupinici, pa jo da na mizo ko jesta, pa zraven če mora it pod tuš ali kaj takega. Za na tleh ima pa tudi blazino. Tamalo že vse tako zelo zanima, da bi rada gledala okoli in ne več samo v strop. Tako da v mejah normale je vse OK, ne pa da je cel dan privezan v ležalniku in podobno. Tudi za kenguruja so ji rekli ne, pa ga ima, da jo ima gor ko recimo kuha, ne hodi pa z njim na sprehode. Midva imava tudi ležalnik, ker hočem biti čimbolj samostojna, da bo malo not če bom pod tuš skočila, ko ga ne morem imeti na tleh in da ne bom za vsako figo ga pošiljala k babi in dediju. Hojice pa ne bomo imeli, da ne bo mali baletnik preveč te hoje osvojil . sneguljka - lepo da se oglasiš. Si pa res bogica in upam, da vama čas hitro mine, ko bi se ga le dalo na zalogo malo dat za kasneje kaj . Jaz sem za, moj se pa tudi strinja takoj, če lahko par rund spanja naštepa za naprej . sandrica - jutri pa pogumno, pa še nekaj , ker se bo vse dobro izteklo! brusi parket, potem pa že kmalu belimo. Danes bova pekla pico, ker smo vsi doma, potem pa dobiva obiske. Bo delal cockteile, pa še dobro da sva 2 , da se je potrudil in našel tudi brezalkoholnega . Jaz pa razmišljam a se mi da likat al ne? Hm, si vzamem še malo časa za globji razmislek ! Lep prazničen dan - sem mojemu pri zajtrku rekla, če bo kako pesmico zdeklamiral, ker je kulturni praznik, pa je rekel, da je kulturno pojedel . Sicer sem bila potem deležna Zdravljice v njegovi izvedbi , no comment . Uf, razpisala sem se pa za 4 dni nazaj
< Sporočilo je popravil plamen -- 8.2.2010 11:30:03 >
|