|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
8.2.2010 22:35:58   
Anonimen
sem skor okice ven vrgla, ko sem prebrala, da se epiliraš, saj sem mislila, da se po "ta mali"

user posted image user posted image user posted image uf nebi jst to, ker že bikini predel boli kouser posted image ,je pa za drugje fino ker dalj traja kot britje in še dlake se ne vraščajo.

Madonca, sej na prigrizke za v P sploh pomislila nisem-zdej pa vidim, da boste vse nekaj jemale s sabo. A tolk stradajo porodnice v naših porodnišnicah al kajuser posted image -sori, nimam izkušenj šeuser posted image , če bo pa kriza bom kr mojega v bližnji mercator poslalauser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.2.2010 22:36:29   
3Sonček3
Joj krofi krofi, men ni potrebna slikca mi je že beseda dovolj da se začnem slint. Mislm da se mi bo kr zmešalo, letos bom eno škatlo samo zase kupla, eno pa za use ostale, pa če ne bojo mogli pojest jim bom pa pomagala, da se nebo stran metalo. Joj kok se mi luštajo tej krofi user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.2.2010 22:38:28   
Anonimen
uf, jst pa sploh ne maram krofov...načeloma sem ful sladkosneda, ampak krofi in potica me pa ne mikata spljohuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.2.2010 22:39:05   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

sem skor okice ven vrgla, ko sem prebrala, da se epiliraš, saj sem mislila, da se po "ta mali"

user posted image user posted image user posted image uf nebi jst to, ker že bikini predel boli kouser posted image ,je pa za drugje fino ker dalj traja kot britje in še dlake se ne vraščajo.

Madonca, sej na prigrizke za v P sploh pomislila nisem-zdej pa vidim, da boste vse nekaj jemale s sabo. A tolk stradajo porodnice v naših porodnišnicah al kajuser posted image -sori, nimam izkušenj šeuser posted image , če bo pa kriza bom kr mojega v bližnji mercator poslalauser posted image

Glede hrane tut js nism nč študirala, zdej pa že razmišlam kakšn sendvič bo padu v torbo user posted image user posted image user posted image . Bom kr zalogo tistih zapakeranih nrdila pa kar mi bo pasalo bom uzela, pa čokoladni rogljički seveda pridejo v poštev, če pa lahko user posted image prnesejo hrano v P, pol se pa bojim, da bom mela več hrane kot telegramov in daril user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.2.2010 22:40:17   
3Sonček3

uf, jst pa sploh ne maram krofov...načeloma sem ful sladkosneda, ampak krofi in potica me pa ne mikata spljohuser posted image

Mene pri potici odbijejo samo rozine, če pa niso prisotne pa prou paše potica pa mal toplega mlekca zravn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.2.2010 22:48:32   
Anonimen
ja sej mene tud rozine odbijajo, ni važno kje in to samo zato, ker sem enkrat v rozini pač en ostanek od peške pregriznila in so se mi zagravžaleuser posted image , potico moja mami ful ful dobro naredi, samo je bila pa zame očitno prevečkrat na sporedu...božič, novo leto, velika noč, potem pa še za vse rojstne dneve in nas ni malo, tako da je to skoraj vsak mesec in jo ne prebavljam več najboljš...no druga pesem je pa makova al pa pehtranova potica, ki je na jedilniku bolj poredko- ta mi je pa mnjamsiuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.2.2010 22:50:33   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
Drgač pa ko bomo doma, bom obiske naročala kot pri zdravniku. Nrdila bom koledar in ko bomo prejeli telefonski klic jim bom povedala kdaj lahko pridejo. Razlika bo le v tem da js nebom usak dan sprejemala "pacientov" pa tut tist dan ko jih bom, bom uzela maximalno 2 obiska. Ostalo bom pa kopirala iz zdravstva (pregled 10 minut) v tem primeru bo pregled obisk tko da...žal user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!!! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.2.2010 22:52:05   
Jessy

Saj ne, da bi te stradali, ampak med porodom itak ničesar ne smeš pojesti in če rodiš ob takem času, da ravno zamudiš obrok, si potem do naslednjega obroka čist sestradana. Tako pravijo in priporočajo, da kaj neseš s seboj ravno za take primere. In jaz sem to čist resno vzela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.2.2010 22:53:07   
3Sonček3

ja sej mene tud rozine odbijajo, ni važno kje in to samo zato, ker sem enkrat v rozini pač en ostanek od peške pregriznila in so se mi zagravžaleuser posted image , potico moja mami ful ful dobro naredi, samo je bila pa zame očitno prevečkrat na sporedu...božič, novo leto, velika noč, potem pa še za vse rojstne dneve in nas ni malo, tako da je to skoraj vsak mesec in jo ne prebavljam več najboljš...no druga pesem je pa makova al pa pehtranova potica, ki je na jedilniku bolj poredko- ta mi je pa mnjamsiuser posted image

Jaaaa pehtranova potica mmmmmm... kok js pogrešam mojo mami k me je razvajala s takimi dobrotami user posted image user posted image user posted image Vidm da bom mogla spet nekej pečt, že študiram kaj...bo pa nekej zdravega ne spet kakšno čokoladno pecivo user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa poskusm s pehtranovo potico

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 8.2.2010 22:54:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.2.2010 23:03:41   
3Sonček3
Kam ste pa zdej pobegnle user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.2.2010 23:06:54   
Jessy

Kam ste pa zdej pobegnle user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem tukaj. Mi ni do poročil. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.2.2010 23:07:17   
Jessy
Si morem še malinov čaj skuhat. Sem že malce pozabila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.2.2010 23:12:43   
3Sonček3
js sm si pa za spremembo kupla hibiskus čaj, drgač vedno pijem baby čaj k mi je noro dobr, zdej sm pa mal prešaltala, ampak ne za dougo, me nov paketek baby čaja že čaka v omari, vrjetno ga jutr odprem user posted image  user posted image  user posted image sm čist nora 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.2.2010 23:14:52   
Jessy

js sm si pa za spremembo kupla hibiskus čaj, drgač vedno pijem baby čaj k mi je noro dobr, zdej sm pa mal prešaltala, ampak ne za dougo, me nov paketek baby čaja že čaka v omari, vrjetno ga jutr odprem user posted image  user posted image  user posted image sm čist nora 

Baby čaja pa sploh še probala nisem. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.2.2010 23:19:44   
Jessy
Jaz se poslavljam. Me čaka še tuš, vmes se bo čaj pohladil, potem bo paže čas za spanje. Jutri moram vstati, da peljem Nejo v vrtec, ker ima moj izobraževanje.

Nočko!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.2.2010 23:21:01   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Baby čaja pa sploh še probala nisem. user posted image

user posted image ojoj, jutr takoj zutrej v trgovino in nabavt

http://www.1001cvet.com/otroski?p=713

tkole zgleda da boš vedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.2.2010 23:21:39   
3Sonček3
Bom tut js počasi spokala, čeprou nevem kdaj bom zaspala.

Nočko

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.2.2010 8:32:14   
girl79
Dobro jutro punce!

Jaz sem danes že spet pri ta zgodnjih, sem pokonci že od 4.15 - nisem mogla spat!!!!user posted image user posted image Potem sem se pa do sedmih premetavala po postelji, potem sem pa vstala... res ne vem kaj bo s tem mojim spanec, se mi je čisto bioritem obrnil...včasi sem hodila spat ob 3.30 zjutraj-ker sem imela ponoči službo, zdaj pa takrat že skoraj vstajam!!  No saj še malo, pa vsaj ne bom zastonj ponoči vstajalauser posted image user posted image user posted image

vekybel-hvala za recept, imam jaz full rada krostate, tako da moram definitivno probat to spečt, a za testo samo vse skupaj zmešaš, pa potem daš pečt? Koliko časa pa pečeš in na koliko?  Pa držim pesti za pregled danes!!!user posted image user posted image

nosečka24 - super da deliš še z nami kar si izvedela od fizioterapevtke, je prav fajn slišat še kakšno strokovno mnenje, ki pa ni proti čisto vsaki stvari...

Se pa meni tudi lušta krofov že 3 dni- sva šla v soboto in nedeljo čez Trojane, pa sva se pozabila ustavit gor, pol sva šla pa včerja na Gradišpko jezero na sprehod, pa sva se ustavila na bencinski na Lukovici, kjer mislim da imajo tudi prav trojanske krofe in kaj ugotoviva...da nima nobeden denarnice sabo!!!user posted image user posted image   Ja sem se šele potem spomnila, da bi lahko mojega poslala parim avtom šipe spucat, da bi zaslužil tista 2 evra za 2 krofauser posted image user posted image user posted image

No, upam da ste ostale kaj bolje spale kot jaz,...lep dan vam želim!!!user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.2.2010 8:35:33   
maja.gal
Dobro jutro user posted image

jaz sem pa prvič danes po skor treh tednih napakirala tamalga v vrtec. Kakšen mir je zdej,,,user posted image

Sem si tkoj skuhala eno kavico, da jo v miiiiiiru spijemuser posted image user posted image . Pri nas megla in nikakršno vreme, da človeka sam dol vleče. Bi šla kar spat, pa kaj ko me vse mine ko sam pomislim, da bi se ulegla na ta razboleli hrbet in noge...user posted image user posted image

Za v bolnico imam spakirano, ampak azenkrat še brez hrane user posted image user posted image
...smo pa napolnili 33. tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.2.2010 8:53:09   
Jessy
Dobro jutro!!!

Tudi jaz sem že pokonci, ker sem jo peljala v vrtec, za nazaj grede skočila še v Wenice po eno trenirko za darilo, nato zavila še v zdravstveni dom, da bi dobila bolniški list, pa sem šele tam ugotovila, da dela danes popoldne.
Zdaj kuham čaj, pa ne bebe čaj, ker ga še nisem kupila, ampak gozdne sadeže. Bebe čaj bom kupila za bebeja in takrat malce odškrtnila. user posted image user posted image user posted image
Tekom dopoldneva greva s taščo še kropit, potem bo že čas za it po Nejo v vrtec, nato skuhat kosilo....skratka, ne bo mi dolgčas.

Girl79, res si falila, ker nisi svojega zaposlila. Bi takoj lahko kupila 10 krofov, ne samo 2. user posted image

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.2.2010 9:00:05   
plamen
Dobro jutro user posted image !

Zgleda je bila danes pestra noč. Mene je naša mačonka šetala, sem 2x vstala, je 1x hotela jesti, drugič pa ven. Itak, pa potem še odtočim, to ni problemuser posted image .
Pa še moj je nekaj slab. Ga je že včeraj nekaj začelo dajati in upam, da mine, da ne bo kake vročine staknil.

Obiski v P
- jaz bi samo mojega, pa ajde moje starše če bodo lih dovoljeni obiski, drugače pa najraje nikogar. Tudi doma bodo najprej najbližja familija in najljubši prijatelji, ostali pa kasneje. Za darila pa tudi jaz upam, da bodo spraševali, raje kot pliš pa imam cotke, plenice, bone,... Plenice bom tako verjetno od sestrične dobila, ker dela v pravi firmiuser posted image . Bom tudi mami vpregla, da naj okoli pove kaj rabiva, da ne bo preveč nepotrebnih stvari, ker nekaj jih sigurno bouser posted image .

Midva tudi že komaj čakava soboto, da bodo krofi, ker moja mami naredi odličneuser posted image . Letos mojega samo zato zanima kdaj bo pust, pustovanje bova spustila, čeprav bi bila jaz odličen user posted image .

Današnje pregledanke (le kje sem ta izraz najdlauser posted image user posted image ), dobro opravite in uživajte ob poslušanju srčka! Pa seveda poročila so obvezna!!

girl - kje pa je to jezero? Sem že slišala zanj, samo tja pa še nisva šla...

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.2.2010 9:31:07   
lucika
pozdravljene!

mi smo pa danes že okoli zdravnikov letali, je mali imel sistematskega pri treh letih. in ker smo do zobarja prišli prvi, je šlo naprej kr hitro. zdaj sva pa že doma, mali je zajtrk, mamica pa čaka, da se kapučino segreje...

moram malo prečekirat tele lažne popadke. navadno mi je trebuh trdel spodaj...včeraj me je pa začelo konkretno grabiti. kak se je mali premaknil, mi je otrdel trebuh. in to čisto zgoraj, po celem v bistvu, pa prav slabo mi je zraven, ker mi otrdi tudi gor pri želodcu...in to non stop...in ponoči, sem se zbujala od tega...IN DANES DALJE...BU, V petek imam pregled. a bi se bilo treba kam pokazat, ali je to to, pač lažne zadeve? povejte, tiste ki imate izkušnje:)

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.2.2010 9:44:56   
lenčy
dobro jutro!

lucika tud js mam neki podobnega... zdj sploh več ne vem, ali je trebuh otrdel al se je mali na trebuh napopal... sm popadki pa mende niso...

sonček js mam isto željo, da bi bli obiski v Nm porodnišnici tko k do sedaj, ker tašče si glih ne želim vidt, k ona bi itak skos zraven visela. sm moj naj pride in to je vse kar si želim...

sm opazila debato o malčki po porodu...še pomislna nism na to! kr ponavad, ko so me v bolnci naspidiral z vsemi temi zdravili, mi sploh ni pasalo jest, ker sem to takoj zbruhala... ampak bom pa premislna o frutabelci-dobra idejauser posted image

kaj pa prsti so vam že začeli hajat?user posted image js sm mogla včeri prvi prstan dol vzet, ker se moj boji, da ga bodo odščiplni. in ker ni hotu dol, sm si mogla pomagat z milom... upam, da bosta ostala dve še neki časa lahko gor, ker se ne počutm dobr brezuser posted image

no grem js zdj na krofe, ker jih je moj včeri speku... za prvič so mu ful dobri ratal, je pa res mojstr, njemu vse v prvo ratauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.2.2010 9:45:59   
3Sonček3
Dobro jutro tut od mene danes mal prej kot ponavadi. Ma se kr ne morm navadt da je torek, učerajšnji praznik me je čist zmešou. Spala sm kr uredu, samo 3x sm šla na wc user posted image  user posted image  user posted image .
Grem zdej z lubijem neki pojest k bo pršu na malco, pol pa pridem nazaj k vam, mal klepetat.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.2.2010 9:48:57   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

dobro jutro!

sonček js mam isto željo, da bi bli obiski v Nm porodnišnici tko k do sedaj, ker tašče si glih ne želim vidt, k ona bi itak skos zraven visela. sm moj naj pride in to je vse kar si želim...

sm opazila debato o malčki po porodu...še pomislna nism na to! kr ponavad, ko so me v bolnci naspidiral z vsemi temi zdravili, mi sploh ni pasalo jest, ker sem to takoj zbruhala... ampak bom pa premislna o frutabelci-dobra idejauser posted image

kaj pa prsti so vam že začeli hajat?user posted image js sm mogla včeri prvi prstan dol vzet, ker se moj boji, da ga bodo odščiplni. in ker ni hotu dol, sm si mogla pomagat z milom... upam, da bosta ostala dve še neki časa lahko gor, ker se ne počutm dobr brezuser posted image

no grem js zdj na krofe, ker jih je moj včeri speku... za prvič so mu ful dobri ratal, je pa res mojstr, njemu vse v prvo ratauser posted image

Zdej me pa že hecate anda. Vidm da bom mogla js tut krofe nrdit, čeprou jih še nikol nism, čene me bo pobralo od želje.
Js tut zatekam ja. Prstane na roki sm dala dol že kr nekej časa nazaj, kakšen mesec. V noge pa zadnji teden ful zatekam. Bo treba oment pri G, čeprou mislm da je to čist normalno. No vem da je otekanje normalno sm nevem do katere mere, tko da...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?