zoey
|
Helou! A bi mi katera kosilo skuhala, ker sem zmatranaaaaaa Ravno prišla domov, imela dopoldansko turnejo. Šla do prijateljice z 9,5 mesečnim cukrom in me je tako zaljubljeno gledal cel čas, da sem bila čist paf Imam zgleda ful lepo auro, baje jo tamali vidijo Potem sem šla v DM se mal evrov znebit, pa mal power futra nabavit za v ruzak. Če ne bo treba kar potovalke Pol pa h G, čakala več kot pol ure Danes mi je sestra celo kri in vodo pogledala, vse ok, G je poslušal srček in v 2 minutkah smo bili fertik Dobila sem napotnice, se mi zdi da je že cajt Vprašam za CTG, pa pravi model, da jih on sploh ne dela, če ni nujno = če srček bije Naročena sem pa čez 14 dni ... pa potem čez en teden, pa na rok, ko me pa sigurno ne bojo tam vidli ampak direkt v P. Sam da je vpisan in da bo zgledal en pregled več Rožca, datumi: 23.2., 2.3., 8.3. Potem sem pa letela domov oz. do zobarja, ker mi je zdravilo, ki mi ga je našopal v četrtek padlo ven, verjetno že v soboto. In je spet vrtal in me zagipsal, da imam okus, kot bi plastelin jedla, bljak. Upam, da bo tokrat več kot 2 dni zdržal, ker mi res ni filing tam ful čakat in potem trpet na stolu, sem čudna, vem Lakaya - jst nisem nič domača v Po , prejšnji teden sem šla mav v izvidnico. Ful vse pacientke pohvalijo dr. Likarja, Merlota pa Jordanovo. Frej noči bom vzela po potrebi, se mi zdi fajn, da se spočiješ, sam mogoče pa itak ne bom mogla spat pa mi bo fajn najinega lepotca gledat
|