|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
6.2.2010 9:58:21   
katrinka
dobro jutrouser posted image

sneg ki so ga na veliko napovedovali  - ga ni, najbrz nas ne nasel - pri meni tak se civilizacije niuser posted image user posted image user posted image

neka_noc - pojdi na net igrce igrat da cas mine, moj dragi in hcerka veselo brundata pod odejo, vse je pospravljeno, jaz pa igrce igram...heheuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
6.2.2010 11:10:55   
mkbk
Hello

Tud jst mam mal cajta, k sta filipova prekmurska babi in dedi tuki in sta ga mal odfurala na sprehod. Lucky me! Zvečer pa Avatar!

Aja prejsm brala neki o Plavem orkestru...jst grem. Mam že karte rezervirane (v službi) A kera še gre? To bo po mojem moj zadnji koncert za nekej časa!

Zvezdici, lepo da je vse kul.

Cojka - k si me sprašvala - moj je bil čisto meden ko je zvedu da bo punčka, čeprav pol ni mogu iz svoje kože, ko mi je čez čas rekel, da se je glih navadu na idejo, da bo mogoče fantek (ne vem od kje mu to, ker smo jo že krstili za Laro, še predn so mi povedal spol, tko da me bo kap če pride ven nekdo s pimplčkom) Je pa boljš kokor v prvo, ko mi je 10 min pred iztisom začel trobit, da upa da bo punčka, halooo. NO zdej jo bo pa dobil, upam. Čeprav me niti ne bi blo slabo, če bi bil fantek, ker pol bi pa mel filip več družbe, al kaj jaz vem. komi čakam šoping za oblekce, ne vem kdaj ga bom izvedla, z vami ne morem, ker me vedno zafrknete s terminom in je glih takrat ko moj dela popoldne, pa mam jest filipa sama. Mi je krtkova neki obljublala, pa se ne spomnem točno kaj že...mogoče da bo šla z mano, al pa naj grem kar sama.... nimam pojma. Tolk o mojem spominu. Pa ni kriva nosečnost!

Zdej grem mal počivat oz. še 4 krompirje olupim - bomo jedli dodole (na o je umlaut, a je keri poznano?!?) JA ne bom jest kuhala user posted image

Mene pa ta prehlad uiber zdeluje sem se danes zbudila kot da bi me tank, pa me ni niti moj user posted image

No ajde babure, računam, da se še kera kej oglasi dandanes tule na rr ker če ne bo user posted image !

< Sporočilo je popravil mkbk -- 6.2.2010 11:15:02 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
6.2.2010 11:13:16   
neka_noč
Katrinka lepo da imaš vse lepo pospravljeno... Me too! Mene to še čaka. Sicer sem že v fazi pospravljanja, a me čaka še veliko dela. Zdaj sem izpod tuša, ker je pri nas moj user posted image zakuril kamin kot pri norcih - imamo 30 st. C!!! Diham na škrge. Sem mu rekla, če ne zna nalagat v kamin po malo.... ter da bi bilo najbolje, da damo v dnevno sobo na tla tik, pa namontiramo jazzuci...  Poleti ne bo treba uporabljat klime, pozimi pa imamo kar zimski vrt, pa še "štango" imamo... se lahko pričnemo ukvarjat s kako novo dejavnostjo...user posted image
In zdaj naj bi še likala.user posted image V tej vročini?! Grem prezračit, njemu sem pa itak že prepovedala da danes še kaj kuri (mogoče je pa to hoteluser posted image ).
No, vsaj oblekice za user posted image se bodo hitreje posušile. user posted image
Zdaj perem drugo rundo oblekic. Juhu! Sem že boljše volje! Predvsem sem bolj mirna.

Grem pospravljat dalje, da bom imela kam zložiti oprano in zlikano...user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
6.2.2010 11:17:36   
mkbk
Aja, krtkova...jst sm tud kao na dieti, pa me ful ubija in sm zdej pojedla mal roladic od gorenjke (ne povem kok v cifrah) user posted image

Neka noč, kako zob. Pazi da si ga še kej ne prehladiš, če boš preveč luftala...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
6.2.2010 11:23:00   
neka_noč
Oprosti Mkbk sem šele sedaj videla tvoj post. Saj veš kako je - pišeš, prilepiš, vmes pa se pojavi že kak post (če je eden je še ok, user posted image je ko jih je večuser posted image ). Lepo da si se oglasila. Upam, da se boš čez dan kaj bolje počutila. Ti prehladi so prav zoprni.
Dodole - pojma nimam kaj je touser posted image Povej, please?! A je kaj dobrega? Mi bomo imeli danes kar makarončke. Si jih Luka tako zelo želi. Verjetno bo malo razočaran, ker bom naredila pravi "makaronflajš" on pa obožuje (fuj, bek user posted image ) omakico iz konzervice. user posted image Mi pravimo tej omaki "garbič omaka". No, danes je vsekakor nikakor ne bo.

Glede punčke pa - itak no comment. Kolikokrat sem že "omenila" da bi jo jaz tudi?user posted image Ubogi Žak notri v trebuščku - a bo sploh hotel ven?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
6.2.2010 11:29:34   
neka_noč
Zob še ni ok. No, vsaj takih bolečin ni več, ker smo sanirali pravega, a je še vse občutljivo.
Lahko pa tipkam....user posted image Sem prav dobre volje, da ni več tako grozno.
Hvala na vprašanju.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
6.2.2010 12:24:06   
Zvezdici
neka_nočuser posted image user posted image ja je prav lepa pupa že.
Glede panike, tako je bilo pri meni prejšni mesec. Ko te kar naenkrat zadane in se zaveš, da si kmalu a vrsti. Ne moram verjeti kako hitro gre čas!

mkbk - zakaj pa na dieti?? user posted image

katrinka - dobro jutro! Tebe pa še nimam na seznamčku ane?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
6.2.2010 12:29:21   
mkbk
zato ker se preveč redim, pa sej to nikakšna huda dieta, samo ne bom tok sladkarij in sendvičev in večerje mi tud glih ni treba, vsaj ne ful velik, kot je moja navada...po 1. porodu pri men ful ni blo tko kot pri druigih ko jim je šlo kar samo dol, mi je še ostalo 5 kil, pa če mi jih še zdej ostane 5 j3 to že 10, to je pa čist tu mač!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
6.2.2010 13:05:40   
mkbk
oooj... a ni nubene?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
6.2.2010 13:13:05   
Zvezdici
mkbk - koliko si pa do sedaj šla v +? Če ni preveč osebno vprašanje.

Jaz vem, ko sem bila v 5 mesecu sem bila že 10 + user posted image . Sedaj pa hvala bogu že skoraj 2 meseca stojim na miru. Sicer sem pa vse skupaj +12.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
6.2.2010 13:49:54   
mkbk
tm nekje 5-6, ampak sej pravim, na pet podlage od prej...en 4 bi bilo čist fajn... k vem,da bom verjetno ko bom dojila šla v + namesto v - s kilami. Jst sm bla prve tri mesce po porodu tok lačna, da sm zvečer pojedla dve večerji in še ponoč neki!!!! Pa sm šla za 0,5 kile gor. Sam je šlo pač gor namesto da bi šlo počas dol in bi prišla do teže pred N. Tko da sem zdej rekla,da glih ne bom jedla med nosečnostjo kot norc, samo mi ne ratuje..sploh če začnem tuhtat o krofih od šipca al pa me krtkova tle gor pumpa na tortice...po porodu pa vem, da nam dolgo nič shujšala, ko bom cel dan doma, hrana v hladilniku , vsa neprespana...sm že mojmu rekla, da nej kej špara, da bom šla potem na hypoxi al pa kakšno podobno sr***

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
6.2.2010 14:13:51   
Zvezdici
Mogoče bo pa sedaj kaj drugače. No upaš lahko ane user posted image .
Upam tudi jaz s tabo, da ne bo tako kot prvič.
Ampak vseeno, ko sem te takrat vidila v zvezdi se mi ni zdelo, da bi imela kaj preveč. No saj vem, brezveze, da te prepričujem, ker vem, da pri meni to tudi ne pomaga.
Samo kaj sladkega si pa vsake toliko časa le privošči. Če dobro pomisliš potem, ko boš dojila ne boš mogla vse jesti, pa si le sedaj kaj več privošči vseeno. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
6.2.2010 14:38:30   
pupa*81
hej srake! danes sm pa celo med vikendom za računalnikom user posted image tako da lahko mal filam strani user posted image

ah te kile ja... jst sm šla sicer 10 gor (32t) sam sm bla pa pred nosečnostjo kr v minusu user posted image v procentih sm šla fuuul gor, pa še vsi pravijo ''sej te nikjer nč ni'' user posted image k pa bol zadej nosim pa še buši nč ne solira... no sej ma zdej 2 mesca cajta da se napihne user posted image

cunce mam pa naštimane za pranje, nism pa še začela... me ja pa že zgrablo prejšnji teden ja, da se bliža dan D user posted image

no dejmo čveke!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
6.2.2010 14:46:19   
krtkova
Hoj, srake!!

Neka_noč sporočam ti, da grem v ponedeljek v Ikeo, če kaj rabiš sporoči!!! No če še katera kaj rabi, jasno velja tudi zanjo!! Sam ne mi plis omar naročat.user posted image user posted image

Mkbk - jst sm ti obljubila da grem s tabo v izven-terminski šoping, če boš želela!! Prosim, srake, če ahko še njo proglasite za pozabljivko in z neko_noćjo te sprejmeva v najin klub!user posted image user posted image

Sporočam, da me še vedno ob gibanju (obrati, vstajanje...) boli desno spodaj.user posted image  Ponoči mi je cela trauma obrniti se.user posted image  Ampak ni sile, bom preživela, bom počivala. Dons ne grem nikamor, cel dan bom na kavču!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
6.2.2010 16:22:01   
bcljka
punce, midva sva po naključju nrdila nakup leta ! user posted image

šla sva v Baby Center kupt blazino za dojenje... (k je mimgrede 33eur če maš kartico ne 39.99)... no in pol rečm, dej greva tle sam v Bušija pogledat... k sm gledala na internetu pa sm vidla da majo uibr drage stvari, me zanima kaj je tok posebnga! ... prideva v Bušija... vse prazno... sam tko čist nakonc ene stvari... pol pa vidva obvestilo - zaradi selitve lokacije vsi izdelki -70% ... what da fu... halo kaj ... no in potem sva kupla: sterilizator (velik) not gre 9 flašk, brisače s kapuco... kopalni plašček, gugalnik oziroma konjiček varjanto (za pol k je že večji) gosenico oblaznijeno k še clo poje, varovala za mize, vrata itd., potovalno torbo... k jo razpreš v previjalno podlogo, pa še ful enih igrač... od 0 do 12 mescev... skratka svašta... vse to za 115 eur... sicer majo fuuul fuuul pobran ker majo to že 3 tedne, prvo so mel 50% pol so dal pa na 70%, so mel tud vozičke Stoke pa trip trap stole, zdej je res še mal, glede na to kok je blo... ampak se najde, tko k sva midva najdla... teh brisač s kapuco majo še ful predvsem roza pa modrih (midva sva uzela rumene pa bele k še ne veva spola), pa sterilizatorjev majo tud še ful velik, tko da to se tud ful splača...
sva misnla da ne bova še nč kupovala pred aprilom, ampak take priložnosti nimaš vsak dan... pa še dons sm igrala športne stvae, tko da če zadanem, lih dobim 123eur ven... tko da mogoče nanaese da bo vse zastonj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
6.2.2010 18:01:48   
mkbk
krtkova - a bo počas treba najet žerjav, da te ponoči obrne? user posted image (joke)

bcljka- the best, če bi prej vedla, bi šla pa jest tu mal v bušija počekirat, ker -70 se pa oreng poznauser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
6.2.2010 18:03:03   
mkbk
krtkovi se upam, tud kakšno mal bl žleht napisat k vem ,da nau zamerla..ali pač? Javi se srce, sam tok da vem, da ti morm kak sms poslat user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 6.2.2010 18:04:07 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
6.2.2010 19:39:19   
bcljka
če bi midva prej vedla bi šla tud midva ... sam k nikjer ne piše... jst sm skos njihovo spletno stran čekirala... pa nikjer nobenga obvestila user posted image vlekl me pa nikol ni tja, k sm vedla kok majo drgao! no, vse je za neki dobr... če bi šla na začetku bi blo -50, zdej je blo pa -70, pa vseen sva velik dubla user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
6.2.2010 19:47:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

krtkovi se upam, tud kakšno mal bl žleht napisat k vem ,da nau zamerla..ali pač? Javi se srce, sam tok da vem, da ti morm kak sms poslat user posted image

Ha hauser posted image  vidim, da me že kr poznaš!user posted image  Sori, k ti nisem že prej odgovorila, sam sm študirala, kako v spalnico žerjav prpelat - ker se mi zdi odlična ideja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah sej se mi zdi, da sm mal  boljš, sm res cel dan počivala. Še moj mi je odstopil njegov plac na kavču, k je bolj ležalni!user posted image  Sva mislila iti ven jest, pa sva si premislila in sva kr doma, sam da sm jst lohk počivala. Ga mam mal na sumu, da bi rad prišparal in mi noče žerjava kupit.user posted image user posted image

Sm pa mal gleda na netu Ikeine zadeve v Italiji in sm zdej že 2 stvari tam cenejši našla (in to kr precej), kot pa so v Avstriji. Ne morem verjeti!!user posted image  Mislim, da bo v pondelk še zanimivo!!user posted image    

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
6.2.2010 20:50:26   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Hoj, srake!!

Neka_noč sporočam ti, da grem v ponedeljek v Ikeo, če kaj rabiš sporoči!!! No če še katera kaj rabi, jasno velja tudi zanjo!! Sam ne mi plis omar naročat.user posted image user posted image

Mkbk - jst sm ti obljubila da grem s tabo v izven-terminski šoping, če boš želela!! Prosim, srake, če ahko še njo proglasite za pozabljivko in z neko_noćjo te sprejmeva v najin klub!user posted image user posted image

Bi še en kompletek pleničk. Lahko? user posted image

Kar se kluba tiče - lahko sprejmeva še eno pozabljivko... user posted image  

Bcljka smo mislili it v Pikapolonico po kopalni brisački, pa sem videla tvoj post tu gor in smo šli pogledat v Bušija... smo dobili brisačko s kapuco za 7€ - si moreš mislit?! Ful poceni. Drugače pa je bila redna cena 24,90€. Je sicer ful velika, a mi bo prišla še kako prav. Pa tudi rumenih ni bilo več. Sem želela prav rumeno. Zdaj imamo modro. Bela mi ni bila všeč. Kupila sem tudi dva body-a. Več jih ni bilo, a itak imam oblekic res zelo veliko. Zelene in modre barve - za 2,25€/kom(kaka cena- za to dobiš glih pomfri v McDonaldu user posted image ), ter obesek za dudo, za grizenje zobkov,... Noro noro poceni. Je pa res, da je že zelo izropano. Sem mislila it še enkrat v torek (z mano je bil moj user posted image , ki pa ni imel živcev, da bi jaz lahko vse prečekirala, pa še mudilo se nam je po bojler), pa je rekla gospodična, da jih takrat že ne bo več na tej lokaciji. Kje bo nova pa da še ne vedouser posted image To mi je bilo malo (beri zelo) čudno. Ostali naj bi v BTC-ju... Nova lokacija bo "oznanjena" na netu, v medijih..
Skratka, zelo sem ti hvaležna, da si napisala sem gor informacijo ....  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
6.2.2010 20:53:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Seveda sam katere barve??

< Sporočilo je popravil krtkova -- 6.2.2010 20:54:21 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
6.2.2010 21:01:04   
bcljka
neka noč - sploh še ne vejo kje bo trgovina! k je tud rekla da do marca je še sigurno ne bo... na netu sploh nč ne piše o zapiranju in selitvi user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
6.2.2010 21:26:12   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Seveda sam katere barve??

Zeleno-modre. user posted image

Bcljka to mi pa ni omenila, da je do marca ne bo. user posted image Mi smo nekoč pri njih kupovali, pa sem mislila da bi sedaj tudi... čeprav so cene navite, a so mi ful všeč stvari, pa tudi kvalitetne so. Škoda. A misliš, da zapirajo? Pa saj jim je šlo. Ne razumem.

Nič, odhajam v pančevo in se poslavljam od vas... Lepo spite! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
6.2.2010 22:22:40   
bcljka
zapirajo sigurno ne... k je rekla da se samo selijo... ampak da še ne ve kam... nekam v btc pa da do marca ne bo nč... ubistvu ni kej dost vedla... k jst sm jo neki sprašvala glede sterelizatorja pa je rekla da ne ve, nej pogledam kaj piše gor user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.2.2010 9:11:05   
Anonimen
Jutro babe!

Jao kok ste čvekale.

cojka hvala, da si mi prinesla iz Ikee. A pol se splača it v Toysa? Kok pa stane posteljnina? Pa kakšna je dimenzija? A imajo kaj pajackov? Sori k tok sprašujem. Sva bile včeraj z mami v BC in nama prov nič ni bilo všeč oz sploh nisem našla neki ful pajackov.
Ooooo Puje za na steno sta vzelauser posted image Jaz sem se včeraj komi zadrževala, da ne bi še Pujev kupila, me je mami pol prepričala, da res ne bojo šli zraven Tweetyja. In pol sem spet doma mojmu težila za tega Puja in da Tweety ne paše fantku, ampak moj se ne dauser posted image

neka_noč vidim, da si imela spet samogovoreuser posted image Ti kar, se te ne bomo znebile, ker te je prov luštno brat ko čvekaš sama s sabo.

bcljka jaz sem pa ravno včeraj ko sem bila v BC še gruntala če naj grem še v Bušija, ampak pol nisem šla. Butara jazuser posted image Ful dobr, da sta tok velik kupila pa za tok malo denarja.

Jaz moram pa pohvalit mojga, da mu je v petek potem res po 3 tednih uspelo prit domov do 19h, da sva šla naročit omaro in sva jo šla včeraj iskat, tako da jo bo danes sestaviluser posted image Sem tok vesela. Potem naju pa čaka še razstavljanje prejšnje omare in pa pleskanje stene. Sam če hočeva pleskat, bo treba še barvo kupit. Bo kar zelena kotičke od user posted image . Nama je bila všeč una od Jupol Junior.

Aja pa še to. Včeraj sva šle z mami mal firbcat in ker sva bile v BTC-ju, sva šle v Mothecare, BC, Muller-ja in DM. Mal sem si spisala cene, tako da vidim kje se kaj splača kupit. Komaj čakam naš šopinguser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......