sneguljka1
|
Že en čas se spet nisem javila, pa spet nisem sama kriva ampak preprosto se čisto preveč nabere za prebrat v kratkem času, potem pa nočem kar nekaj napisat brez da bi prebrala o čem teče debata SKratka, že en teden sem na dopustu pred porodniško (porodniška se mi začne 27.2.), ampak na žalost sem skoraj bolj v stanju za bit na bolniški kot na dopustu, ker se mi je spet poslabšalo stanje z očesom (sem mela herpes na očesu ki je povzročil ene razjede na roženici in sem videla na eno oko vse bolj megleno), očitno sem zadnjič prehitro nehala jemat Virolex in se ni do konca pozdravilo. Tako sovražim jemat kakršnakoli zdravila zdaj med nosečnostjo, pa mi je prav bedno da sem zdaj spet se morala nazaj začet mazat s tem sranjem . Okulistka mi je dala pa še ene antibiotične kapljice, ampak sem potem na internetu našla da so kontraindicirane za herpes (in sploh ne priporočljive med nosečnostjo, čeprav sem jih prvo rundo pred enim mesecem kar jemala ko mi jih je takrat dala) in jih raje sploh ne jemljem, čeprav mi je bedno ampak zdaj samo upam da bo samo Virolex dovolj da se mi zadeva poceli, samo dost dolgo moram jemat. Mela sem ginekološki pregled v ponedeljek in je še vedno lepo z glavico navzdol tako da je super Težak je pa okoli 1900g (pri 33 tednih in 2 dneh), ostalo ma kul, le femur ma precej kratek, je rekel ginekolog da zgleda bolj tak kot sva jaz in , bolj kratek pa nabit No saj ni take sile, ampak res nisva prav visoka, on je 165 jaz pa 158 cm Mi je kar bedno da bo mali podedoval tako nizko višino. Mali krepko nabija po trebuhu skoraj cele dneve in tudi ponoči ko se zbudim da se obrnem na drugi bok čutim kako mi nabija . Sicer sem pa ugotovila da mam precej slab jogi, ker se moram na vsake 2 uri prevalit na drugi bok ker me začne bolet na boku, prejšnji teden ko sva bla v toplicah pa sem kar bolje spala ker so mel mal bolj visoke jogije, ampak zdaj pač ne bom kupovala drugega samo za ta mesec in pol dokler bo še tako. zoey: meni je tudi teta ravno danes podarila dojenčkov dnevnik z ilustracijami Jelke Reichman Zelo je lep, samo malo mi je škoda ker mi je že sestrica podarila enega od medvedka Puja že par mesecev nazaj pa sem ravno par dni nazaj začela v tistega pisat, zdaj pa ne vem a naj mam kar dva al kaj Torbe za porodnišnico pa cunjic nimam še nič pripravljeno in oprano, ta teden moram it k eni prijateljici iskat ker mi bo posodila dve vrečki cunj, ma enga 10-mesečnega fantka tako da bo ravno idealno ker se je rodil skoraj ob istem času kot se bo moj in bojo cunjice letnemu času primerne Ginekolog me je pa naročil na naslednji pregled čez en mesec, kar bo samo 26 dni pred rokom, mi je kar malo čudno, sem mislila da so bolj pogosti pregledi proti koncu, pa zgleda da ni, al je pa zato tako ker poteka čisto v redu vse skupaj pa se mu zdi brezveze zgubljat čas al kaj. Edini problem je otrdevanje trebuha, mi je zadnjič rekel da naj začnem magnezij jemat ampak ga nisem ker jemljem Elevit pa je že tam noter, pa ne vem a bi blo vseeno dobro da ga še dodatno jemljem al kaj Sicer je pa prav dolgčas, moj ki je Argentinec (in trenutno brezposeln in po mesecu in pol že krepko pogreša domovino, sploh ker je tam zdaj poletje) se dolgočasi tukaj po hiši, jaz občasno še kaj delam za domačo firmo, njemu pa moja mami da kakšno stvar za delat tukaj za uredit v hiši, sicer se pa bolj kot ne dolgočasiva (cel dan vsak dan pač ne moreš gledat filmov, vreme je pa za en drek za kakšna pohajanja po Sloveniji). Kar sva nameravala nakupit za sva, kar še manjka se bo videlo pozneje, tako da zdaj ne preostane drugega kot da čakava, pa bova potem mela bolj polne roke dela Uf sem se razpisala, pa nič zato, je pač tako da raje enkrat napišem malo več kot večkrat po malo ker se težko spravim pisat nov prispevek. Srečno nosečnost vsem, pa dajte čimdlje zadržat te svoje v trebuhih no
|