|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
6.2.2010 14:08:02   
bačko
Mala princeska čestitke za dober spanec.user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je šel tudi danes v službo pa ponavadi ne dela ob sobotah.Samo je že doma in pomiva posodo.user posted image
Ah tudi pri nas je bilo to noč bolj veselo.Se je ob 1 zbudila in ji je moj dal jest potem pa se je že ob 5 zbudila.user posted image
Lino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo kaj hujšega.
Jaz sem Lori že dala rumenjak ampak samega in ga je lepo jedla.Tako da ga že polovico poje.
Nič grem še malo k puncam potem pa grem s  sestro v šoping.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.2.2010 15:36:40   
tecka
Punce, spet prosim za pomoč. Našemu ne gre in ne gre meso, očitno ga tudi zmleti ne morem dovolj gladko, da bi ga on konzumiral. Pa sem mislila, da bi mu dala govejo juho in nekaj pač notri. Ali se goveja juha šteje za enakovredeno mesnemu obroku?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.2.2010 16:45:32   
Anonimen
lep snežen pozdrav!

ja nas j zasnežilo, spet in še kar naprej sneži.

mene pa zanima špinača. ste jo že ponudile svojim malčkom? in kako jo pripravite? jaz sem jo kupila in jo enkrat ta teden mislim probat.

(odgovor članu tecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.2.2010 17:27:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Bjondi, zadnjič je Mini86 objavila tale link http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66499/detail.html na katerem so novi kriteriji za vpis v vrtec na območju MOL. Vloge bo baje treba poslati še enkrat- oziroma samo 1 vlogo s prvo in drugo izbiro...

Hvala,bom kar poklicala v ponedeljek tja kamor sem vlogo oddala,da vidim kaj hočjo user posted image -po ta novem...

bamoocham-user posted image da si se oglasila...

lino-objemček za tvojega sončka ...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.2.2010 18:28:39   
manna
Pozdravljene
tecka, naši miss tudi ne gre meso. Dvomim da goveja juha šteje za mesni obrok..naša govejo juho začuda kar rada poje. Danes jo je spet malo dobila. Na drugi temi mi je ena svetovala naj zmiksam pokuhano meso skupaj s smetano ter začimbami in ji ponudim kot pašteto na kruhu. Samo nimam še tapravega mikserja.user posted image
mini86 kaj misliš s to rdečo zelenjavo? Meni so rekli da po 8.mesecu lahko paradižnik. Jaz sem naši že dala paradižnikovo omakico ta teden prvič. Jo je kar rada malo pojedla, skupaj s testeninami. Itak poje tako majhno količino da sploh ni neke panike...
deja777, špinačo smo ponudili ja, ampak jo ni hotela. Pokuhaš liste v vreli vodi, precediš, zmiksaš in dodaš malo AM, malo masla, kisle smetane,...karkoli. Zmešaš s pire krompirjem recimo...
bamoocham, lepo da se oglasiš. Konkretna kilaža tvoje pupike!!user posted image
lino, poročaj kako bo s temi flekci. user posted image user posted image

Naša madam poje več mleka ponoči kot v celem dnevu user posted image Nimam pojma kako to spremenit. Če ji bom dala ponoči vodo/čaj potem še tisto malo kar dobi, ne bo dobila. Ker čez dan njej ne gre za jest... samo kadar je zaspana, pije. Glede na njeno minimalno težo, si kar ne upam nič ukinjat obrokov, sem vesela če kaj poje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.2.2010 19:58:47   
lino
ČER.

HVALA vsem za dobre želje!!!!! Zaenkrat ima Maksi samo 7 izpuščajčkov z vodico in bomo videli kako bo ju3...najbolj me moti, da sem ga peljala k zdravniku, ki mu je pogledal samo na daleč izpuščajčka na glavici in rekel, da MISLI, da so vodene koze in da naj bi se jih več izpustilo...sej veste, če zdravnik reče, da misli, potem si tudi sam v dvomih in malo paničen, ker nimam pojma kaj bi lahko drugega bilo (vsaj jst sem), tk, da sedaj pač čakamo kaj bo sledilo, user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat vas vse lepo pozdravljam in se od vas poslavljam.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.2.2010 20:38:25   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Naša madam poje več mleka ponoči kot v celem dnevu user posted image Nimam pojma kako to spremenit. Če ji bom dala ponoči vodo/čaj potem še tisto malo kar dobi, ne bo dobila. Ker čez dan njej ne gre za jest... samo kadar je zaspana, pije. Glede na njeno minimalno težo, si kar ne upam nič ukinjat obrokov, sem vesela če kaj poje.

Manna pri nas je isto. Pa vem, da naj dojenčki pri teh mesecih že naj nebi več ponoči jedli, ampak to je še edino mleka, kar ga dobi, čez dan se ji kar utrga, če ji flaško ponudim. Mi pa je 2x na noč, okoli 11ih ene 100ml in okoli 4ih, 5ih približno 150ml. Pa še tekočino tako dobi, ker se je kar naenkrat odločila, da voda, razni čaji in sokovi njej niso všeč. In čez dan tudi druge tekočine zelo malo spije.

Baboocham in Lino, user posted image user posted image user posted image za vajina mala boščka.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.2.2010 20:48:18   
mini86
manna jah ne vem tko sm slišala..nš bo verjetno tud dubu paradižnikovo omakco pred enim letom..sj če bolš pomisl kaj pa je sploh rdeča zelenjava..pade mi na pamet paradižnik, mogoče rdeča paprikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je v bistvu to..
ne sekiri se ker itak so glede te GH mnenja in nasveti tok različni da ti loh rata slabo..

kako pa date sončkom meso da jim ne gre..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.2.2010 20:52:40   
mini86
aja bla sm mal v šopingu..tamaumu sem nameravala kupt ene par majčk..no uglavnem kupila sem večjo spalno vrečo, jaknco za spomlad, plenice, igračo, zobno pasto, darilo za od kolegice tamauga, seb 2 majčki...no za user posted image

majčke za tamaučka seveda NOBENEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.2.2010 21:13:56   
manna
mini86, meso sem ji do zdaj dala tako; enkrat govedino mleto, zelo drobno spasirano skupaj s korenčkom, dvakrat piščančje meso skupaj z bučkami in sirčkom pretlačeno in zmiksano s paličnim, enkrat pa puranje zmiksano skupaj z rižem, čebulo, bučkami, začimbami. In vedno je pljunila ven ko je dobila v usta, medtem ko če ni mesa, poje vsaj par žličk. Res nevem kaj ima ene vegetarijanske gene user posted image
V kratkem bom probala še dat hladno skupaj s kruhom - kot pašteta kao..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.2.2010 22:20:59   
Goldy
manna - jaz dam govedino zmiksano med rezančke in govejo juhco, pa še korenček zraven. Poskusi z juhico, če praviš, da tvoji všeč. Piščančje pa tudi med juhico in tisto zelenjavo, pa mal ajdove kašice sem 1x dala. Samo jaz dam tako bolj malo. Čeprav, ko sem prebrala, so dobre variante bile, kar si ji ponudila.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.2.2010 22:31:38   
bjondi
Paradižnik svež naj se nebi dajal pred enim letom ker je alergen...naša karin je bila še pri dveh letih pikasta po paradižniku,pa ritko je imela čist vneto......po jagodah pa do četrtega leta...zdaj je v redu in nima alergije na te dve zadevi...

meso-ali ga samo pokuhate al kako ga pripravite

rumenjak-meni je P rekla naj začnem z 1/4 in nato vsakič več

< Sporočilo je popravil bjondi -- 6.2.2010 22:32:35 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.2.2010 8:40:02   
manna
Dobro jutro user posted image user posted image
spali smo obupno, zbudila se je stokrat in nekej stokala in tarnala, pa napenjalo jo je.. je pa ponoči pridelala nov zobek!! Končno je prišel ven ta drug.. je bila z enim samim na sredini že prav hecna. Zdaj sta pa dva.
Sem bla pa tko obupana ponoči da ni za govort..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.2.2010 9:05:09   
lino
Dan.

Manna ČESTITKE za zobek!!!!!!!
Tudi mi smo imeli pestro noč, sicer jih imamo itak skoz in spi že nekaj časa z nama, pravzaprav vedno, ko je prehlajen (2x) je spal z nama in potem se zelooo hitro navadi in tako je sedaj skoraj skoz z nama (ko zaspi spi sicer kake 3 ure v svoji postelji, potem pa se prične zbujati na 1 uro in nato obstane z nama in mora imet skoz zizo v ustih...to ga moram odvadit in mu bom ju3 - nocoj dala aptamil, pa bom videla, mogoč je pa lačen...user posted image user posted image

Kozice-še vedno jih je sam 7user posted image user posted image user posted image user posted image , nismo vredu pastirčki...user posted image

Grem sedaj...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.2.2010 9:21:44   
MONY25
dobro jutro user posted image

zdj smo 2 noči spal k angelčki user posted image se z decom že ob 6ih zjutri čist naspana zbudivauser posted image

včer smo bli pa cel dan po obiskih-je šu Alex mal babe že gledat, pa jih je za rit šlatu pa objemu itd. -hehe....kaj še bouser posted image
se je pa slinu včer k pr norcih-sm skos zravn s plenico visela, da sm ga brisala...ne vem, a zarad zobkov, al so se mu pa sline cedile, k so ble tud mejhne punčke zravn user posted image user posted image user posted image

veste, kaj me zanima. kok topel čaj mu ve dajete-a mu dajete kr mrzlega al mu vedno znova novga nrdite, da je topel? js mu zjutri nrdim 2dcl čaja in ga ma pol za čez cel dan-itaq ga ponavad še 1dcl ne spije, sam vseen...sj mrzuga tud lohka pije, a ne-sobna temperatura, seveda...??

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.2.2010 9:22:50   
MONY25

Dobro jutro user posted image user posted image
spali smo obupno, zbudila se je stokrat in nekej stokala in tarnala, pa napenjalo jo je.. je pa ponoči pridelala nov zobek!! Končno je prišel ven ta drug.. je bila z enim samim na sredini že prav hecna. Zdaj sta pa dva.
Sem bla pa tko obupana ponoči da ni za govort..

ČESTITKE za zobek!!! upam, da bojo zdj noči kej lepše, da se boš mal naspala...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.2.2010 9:35:29   
MONY25
rumenjak-js mu ga še nism dala, mam pa že dolg časa namen, pa mi gre pol vedno iz glaveuser posted image bom pa kr dajala lepo po 1/4...

lino-upam, da bo čimprej vse ok s temi kozicami-a tamau kej čuti te kozice? a je kej siten zarad tega?

mini- in ti si men fouš zarad spanja...če tvoj spi kr do 10.30-haaaalooo??? kdaj pa hodte spat zvečer?

kakšno zobno pasto si pa kupila? js mu jo tud morm, pa ne vem, kakšno sploh naj...

manna, mk8- pri nas je popolnoma isto, kar se mleka tiče-čez dan ga sploh noče, tko da mu ga tud ne ponujam več, k nima učinka, čaja tud zlo mal spije-edin ponoč 1x k še spi vmes, ga spije okol 180ml...vsaj neki, tko da ne morm glih ukint tega nočnega hranjenja glih zarad tega...podnev pa sam cucelj grize, nč ne pije, pa glavo umika itd.

deja777-js sm mu jo že prpravla in sicer tko k za nas in nč drgač...js jo sploh nism znala narest, pa sm najdla recept na mojirecepti.com in sm jo tko nrdila in je bla prov fantastična-jo je tamau kr rad jedu...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.2.2010 14:18:59   
Anonimen

deja777, špinačo smo ponudili ja, ampak jo ni hotela. Pokuhaš liste v vreli vodi, precediš, zmiksaš in dodaš malo AM, malo masla, kisle smetane,...karkoli. Zmešaš s pire krompirjem recimo...

ja saj jaz jo drugače tudi tako pripravim me je pa zanimalo mleko, ker ponavadi jo delam z alpskim mlekom(ki pa ga za njo naj nebi), AM pa nimam.

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.2.2010 15:20:41   
mini86
js piščančje meso skuham skupaj z korenjem, cvetačo, kolerabo, krompirjem in pol nacufam oz narežm na take laske..
govedino pa k je bol kompaktna pa narežm na take mejhne kockice in dam zraven pireja s korenčkom..

morm pa enkrat mal popečt meso pa mu dt da vidm kako bo to hotu..

js mam sicer ta čaj od komarčka v granulah in mu dam pač mrzuga-ne ledenga..pa tud če je bla mal bl mrzla voda se ni prtožvau..
sm mela neki časa ta čaj isto od komarčka v vrečkah sam mi je škoda da bi ga kuhala pa pol stran metala ker nš učasih ko je popije več včasih mn..

a sm napisala do 10.30user posted image user posted image mislna sem do 9.30..
ja spat hodmo ponavad okol 21h pa tm do 21.30 nekje..pol pa včasih zaspi skor takoj včasih se pa premetava tm do 22h..kokr je
ponoč se zbudi okol 3-3.30 za jest in pa nekje od 6-7h..kokr je

js pire krompir nardim kr z alpskim, špinačo je meu pa sam enkrat pa mu ni šla dol..morm spet se spomnt pa mu jo dt

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.2.2010 20:18:06   
10ka
lino - čim manj kozic vam želim in da bo hitro boljše. kater sirup ste pa dobili pri pediatru? jaz sem tjaši dajala claritine, ko je imela norice, ampak je bila stara že več kot dve leti. drugač smo imela pa poxiclean peno, ki je super pomagala. kaj imata vi?

mony25 - jaz ji dam čaj sobne temperature. imam hippovega v granulah, dam ji pa tudi jabolčni sok, ki ga mešam z vodo. ponavadi jo dam kar v ležalniček in sama spije flaško čaja. vedno spije vse do konca, tako da ji skoz pripravljam svež čaj.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.2.2010 20:44:49   
tecka
Manna, bravo za zobekuser posted image
Lino, čim prej se pocajtajte.user posted image

Meso: jaz mislim, da je problem v tem, da je meso preveč vlaknasto. Ampak s paličnim ga ne morem bolj zmleti, ker so količine pač tako majhne kot so. Ker isto kašico brez mesa je pa normalno. Jaz sem se odločila, da mu bom pač ponujala tako meso dokler ne bo pač sprejel teh koščkov.

Čaj/voda: pije sobne temperature, oz. toplega ko je pripravljen. Čaj obvezno nesladkan - ga spije več. Čaj pa pripravljam samo 1x na dan, ker ga je 50 ml zadosti.

Obroki: Srečko ima 7- 8 obrokov, od tega so vsaj 4 mleko: pred spanjem, 2x ponoči in takoj ko vstane.

Danes smo preživeli v krogu moje familijle in gneča Srečku ni bila preveč všeč. Ga bomo morali več voziti v družbo malih otrok. Nečakinja je imela roj. dan in ob tej priliki je Srečko od bratrančka dobil veliko vrečo cunjic in sem spet vesela, da imam dovolj jaken, jopic in celo kombinezon za naslednjo zimo, tako da bom mogoče morala samo malo "doštukati" pri kakšnih cenejših poletnih cunjah.
Ker pa na naših družinskih srečanjih precej jemo, je imel apetit tudi Srečko in lahko rečem, da je danes pojedel 3 normalne obroke gh. Sicer pa se tudi z možem trudiva, da jemo čimvečkrat skupaj.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.2.2010 23:21:23   
Tira
Jajce... včeraj je dobil prvič polovico rumenjaka. Sem mu ga zmešala med kuskus in zelenjavo. Drugače je pa že jedel špinačo z jajcem in ni bilo nič narobe.

Špinačo kupim zamrznjeno, tisto v kockicah in potem samo odmrznem kocko, prepražim čebulo in česen, dodam špinačo in na koncu še sladko smetano. Aja, pa jz dodajam malo soli.

Meso... skuham mu ga skupaj z korenčkom, zeleno, kolerabo in potem malo juhice odlijem in vse skupaj vržem v mikser in potem po potrebi še zalijem z juhico, če je slučajno pregosto. Zaenkrat je še vedno ful rad pojedel.

Aja pa še to... kravje mleko se lahko uporablja za kuho (npr. dodatek k špinači za boljši okus), ne sme pa ga otrok piti kot posamezen obrok.
Tudi paradižnik oz pelate je že jedel, kot omakco k testeninam... ne dajem mu pa seveda svežega paradižnika user posted image

Nočko vsem...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.2.2010 8:10:54   
MONY25
dobro jutro...

dons je bila fantastična noč-je alex spal od 20ih pa do 7ih zjutri neprestano-nč se ni zbudu, tud za dudo neuser posted image user posted image user posted image

včer smo bli na obisku-je soseda povabla vse k majo otročičke kle iz vasi (nas je kr neki zdj), tko da smo se vsi lepo zbral...ful lepo... je bla tud ena tok stara kot je alex in je mami razlagala, kako tamala spije 100ml čaja čist po vsakmu obroku...joj, se že kr mal zamislš, kaj delaš narobe, k tvoj otrok ma tok pa za cel danuser posted image user posted image user posted image še zmer ne vem, kaj naj nrdim! je bil pa ful resn cel cajt, k je blo kr neki otrok in je začel tulit, k mu je kdo kkšno igračo vzel itd. hehe...se je čist na igrače navezaluser posted image

mi je zadnjič ena rekla, kako je svojo tamalo naučila po slamci pit in sm včer tud js probala in deluje! sm kupla en sokec v tetrapaku s slamco in sm mu dala...na začetku mu mal stisneš, da pogrunta, da po slamci tud kej prteče, pol začne pa kr vlečt-ful fajn...user posted image

drgač ma pa kr neki čist zabit nosek pa neki pokašljuje user posted image upam, da nau kej resnega...user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.2.2010 9:18:18   
manna
'jutro
tecka, zanimivo, naša pa obožuje družbo, gužvo, ljudi, šunder in ropot... Pa če zagleda majhne otročke je čist blažena. Zadnjič smo bili v enem lokalu in je bila ena deklica cca 1 leto stara, Manca jo je tko gledala da ni za verjet.

Sem vas pa hotla že parkrat vprašat; kakšni so vaši malčki zvečer preden zaspijo, ko so utrujeni? Ker naša je tak živec da je groza. Maha, brca, se upira, noče ležat, noče spat, noče pit mleka, noče nič. Kot da bi bla živčnauser posted image Preden jo skopamo in damo v pižamo je tko utrujena in mirna da komaj gleda, potem pa kar dobi od nekje energijo in razgraja še eno uro. Mogoče jo kopanje zbudi?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.2.2010 9:27:48   
MONY25
evo, še mal slikic mojega sončka...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?