|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
5.2.2010 18:16:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a ni tko da pol če bo več kot 12 mesecev se ti pršteje še točke pod 6c..to sm js računala..a sm spet narobeuser posted image
js sm gledala da mi pripadajo točke pod
1a=50
2b=15
6c=7
------------
72

hm, bom šla pogledat še enkrat... mogoče sem pa narobe prebrala

pa res, tam jih dobimo 7

potem smo na istem user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 5.2.2010 18:18:42 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.2.2010 18:26:32   
mini86
user posted image user posted image user posted image user posted image

no me veseli..sm mislna da sm spet narobe prebrala al pa razumela..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.2.2010 19:52:48   
*alina*
Ha ha, mi isto. S tem da je moj dragi danes zamenjal stalno prebivališčeuser posted image Vse za vrtec!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.2.2010 20:12:28   
tecka
Mini, joj, oprosti, sem slabo prebrala tisto o točkah za študente (št. 3).

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.2.2010 20:41:59   
manna
mini86, ne nisem dobila calpola ob prvem cepljenju, nam so dali samo svečke, če bi vročina narasla čez 38,5. 

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.2.2010 21:05:04   
manna
Punce, kako ste vašim tamalim dale rumenjak? Ste najprej trdo skuhale jajce al kako? 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.2.2010 21:17:37   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Punce, kako ste vašim tamalim dale rumenjak? Ste najprej trdo skuhale jajce al kako? 

To tudi mene zanima... Pa kako ste ga ponudile oz. s čim? Samega verjetno ne, ane

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.2.2010 21:20:07   
manna
mk8 zmer ko vidim tvoj avatar - tvojo pupiko kako uživa v vodi, me prime da bi šla v toplice...user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.2.2010 21:22:12   
mk8
Ane? user posted image user posted image Zato gremo mi še enkrat. Res priporočam!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.2.2010 21:24:37   
manna
Mi bomo tud šli, v Olimje, marca.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.2.2010 21:27:16   
majana79
Jaz mu rumenjak še vedno skuham v trdo in potem speštam in zmešam z ostalo zelenjavo. Navadno mu itak skuham ob špinači in krompirju, tako kot smo mi doma jedli (samo da je bilo zraven pečeno jajce na oko).

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.2.2010 21:31:06   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Mi bomo tud šli, v Olimje, marca.

user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.2.2010 21:47:23   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jaz mu rumenjak še vedno skuham v trdo in potem speštam in zmešam z ostalo zelenjavo. Navadno mu itak skuham ob špinači in krompirju, tako kot smo mi doma jedli (samo da je bilo zraven pečeno jajce na oko).

Mi smo tud doma tko jedli.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.2.2010 22:44:18   
bjondi
...men pa ni nič jasno kaj seštevate s temi točkami za vrtec...pa sej a ne bodo aprila odgovori na vloge-jaz sem jo oddala takoj ko se je rodil...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.2.2010 8:30:30   
Mala_princeska
Ja in dobro jutro, res DOBRO - zakaj???
Ker je Manca imela huddddd maraton spanja - včeraj okoli 16h (se pravi 4 popoldne) sem jo nafutrala z riževo Milupino kašico(ki sem jo zmešala z Novalacom NF,ki ga mam doma z rezervo, pa da ga ponucam in ne vržem stran; not umešala še 1 piškot), sem jo previla in ona mi nekje med 17h in 18h ali celo že prej zaspi in mi je spala do 4h zjutraj , skoz sem jo hodila gledat, moje prsi so bile polne za znoret, v glavnem potem je jedla in od 5h zjutraj do 8h spet spanje - tko da ne morem verjet, da nam je to vse uspelo
Verjetn ji je vandranje pasalo

Moj dragi je odpujsal v službo (ponavad je ob sobotah doma), delat gre tud v pon. 8 feb, ko je praznik - dela na enem projektu in zmujajo, pol morjo pa delat. Je rekel, da vsaj tečna ne bom in da se ne bova kregala

Pridne bodite...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.2.2010 8:50:13   
bamoocham
Dobro jutro.

Mene pa res že celo večnost ni bilo tu gor.user posted image
Kako smo kaj? Mi smo danes stari 7m in 12 dni. Naša Neža je pravi korenjak. Plazi se naprej sicer še ne, gre pa zato v rikverc in v krogu. Imamo 2 zobeka že, spodaj enkice in mislim, da bo počasi dobila tudi zgornje enkice. Pa ni bila nič jokava al pa kej, ko so ji zobeki vn prišli. Pa sedi že čisto sama.

Prva beseda, ki jo je rekla, je bila ATA. Pa lupčka pošlje, pa papa pokaže in reče tudi :)

Sva pa čez božične praznike bili 5 dni v bolnici, ker je imela hudo vnetje sečil in sva še zdaj na antibiotiku. Imela je 40°c vročine, pa polivala in bruhala mi je kar naprej, kar koli je pojedla. No tak da imamo 17.2 UZ ledvičk v bolnici, da ugotovijo, če ima refluks ledvičk. Ima pa v desni ledvički nekaj razširjeno, ko ne bi smela imeti. Upam, da se je z antibiotikom zaprlo.

Aja, velika je 72 cm in težka 9400g. Velika babika je že. Sem bila pa kregana, da je pretežka. Tak da se ukinila hranjenje ob 10h zvečer in mi vseeno spi celo noč.

Hranjenje pri nas je kr dobro steklo, večraj je jedla špinačo in pire, danes bo jedla krompirjevo juhico. Kompliciram pa nič ne, sem ji dala večino že za jest, tudi mleko za pit, pa ni bilo kakih problemov. Meda, oreškov in beljaka ji res še ne bom dajala, drugače pa je vse, kar midva. Ji ne kuham posebej, skuham bolj milo in si potem midva dosolima oz. dodelama.
Pri nas smo uvedli hranjenje:
ob 5-6- AM 130 ml
ob 9-9:30 zajtrk: jogurt ali mlečna kašica, ali...
ob 12-13:kosilo (poje par žličk+AM)
ob 15: sadna kašica (vmes še čaj, vodo)
ob 17:30-18: večerja riževa kašica ali...
ob 20-21-AM pred spanjem

Potem pa celo oč nič, mi spi celo noč. Med obroki ji ponudim veliko tekočine, ker more veliko pit, da ledvičke fajn delajo. To naj bi bilo okvirno hranjenje, samo se včasih pač ne izide in dam kar AM.
Drugače pa jo vsak večer stuširam, okoli 8h, tak da ve, da dobi flaško in da bo mogla it spat :)

Meni je patronažna rekla, da je fajn začer rumenjak uvajat po četrtinkah, zmešati kar v zelenjavo oz v omakico. Trdo kuhanega, seveda.

Drugače sem pa jaz boljše, še imam napade "tesnobe", samo se ne obremenjujem več, kot sem se včasih in sama sebe obvladam.
Lepo se je bilo malo izpovedat.
Se tipkamo, zdj pa že lakota kliče vn iz stolčka :)

Lepo se mejte. Papauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.2.2010 9:29:26   
lino
Dan.

Najprej čestitke vsem obmesečnikom tudi od mene!!user posted image user posted image user posted image

Mk8, hvala za razlago...se bom opogumila in poskusila v fitnesu...in potem verjetno drugo leto zumbo (zumba je tak ples z elementi aerobike, kao salsa+aerobika, niti ne vem kk razložit, pa če te zanima, boš itak na netu našla...)

Jst pa mislim, da smo dobili vodene koze...ima kakih 5 takih izpuščajčkov, ki so rdeči in imajo na sredini vodeno, kaj pa vem a je to ali ni??? Zaenkrat bom malo počakala, pa bomo videli kako se bo razvijalo...upam, da ne bo treba k zdravniku (sedaj, ko je sam dežurni)...

Grem sedaj sončka dat spat...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.2.2010 9:36:32   
mini86
evo moje ugotovitve potrjene..marcel je danes ko ni blo mojga doma-šel je delat spal do 10.30.. da ne rečm da učeri in predučerišnem k je delu popoldne in je biu zjutri doma da je spal do 8huser posted image user posted image user posted image je pa res k mojga ni oz k on gre ga dam na njegovo stran..moj pravi da mu paše moška pojstlauser posted image

se še javm se je zgleda naveliču vrtiljaka

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.2.2010 9:37:58   
mini86
lino da boš zihr

http://images.google.si/images?hl=sl&source=hp&q=vodene%20koze&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.2.2010 9:54:16   
*alina*
Bamoocham, lepo da si se spet oglasila...

Bjondi, zadnjič je Mini86 objavila tale link http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66499/detail.html na katerem so novi kriteriji za vpis v vrtec na območju MOL. Vloge bo baje treba poslati še enkrat- oziroma samo 1 vlogo s prvo in drugo izbiro...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.2.2010 10:02:11   
tecka
Živjo, punce.
Bamoocham, kako si pa ukinila obrok? Postopno redčila/zmanjševala, zamenjala s čajem? No, saj pri nas bo še trajalo, da bomo zmanjševali, je pa dobro se pripraviti vnaprej. Pa user posted image user posted image user posted image za Nežo.

Uf, pa kako samo pri nas ne spi? Se mi zdi, da je že v fazi, da zna ostati buden, čeprav je zmatran. Včeraj šli spat šele ob 21.30 in sem pač mislila, ok, bo pa zjutraj dlje spal. Računi brez krčmarja. Spal je do 4huser posted image (z X popravljanji dude), se vsedel v posteljo in konec. Ok, sem mu dala mleko, pa ga vzela k sebi, pa malo nosila in spal še od 5h do 6huser posted image . Pa nič kaj posebno zmatran ni videtiuser posted image

Tudi jaz sem začela s četrtinko rumenjaka, zmešala sem mu v zelenjavo. Samega itak ne bi spravil dol, vsaj naš ne. Zdaj pa mu 1x na teden cel rumenjak zmešam v zelenjavo (največkrat med bučke, ki so najbolj "prazne"). Pa malo pazim, da se lepo izmenjuje z mesom. Sem kar vesela, da mara jesti tudi jogurt (mu dodam sadje), danes probam še skuto. Žal pa nam je alergologinja odsvetovala paradižnik.

Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.2.2010 11:07:53   
mini86
tecka-ja rdeča zelenjava naj bi se dajala po 1 letu..zaradi alergij

alina-na voljo imaš tudi tretjo možnost pri vrtcih..le da tretja pomeni da te pač lahko vržejo v kerkol vrtec v MOL-uuser posted image user posted image če zavrneš izpadeš iz liste..bedarija da ni večje..pol bojo mene k sm rečmo iz zaloga al pa besnce vrgl rečmo na brod..user posted image user posted image in pol si res ne predstavljam kako otroka vsak dan furat ČIST na drug konc lj in to v jutranji gužviuser posted image user posted image res nimam besed..itak jankoviču je useen sj ma itak svoje otroke vrjetn v privat varstvu..

jajčka pa pr ns ni še dubi in sicer iz tega razloga k men kuhana jajca tooook smrdijo da res ne morm..sicer midva ful mau jajc pojeva..mu bom pa k bo en od naju jedu spravla samo rumenjak in ga popekla-tko k zmešana jajca sam brez beljaka..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.2.2010 11:55:28   
*alina*
Mini86, ja vem za to tretjo možnost, samo se mi ne zdi vredna omembeuser posted image user posted image user posted image Kot si rekla, ni ravno praktično otroka vsak dan vozit na drug konec LJ.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.2.2010 12:31:21   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

lino da boš zihr

http://images.google.si/images?hl=sl&source=hp&q=vodene%20koze&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

HVALA!!!!Sem bila tudi pri dežurnem in je rekel, da bi lahko bile...pa sirup nama je predpisal...upam, da ne bo hujšega!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.2.2010 12:57:20   
mini86
pomoje da ker sio hitr reagirala nebi smel bit v hujši obliki..vseeno pa držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?