|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
8.2.2010 21:48:09   
bjondi
Oprema je moja...se pa ukvarjamo s prodajo in servisiranjem kopirnih strojev,tako da so pri nas fotke ponavad na A3formatu stiskane...ali pa splotane...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.2.2010 22:00:38   
manna
Jao jao škilim tle na poptv tale film, pa je ena ženska glihkar rodila - kako BUTASTO prikazujejo porode v filmih, se vam ne zdi ??!! Ona kar naenkrat sred ulice dobi blazne popadke, potem kriči ko jesihar pet minut in reče en "Glavica je že zunaj" Ja, valda. Potem pa še enkrat pritisne in že ima v rokah umito rožnato dete. Konec prizora.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.2.2010 22:57:15   
Goldy
manna - pa ravno to sem razmišljala. V filmih je rodit tak simpl.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.2.2010 23:01:12   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Jao jao škilim tle na poptv tale film, pa je ena ženska glihkar rodila - kako BUTASTO prikazujejo porode v filmih, se vam ne zdi ??!! Ona kar naenkrat sred ulice dobi blazne popadke, potem kriči ko jesihar pet minut in reče en "Glavica je že zunaj" Ja, valda. Potem pa še enkrat pritisne in že ima v rokah umito rožnato dete. Konec prizora.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
9.2.2010 8:32:12   
bačko
Jutro!
Najprej vse naj naj za 8 mesecev :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Meti- Gaja
- Kalanteja - julija
- Deja -Danaja Tea
- Goldy- Alja
in seveda naši Lori!
Mk8 jaz dajem Lori še vedno ponoči mleko če se zbudi.Zakaj pa naj ne bi več dobivali mleka ponoči?
Manna čestitke za nov zobek!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
9.2.2010 8:58:09   
bačko
Pri nas pa je iz nedelje na ponedeljek Žana ga sračkala ponoči.Se je ob 2 zbudila in kar ni hotela zaspati.Pa je šel najprej mož dvakrat k njej pa potem jaz in na koncu je pri meni v naročju zaspala.Pa ima 17 kg in sem jo eno uro držala potem pa sem jo položila na pojsteljo in ji rekla da naj kar naprej panča in je spala lepo potem do 7.30.Zaspala pa mi je nazaj šele okoli 5.30.
Pri nas pije samo komarča v granulah in še včasih ja včasih ne.Kako jo piči.Ji pa pogrejem da pije toplega.
Špinačo tuidi jaz kupim zamrznjejo in jo skuham v vodi ter dodam malo mleka ker kisle smetane.
Mony bom jaz probala po slamici ji dati.Dobra ideja.
Manna naša pred zvečer zaspi pa dobi dar govora in je zelo naspidirana.Ko pa jo položim v pojsteljico pa takoj zaspi.Gre pa spat ob 20 uri.Pa full dobra fotka!user posted image user posted image user posted image
Mony full lepe slikice.Pravi frajer.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa imam eno drugo vprašanje.Ali jim dajete piškote tako da jih sami držijo in jejo ali jim ve lomite koščke in jim dajete v usta?Namreč mene osebno je zelo strah tega prehoda iz kašaste hrane na koščke.Bojim se da se ne bi začela daviti in da ne bi vedela kaj narediti.Jaz ji lomim koščke piškota in ji dajem v usta in zaenkrat je uredu.Bom pa mogla ji dati pikot v roko da bo sama ga grizla.
Mk8 čestitke Veroniki!user posted image user posted image user posted image Si vaju kar pedstavljam kako sta navijala.user posted image
Bjondi vaše fotke pa so take kot da ste se v fotoateljeju slikali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
9.2.2010 9:14:37   
MONY25
dobro jutro...
mi smo se dons spet pošteno naspali! je tamau spal 11,5 ur neprestano-nobene dude, nobene papice user posted image user posted image user posted image po en stran ful upam, da bo opustil ta nočni obrok, po drugi strani pa ne, k edin takrat spije kej mleka- čaja al pa vode čez dan pa itak bl tko tko... mah, sj bo...bom mal bl vztrajala, pa bo...

je pa alex ful hecen-itak sploh ne prenese, da ga obrišem okol ust al pa noska spucam itd. skos vn piha in pljuva... in zdj sam da me vid, da grem s planico al z robčkom proti njemu začne prec pljuvat, roke daje čez usta itd. hehe...prov smeško je...

bačko-js mu dam kr v rokico piškotka za papcat, ta baby piškot, k se hitr topi... k itak ga glih ne odgrizne pa pogoltne, ampak ga cuza (vsaj alex) in se stopi in ga je tko pol vedno manj...isto kruh-on ga kr cuza, namest da bi ga mal žveču, grizu itd. hehe...

mk8-ČESTITKE!!!user posted image js tud komi čakam, da se bo alex sam vsedu in kr ne gre in ne gre še...

bjondi-kapo dol...fantastične fotke!sm ostala kr brez besed user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.2.2010 9:15:25   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Najprej vse naj naj za 8 mesecev :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Meti- Gaja
- Kalanteja - julija
- Deja -Danaja Tea
- Goldy- Alja
in seveda naši Lori!

ČESTITKE še z moje strani user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.2.2010 9:41:19   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

- Meti- Gaja
- Kalanteja - julija
- Deja -Danaja Tea
- Goldy- Alja
in seveda naši Lori!

ČESTITKE še z moje strani user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro, pri nas ba danes user posted image user posted image  ta veliki sonček. Ja, že osem let je star!! joj, kolk čas beži. Smo v nedeljo in ponedeljek praznoval.
Da najprej pohvalim vaše fotke - Mony, manna, bjondi enkratni ste!! Manna vaša miss pa glede na to kolk mal poje, sploh ni tolk drobna. Po mojem te ni treba  tolk skrbet.  Mony cel frajer je. Pr nas pa nimamo ravno smisla za fotografije, za slikat se pa spomnemo vedno takrat, ko je akcija že mimo. Imela pa seveda bi take slike ... Bjondi upam da delate plakate in si z njimi pokrasite stanovanjeuser posted image
Bačko, jaz mu tud dam tak piškot, da se raztopi in ga samo cuza, pa tudi skorijco kruha mu privoščim, se full z njo ukvarja, jo cuza, žveči - še nikol ni mel koščkov v ustih.
Naš ma pa za malico full tole rad: V skodelico razdrobim holle piškot (sami za jest so pretrdi), v kompot vkuham vanilijev puding, prelijem čez piškot, ohladim, po vrhu premažem s skuto ali navadnim jogurtom. Sem včasih kar mal prepočasna, ko filamuser posted image user posted image
Mi pa smo končn (upam) potuhtal zakaj je Matija tolk slabo spal!! Tri dni sem bila že kot zombi, potem sem pa včeraj ob 2 zjutraj kar na široko okno za nekaj časa odprla in je za 3 ure zaspal kot ubit. Včraj zvečer sem pa že prej sobo precej shladila, malo odprla okno in Matija se je zbudil samo 2x za joško, tako kot v starih časih. Ja, ne vem kdaj bo naš to opustil. Po mojem ne kmalu, kar misli, da se more zbudit. Čaj se mi pa ne da vmes dajat, ker pol bom mela pa še s flaško sranje.
Mi imamo pa spet eno redko posebnost. Ves čas sem bila v dobri veri, da ima Matija 2 zobka. Vendar ko sem nekajkrat površno pogledala v usta, se mi je zdelo, da je eden full širok. Pol sva pa z možekam mal bolj ornk pogledala in sva ugotovila, da sta v bistvu dva zobka, vendar od spodaj navzgor (približno tri četrt) zraščena skupaj in ven sta pogledala kot eden. Svakinja (bodoča zobozdravnica) je rekla, da se to pri mlečnih zobkih zgodi, da ni nič hudega, vendar res redka stvar, da sta to siamska dvojčka.  Pravi, da bo pofotografirala (če ji bo seveda uspelouser posted image user posted image ) in odnesla fotke na faks. Moj ati pa se je hecu, da mu ne bo treba uporabljat zobne nitkeuser posted image .
Pol tkole razmišljaš-vedno nas doleti kaj, kar je full redko. No, saj če je samo to in ni hudega pol se še ne sekiram.
Čestitke vsem, ki se že tkole na kolena spravljate, pa usedate, pri nas še čakamo ... se mu je pa včeraj posrečilo pomahati, pa žoga se tudi naš rad!
LP vsem.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.2.2010 9:53:41   
Lsica
Dobro jutro in čestitke vsem ki imate okroglouser posted image user posted image user posted image

Bjondi, fotke so 1a.
Jaz sem bla na enem začetnem tečaju za fotografiranje, ampak mi je od tega ostal sam to, da sem slabe volje, ker vem, da bi ble fotke lahko boljše. Moj je pa itak čisti antitalent (sorry lubi ampak če je pa res) za fotkanje. Če slika naju z malo meni zagotovo glavo odrežeuser posted image . Pa še za tako fotko ga moram prosit dva dni, da sploh prime fotkič v roko.

Ampak dost jambranja, človek ne more vsega met, a ne?

Z uvajanjem hrane ste pa ful pridne...nama gre bolj počasi. Se še doji,tako da poje par žličk, ampak pol pa kar čaka da dobi zizo in se orenk naje. Sem se mal sekirala nekaj časa, zdaj pa vidim da poje čedalje več, pa ji pustim njen ritem sprejemanja GH. Saj mava čas. Je pa res, da ji ponudim GH večkrat na dan, zjutraj je sadje al pa mlečno kašo al pa oboje, ob kosilu mesno zelenjavno kašico in popoldan sadje, zvečer spet mlečno. Za nove okuse je pa kar dojemljiva - poje vse, samo res malo.

S spanjem je pa spet druga zgodba-ker jo še dojim sem jo razvadila da zaspi na ziziuser posted image . Tko je blo men lažje (in hitreje) ampak zdaj pa pač mamo tko, da je nobeden drug ne more uspavat. Saj meni ni težko, samo če me kdaj ne bo, vem da bojo težave. Ampak sem se tud zarad tega nehala sekirat, ko bo treba se bo že odvadila. Sem mal mamice spraševala, pa so mi povedale, da se otroci že odvadijo ko je nuja.

Drugače nič novega. Se pa veselim, ker smo se menili da gremo v bližnji prihodnosti na bazenuser posted image user posted image .
Razmišljam tudi, da bi jo sedaj, ko je malo večja vpisala na plavanje. A katera že hodi? V lj. se menda izvaja v Atlantisu in na FDV, slednji je meni ljubši. Sicer pa telovadiva 1x na teden. Se mi zdi, da ji malo druženja paše, jaz pa nimam ravno take družbe z malimi otroki, zato tudi kakšno srečanje z RR-jevkami tako prav prideuser posted image

No dost za enkrat...mala se bo vsak čas zbudila. Pol pa šibava v BC zapravljat, greva po fredov obročuser posted image .

Bye, bye.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.2.2010 10:00:20   
Lsica
mita, naša Maja je tud še na zizi ponoči. Včasih še večkrat ko 2x. Včasih jo probam sam mal stisnit pa pobožat - kar včasih rata in zaspi naprej, drugič pa se še bolj razjezi...in kaj čem. Valjda ji dam zizo, pa je mir. Saj zato jo pa mam, a ne?

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
9.2.2010 10:02:25   
Lsica
Aja še eno vprašanje, si me spomnila mita, s svojo zgodbico o zobkih. Kako pa ve umivate zobke svojim sončkom? Z gazo, ščetko, naprstnikom? Zvečer?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
9.2.2010 10:06:02   
mojsonček
O, lejo LSICKOuser posted image !

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
9.2.2010 10:11:25   
Lsica
user posted image Dobro jutro mojsoncek !!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
9.2.2010 10:15:19   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

mita, naša Maja je tud še na zizi ponoči. Včasih še večkrat ko 2x. Včasih jo probam sam mal stisnit pa pobožat - kar včasih rata in zaspi naprej, drugič pa se še bolj razjezi...in kaj čem. Valjda ji dam zizo, pa je mir. Saj zato jo pa mam, a ne?

Točn tko!!!

Mi se zvečer mal poigramo s tistimi ščetkami, k so tri skupi od DM-ja pakirane.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
9.2.2010 10:24:47   
mojsonček
Punce, še dobr, da niste preveč čvekala, ker nisem mela nobenga časa zabušavat ob računalniku... no, za službo sem imela cel kup dela tko da sem večino poznih večerov prečepela ob kompu ampak mi ni blo čist nč lušt....

BJONDI, MANNA, MONY super fotkeuser posted image  bjondi, se vidi, da obvladaš... mi mamo tud doma eos-a 400 d sam jst še vseen prtiskam po tamalem fotkiču k na tistga itak ne znam nč kej posebej naštimat tko da pol rajš vzamem manjšega in lažjega v roke in pofotkam kakor vem in znam user posted image

MANNA spet nov avatarček user posted image

LISIČKA sej bo... glavno je, da ji ponujaš GH, včasih mal dlje traja, da jo sprejme... naša bo čez nekaj dni stara 9 mesecev pa niti pod razno ne poje noben obrok več k 150 ml... ma kaj 150... največkrat ne več k 120... pa je čist zadovoljna user posted image  joškamo pa tut še ponoči 1x do 2x... pa zaspimo brez zize samo v vozičku... kaj čem... glavno, da je zdrava, ostalo bomo pa že porihtal... jst naši po vsakem obroku GH mal poščetkam s krtačko itak ji je pa ful fino žuljit krtačko, tko da jo ma večkrat čez dan v ustih... paste jst še ne uporabljam...

MITA a tut to se lahko zgodi? svaštauser posted image  posrečenouser posted image

MK čestitke za sedenje user posted image naša fračefelka se tut od včeraj sama usede  kadar si to zaželi in pol je ponosna k pav user posted image

BAČKO jst tut naši ne upam nč dat v roke, ker odgrizne tko velike koščke, da se je že davila jst pa itak pol paniko naženem... imam pa doma od nubya tako držalo z mrežico k v njo lahko daš krhlje hrane in otrok sam grize... bom ji itak probala še dat ampak zaenkrat imam slabe izkušnje s tem... čestitke lepotički za 8 mesecev

in pa tudi vsem ostalim sončkom...

- Meti- Gaja
- Kalanteja - julija
- Deja -Danaja Tea
- Goldy- Alja

Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.2.2010 10:33:45   
bačko
Lsica jaz Lori z zobno ščetko čistim zobka.
Mojsonček kje pa si kupila to držalo?

Neposredna povezava do sporočila: 3217
9.2.2010 10:36:05   
bačko
Mony naša odgrizne piškot.In to kar lep košček in zato me je strah, da ga ne bi kar pogoltnila dol.user posted image
Mojsonček a to je tole:
http://www.nuby.com/en/nuby/solid-feeding/5360

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
9.2.2010 10:44:38   
mojsonček

Mony naša odgrizne piškot.In to kar lep košček in zato me je strah, da ga ne bi kar pogoltnila dol.user posted image
Mojsonček a to je tole:
http://www.nuby.com/en/nuby/solid-feeding/5360

jpuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
9.2.2010 10:50:38   
bačko
Kje pa si kupila?
Lora je danes tako sitnnnnnnnnnnnnna da bom kar znorela.Pa spet noče čaja pit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
9.2.2010 10:51:38   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

- Meti- Gaja
- Kalanteja - julija
- Deja -Danaja Tea
- Goldy- Alja

Se podpišem! Pa še čestitke Lori in mamici Bačko

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3221
9.2.2010 10:52:41   
mk8

Kje pa si kupila?
Lora je danes tako sitnnnnnnnnnnnnna da bom kar znorela.Pa spet noče čaja pit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, naša ga tud neki sračka. Skos, ko je bila pokonc, je neki sitnarila, nič ji ni pasalo. Zdaj HB spi.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
9.2.2010 10:55:58   
bačko
Jaz imam moja kar v rokah.Sva se učili plazati in gre samo rikverc.Ne vem kaj je danes v zraku.user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
9.2.2010 11:02:31   
mojsonček
bačko nimam pojma kje bi to pr nas imel... men je prnesu od mojega user posted image  brat sklepam da iz rusije, k je blo na embalaži v cirilici napisan... naša je tut odspala sam 20 min... ne vem a naj se pokava vn... mi že skoz okn zgleda mrzlo user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
9.2.2010 11:16:10   
Hanuši
Za popuser posted image , napišem cel roman in mi napiše sorry...

Skratka krajši povzetek.

Najprej se pridružujem vsem čestitkam ob obmesečniciuser posted image  in pa user posted image  za vse napredke in fotke.

Midve sva srečno prišli s smučanja, bilo je noro. V soboto smo sicer imeli popoldan snežni metež, a je bilo v koči tut zakon. Fantje so pritrogali pijače kot, da imajo namen lokal odpretuser posted image . No v nedeljo in ponedeljek je bila pa šajba in raj za smučanje. Tudi tati in Bine sta se super rihtala, a je mami ugotovila, da gre samo še z obema sončkomauser posted image .

Punce a ste dobile Leclerc katalog. Ful ugodnih stvari imajo. Maxi-cosi Priori za 103€, grizalo s tekočino za katerega sem v BC dala 5€, je 2,47€, pol sem v BC kupila 4 žličke od Tomee Tipee za 4,9€, v Leclercu so pa 1,81€. Se splača.

Drugače imamo pa pri nas sedaj pestro, v min. prepuza celo stanovanje. Smo že na vse predale in omarice montirali zatiče, DVD in hard diske locirali na vsaj meter višine, ob kavču ali omari se dvigne in potem po dveh koraka in vse pospravlja kar mu je na dosegu.user posted image

No že tulimo, ker ne more do pasje košare, se še slišimo

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?