|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
3.2.2010 13:11:05   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: malažabica

Mimgrede, ravnokar gledam puzzle peno za na tla, ali kakšno podlogo.

puzzle peno sva midva kupila takrat za hčerko, se mi je  zdelo nekam hladno sva še dekico potem čez dajala... pa kupila sva tisto z živalmi in imajo polno malih delcev, ki jih seveda lahko dobi ven in da v usta user posted image user posted image user posted image , tako da sva jo potem kar hitro pospravila...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.2.2010 13:14:15   
araz
Heej

Midve sva se pa danes že potepale. Sva šle na obisk k prababici. Zdej bova šle pa še malo na sprehod.

Zdej sva pojedle pa se mi kar neki jokca user posted image kot, da ne bi dovolj pojedla. Pa sem ji dala 150ml (je pa res, da gre vsaj 1/4 mimo ust user posted image ).
No zgleda, da samo pozornost nase vleče. Sem šla do nje pa je takoj otihnila in se mi zasmejala.

Joj, te plenice. Tud jest imam sedaj Pamperske od Müllerja št. 2 pa ima tud včasih mal moker body oz. bolj vlažen. Pa tud kakec pride kje ven. Ampak to je takrat ko se mi res ornk pokaka. Takrat mislim, dane bi nobena plenica zdržala. Jest jo kar večkrat na dan preoblečem. Že zaradi tega, ker mi tko čuden je, da ima vedno majčko in bodi čist moker na eni strani. Pol se mi pa še kdaj tko pokaka, da itak ni druge rešitve.

Mazanje z oljčkom. Jest mojo po obrazu namažem z mandljevim oljem in ima čist lepo kožo. Imam tud kremo od Mustele, ki je tud ok in ful lepo diši. Samo jo oljčkom mažem zaradi tega, ker ima nad očni tako suho kožo, da krema kar mal premal navlaži. Mi je pa tud patronažna tko rekla, da jo lahko. Seveda ne ful, ker se potem pore zamašijo.

Malažabica tebi sem poslala ZS.

Ne vem kam se je sonček skril user posted image .

Fajn bodite mamice in biserčki.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.2.2010 13:16:50   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Tasmanskivrag

Spet sem tle, seveda spet s težavo. Danes mi je pa spet prekipelo.
Uporabljam Pampers pleničke iz Müllerja,

si poizkusila Pampers Active baby (vijolične so)... imajo tako mrežico, so pa od številke 3 naprej ... mogoče bo kaj boljše

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.2.2010 13:22:34   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

malažabica . jaz sem jih gledala v ikei .- full poceni (par evrov), pa v šparu jih imajo tudi.

kak se imenujejo v ikei?

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.2.2010 13:26:27   
marusi
malažabica - ne spomnem se in mi je fullžal, da jih nisem kupila. poglej na www.ikea.at ali pa it otroški svet. sigurno boš našla. 

Neposredna povezava do sporočila: 880
3.2.2010 13:31:04   
Anonimen
cao

Se mal oglasim po dolgem casu.Prebrala sem le zadnjo stran,za kaj vec ni casa,moram kuhat.

tasmanskivrag..user posted image od kod ti touser posted image ,glede plenick.Mi imamo pampers se 1,pa se nikol ni prislo skozi.Je pa res da ima bolj gosto,kot redko blato.Kaj pa ce ti narobe zapenjas...moras dat pampersko res na sredino,da sta obe zalepljeni strani identicni.plus trojka so cist preveliike,saj ima sele 5kg.Moja ima 4.5kg,pa sva se pri zacetnih.

malazabica-puzzle imamo tudi mi.So sicer super uporabne,ampak za ciscenje so bljak.Jih 1x tedensko poberem,operem...tla pod njimi so pa obupna,ker se vse spodaj zadrzi.Poleti smo imeli ene se na balkonu...s tem je bilo sele dela:

kupcka podiramo cez ramo,obrazka se z oljcki ne maze,niti po telesu se nic ne maze-zakaj le.

temenca-lasisce se pred kopanjem,vsaj pol urce prej namaze z oljem,eni kar z margarino,pa potem med kopanjem z rokavico dal zmijes.Samo so kar trdovratna.Moja tasrednja jih je imela do enega leta,vendar malo.

nosek-mi smo zaenkrat zdravi,vse bp,je imela v pon.prvi pregled.Me je pa zbodlo uporabljanje baby vaza.Ga imam,a mislim,da ga ne bomo uporabljali.se vam ne zdi to cist premocno?Meni je babca rekla,naj nosek pustim cisto pri miru-razen odstranjevanje smrkljev,nobenih fizioloskih...raje vodo nad radiator.

Je pa moja dojencica kar pridkana,pa tooolk lustkanauser posted image Ponoci me malo zeza,noce po hranjenju nazaj zaspat,svoje zibke takorekoc ne pozna-spi pri nama,cez dan v dnevni.Ljubosumja pri nas ni,na sreco.

Zdaj pa sibam,me ze cas zaj...lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu marusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
3.2.2010 13:33:16   
Anonimen
sorci za napake,sem hitelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
3.2.2010 13:36:30   
marusi
punce, a ve čez dan kaj otroke držite pokonci, da bi ponoči več spali? naš spi čez poldne ene 3-5 ur, ponoči pa iam tude eno ali 2 takom obdobji. smao posledično potem manj poje. pred enim mesecem je jedel po 800 ml, zdaj jih pa poje dobrih 600. če ga pa zbudim, je pa tečen in potem joka. redi se pa tudi manj, kot se je v 1. mesecu. 

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.2.2010 14:06:30   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Tasmanskivrag

Spet sem tle, seveda spet s težavo. Danes mi je pa spet prekipelo.
Uporabljam Pampers pleničke iz Müllerja, mali je star 5 tednov, s 5kg in uporabljam pleničke št. 3. A mi lahko nekdo pove, katere pleničke resnično zadržijo kakec. Zdej pa ne vem, a ima naš tako obilne kakce, ampak nobena plenička mi še ni uspela zadržati kakca notri. Zmeraj nekje ven pogleda. In če ga ne grem isti moment previt, lahko teče ven iz vsake možne luknje - ob nogicah, na hrbtu, na trebuščku.... Zdej pa ne vem, da imam morda prevelike pleničke (št. 2 so ga pa že tiščale okoli nogic, pa tudi tiste ob svojem času niso zadržale)?
Pa še to: dostikrat ga ponoči tipam, kot da bi bil malce vlažen po pižamci okoli pleničke. Drugače je suh, nikjer ni lulanje ven pogledalo, pa se mi vseeno zdi, da je vlažen. Se mi revež kar smili spat v polulani plenički, zato grem vedno raje previt. Še katera opaža to?

Pleničke št. 3 zagotovo niso prevelike. Moji sem pri manj kot 5 kg začela dajat trojko, ker so jo št. 2 tiščale in je posledično dobila tudi vnetje.
Glede mokrote: tudi pri nas je velikokrat mokro, pa mi ni jasno od kje, ker je suha. Sem že  mislila, da ji je vroče, ampak ji ni.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.2.2010 14:11:39   
ShopGirl
Hellouser posted image

Punce, ki dojite... dejte full pazit na dojenje ponoči... men je Kaja spala v kosu 5h in sm staknila mastitisuser posted image  Zbudila sm se ob 2h zjutri, s full bolečo dojko... Sem takoj zbudila Kajo in jo nahranila, ampak je blo že prepozno. Po dojenju sem dobila vročino, full me je treslo, začela me je glava bolet... Skratka nč fajn. Zdej me že 2. dan boli ista dojka, ob strani, pravijo da par dni po mastitisu še boli... V glavnem, včeri sm še zbolelauser posted image  Čist sm bla švoh, spet glavobol,... Kajo nism mogla nosit okoli kr se mi je vrtelo, tko da je kr očka skrbel zanjo. Dons sm boljš...sm pa mela ene 38 vročine učeri zvečer. Bom vidla kaj bo popoldne oz. proti večeru, ko se ponavad pojavi vročina. Mislm... kje je ta mastitis mene najduuser posted image

Kaja se je histerično jokala več kot uro in pol, in prvič sva pomislila da bi jo kr v dežurno na metelkovo peljala. Izčrpala sva že vse ideje in trike, ki ponavadi zaležejo da se pomiri - in tokrat se je res že po joku slišalo da jo boli. In kaj je blo? Krči. Takoj ko sva ji dala tiste homeopatske kapljice in ji dala po žlički pit krtkov čaj trebušček, se je pomirila. Revco je tok bolel da se tut dojit ni hotla. No po kapljicah in čajčku sem jo sfintirala in si dala mal daktarin gela na bradavičko, da je "zagrabila" in začela pit.

Skratka - mastitis, vročina, vsa fertik in še histeričen dojenčekuser posted image  Jst komi čakam da teli prvi 3-je meseci minejo, kr vem kakšna je bla Kaja pred temi krčki - čist drug dojenček, tak zadovoljček ... sploh ni jokalauser posted image

PP Melodia: Sem zadovoljna z njim, čeprav so tiste pesmice in melodije za žile rezat po določenem časuuser posted image  ane araz? user posted image
Skratka 100 eur ni vreden, zato vsem, ki se odločate za nakup, priporočam da kupite rabljenegauser posted image  Kaji je kr všeč...opazuje igračke pa mal jih z rokico odriva...opazuje tiste kroglice v plastiki, ob strani.

Grem...spet me hoče glava bolet. Lepo bodite!

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 885
3.2.2010 14:17:19   
ShopGirl
aja, še neki me zanima: a vaši dojenčki tut fejst jokajo preden prdkajo in kakajo? Zdej sm pogruntala da jo tut to matra...poleg krčkov. Boga moja punčka...

Sicer mava pa kmal kontrolo teže pri pediatrinji in bom takrat še to vprašala.

marusi: jst pustim Kaji spat takrat ko to sama želi... Če se ti pa zdi da je zamenjal noč za dan, ga pa probaj zmatrat čez dan oz. v času ko je buden. Probaj s kopanjem, pri nas kr pomaga...Pa fajn ga nahrani zvečer. Se mogoče zbuja kr je lačen?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 886
3.2.2010 15:15:48   
Puffy
Danes smo dobili PP melodio user posted image (za 100 euru bi lahko vsaj baterije dali zraven) Kaja že cel dan uživa in spi noter, sem prav vesela, ker je končno ni treba imeti cel čas po rokah user posted image Sej kdaj sem malo žleht, ma me roke bolijo, k ni več tko lahka kot je bila nekoč user posted image

Moja nič ne joka kadar ma za prdet in kakat, ona to kar naredi brez opozorila. Razen kdaj se začne pačit in kremžit, pol veš kaj lahko pričakuješ user posted image

Jaz mojo dopoldne pustim spat, popoldne jo pa probam kolkor tolko met pokonci, pa itak mi ne uspeva najbolj. Kadar se odloči da bo spala, bo spala. Pol mamo pa žure ponoči. Danes ob 1:30 ponoči se je gospodična hotla pogovarjat z mano. Sem jo pestvala in gledala televizijo, ona me pa gleda in spušča neke A in AU glasove v mene. Sem se itak kar topila zraven user posted image

Temenc ima moja malo hvala bogu. Ji kar z Johnsons oljem namažem in čez par urc rahlo počesam kar je odstoplo od lasišča in zvečer jo okopam, brez šampona ker ga nimam (dam v vodo samo malo olja, da ji naredi bolj mehko kožo - prvič k sva jo s patronažno kopale, nismo dale ojla, pa je mela tako suho kožo, da se je kar lupila). Je pa ne matram vsak dan, ker nočem da bi mela preveč razdraženo lasišče. Pa težko je videt kje so še ostale temence in kje je že čisto ker ma tolko lask... Zadi bi ji lahko že mini repek naredila user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.2.2010 15:42:09   
malažabica
Ojla! A že dajete vaše male pod igralni lok? Ker moja TOOOK not uživa, in posledično tudi jaz(mir pri bajtiuser posted image ).

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.2.2010 17:20:41   
evangelie
taipai še vedno ne jem mleka in jajc in krvi v blatu ni več...upam,da tako ostane
shopgirl
tudi naš se ful muči,da prdne in kaka...ful je revež, čez cel dan (in noč) ga to matra, za finiš pa še ena doza vredu krčev zvečer..tudi mi čakamo,da bodo 3 meseci mimo...Držim pa pesti, da se čimprej pozdraviš!
igralni lok (MOBILE) je zaaakon! naš mali ga prav žura tam odspoduser posted image se zna zamotit tud po pol ure

Neposredna povezava do sporočila: 889
3.2.2010 17:22:52   
ShopGirl
ja, res je fajn ko loh otroka mal odložiš in kej postoriš tudi ko je buden. men je celo ratal dat cunje iz strojauser posted image

pod igralni lok jo tut dajem, mam igralni center, in ji je kr všeč. Se mi pa zdi da ji ležalnik bolj paše.

Neposredna povezava do sporočila: 890
3.2.2010 17:24:56   
ShopGirl
evangelie hvalauser posted image  
HB da ni več krvi v blatu... Vidm da se pri vas tut ubadate z napenjanjem in krčki - ma kok so bogi ane? A tvoj tut tok fejst joka zraven?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.2.2010 18:47:22   
taraji
pozdravljene mamice biserčkov

No, jaz sem ravnokar s pregleda in smo dobili zeleno luč za user posted image user posted image user posted image user posted image - sedaj je pa treba samo še cajt pa voljo najti

Krči - no očitno smo vse več ali manj v klubu krčev - naša se sredi spanja prebudi - še rej se začne krivenčit in kremžit - pa v jok in posledično vedno sledijo prdci - vsaj pri nas je tako da ko jo napenja in matrajo krčki so vedno porisotni prdci.
Pri kakanju pa se ne joka sam se pa tolk napenja pa stoka zraven kot kakšen odrasel - ravno včeraj je bilo iz zibelke slišati kot da se nekaj davi in laufam pogledat kaj je narobe z njo pa ona ful skoncentrirana pa se napenjala in prav stokala zraven . no rezultat tega je bila lepo pokakana plenička. Ji pa kakanje vedno pomaga saj potem je kar nekaj časa brez krčev.
No, res upam da to pri treh mesecih mine in se bomo potem lahko ubadali z drugimi problemi.

Shopgirl - ja tole z mastitisem je pa res zoprno - kaj  pa če bi si poskusila črpat - mislim da si pisala, da te to ful boli - no, ko sem si sama pevič črpala sem rekla možu da je zato toliko mleka ker je pol od tega itak mojih solzuser posted image tolk me je namreč bolelo - no sedaj pa to opravim za šalo - je pa zelo pomembno kako si nastaviš pumpico - jaz si je nikoli ne napopam ful gor da bi mi sesala z vso močjo, ker se mi zdi da če jo mam ful napopano pol mi tist vakum dela svašta iz bradavice - sedaj, ko sem pa pogruntala kako si jo moram nastaviti je pa črpanje čisto neboleče.

No, kakorkoli upam, da se čimprej pozdraviš.

Mene pa nekaj zanima - a vi svoje otročke že dajete kravice past - nam je namreč petronažna, ko je bila zadnjič pri nas rekla da ne do tretjega meseca - na pregledu sem pa pozabila vprašat.

La vita e bella

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.2.2010 19:05:59   
marusi
shopgirl - saj prdci so del krčev (mi smo že skoraj doktorirali iz krčev). pa maj se zaenkrat ne zbuja, samo me je strah, če bo podnevi preveč spal, da ponoči ne bo hotel

bio gaia - katera jih uporablja. na embalaži piše samo 5 kapljic na dan. kako jih dozirate? pred jedjo, po jedi, vseh 5 naenkrat????

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.2.2010 19:07:16   
marusi
taraji - jaz sem bila pri fizioterapevtk in je rekla, da absolutno JA kravice pasti. naš full uživa

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.2.2010 20:46:46   
d4rj4.84
ojla, danes sem se pa res nasmejala do solz. mali sej je tolk pokakal, da mu je šel drekec po nogicah dol in do vratu goruser posted image  tako da je mel še lase od drekca ko sem ga slačlauser posted image mogla sem mojga poklicat ko je bil zunaj da mi je pripravil banjico in vodo.
glede plenic: jst mam pampers dvojko pa je mali star 8 tednov. sem probala trojko pa jih ma skoraj do pazduhuser posted image  ko so mu prevelike. pa tud njemu včasih vteče ven, ko je moker, ampak sem pogruntala da samo tistkrat ko ga moj previja, ker ne stisne dovolj elastike.
bio gaja kapljice; mi smo jih nehali uporabljat ker so nam v hladilniku zmrznile, pa mamo naštimano na enki, pa še na vrata sem jih dala. zunaj jih pa ne upam met ker jogurti morajo tudi bit v hladilniku. dala sem pa 5 kapljic v čaj in ga je čez dan pil.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.2.2010 21:16:19   
araz
Ojla,

Po dolgem času sem dan iskoristila mal bolj aktivno.
Dopoldne sva se potepale po obiskih, pol sva šle domov, da sva pojedle, potem pa še na sprehod.

Jo moram pa mal pohvalit, da je danes prvič uživala v kopanju. Zdej jo bom pa probala kar vsak drugi dan, da se čim bolj navadi na vodo.

Drugače je pa včeri bila tud moja zelo boga popoldne. Dve uri so jo krči matrali, pa jih načeloma niti nima. In potem je bila revca tko zmatrana, da je večerjo prespala in potem tudi ponoči zdržala 6 ur brez hrane.
Ja tud Zojo matra tole napenjanje in prdci. Včasih se prov razjezi in potem sledijo rafali user posted image . Ko pa se pokaka, je pa itak pravo olajšanje.

Shopgirl super, da je Kaji všeč ležalnik. Prav fajn je, ko jo daš notri in se sama mal zamoti in ti lahko kakšno stvar postoriš, a ne?
Jest sem se zdej že kar mal navadla na tole muzko in včasih sploh ne slišim da igra.
Pa čimprej se pozdravi.

Vidim, da smo od patronažnih dobile zelo različna navodila oziroma priporočila. Jest se včasih ravnam kar po občutku. Upam, da z tem ne škodim preveč moji Zoji.

Jest se tud kar topim, ko se mi začne smejat in spuščati razne glasove. Pa vsak dan kaj novega pogrunta. Zdej se je ful začela dotikati predmetov. In tudi, ko ležim zraven nje se me ful dotika z rokicami po obrazu.
In po novem zdej spi z rokami nad glavo.

Grem zdej še cunje pobrat pa stroj naštimat potem pa mal pred TV.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.2.2010 22:14:02   
tintara
Ku, ku!
Berem tole od patronažnih, pa so res čist različna navodila. Pol pa vidiš, da je res najbolje, da delaš po svojem občutku. No, jaz sme imela pri prvih dveh eno, zdaj je bila pa na porodniški in je bila ena druga. Moram rečt, da sem bila s prvo veliko bolj zadovoljna, ko ni bila tako prestrašena. Saj ta je bila tudi prijazna in vse, pa še otroke imava skup v vrtcu, sam ne vem no, ko je videla, da je nedonošen, je kar skoz neki komplicirala. Da ne rečem da je šla do zdravnice in rekla, da jo skrbi, ker Vane še ne fiksira vida in to en teden po roku (sicer star 8 tednov). Sem jo že jaz takrat čukast gledala, ker je itak večinoma lepo gledal, sam občasno je pa zaplaval. No, pa je rekla zdravnica, da lahko plavajo učki do 6 meseca.

V glavnem, imeli pregled in bili cepljeni. Nisem bila ziher al bo al ne, ker je imel zjutraj malm zabasan nos. No, pa ga je cepila brez problema (važno da nima vročine in ne kašlja, baje), zaenkrat kakšne reakcije ni. Sem ga dala tudi za rotavirus cepit in imamo zdaj doma spet higeno na višku, ker je virus prisoten v drekcu. Baje (glede na zloženko) najbolj okoli 7 dne, sam ziher je ziher. Otroka sta se že skregala z mano, ker sem jima prepovedala biti zraven pri previjanjuuser posted image . Ma ja, tistih 10 dni bosta že zdržala, vsaj upam. user posted image

Aja, težki smo (s pleničko in bodijem) 4920 g in veliki 55 cm. V slabih dveh mesecih se je poredil za 2200g in zrasel za 8 cm. Pomoje super.

Nas je pa zdravnica napotila na odvzem krvi in sicer zato, da preveri raven železa (ker jemlje dodatke) ter da preveri raven sladkorja. In pazite tole: hočejo, da pride NA TEŠČE.user posted image user posted image  Zdaj pa vi meni povejte, kako naj ga prepričam, da naj bo do pol sedmih zjutraj lačen. Ko sem izvedela, da naj bi bil na tešče, zdravnice ni bilo več, ker je mogla nujno na urgenco, je sam sestra razlagala in klicala v laboratorij. Pol so popustuser posted image il in baje vsaj od dveh ponoči ne sme jest. Pol naj ga pa zjutraj zbudim in v pižami pri minus 10 stopinjah hit v avto tlačim, pa med gužvo bolnih v laboratorij. Zmešani so. Tako da sva se z možem lepo odločila, da ga ne peljeva. Ma jaz vidim, da je čist v redu in ga res ne mislim matrat zdaj zaradi tega sladkorja. Stvar lahko počaka toliko časa, da bo lažje zdržal na tešče in da ne bo toliko okužb. Jutri kličem zdravnico in ji vse lepo razložim. Konec koncev je moj otrok in bom ubogala sebe (in moža).

Takole, malo sme se spihala, zdaj je pa spet ful ura. PA sem si obljubila, da bom albume delala. Smotka. Pa take zaostanke imam pri slikah, da je noro. Hočem pa, da ima vsak od otrok svoj album. Ful radi jih gledajo in tudi meni je bilo fajn, k sme ga gledala (svojega), pa še zdaj ga rada vzamem v roke. Meni je čist drugače gledat slike na računalniku ali pa v albumu. Nostalgija pač.

Shopgirl: zrihtaj mastitis. Upam, da je že v redu. Očitno to ni tako redka stvar.

Čau bau punce, grem ene tri slike nalepit. T

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.2.2010 6:23:40   
lunca144
user posted image user posted image user posted image hej kleo,lepo,da si se oglasila,po tako dolgem času,lepo,da s tamalo uživata,kar tako naprej,pa prid še kaj poročatuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se mejtauser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.2.2010 9:03:03   
maya2
Dobro jutro...

Naš Tomaž je pa zbolel (tolk o tem da naj bi bili vsaj malo zašćiteni, če so dojeni user posted image ). Kašlja da se kar davi, pol pa bruhne mleko s sluzjo, ne more dihat ker ma nos zabit, iz očesa mu teče user posted image user posted image , vročine hb še ni imel, vendar se mi revež tako smili... moram danes poklicat kako mu lahko še pomagamo, al ga bo mogoče treba dol peljatuser posted image . Očitno smo se vsi nalezli od naše male, tudi jaz in mož user posted image
Drugače pa sva imela včeraj uz kolkov in je vse ok, jedro vidno in ne rabiva več dol hodit. user posted image

lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.2.2010 9:16:58   
orhideja75
tkole je blo dons pr nas danes zjutraj .... se zbudi, odpre oči in isto sekundo bi jedu. ga vzamem k sebi, 2x potegne, pol se pa smeji. men pa mlek kar v curku teče, da je po celem obrazu pošprican . ga grem previt, mu spet hočem dat za jest, se mi spet smeji. joj se kr stopim zraven, čeprav sem jezna na polno, ker noče jest. ga dam v postlo, si grem vmes zobe umit, pridem nazaj on spi. nč, sem si šla izčrpat, ker so blo dojke prepolne in ne vem kdaj bo dečko zdej hotu jest. pa še ročno si črpam, nimam črpalke in to traja in traja ....
kaj so fantje faca res. že zdej me okrog prsta vrti user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?