|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
29.1.2010 21:43:17   
Čarli08
pikepoke za bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
29.1.2010 21:45:12   
Čarli08
Moj ljubljeni mož pa je šel danes malo ven; in jaz mu seveda nisem ostala dolžna - sem si odprla brezalkoholno pivo in čips in imam privat party user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.1.2010 22:19:03   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Moj ljubljeni mož pa je šel danes malo ven; in jaz mu seveda nisem ostala dolžna - sem si odprla brezalkoholno pivo in čips in imam privat party user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...uživaj

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
30.1.2010 12:15:28   
pf
Pozdravljene punce.
Ronja čestitke za prve korakce, Kahlo tebi in tvojemu pa vso pohvalo za trud in potrpežljivost. Bravo vsem trem.
Lara Croft upam, da ni kaj hujšega z mini Laro. Pozdravita se.
Midva sva bila včeraj v savni v Termah Zreče, potem pa sva še šla malo ven in je bilo fino, samo zdaj bi pa spala ko top. Lana spi, jaz pa pečem piščančje bedrce in krompirček, kuham zelenjavno juhico iz skoraj vse zelenjave, ki je bila na razpolagu v Sparu včeraj, tak da bo fina, pa mešano solatko s fižolom bomo še jedli zraven, navrh pa jagode s smetano. Hitro se šibam malo učiti, lepo se imejte.
Saraya živjo. Lep  dan ti želim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
30.1.2010 21:27:08   
Lara Croft
France pride naklan domov. Žena ga napade z valjarjem:lop! in se zraven zadere.
"Na, na! A boš še pil?"
France pa ne zine nobene.
Žena ga še enkrat lopne in vpraša:
"A boš še pil?
France pa še vedno nobene.
Žena pa ponovno: lop! in se spet zadere:
"A boš še pil, te vprašam?!"
"Prou, prou!" se zadere France. "Pa nalij!"

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
30.1.2010 22:04:21   
leda
čer,

mi smo se prebili nazaj. je bil pravi adrenalinski podvig. za začetek smo na jahorini (dvakrat) preizkusili, kako se ženske bondajo v vrsti na skretih, tipi pa, ko je frka na cesti. so nas štiri srbske omarce po imenu radovan, veselin, branislav in ??, s katerimi smo se veselo ignorirali cel teden dvakrat potegnili iz zametov preden smo prišli do glavne (nesplužene) ceste. in pol celo bosno nisem štekala zakaj me pri 9 stopinjah frendi zasipavajo z opozorilnimi smsi o sneženju, dokler nismo prispeli na hrvaško in se potem do ljubljane vozili 60 na uro po avtocesti in bili nadvse hvaležni, da živimo v urejeni zemlji, v kateri plužijo, posipajo in izloćajo tovornjake v izrednih razmerah...

sicer pa jahorina je bila, kot da nisem nikoli nehala smučat. skratka čas se je ustavil dvajset let nazaj in račka, carving je res super. kot ponavadi se je izkazalo, da so južnjaki super za familje z djecom. elo so zabavali čikati od sedemdeset let do mulcev osemnajstih in je ful uživala.

mid2 pa sva, kljub vsesplošni ljubezni do slovencev na vseh točkah, prišla do zelo jasne realosti, da so na jahorini le srbi, da je na jahorini vse srbsko in da povsod piše pale. vas, ki zame pooseblja vse, kar je šlo narobe v bivši jugi. da ne bo pomote. jaz sem celo vojno sodelovala s srbi, ki so meli seveda zelo podobno mnenje o miloševiču kot jaz...ampak tam med vsemi super frendli ljudmi sem mela filing, da sodelujem z vojnimi dobičkarji...

pa še čevapov ne znajo delat ;) smo se v najhujšem snežnem metežu prebil do željota v sarajevu,kjer je ela pojedla več čevapov kot jaz. da o zoji niti ne govorimo ;)

zdej vas grem pa brat.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
30.1.2010 22:08:23   
leda
Na FB je luštno samo to, da lahko malo vidiš ljudi, ki jih dolgo nisi, za vse druge igrice pa rabiš preveč časa, ki ga pa jaz nimam.

ma pf, si ti na fb;) bi skor mogla bit glede na kratice...

no. tkole ti rečem. jst ne igram nobene igrce in mi je super;) tko da pridi. mi vsaj ne bo treba blokirat še ene aplikacije;)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
31.1.2010 7:53:12   
leda
včeri zaključila, danes začenjam.

madona, ste se razpisale user posted image ena cela stran v enem tednu.

tko da se celo moji naluknjani možgani spominjajo, kaj je za komentirat. bravo ronja! čarli, upam, da je bil dober solo žur. lara in larika sta gotovo že bolje. olivija, zate pa upam, da bo okrevanje čim krajše.

zdej grem pa cote metat v stroj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
31.1.2010 8:17:31   
*bubi*
Hoj, leda, welcome back user posted image
Ja, smo se trudile, da ti ne bi imela preveč dela danes user posted image

Sicer pa, jaz še vedno čakam na poziv za srečanje v Celju user posted image  Ampak vsaj par dni prej, drugače bo težka.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
31.1.2010 21:02:49   
meta21
Oj!

Sem se prebila čez vse napisano v zadnjem tednuuser posted image . Ob novici, da je Ronja shodila sem potočila eni 2 solzici srečeuser posted image user posted image user posted image . Bravo!!! Leda me je spet nasmejalauser posted image , vsem, bolnim in zdravim pa pošiljam en user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
31.1.2010 21:23:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bravo ronja

bravo ronja....še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......to je pa novička, ki te prikliče na rr.....user posted image

kahlo- vidiš, da se počasi daleč pride.....pa še večja sreča je pol ....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
31.1.2010 21:24:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Midve z Laro pa sva bolni... Eh, kaj čmo... bo že minilo..

user posted image user posted image  za vaju. Ja, bo že minilo.... user posted image

se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
31.1.2010 21:25:11   
gold fish

user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
31.1.2010 21:30:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

čer,

mi smo se prebili nazaj. je bil pravi adrenalinski podvig. za začetek smo na jahorini (dvakrat) preizkusili, kako se ženske bondajo v vrsti na skretih, tipi pa, ko je frka na cesti. so nas štiri srbske omarce po imenu radovan, veselin, branislav in ??, s katerimi smo se veselo ignorirali cel teden dvakrat potegnili iz zametov preden smo prišli do glavne (nesplužene) ceste. in pol celo bosno nisem štekala zakaj me pri 9 stopinjah frendi zasipavajo z opozorilnimi smsi o sneženju, dokler nismo prispeli na hrvaško in se potem do ljubljane vozili 60 na uro po avtocesti in bili nadvse hvaležni, da živimo v urejeni zemlji, v kateri plužijo, posipajo in izloćajo tovornjake v izrednih razmerah...

sicer pa jahorina je bila, kot da nisem nikoli nehala smučat. skratka čas se je ustavil dvajset let nazaj in račka, carving je res super. kot ponavadi se je izkazalo, da so južnjaki super za familje z djecom. elo so zabavali čikati od sedemdeset let do mulcev osemnajstih in je ful uživala.

mid2 pa sva, kljub vsesplošni ljubezni do slovencev na vseh točkah, prišla do zelo jasne realosti, da so na jahorini le srbi, da je na jahorini vse srbsko in da povsod piše pale. vas, ki zame pooseblja vse, kar je šlo narobe v bivši jugi. da ne bo pomote. jaz sem celo vojno sodelovala s srbi, ki so meli seveda zelo podobno mnenje o miloševiču kot jaz...ampak tam med vsemi super frendli ljudmi sem mela filing, da sodelujem z vojnimi dobičkarji...

pa še čevapov ne znajo delat ;) smo se v najhujšem snežnem metežu prebil do željota v sarajevu,kjer je ela pojedla več čevapov kot jaz. da o zoji niti ne govorimo ;)

zdej vas grem pa brat.

o, leda...ste že nazaj....user posted image ...... super, da je bilo fa.....jn.....

kar mi je pa najbolj všeč v tvojem tekstu....so pa čevapi pri željotuuser posted image ......tam sem jih prvič jedla skupaj s kislim mlekom.....pa si ne bi nikoli mislila, da to skupaj pašeuser posted image ...

...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
31.1.2010 21:33:57   
gold fish
meta pozdravček na vaš konec...... user posted image

...zdaj pa šibam .....  ker bo drugač preveč monologov....

...ampak sem mogla prit,  me je novička o  ronji zvlekla tu gor in sem ful, ful  vesela, res.....user posted image

čao babike....aja in dedc....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
31.1.2010 21:49:51   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

meta pozdravček na vaš konec...... user posted image

Hvala! Kontra...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
31.1.2010 22:32:58   
Čarli08
Punce, mene je vse kar je od jošk dol, začelo tiščat ... še 10t !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
31.1.2010 22:50:10   
Lara Croft

Punce, mene je vse kar je od jošk dol, začelo tiščat ... še 10t !!! user posted image user posted image user posted image

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaa.... pomlad prihaja... user posted image user posted image user posted image

Dejmo kak trebušček tle.... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
31.1.2010 23:13:37   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
... željota v sarajevu,kjer je ela pojedla več čevapov kot jaz. da o zoji niti ne govorimo ;)

ja mami, in ti si se sekirala, da je par dni pred odhodom elček jedel kot ptiček !?!?!
valjda, če se je punca šparala za čevape!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
31.1.2010 23:14:53   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Oj!
Sem se prebila čez vse napisano v zadnjem tednuuser posted image . Ob novici, da je Ronja shodila sem potočila eni 2 solzici srečeuser posted image user posted image user posted image . Bravo!!! Leda me je spet nasmejalauser posted image , vsem, bolnim in zdravim pa pošiljam en user posted image

a ne bo nobene poučne tokrat? user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
2.2.2010 21:59:43   
Čarli08

a ne bo nobene poučne tokrat? user posted image

Tudi če bi bila nepoučna ...  že dva dni mrkuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
2.2.2010 22:08:24   
Lara Croft
Pri nas je blo danes pestro... user posted image

Že nekaj tednov, nam nagaja ključavnica.... se zatika in je blo potrebno tut par minut včasih, da si odklenil vrata.... Ma mi dva sva tku narjena, da dokler se čist ne pokvari, ne manjava/popraviva...

Tku da danes prideva z Laro domov in vrata se ne oprejo.... probavam in probavam.... ma je čist zablokiralo... kličem enga prjatla, ki obvlada vse, mi crkne GSM.... Moj je pa imel stranko in takrat ni bil dosegljiv....

POl grem do soseda..... nekak je odprl okno spalnice, ki je blo odprto samo zgoraj, ne vem, kako se temu reče... še dobro, da spalnico luftamo cel dan.... v glavnem on zleze notri in valda tudi od znotraj ni mogel odkleniti.... no, potem sva jaz in lara na tak način zlezli v stanovanje..... pride moj.... prpelje frenda, ki je zvtal luknjo v ključavnico.... ma se ni odprlo.... po 3h urah vsi, tudi sosedje, zlezejo skozi spalnično okno v stanovanje in spravijo vrata s pantov.... user posted image user posted image
Šiba E. v Merkur, itak da kupi narobe.... tku da, zdej imamo provizorično zaprta vrata....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.2.2010 9:18:13   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tku da danes prideva z Laro domov in vrata se ne oprejo.... probavam in probavam.... ma je čist zablokiralo... kličem enga prjatla, ki obvlada vse, mi crkne GSM.... Moj je pa imel stranko in takrat ni bil dosegljiv....

POl grem do soseda..... nekak je odprl okno spalnice, ki je blo odprto samo zgoraj, ne vem, kako se temu reče... še dobro, da spalnico luftamo cel dan.... v glavnem on zleze notri in valda tudi od znotraj ni mogel odkleniti.... no, potem sva jaz in lara na tak način zlezli v stanovanje..... pride moj.... prpelje frenda, ki je zvtal luknjo v ključavnico.... ma se ni odprlo.... po 3h urah vsi, tudi sosedje, zlezejo skozi spalnično okno v stanovanje in spravijo vrata s pantov.... user posted image user posted image
Šiba E. v Merkur, itak da kupi narobe.... tku da, zdej imamo provizorično zaprta vrata....user posted image user posted image user posted image

...si me nasmejala zdajuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.2.2010 9:23:49   
arabela*
Pri nas nič kaj posebno novega....

M je pridna...se je poboljšalauser posted image .....Govori že na veliko....glagole tvori full (npr.akala, čičala, pucala,
ajala, ja full povdari tisto tazadnje...je hecnauser posted image user posted image

Z A sta se full vštekale,se igrata in ne zdržita ena brez druge. Kak ju je lepo videt,pa A je tako(skoraj preveč) zaščitniška do njeuser posted image

Včeraj sva nabavle z M copatke...cicibanove....in so super,kar lepo hodi z njimi edino vezalke jo malo preveč mikajouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.2.2010 9:25:08 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.2.2010 9:25:54   
arabela*

user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.