gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čer, mi smo se prebili nazaj. je bil pravi adrenalinski podvig. za začetek smo na jahorini (dvakrat) preizkusili, kako se ženske bondajo v vrsti na skretih, tipi pa, ko je frka na cesti. so nas štiri srbske omarce po imenu radovan, veselin, branislav in ??, s katerimi smo se veselo ignorirali cel teden dvakrat potegnili iz zametov preden smo prišli do glavne (nesplužene) ceste. in pol celo bosno nisem štekala zakaj me pri 9 stopinjah frendi zasipavajo z opozorilnimi smsi o sneženju, dokler nismo prispeli na hrvaško in se potem do ljubljane vozili 60 na uro po avtocesti in bili nadvse hvaležni, da živimo v urejeni zemlji, v kateri plužijo, posipajo in izloćajo tovornjake v izrednih razmerah... sicer pa jahorina je bila, kot da nisem nikoli nehala smučat. skratka čas se je ustavil dvajset let nazaj in račka, carving je res super. kot ponavadi se je izkazalo, da so južnjaki super za familje z djecom. elo so zabavali čikati od sedemdeset let do mulcev osemnajstih in je ful uživala. mid2 pa sva, kljub vsesplošni ljubezni do slovencev na vseh točkah, prišla do zelo jasne realosti, da so na jahorini le srbi, da je na jahorini vse srbsko in da povsod piše pale. vas, ki zame pooseblja vse, kar je šlo narobe v bivši jugi. da ne bo pomote. jaz sem celo vojno sodelovala s srbi, ki so meli seveda zelo podobno mnenje o miloševiču kot jaz...ampak tam med vsemi super frendli ljudmi sem mela filing, da sodelujem z vojnimi dobičkarji... pa še čevapov ne znajo delat ;) smo se v najhujšem snežnem metežu prebil do željota v sarajevu,kjer je ela pojedla več čevapov kot jaz. da o zoji niti ne govorimo ;) zdej vas grem pa brat. o, leda...ste že nazaj.... ...... super, da je bilo fa.....jn..... kar mi je pa najbolj všeč v tvojem tekstu....so pa čevapi pri željotu ......tam sem jih prvič jedla skupaj s kislim mlekom.....pa si ne bi nikoli mislila, da to skupaj paše ... ...
|