lucika
|
mmmm, jessy, dobra kavica:) danes pa nisem spala skoraj nič. moj je bil v nočni, mali pa se vsake pol ure zbujal in jokal. saj ne vem, al ga je nos matral, ker ima malo zadelanega, al kaj...nekaj mi je še nogice v roke tiščal, mogoče so ga noge bolele... veliko pišejo o tem, ko rastejo mali, da jih znajo nogice bolet... no, tak da sem spala res na obroke. in ob sedmih, mamiiii, dooool. evo, in sem tu. mi je pa bilo okoli polnoči grozno slabo. sem skoraj klicala mojga, naj pride domov. mali jokal, meni slabo, pa še pri popeku me je tako tiščalo, da bi si ga kr preluknala:( pa je minilo... sem pa študirala, da vam vsem dam mojo telefonsko, ker mi bo pol toooolk fino sred noči sms-e sprejemat in jokat ob lepih novičkah. če mi je kaj v življenju res ganljivo, so to rojstva. že od nekdaj jočem ob prvih novoletnih dojenčkih... zdaj pa redno, ko že februarke berem:) kaj šele bo, ko boste ve na vrsti:))))) pri nas je spet sneg. a zdaj imam tudi napotnico za rešilca. naj se oni jeb*jo s cesto:))))), če bi bilo treba kam it... kaj boste pa danes delale, glede na to, da za ven menda sploh ne bo..vsaj pri nas, ker je res brrr, oblačno, sneži, vse zametano, predvidevam da mokro...bljak torej..ena svetla točka...tašči je dolgčas in se je odločila da bo pekla krofe. mmmmm
|