|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
29.1.2010 10:07:06   
kimmii
Lepo pozdravljene,

Ali mogoče katera ve kako je z dopustom v mojem primeru:
bila sem na bolniški od 1.1.2009 do 15.3.2009 in potem sem šla v porodniško. Nazaj grem v službo 15.3.2009.
Ali mi v tem primeru pripada kaj dopusta?

Hvala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
29.1.2010 10:40:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Lepo pozdravljene,

Ali mogoče katera ve kako je z dopustom v mojem primeru:
bila sem na bolniški od 1.1.2009 do 15.3.2009 in potem sem šla v porodniško. Nazaj grem v službo 15.3.2009.
Ali mi v tem primeru pripada kaj dopusta?

Hvala
Nazaj v službo greš 15.3 2010,če se ne motim

Ja si na istem kot jaz.

Dopust za leto 2010 ti pripada ves ,in tudi lanski ti pripada s tem da se ti 10 dni zbriše ker nisi delala niti en dan v letu.

Npr : jaz sem bila do porodniške tako kot ti na B (26.8.08-20.3.09),koristila 4 dni dopusta od celote ki sem gai mela v  letu 09,potem sem s 27.3 nastopila s porodniško in 23.4.2009 rodila.
ker nisem niti en dan delala imam sedaj še samo 9 dni starega 09 dopusta in ves novi 2010
Dopust ,ki ti je še ostal gam oraš porabiti do  zadnjega junija 2010

UPam da si razumela ko sem tko zakomplicirala ,čene pa pokliči na 0801998 in ti bodo povedali

lp

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.1.2010 10:41:31 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
29.1.2010 10:59:55   
sonček85
vse aprilske mamice in atiji,krofki in jagode::
Datum za srečanje je 20.3.2010 /ZOO LJubljana.
Sedaj me pa zanima če lahko gre katera mamica se pozanimat kako je z večjimi skupinami in vozički da se prej ve ,ura pa mislim da bi bila najboljša okoli 10h,potem pa se še dogovorimo če bomo šli kje na kako pijačko,.....

Predlogi:!!!!!

http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=24&L=http%3A%2F%2F195.2.253.86%3A3338%2Fmedia%2FqNigI.gif%3F

Pa še to .Zelo zanimivo
http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=35

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.1.2010 11:03:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
30.1.2010 22:40:02   
Miška2006
Kakšno zatišje....user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
31.1.2010 7:55:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

vse aprilske mamice in atiji,krofki in jagode::
Datum za srečanje je 20.3.2010 /ZOO LJubljana.
Sedaj me pa zanima če lahko gre katera mamica se pozanimat kako je z večjimi skupinami in vozički da se prej ve ,ura pa mislim da bi bila najboljša okoli 10h,potem pa se še dogovorimo če bomo šli kje na kako pijačko,.....

Predlogi:!!!!!

http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=24&L=http%3A%2F%2F195.2.253.86%3A3338%2Fmedia%2FqNigI.gif%3F

Pa še to .Zelo zanimivo
http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=35

sam ta restavracija je do 31.3. zaprta...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
31.1.2010 23:25:45   
anchika
Pozdravljene . Sm že nazaj iz dopusta . Bili smo v Toplicah- Lendavskih.
Ponavadi če vas 1 teden ne berem tolk čvekate da vas pol ne dohajam. Zdaj pa ste na RR tako malo , Kaj se tukaj dogaja.
MIšk - V  Lendavi je super. V apartmajih  nisem nič pogrešala. Jaz sem s seboj nesla  sušilec za lase vendar ga ni potreba saj je tam - v kopalnici.  S seboj sem nesla le  " kafatero" za kavo  kr turško mi ni preveč všeč. NO Če  mislite na veliko kuhat ni nevem kolk posod. Jas nisem dosti kuhala.. Sem imela že vse napol narejeno in sem  le prilogo naredila. Imeli smo se fajn. Terme so zakon. Sploh za naše male nagajivčke.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
1.2.2010 10:45:52   
Anonimen
Čao babuške user posted image !

Naš družinski dopust je za nami in je bilo super, čeprav je Areh odpadel - smo prišli tja in so nekaj zamutili, sploh niso vedeli, da prihajamo in seveda ni bilo nič pripravljeno, ne soba, ne otroška posteljica ... sva se z dragim kar obrnila in šla, denar nama pa seveda vrnejo, kar sva že plačala. Katastrofa od notranje organizacije user posted image user posted image user posted image . Saj sva vedela, da ima hotel samo dve zvezdici, toda odločila sva se zaradi tekaške proge in ne glede na zvezdice, sva prav tako gosta madona user posted image . Teden je drugače minil kot bi rekel keks, ker nekaj štrikamo glede nepremičnine, več javim, ko bo zares dokončno, saj je drugače razočaranje preveliko. Če nama to uspe, bom po novem Dolenjka, toda zelo blizu Ljubljane user posted image .
In kako je naša mucka? Ela se plazi kot velika user posted image user posted image user posted image . Ob vsej tej gužvi niti nisva uspele delat veliko vaj, pa je mala vse skužila tako hitro, da HB, da mi je F napisala mnenje za podaljšanje porodniške že prejšnjič user posted image . Jutri oddam vlogo, držite pesti, da mi odobrijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Osebna dr. mi je napisala, da predlaga podaljšanje zaradi nizke teže, saj je potrebna kontrola nad kaloričnim vnosom in takšne otroke zelo neradi dajo v vrtec, tako da srčno upam, da bova z miško skupaj še tri dodatne mesece, torej do konca avgusta. To bi bilo mega!!! user posted image

Na splošno je naša muca vedno bolj samostojna in trmasta user posted image , hoče sama jesti, četudi večina pristane na tleh, samo da si lahko ona z roko da v usta. Ravno včeraj je prvič sama jedla juhico z rezanci, korenčkom in pišč. meskom, vmes sem ji jaz dajala v usta tudi z roko in je bila tako ponosna na sebe user posted image . Tako da zdaj smo pečeni, vse hoče sama, jao user posted image  user posted image  user posted image . Nočno previjanje je postalo prava umetnost, saj ni šans, da se obrne na hrbet, tudi za pucanje noska moram imeti prav železno potrpežljivost, saj se začne prav orng jeziti, jo moram vedno znova nekako prelisičiti, pa obvezno ji prej povedati in pokazati, kaj bom počela, takrat se jezi, toda nekako pusti. Če bi jo pa presenetila, bi pa itak znorela user posted image  user posted image  user posted image . Pa bog ne daj, da ji vzameš kakšno stvar iz rok, ki je noče dati, sem ugotovila, da pri njej velja teorija menjave: poiskati moram nekaj, kar je bolj zanimivo in potem tisto reč kar sama spusti user posted image . Toda, če ni bolj zanimivo, pa ne bo spustila user posted image  user posted image  user posted image . Kahlica zaenkrat malo sameva, smo toliko laufali naokrog, da nisem prišla do nje, čeprav bi si rada naredila eno rutino, da bi točno vedela, kdaj bo sledila kahlica, itak vem, da je pri otrocih vse v rutini. To je bilo te dni zelo jasno glede spanja, saj če zvečer zamudimo njeno uro (okrog 20h), je potem sitna, toda zaspati ne more in potem zaspimo okrog 22h user posted image . Itak sem ugotovila, da bomo po novem spali le dvakrat na dan, da je treba to tretje spanje okrog 18h preskočiti, saj ima potem zvečer probleme zaspat. Včeraj je v tretje nisva uspavala, je nekako vzdržala od 4h do 20.30 budna in je seveda zaspala kot polhek user posted image . Spimo še vedno celo noč z enkratnim bujenjem za hrano, čeprav ji tudi to več ne diši, se mi zdi, da ji vedno bolj gosta hrana zadostuje za čez noč, tako da bomo počasi mislim, da spali celo noč. To noč je na primer spala od 8.30 do 5h, se najedla in zaspala do 7.30, toda se mi zdi, da bi komot vzdržala brez hrane do 7h, pač prej bi vstali user posted image . Ni kaj, dogaja se nam na polno, povsod same spremembe, tako da mami komaj sledi user posted image user posted image user posted image .
Gotovo sem še kaj pozabila, pridem zvečer še malo pokomentirat za nazaj. Lep teden vam želim user posted image , mene čaka gužvast, toda saj bo user posted image .
Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu anchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
1.2.2010 11:17:24   
Blueeyes
lep pozdrav še z moje strani..

mi smo se pa včer mal kepali, pa metal v sneg k je blo tko lepo vreme... slikce sm pa na fb dala user posted image

drgač pa zdej mal samevam... čakam da pridem domov da bom proslavljala rojstni dan kot se spodobi - familiarno (jz, dragi in Gaja) user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 1.2.2010 11:18:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
2.2.2010 17:31:20   
anchika
kje ste vse?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
2.2.2010 17:37:06   
rea27
tukaj user posted image user posted image user posted image

nenalena..kar pridi, dobrodošla..bo pa še ena Dolenjka na tej temi hehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
4.2.2010 19:40:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Čao babuške user posted image !

Naš družinski dopust je za nami in je bilo super, čeprav je Areh odpadel - smo prišli tja in so nekaj zamutili, sploh niso vedeli, da prihajamo in seveda ni bilo nič pripravljeno, ne soba, ne otroška posteljica ... sva se z dragim kar obrnila in šla, denar nama pa seveda vrnejo, kar sva že plačala. Katastrofa od notranje organizacije user posted image user posted image user posted image . Saj sva vedela, da ima hotel samo dve zvezdici, toda odločila sva se zaradi tekaške proge in ne glede na zvezdice, sva prav tako gosta madona user posted image . Teden je drugače minil kot bi rekel keks, ker nekaj štrikamo glede nepremičnine, več javim, ko bo zares dokončno, saj je drugače razočaranje preveliko. Če nama to uspe, bom po novem Dolenjka, toda zelo blizu Ljubljane user posted image .
In kako je naša mucka? Ela se plazi kot velika user posted image user posted image user posted image . Ob vsej tej gužvi niti nisva uspele delat veliko vaj, pa je mala vse skužila tako hitro, da HB, da mi je F napisala mnenje za podaljšanje porodniške že prejšnjič user posted image . Jutri oddam vlogo, držite pesti, da mi odobrijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Osebna dr. mi je napisala, da predlaga podaljšanje zaradi nizke teže, saj je potrebna kontrola nad kaloričnim vnosom in takšne otroke zelo neradi dajo v vrtec, tako da srčno upam, da bova z miško skupaj še tri dodatne mesece, torej do konca avgusta. To bi bilo mega!!! user posted image

Na splošno je naša muca vedno bolj samostojna in trmasta user posted image , hoče sama jesti, četudi večina pristane na tleh, samo da si lahko ona z roko da v usta. Ravno včeraj je prvič sama jedla juhico z rezanci, korenčkom in pišč. meskom, vmes sem ji jaz dajala v usta tudi z roko in je bila tako ponosna na sebe user posted image . Tako da zdaj smo pečeni, vse hoče sama, jao user posted image  user posted image  user posted image . Nočno previjanje je postalo prava umetnost, saj ni šans, da se obrne na hrbet, tudi za pucanje noska moram imeti prav železno potrpežljivost, saj se začne prav orng jeziti, jo moram vedno znova nekako prelisičiti, pa obvezno ji prej povedati in pokazati, kaj bom počela, takrat se jezi, toda nekako pusti. Če bi jo pa presenetila, bi pa itak znorela user posted image  user posted image  user posted image . Pa bog ne daj, da ji vzameš kakšno stvar iz rok, ki je noče dati, sem ugotovila, da pri njej velja teorija menjave: poiskati moram nekaj, kar je bolj zanimivo in potem tisto reč kar sama spusti user posted image . Toda, če ni bolj zanimivo, pa ne bo spustila user posted image  user posted image  user posted image . Kahlica zaenkrat malo sameva, smo toliko laufali naokrog, da nisem prišla do nje, čeprav bi si rada naredila eno rutino, da bi točno vedela, kdaj bo sledila kahlica, itak vem, da je pri otrocih vse v rutini. To je bilo te dni zelo jasno glede spanja, saj če zvečer zamudimo njeno uro (okrog 20h), je potem sitna, toda zaspati ne more in potem zaspimo okrog 22h user posted image . Itak sem ugotovila, da bomo po novem spali le dvakrat na dan, da je treba to tretje spanje okrog 18h preskočiti, saj ima potem zvečer probleme zaspat. Včeraj je v tretje nisva uspavala, je nekako vzdržala od 4h do 20.30 budna in je seveda zaspala kot polhek user posted image . Spimo še vedno celo noč z enkratnim bujenjem za hrano, čeprav ji tudi to več ne diši, se mi zdi, da ji vedno bolj gosta hrana zadostuje za čez noč, tako da bomo počasi mislim, da spali celo noč. To noč je na primer spala od 8.30 do 5h, se najedla in zaspala do 7.30, toda se mi zdi, da bi komot vzdržala brez hrane do 7h, pač prej bi vstali user posted image . Ni kaj, dogaja se nam na polno, povsod same spremembe, tako da mami komaj sledi user posted image user posted image user posted image .
Gotovo sem še kaj pozabila, pridem zvečer še malo pokomentirat za nazaj. Lep teden vam želim user posted image , mene čaka gužvast, toda saj bo user posted image .
Čao čao,
NenaLena

si ful lepo opisala vaše dogodivščineuser posted image user posted image user posted image ja, se mi zdi, da so otroci čedalje bolj trmasti s tem pa se mi zdi, da tudi iščejo mejo do kod lahko grejo...po eni strani se mi zdi, da me maja več ne jemlje resno ,ker od začetka pri meni ni bilo reda...ker jaz se lahko kregam, jo mal pocnem po rokici ko riva prstke v vtičnice pa nič...ko pa pride ati pa sam glas dvigne je takoj mir...hmmm bova imeli še pestro...mi pa bolj gosto hrano jemo pa več stvari, pa bolj raznoliko...mi maja še več je ponoči...ponoči mi 2x poje po 300 ml mleka...jaz ne vem kaj ji je...spimo pa ful slabo, se mi zdi, da so zboki čist ponoreli...imamo že 2 zgoraj zunaj (enkice) dvojkice pa čakamo, da pokukajko, se že fajn vidijo...mi je pa prijateljica rekla, da je njen drugi sin bil isti in so šli k neki p v mb pa je rekla, da otroci kateri jejo premalo beljakovin pač rabijo več mleka za čez noč...pri nas pa je problem ,ker maja noče jest mesa...moram jo res ful prelisičit, da mi je meso...joj, bomo že nekak

glede porodniške me pa res zanima, če ti jo bodo podaljšal...ker od sept. dalje baje ful slabo podaljšujejo in moraš imet res ful težav, da dobiš podaljašno porodniško...prijateljica hodi že pol leta na FT z malim pa bo še lep čas hodila pa ni dobila...sicer pa nekateri pravijo ,da je to loto, če imaš srečo dobiš, če ne pa neuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.2.2010 9:46:04   
kpmk
hej hej, kaj je sedaj to Aprilčice, da niste nič tu????
No se bom pa jst malo razpisala, saj imam novičko ki je ne morem skriti, čeprav bi morda bilo bolje da bi povedala kasneje....mah sej vete, bolje je srečo deliti a ne???

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image pričakujemo bratca / sestrco od MAlega Princa in smo PRESREČNIIIIIIIIIII JUPIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiii jupiiiii....do prvega pregleda je še daaaaaleč, pa saj veste kako to gre..... po izračunih bi se Aprilčku 09 pridružil še Okroberček 10 ... aja ker tudi tokrat ne bomo želeli vedeti spola , naj bo kar otroček user posted image user posted image jupiiiiiii jupiiii jupiiiii, držite pestke da bo vse ok, ma ja sej vem da bo, ampak strah je malo..... JUPI JUPI dobili bomo bratca / sestrico ..... jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.2.2010 10:28:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

No se bom pa jst malo razpisala, saj imam novičko ki je ne morem skriti, čeprav bi morda bilo bolje da bi povedala kasneje....mah sej vete, bolje je srečo deliti a ne???

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image pričakujemo bratca / sestrco od MAlega Princa in smo PRESREČNIIIIIIIIIII JUPIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiii jupiiiii....do prvega pregleda je še daaaaaleč, pa saj veste kako to gre..... po izračunih bi se Aprilčku 09 pridružil še Okroberček 10 ... aja ker tudi tokrat ne bomo želeli vedeti spola , naj bo kar otroček user posted image user posted image jupiiiiiii jupiiii jupiiiii, držite pestke da bo vse ok, ma ja sej vem da bo, ampak strah je malo..... JUPI JUPI dobili bomo bratca / sestrico ..... jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, kako je to lepo slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Midva se tudi kar hecava, da bova kar ta mesec še kakšnega naštimala, čeprav jaz še ne smem zaradi CR in imava nekako v planu pozimi 2010. Mogoče pa naju kaj prej piči user posted image user posted image user posted image .
Ful sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.2.2010 10:32:54   
Blueeyes

ISKRENE ČESTITKE ZA BRATCA/SESTRICO user posted image user posted image user posted image

drgač so se pa aprilčice najbrž zgubile vse na FB... tm so vedno vse prisotne user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.2.2010 10:53:16   
anchika
NENALENA zakj ne smeš zaradi carskega? Tudi jaz sem imela carski zato vprašam.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.2.2010 11:14:06   
klavdyk
ja čestitke za novga oktoberčka 2010user posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.2.2010 11:15:22   
klavdyk
anchika-naj bi bilo 1 leto od CR da ponovno zanosiš. no kolegica ima nov 07 pa nov 08. pa je prvič tut mela CR pa HB ni bilo kaj narobe pol pri drugi nosečnosti

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.2.2010 13:51:05   
kpmk

nenči - tudi mi2 ne bi smela zarad CR...ampak je želja po še 1user posted image premagala VSE in nam je uspelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.2.2010 13:51:54   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: anchika

NENALENA zakj ne smeš zaradi carskega? Tudi jaz sem imela carski zato vprašam.

eno leto naj ne bi zanosil. to ti tudi dr pove....

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.2.2010 14:02:54   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke....držim pesti, da bo vse ok....sem ful vesela za vas...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.2.2010 15:14:13   
kpmk
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiii... he he detelja, tokrat je bila prava črtica, ne zobek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.2.2010 16:13:17   
Pat74
kpmkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sicer bo pa itak vse OK!

Punce gremo stavit, da bo kmalu me d nami še tretja user posted image .

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.2.2010 20:11:23   
sonček85
kpmk:.Še tukaj naj vam iz srca vsem trem čestritam za veselo pričakovanje in jaz mislim da bo pupika ,saj ne moreš biti optem saam med 3 moškimi.Naj bo pa kar bo ,samo da bo zdravo,veselo in polno ljubezni kot Ian

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.2.2010 20:11:52   
sonček85
Pat:ja mogoče ti user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.2.2010 21:07:41   
m..tina
Čestitke za plusek! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Js sem pa rekla, da drugi pride takrat na vrsto, ko bo Jure lahko povedal, da dobi bratca ali sestrico! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?