Anonimen
|
Pozdravljene babuške ! Evo me opet . Sem z enim očesom zaznala, da so bili radarji na preizkušnji . kpmk - Še enkrat čestitke ! Tako sem vesela zate in itak, da bo kmalu prišla tretja . Mi bomo začeli delat konec leta, tako da jaz tretja ziher ne bom . Bratec ali sestrica vsekakor ne pred jesenjo, da si v miru vse pošlihtamo, če se bomo zares junija selili. Zaenkrat vse kaže, da selitev bo, toda ne upam se še veseliti, dokler ne bo podpisana kupoprodajna pogodba in odobren kredit, čeprav so nama na banki rekli, da imava vse pogoje. Trenutno smo v fazi iskanja parketa in ploščic, in to seveda vse z Elo , jao HB, da ne gradimo bajte, ker si sploh ne predstavljam, koliko letanja je to . Drugače veselo plazimo in raziskujemo, ne uide nam nobena smetka, ki gre seveda takoj v usta , postavljamo se že na nogice ob opori, toda če jo držim pod pazduho, pa noče in se kar sesede nagajivka mala , jemo včasih bolj, drugič manj, mamica pa pri vsakem obroku, ki ga zavrne nekoliko prestrašena, saj je naša miška zares čista suhica , se mi zdi, da ima dneve, ko kar noče jesti na žličko in bi samo flaško, nismo še začeli z redno kahlico, kar ne pridem do nje ob vsej gužvi , kopamo se že sami v veliki banji, toda jo moram seveda držat, smo nabavili v Ikei tisto podlago za bano in je super . Ful me že razume, če ji rečem, naj počaka, pride za mano, to pa ne ... čebljamo, pojemo, vriskamo, se krohotamo, seveda tudi jezimo in trmarimo, toda mamica se ne da, očka se tako veselimo, ko pride iz službe, da brca z rokami in nogami na vse strani in zraven vriska , še vedno radi trgamo in jemo papir in vse iz papirja, kljukice so zakon , že nekaj mesecev se zvečer pred hranjenem igramo z magnetki na hladilniku, že točno ve, da ga mora pripeljati do roba, da ga lahko vzame dol, ve tudi, da ga ne sme dati v usta in ga lepo položi nazaj na hladilnik ... če kdaj kakšno ušpiči, me pogleda in se mi vražje smeji , v vozičku uživamo sto na uro in seveda slej ko prej vedno zaspimo, tudi v večjem avtosedežu smo že in je super, toda tudi v avtu hitro zaspimo ... ziher sem še kaj pozabila . Vas grem še malo prebrat in pokomentirat, potem pa hitro umivat posodo, dokler še mala spi.
|