Cveta28
|
Dober večer moje aprilčice! Po 3 mesecih zatišja se zopet javljam na RR. Seznamček sem osvežila, sedaj pa sledi moj samogovor. mere: 8380g, 72 cm pri 9.m - Nenči, najini dve muci sta bolj manekenske sorte, je treba že bolj zgodaj na linijo pazit Današnji pregled pri P je minil kot bi trenil. Vse je OK, za kri se pa slišimo jutri. zobki: še vedno vztrajamo pri 2, P nam je v roku meseca dni napovedala sočasen prihod gornjih enic in dvojk že sedaj me boli glava. Umivamo si jih 2x na dan BP, sama odpre usta. sedenje, stanje, hoja: samostojno sedimo v trip trap stolčku, v primeru dolgčasa pa tudi stojimo. Drugače pa mi že cel mesec stojimo in se dvigujemo ob opori, pa kakšen samostojen korak smo tudi že naredili. Napovedi P so, da bomo shodili v roku meseca dni telovadba za mamico je torej poskrbljena hrana, pijača: nimamo nobene alergije (so far), jemo vse razen kar ni priporočljivo do prvega leta, pijemo samo mleko in toplo vodo. Ko se zbudimo in pred spanjem dobi Lori stekleničko, ostali 3 obroki so sadno, žito, zelenjavne in mesne kašice. Laura proba vse, hrane ne pljuva, če ji ni všeč pa naslednjega grižljaja ne bo vzela. Jemo samo v stolčku za mizo (stroga mamica) spanje: 9-10, 12-13, 21-7 v primeru, da se ponoči zbudi pride k nama v posteljo kjer v hipu zaspi do jutra igranje: knjigice (obrača strani, tipa, ne daje v usta, ne trga ), kocke (podira, vzame v roko in ropota, meče v lonček), pametni kuža igra kar naprej, tel (samo da se oglaša in sveti), TV (risanka Tomažek in prijatelji je zakon, na Baby TV pa pesmici za RD in še ena, zraven poskakuje), igračke za v kad (stiska vodo iz igrač, pije vodo) prepoznavanje predmetov: telefon, TV, računalnik, ura (tika taka), luč, sebe v ogledalu, vse kar je povezano s hrano vrtec, varstvo: v LJ čakamo nov razpis, ker smo letos bili prekratki za 3 dni iščemo privat varstvo, ker babica servis ni najbolj zanesljiv (beri: neupoštevanje želja staršev muce Lori) babice, dedki: vse v mejah normale samo jaz jih imam že čez glavo koder pa o najemu še slišati noče, mu je danes ptičica prišepnila, da bomo imeli hišico na hribčku in da bo Lori enkrat dobila sestrico (beri: branje iz kavne usedline) služba: pišem prošnje, hodim na testiranja in razgovore ločevalna dieta: uspešna, shujšali za 6,5 kg na 62 kg, kar je 9,5 kg manj kot smo štartali predno smo zanosili tek: priprave na pol maraton v LJ jeseni so še vedno samo v besedah stanovanje, hiša: ni ni ni ni še dolgo ne bo NIČ! : dokler nimam službe za nedoločen čas in potem kredita za svojo hiško na hribu - NIČ!!! PA še me je začela zaj****! To bi bilo zelo na hitro od mene za nocoj vse. Lahko noč!
|