nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Malo da se na hitro oglasim, imam v bistvu eno vprašanje. Moja pikica že od ponedeljka ne spi čez dan-NIČ! Res je da je ne uspavam več na rokah, ker je zaradi bolečin ne morem, ampak se vležem poleg nje in nikakor da zaspat, ona se igra, pogovarja, menca oči, ampak če jo vprašam ali je zaspana, pa pravi ne . Pa sploh ni tečna, niti čez dan pol kasneje ne, le očke si menca. Sicer mi je mami rekla, da jaz zaradi tega nisem hotela hoditi v vrtec, ker sem mogla tam na silo spat oz nisem mogla spat, ampak.... Se vam zdi normalno, da še ne 21m stari otrok več ne bi spal čez dan? Zvečer pa mi valda zaspi po 5 minutah ko ležima, kar mi sicer paše, ampak me malce skrbi, saj vem, da če bi jo na rokah uspavala, bi ziher zaspala. Uh roman napisala, saj grem zdaj , grem nekaj malega pojest in ležat, ker me boli, nočko nikjer ni zapisano, do kdaj morajo otroci spat čez dan. HB! če bi bila nia res utrujena in bi potrebovala spanec, bi zagotovo zaspala tudi popoldne. zgleda da ima dovolj nočnega spanja. ti vsaj ponoči spi! se še zbuja za mleko? zate, da boš kmalu bolje. sam tista prometna je bla pa kar huda, ne? glede na to kakšno operacijo si imela Si pa zgodnja Pa saj kaj pa čem, silit je ne morem, ampak da bi pa celo noč prespala, pa tudi ne . Zbudi se enkrat ponoči za mleko in enkrat proti jutru, drugače pa spi, hb. Se pozna, da ji zdaj par dni nisem govorila zvečer za mleko, moram spet v akcijo Nesreča hja, huda, vsaj zame. Počena pljuča, strta roka, 3 operacije črevesja...drugim pa praktično nič življensko nevarnega. Najhuje pa je, da pijanemu debilu, ki se je v nas zaletel, ni bilo nič. Dobro, da zdaj po zakonu morajo biti otroci zadaj privezani, da se take poškodbe dajo preprečit.