Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:47:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, a gre tule slučajno za tipa, ki si ga omenila pred časom na uni temi "pazite na svoje otroke"?? http://www.delo.si/clanek/98550 Ja, mi je prav žal, da se je to dogajalo oz. da je to počel, ker drugače je bil on kolikor sem videla, res dober trener, ki se je vedno potrudil, da je otrok prav naredil vajo. Kolikor je meni znano, je bil ta glavni trener. Ko so mi povedali, kateri je zlorabljal dekleta, nisem mogla verjet. Odkar vem za ta klub, vem da je bil on prisoten oz. z njegovo pojavo, je bil kot ena maskota. Žal mi je, da so morale punce trpet zlorabe. Žalostno je, ker človek česa takega sploh ne pričakuje... Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu. Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega. O bogi reveži Fajn pocrkljaj svoje srčke, žal mi je, da G. ne bo mogel nastopati Za vse bolančke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:48:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je danes ostala doma, ker je imela snoči vročino, pa tud zdajle se mi zdi vroča. pa ta nahod jo že cel teden matra. upam, da bo kmalu zdrava! lepo jutro vsem! A tudi Eva? Še od mene za vse bolne otročke. Gregor je nekje do enih nonstop kašljal, bruhal pa ni potem več. Po eni je spal standardno - z zbujanji za pitje, ampak brez kašlja. Zjutraj je imel 37,3 st. C temperature, zato je ostal doma. Zdaj je ves živahen in brez vročine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:52:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu. Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:54:27
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, moram še nekaj dodat, se mi zdi... hmmm... zanimivo Gregorjeva vzgojiteljica je rekla, zakaj ga nisem pripeljala, da drugi starši otroke vseeno pripeljejo, saj jih dosti ob kašlju tudi na ležalnikih izbruhne sluz Pa sem rekla, da je imel ob zbujanju 37,3 in je rekla, da vseeno, ker potem ponavadi še to pade. Torej tudi take vozijo v vrtec... Saj vem, da je težko "dobiti" (beri: urediti to z delodajalcem) bolniško, ampak ne vem no No, moj mišek se zdaj tule v mojem naročju crklja, navihanec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:02:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, moram še nekaj dodat, se mi zdi... hmmm... zanimivo Gregorjeva vzgojiteljica je rekla, zakaj ga nisem pripeljala, da drugi starši otroke vseeno pripeljejo, saj jih dosti ob kašlju tudi na ležalnikih izbruhne sluz Pa sem rekla, da je imel ob zbujanju 37,3 in je rekla, da vseeno, ker potem ponavadi še to pade. Torej tudi take vozijo v vrtec... Saj vem, da je težko "dobiti" (beri: urediti to z delodajalcem) bolniško, ampak ne vem no vse sorte vozijo v vrtec Sem brala na sosednji temi.Jih zjutraj nafilajo z zdravili potem pa v vrtec.Pri nas velja pravilo-samo zdrav otrok sodi v vrtec.Jaz se tega držim.Je pa res,da glede na moj delovnik se lahko to privoščim.Nekateri pa se bojijo za službo in ne morejo vedno koristiti bolniške. No, moj mišek se zdaj tule v mojem naročju crklja, navihanec naša dva sta pa čisto padla v puzzle.to je trenutno najbolj zanimiva igrača
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:14:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole OJEJ upam da ste uredu preživeli noč... sej mene so pa včeri z vrtca klicali da ima Nejc vročino, no ampak ko sva pripla domov je ni imel več...res pa je fejst kapšljal.. doma sva se namazala po podplatih z mat.dušico, zvčer pred spanjem pa z sivkino kremo, in pol je še ene 15 minut kašljal v postli, potem pa spal do 7h.. Res pa je, da čaja spijemo na litre..kr naprej menjam plenice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:14:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je danes ostala doma, ker je imela snoči vročino, pa tud zdajle se mi zdi vroča. pa ta nahod jo že cel teden matra. upam, da bo kmalu zdrava! lepo jutro vsem! se mi zdi da glede na to kaka zima je, je tole čist normalno, pri Nejcu jih je bilo včeri 5 v skupini
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:15:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, moram še nekaj dodat, se mi zdi... hmmm... zanimivo Gregorjeva vzgojiteljica je rekla, zakaj ga nisem pripeljala, da drugi starši otroke vseeno pripeljejo, saj jih dosti ob kašlju tudi na ležalnikih izbruhne sluz Pa sem rekla, da je imel ob zbujanju 37,3 in je rekla, da vseeno, ker potem ponavadi še to pade. Torej tudi take vozijo v vrtec... Saj vem, da je težko "dobiti" (beri: urediti to z delodajalcem) bolniško, ampak ne vem no No, moj mišek se zdaj tule v mojem naročju crklja, navihanec sej zato pa ni čudno da pol še zdravi zbolijo... mislim tega pa res ne razumem..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:16:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole OJEJ upam da ste uredu preživeli noč... sej mene so pa včeri z vrtca klicali da ima Nejc vročino, no ampak ko sva pripla domov je ni imel več...res pa je fejst kapšljal.. doma sva se namazala po podplatih z mat.dušico, zvčer pred spanjem pa z sivkino kremo, in pol je še ene 15 minut kašljal v postli, potem pa spal do 7h.. Res pa je, da čaja spijemo na litre..kr naprej menjam plenice A Nejc tudi? No, a je sploh kateri od naših majčkov zdrav?? Kako je pa tole s sivkino kremo? Jo imam doma, ampak ne vem, kako jo pri prehladu sploh uporabljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:27:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole OJEJ upam da ste uredu preživeli noč... sej mene so pa včeri z vrtca klicali da ima Nejc vročino, no ampak ko sva pripla domov je ni imel več...res pa je fejst kapšljal.. doma sva se namazala po podplatih z mat.dušico, zvčer pred spanjem pa z sivkino kremo, in pol je še ene 15 minut kašljal v postli, potem pa spal do 7h.. Res pa je, da čaja spijemo na litre..kr naprej menjam plenice A Nejc tudi? No, a je sploh kateri od naših majčkov zdrav?? Kako je pa tole s sivkino kremo? Jo imam doma, ampak ne vem, kako jo pri prehladu sploh uporabljat SIVKINA KREMA Je naravni antibiotik. Uničuje več vrst virusov in blagodejno deluje na dihala in jih krepi. Je odličen analgetik. UPORABA: pri glavobolih (vtremo na sencah, čelu in tilniku) , opeklinah, mišičnih krčih in bolečinah v mišicah( vtremo na obolelo mesto). Če so OTROCI nemirni se jih namaže po podplatih – za boljši in miren spanec, mehča sluz. Zmanjšuje nervozo, če se namažeš po hrbtu – med lopaticama. ZA NOSEČNICE 1 mesec pred porodom se mažeš čez križ in trebuh skupaj z kapljicami – za lažji porod. SIVKINO OLJE Izvleček uničuje bakterije in zdravi vnetja. Zelo primeren pri zdravljenju infekcijskih bolezni dihalnih organov, prebavil, sečil, ustne votline, kože in spolnih organov. UPORABA: vse vrste zunanje uporabe in vnašanje v telo prek dihal.Proti glistam – grgranje v ustih in žrelu. Pri ženskih težavah – sedeče kopeli. Pri bolečinah v ušesu damo 1 kapljico na vato in zamašimo ušesa (ZA OTROKE – se umirijo in bolečina popusti).Znižuje visok pritisk (2-3 kapljice na dan v čaj 14 dni), za pomirjevalne kopeli,..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 9:31:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole OJEJ upam da ste uredu preživeli noč... sej mene so pa včeri z vrtca klicali da ima Nejc vročino, no ampak ko sva pripla domov je ni imel več...res pa je fejst kapšljal.. doma sva se namazala po podplatih z mat.dušico, zvčer pred spanjem pa z sivkino kremo, in pol je še ene 15 minut kašljal v postli, potem pa spal do 7h.. Res pa je, da čaja spijemo na litre..kr naprej menjam plenice A Nejc tudi? No, a je sploh kateri od naših majčkov zdrav?? Kako je pa tole s sivkino kremo? Jo imam doma, ampak ne vem, kako jo pri prehladu sploh uporabljat SIVKINA KREMA Je naravni antibiotik. Uničuje več vrst virusov in blagodejno deluje na dihala in jih krepi. Je odličen analgetik. UPORABA: pri glavobolih (vtremo na sencah, čelu in tilniku) , opeklinah, mišičnih krčih in bolečinah v mišicah( vtremo na obolelo mesto). Če so OTROCI nemirni se jih namaže po podplatih – za boljši in miren spanec, mehča sluz. Zmanjšuje nervozo, če se namažeš po hrbtu – med lopaticama. ZA NOSEČNICE 1 mesec pred porodom se mažeš čez križ in trebuh skupaj z kapljicami – za lažji porod. SIVKINO OLJE Izvleček uničuje bakterije in zdravi vnetja. Zelo primeren pri zdravljenju infekcijskih bolezni dihalnih organov, prebavil, sečil, ustne votline, kože in spolnih organov. UPORABA: vse vrste zunanje uporabe in vnašanje v telo prek dihal.Proti glistam – grgranje v ustih in žrelu. Pri ženskih težavah – sedeče kopeli. Pri bolečinah v ušesu damo 1 kapljico na vato in zamašimo ušesa (ZA OTROKE – se umirijo in bolečina popusti).Znižuje visok pritisk (2-3 kapljice na dan v čaj 14 dni), za pomirjevalne kopeli,.. Najlepša hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:00:19
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ imaš ZS!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:01:27
|
|
|
|
jana81
|
tilči kako dolgo more vzhajat testo za krofke? zdej sem maso naredila in dala na radiator
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:01:38
|
|
|
|
špelin@
|
Je direkten prenos iz parlamenta - moja punči je na TV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:01:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ imaš ZS! zakaj si pa žalostna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:22:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči kako dolgo more vzhajat testo za krofke? zdej sem maso naredila in dala na radiator Jaz zgnetem in pustim 1/2 do 1 ure fejst zavito v odejo,da ga ne zebe ,potem oblikujem krofke in jih pokrijem še za kakšne pol ure jaz pa rogljičke packam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:23:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je direkten prenos iz parlamenta - moja punči je na TV gledamo Tilen veselo ploska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:33:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ imaš ZS! zakaj si pa žalostna? nič več! sem že boljše volje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:34:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ imaš ZS! zakaj si pa žalostna? nič več! sem že boljše volje! no super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:38:46
|
|
|
|
BOJANC
|
Špelina Sem gledala proslavo in otroci so zelo lepo peli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:45:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči kako dolgo more vzhajat testo za krofke? zdej sem maso naredila in dala na radiator Jaz zgnetem in pustim 1/2 do 1 ure fejst zavito v odejo,da ga ne zebe ,potem oblikujem krofke in jih pokrijem še za kakšne pol ure jaz pa rogljičke packam aha hvala..ni nič narobe če sem pokrila in dala na radiator? še neki.. kolk olja morem dat v posodo ko bom cvrla... sori za taka butasta vprašanja, sam krofov nisem še nikol delala, pa gov ve če bodo sploh uspeli..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:49:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči kako dolgo more vzhajat testo za krofke? zdej sem maso naredila in dala na radiator Jaz zgnetem in pustim 1/2 do 1 ure fejst zavito v odejo,da ga ne zebe ,potem oblikujem krofke in jih pokrijem še za kakšne pol ure jaz pa rogljičke packam aha hvala..ni nič narobe če sem pokrila in dala na radiator? še neki.. kolk olja morem dat v posodo ko bom cvrla... sori za taka butasta vprašanja, sam krofov nisem še nikol delala, pa gov ve če bodo sploh uspeli.. jaz dam testo v posodo za vzhajanje,pa pokrijem,tako da ni nič narobe,če so na radiatorju.Olja daj pa toliko,da lepo plavajo,kakšne 2 cm višine.Pa ne jih dati ful naenkrat pečt.Jaz sem jih prvič dala 7 v ponev,pa so šli samo v luft,ker ni bilo prostora,potem sem pa cvrla po 4 in so se lepo razlezli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 11:59:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči kako dolgo more vzhajat testo za krofke? zdej sem maso naredila in dala na radiator Jaz zgnetem in pustim 1/2 do 1 ure fejst zavito v odejo,da ga ne zebe ,potem oblikujem krofke in jih pokrijem še za kakšne pol ure jaz pa rogljičke packam aha hvala..ni nič narobe če sem pokrila in dala na radiator? še neki.. kolk olja morem dat v posodo ko bom cvrla... sori za taka butasta vprašanja, sam krofov nisem še nikol delala, pa gov ve če bodo sploh uspeli.. jaz dam testo v posodo za vzhajanje,pa pokrijem,tako da ni nič narobe,če so na radiatorju.Olja daj pa toliko,da lepo plavajo,kakšne 2 cm višine.Pa ne jih dati ful naenkrat pečt.Jaz sem jih prvič dala 7 v ponev,pa so šli samo v luft,ker ni bilo prostora,potem sem pa cvrla po 4 in so se lepo razlezli hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 12:15:10
|
|
|
|
kasso
|
špelin@ za tvojo veliko piko. Najbrž si zelo ponosna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 14:52:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@ za tvojo veliko piko. Najbrž si zelo ponosna Uf, ti povem, da sem bila kar solzna, ko sem videla mojo srčico tam Ma res so krasno odpeli svoj program, kapo dol pred njimi, zborovodkinja Mojca je pa itak CARICAAAAAAAAAAA
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?