Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 11:44:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, sem se ravno spomnila: a so škornji zdaj ok? Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil. škornji so zdaj super.. ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam. Ojej, tole pa ne zveni čisto nič dobro A si šla kaj do zdravnika? ja tudi nič kaj prijetno se ne počutim, sem šla v soboto zvečer k dežurnemu in dobila AB, no včeraj ob polnoči sva pa še Nejca peljala k dežurnemu, ker je jokal eno uro skupaj, kljub Calpolu..no tudi on ima gnojno angino in dobil AB..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 12:47:31
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Danes smo tako leni,da se nam ne da kuhat in smo kar pico naročili Jana...čimprej se pozdravita z Nejcem Čmrlika...počivaj! Špelin@... za presenečenje in uživaj na koncertu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 13:02:28
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla...evo se javljam na raport....nč mi ni luštn...vse me tišči,nizko v trebuhu me ful zbada...včasih imam občutek da mi že ful tišči dol....v glavnem ta teden je bil glede počutja bl ...16 imam pregled,bomo videli kaj bo rekel G....komi čakam da grem rodit...Pri Tjaši sem se tko počutila v zadnjih 14 dnevih...ne pa v 28 tednu.... tudi zate. saj bo tudi teh 12 mesecev hitro minilo. zdaj si že doma al še delaš? večkrat si privošči počitek! hvala za pikepoke...delam še do 18 marca...če bom vzdržala seveda :)....hja počitek...:)))kr ni časa za počitek,vedno je vse bolj nujno...bo pa treba začet v tej smeri razmišljat ja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 13:05:00
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 hahhahahaha,ja fb je pa moja slabost....čist odvisna od njega Tjaši je zaenkrat ql,končno smo zrihtali prebavo!V varstvu razhajajo norice,tko da čakamo kdaj bo tud naša pika kej prnesla domov...Drugače pa se ful stiska k mojem trebiščku in govori da "Uka aja" (Luka aja)heheheh,lumpa!! kok pa jst tebe ne srečujem na FB.. Bejba a veš da te spoh nimam med prijatelji.... ,pa sem te imela....dej te bom še enkrat dodala!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 13:08:20
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Ni bilo časa za net, ker smo čisto padli noter v igro Naseljenci otoka Catan (smo zdaj kupili "odraslo" verzijo in naju je malo prej velika pika tako premagala, da se je kar kadilo ). Moram vam povedati, da sem včeraj na Petrolu v Lukovici (ko smo se po AC vračali domov z obiska pri tašči) dobila eno krasno presenečenje. Je tam ustavil, ker ga je "kao" lulat. In mi zapiska sms. Dobim povabilo na sobotni zmenek Ko se vrne v avto, spelje in mi pomoli denarnico, naj pogledam noter. In kaj najdem: dve karti za Nove fosile v CE Tako me je presenetil, da sem ostala brez besed - kar mi niti pod razno ni v navadi Sem bila do Trojan tiho Pred nekaj tedni sem mu samo omenila in je očitno opazil, da žalostno gledam en jumbo plakat pri nas vsakič, ko se peljemo mimo... Pa to še ni vse: zmenil se je že za varstvo z mojo mami! No, najverjetneje (upam) bosta zdaj ta večji dve šli k tašči za 2 dni, ker se bodo ravno začele počitnice, tako da bo moja mami imela samo Gregca. suzy85, a sem si pravilno zapomnila, da greš tudi ti na ta koncert? fulllll lepo!!!!!!!!!uživajta na koncertu!!!kako se boš pa ti "izkazala" za valentinovo?glede na to da ne bo otrok doma,bosta imela po koncertu after pary kr doma a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 20:43:43
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ uživajta na koncertu. Lepo presenečenje. Jana in Nejca hitro se pozdravita. Tally lepo ime sta izbrala. Drži se, še malo. Čmrlika počivaj. Mi smo ok in zdravi. Danes sva si z dragim privoščila saunanje, Gala je pa babica pazila. In poslušajte to štorijo. Ker je babica rekla, da bo ona Gala nazaj pripeljala, sva bila brez omejitve s časom, pač ko prideva, prideva. In midva prideva domov okrog treh popoldan, Gala in babice še ni bilo in pravi moj, če se greva malo muckat. Se zapreva v spalnico, kao preventiva, če bi slučajno prišla....nato se ravno vleževa, ko slišiva odklepanje vrat. Babica odpre vhodna vrata in kliče kje sta , midva pa v spalnici zaprta. Mislim, da tak hitro se nisem še nikoli oblekla .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 20:52:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, sem se ravno spomnila: a so škornji zdaj ok? Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil. škornji so zdaj super.. ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam. Ojej, tole pa ne zveni čisto nič dobro A si šla kaj do zdravnika? ja tudi nič kaj prijetno se ne počutim, sem šla v soboto zvečer k dežurnemu in dobila AB, no včeraj ob polnoči sva pa še Nejca peljala k dežurnemu, ker je jokal eno uro skupaj, kljub Calpolu..no tudi on ima gnojno angino in dobil AB.. za vaju oba!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 20:52:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi smo ok in zdravi. Danes sva si z dragim privoščila saunanje, Gala je pa babica pazila. In poslušajte to štorijo. Ker je babica rekla, da bo ona Gala nazaj pripeljala, sva bila brez omejitve s časom, pač ko prideva, prideva. In midva prideva domov okrog treh popoldan, Gala in babice še ni bilo in pravi moj, če se greva malo muckat. Se zapreva v spalnico, kao preventiva, če bi slučajno prišla....nato se ravno vleževa, ko slišiva odklepanje vrat. Babica odpre vhodna vrata in kliče kje sta , midva pa v spalnici zaprta. Mislim, da tak hitro se nisem še nikoli oblekla .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 20:53:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Čmrlika...počivaj! podpišem!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 21:00:19
|
|
|
|
suzy85
|
drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo. drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim. danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:15:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, a sem si pravilno zapomnila, da greš tudi ti na ta koncert? jaaaaaa! super darilo! Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:17:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nek raport nosečniški sem vidla da je potreben. ..no...brez zamere,ampak bom trenutno prilepla kr post ki sem ga prej na marčevkah napisala... Lep praznični pozdravček! Mene so včeraj spustili iz P domov počivat, zato samo na kratko, ker mi lubi trenutno ne pusti bit za računalnikom, prenosnik pa nekaj šteka! Nisem brala nič za nazaj, menda pa vas je lina malo obvestila in sem prepričana da je bla tud kaka pikapoka zame! in za mojga ...HVALA! VSEM! Mat. vrat je že ful zmehčan, 1cm odprt... plodovnice je še kr dovolj , je ok...malecki bi pa lahko bil malo bolj konkreten , pa bo zgleda pizdek mali po meni...ipo preiskavah krvi in urina je kolko tolko ok,tKO DA SEM LAHKO ŠLA DOMOV STREOGO POČIVAT IN ČAKAT...SEM PA PREVENTIVNO VSEENO DOBILA MANJŠO DOZO INEKCIJ ZA RAZVOj pljučk ..ups nisem se hotla dret ...tako da bi moralo bit daj ok, tudi če pohitiva...je pa baje tak da lahko takoj preseneti, lahko pa čakava dan žena No, bomo videli, počutim se pa drugače zelo slabo, še nahodna sem...pa malo me živčki dajejo pa saj bo... se javim kaj kasneje, če usposobimo prenosnik. lepo bodite A si bila v P? Zakaj pa? A moram k marčevkam vohunit? No, zdaj sta z malim prešla kritično obdobje, če smem tako reči Kar mirno in pogumno, nič bit živčna, mislim nate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:18:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo. drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim. danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju NO super da sta vsaj vidve zdravi. Trenutno tud jst gagam za knjigami..se morem do 19.2. ornk pripravit, ker je zaje...izpit.. Glede dveh avtov sem pa jst tud pri naju proti, ker ga jst dejansko ne rabim dopoldan, da bo pa eden stal doma, pa bomo ravno tako plačevali zav. zanj, pa ne ! Ampak moj vztaja da si bo kupil avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:20:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, sem se ravno spomnila: a so škornji zdaj ok? Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil. škornji so zdaj super.. ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam. Ojej, tole pa ne zveni čisto nič dobro A si šla kaj do zdravnika? ja tudi nič kaj prijetno se ne počutim, sem šla v soboto zvečer k dežurnemu in dobila AB, no včeraj ob polnoči sva pa še Nejca peljala k dežurnemu, ker je jokal eno uro skupaj, kljub Calpolu..no tudi on ima gnojno angino in dobil AB.. Pa ne moreš verjet, no Čimprej se oba pozdravita, tole je že too much Jaz sem že vrh glave sita tele zime, virusov ipd.! Spet vsi smrkamo, iz nosa teče, maledva kašljata,... Rabim sonce in toploto!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:22:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Ni bilo časa za net, ker smo čisto padli noter v igro Naseljenci otoka Catan (smo zdaj kupili "odraslo" verzijo in naju je malo prej velika pika tako premagala, da se je kar kadilo ). Moram vam povedati, da sem včeraj na Petrolu v Lukovici (ko smo se po AC vračali domov z obiska pri tašči) dobila eno krasno presenečenje. Je tam ustavil, ker ga je "kao" lulat. In mi zapiska sms. Dobim povabilo na sobotni zmenek Ko se vrne v avto, spelje in mi pomoli denarnico, naj pogledam noter. In kaj najdem: dve karti za Nove fosile v CE Tako me je presenetil, da sem ostala brez besed - kar mi niti pod razno ni v navadi Sem bila do Trojan tiho Pred nekaj tedni sem mu samo omenila in je očitno opazil, da žalostno gledam en jumbo plakat pri nas vsakič, ko se peljemo mimo... Pa to še ni vse: zmenil se je že za varstvo z mojo mami! No, najverjetneje (upam) bosta zdaj ta večji dve šli k tašči za 2 dni, ker se bodo ravno začele počitnice, tako da bo moja mami imela samo Gregca. suzy85, a sem si pravilno zapomnila, da greš tudi ti na ta koncert? fulllll lepo!!!!!!!!!uživajta na koncertu!!!kako se boš pa ti "izkazala" za valentinovo?glede na to da ne bo otrok doma,bosta imela po koncertu after pary kr doma a ne? Po mojem bom po koncertu padla v krevet in zasmrčala v sekundi ok, "Lass dich überraschen", je svoje čase (pred lepim št. let) govoril Rudi Carrell
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:23:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes smo tako leni,da se nam ne da kuhat in smo kar pico naročili Mi smo pa kosili pri babici (moji mami), potem pa smo jo popoldne povabili k nam na Naseljence otoka Catan In zraven spekli en orjaški pekač pizze ter tudi vse požrli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:24:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa ne moreš verjet, no Čimprej se oba pozdravita, tole je že too much Jaz sem že vrh glave sita tele zime, virusov ipd.! Spet vsi smrkamo, iz nosa teče, maledva kašljata,... Rabim sonce in toploto!!! ja tudi jst bi že imela poletje.. še dobre 4 mesece in gremooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:25:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla...evo se javljam na raport....nč mi ni luštn...vse me tišči,nizko v trebuhu me ful zbada...včasih imam občutek da mi že ful tišči dol....v glavnem ta teden je bil glede počutja bl ...16 imam pregled,bomo videli kaj bo rekel G....komi čakam da grem rodit...Pri Tjaši sem se tko počutila v zadnjih 14 dnevih...ne pa v 28 tednu.... tudi zate. saj bo tudi teh 12 mesecev hitro minilo. zdaj si že doma al še delaš? večkrat si privošči počitek! hvala za pikepoke...delam še do 18 marca...če bom vzdržala seveda :)....hja počitek...:)))kr ni časa za počitek,vedno je vse bolj nujno...bo pa treba začet v tej smeri razmišljat ja... Zdaj pa vse skupaj iz teorije prestavi v prakso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:27:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo. Super drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim. Ma seveda je ogromen strošek Če imaš možnost, da si v sili sposodiš taščin avto, je res brezveze imeti dva. Jaz si fabio delim z mojo mami (stroškovno in fizično), drugače ni šans, da bi midva imela še en avto. danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju Krasna ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:28:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi smo ok in zdravi. Danes sva si z dragim privoščila saunanje, Gala je pa babica pazila. In poslušajte to štorijo. Ker je babica rekla, da bo ona Gala nazaj pripeljala, sva bila brez omejitve s časom, pač ko prideva, prideva. In midva prideva domov okrog treh popoldan, Gala in babice še ni bilo in pravi moj, če se greva malo muckat. Se zapreva v spalnico, kao preventiva, če bi slučajno prišla....nato se ravno vleževa, ko slišiva odklepanje vrat. Babica odpre vhodna vrata in kliče kje sta , midva pa v spalnici zaprta. Mislim, da tak hitro se nisem še nikoli oblekla . Babi - špilferderberka Super, da sta uživala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:30:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo. drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim. danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju NO super da sta vsaj vidve zdravi. Trenutno tud jst gagam za knjigami..se morem do 19.2. ornk pripravit, ker je zaje...izpit.. Glede dveh avtov sem pa jst tud pri naju proti, ker ga jst dejansko ne rabim dopoldan, da bo pa eden stal doma, pa bomo ravno tako plačevali zav. zanj, pa ne ! Ampak moj vztaja da si bo kupil avto A zdajšnji ni mu ni ok? Bomo stiskali pestke za izpit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:30:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa ne moreš verjet, no Čimprej se oba pozdravita, tole je že too much Jaz sem že vrh glave sita tele zime, virusov ipd.! Spet vsi smrkamo, iz nosa teče, maledva kašljata,... Rabim sonce in toploto!!! ja tudi jst bi že imela poletje.. še dobre 4 mesece in gremooooooo Imam občutek, da si bom kmalu naštimala en "poletni" ticker
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.2.2010 22:34:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo. drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim. danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju NO super da sta vsaj vidve zdravi. Trenutno tud jst gagam za knjigami..se morem do 19.2. ornk pripravit, ker je zaje...izpit.. Glede dveh avtov sem pa jst tud pri naju proti, ker ga jst dejansko ne rabim dopoldan, da bo pa eden stal doma, pa bomo ravno tako plačevali zav. zanj, pa ne ! Ampak moj vztaja da si bo kupil avto A zdajšnji ni mu ni ok? Bomo stiskali pestke za izpit mu je ja (čeprav pisan je name )..ampak to je družinski avto.. on bi imel pa nekaj za svojo dušo, brzinskega, dirkalnega, prej se je vpiknu v saxo vts-a, zdej pa ne vem kaj hoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.2.2010 9:26:30
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročje .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Ane Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resna . Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 eur +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 eur Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah. Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠO .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje. Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen. Špelin@...pozdravite se .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domov Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.2.2010 9:39:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročje .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Ane Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resna . mogoče mu bo nova vzgojiteljica tudi všeč. držim pesti, da se je bo hitro navadil! Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 eur +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 eur Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah. HB je vinjeto kupil šele danes. drugače pa bi danes šla s cliotom Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠO .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje. jst še zdaj za najinim leonom, pa je že slabi 2 leti, kar sva ga prodala. ta avto si res želim še kdaj imeti! Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen. sem jih dobla na mail, pa sem se spomnila nate! Špelin@...pozdravite se .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domov Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice da se ti hitro pozdravi! Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni dan za prodajo!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?