|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
8.2.2010 11:44:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana81, sem se ravno spomnila: a so škornji zdaj ok?
Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil.

škornji so zdaj super..
ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam.

Ojej, tole pa ne zveni čisto nič dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si šla kaj do zdravnika?

ja tudi nič kaj prijetno se ne počutim, sem šla v soboto zvečer k dežurnemu in dobila AB, no včeraj ob polnoči sva pa še Nejca peljala k dežurnemu, ker je jokal eno uro skupaj, kljub Calpolu..no tudi on ima gnojno angino in dobil AB..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
8.2.2010 12:47:31   
tilči
Dober dan!

Danes smo tako leni,da se nam ne da kuhat in smo kar pico naročili

Jana...čimprej se pozdravita z Nejcemuser posted image user posted image user posted image

Čmrlika...počivaj!user posted image user posted image user posted image

Špelin@...user posted image user posted image  za presenečenje in uživaj na koncertu

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
8.2.2010 13:02:28   
MARTINA25
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Ojla...evo se javljam na raport....nč mi ni luštn...vse me tišči,nizko v trebuhu me ful zbada...včasih imam občutek da mi že ful tišči dol....v glavnem ta teden je bil glede počutja bluser posted image ...16 imam pregled,bomo videli kaj bo rekel G....komi čakam da grem rodit...Pri Tjaši sem se tko počutila v zadnjih 14 dnevih...ne pa v 28 tednu....

user posted image user posted image user posted image tudi zate. saj bo tudi teh 12 mesecev hitro minilo. zdaj si že doma al še delaš? večkrat si privošči počitek!

hvala za pikepoke...delam še do 18 marca...če bom vzdržala seveda :)....hja počitek...:)))kr ni časa za počitek,vedno je vse bolj nujno...bo pa treba začet v tej smeri razmišljat ja...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
8.2.2010 13:05:00   
MARTINA25

hahhahahaha,ja fb je pa moja slabost....čist odvisna od njega user posted image

Tjaši je zaenkrat ql,končno smo zrihtali prebavo!V varstvu razhajajo norice,tko da čakamo kdaj bo tud naša pika kej prnesla domov...Drugače pa se ful stiska k mojem trebiščku in govori da "Uka aja" (Luka aja)heheheh,lumpa!!

kok pa jst tebe ne srečujem na FB..

Bejba a veš da te spoh nimam med prijatelji....user posted image ,pa sem te imela....dej te bom še enkrat dodala!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
8.2.2010 13:08:20   
MARTINA25

Dober večer user posted image

Ni bilo časa za net, ker smo čisto padli noter v igro Naseljenci otoka Catan (smo zdaj kupili "odraslo" verzijo in naju je malo prej velika pika tako premagala, da se je kar kadilo user posted image ).

Moram vam povedati, da sem včeraj na Petrolu v Lukovici (ko smo se po AC vračali domov z obiska pri tašči) dobila eno krasno presenečenje. Je user posted image tam ustavil, ker ga je "kao" lulat. In mi zapiska sms. Dobim povabilo na sobotni zmenek user posted image Ko se user posted image vrne v avto, spelje in mi pomoli denarnico, naj pogledam noter. In kaj najdem: dve karti za Nove fosile v CE user posted image Tako me je presenetil, da sem ostala brez besed - kar mi niti pod razno ni v navadi user posted image Sem bila do Trojan tiho user posted image Pred nekaj tedni sem mu samo omenila in je očitno opazil, da žalostno gledam en jumbo plakat pri nas vsakič, ko se peljemo mimo... Pa to še ni vse: zmenil se je že za varstvo z mojo mami! No, najverjetneje (upam) bosta zdaj ta večji dve šli k tašči za 2 dni, ker se bodo ravno začele počitnice, tako da bo moja mami imela samo Gregca.

suzy85, a sem si pravilno zapomnila, da greš tudi ti na ta koncert?

fulllll lepo!!!!!!!!!uživajta na koncertu!!!kako se boš pa ti "izkazala" za valentinovo?glede na to da ne bo otrok doma,bosta imela po koncertu after pary kr doma a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
8.2.2010 20:43:43   
aurora28
Špelin@ uživajta na koncertu. Lepo presenečenje. user posted image user posted image
Jana in Nejca hitro se pozdravita. user posted image
Tally lepo ime sta izbrala. Drži se, še malo. user posted image
Čmrlika počivaj.

Mi smo ok in zdravi. Danes sva si z dragim privoščila saunanje, Gala je pa babica pazila. In poslušajte to štorijo. Ker je babica rekla, da bo ona Gala nazaj pripeljala, sva bila brez omejitve s časom, pač ko prideva, prideva. In midva prideva domov okrog treh popoldan, Gala in babice še ni bilo in pravi moj, če se greva malo muckat. Se zapreva v spalnico, kao preventiva, če bi slučajno prišla....nato se ravno vleževa, ko slišiva odklepanje vrat. Babica odpre vhodna vrata in kliče kje sta user posted image , midva pa v spalnici zaprta. user posted image user posted image Mislim, da tak hitro se nisem še nikoli oblekla user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.2.2010 20:52:08   
suzy85

Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil.

škornji so zdaj super..
ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam.

Ojej, tole pa ne zveni čisto nič dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si šla kaj do zdravnika?

ja tudi nič kaj prijetno se ne počutim, sem šla v soboto zvečer k dežurnemu in dobila AB, no včeraj ob polnoči sva pa še Nejca peljala k dežurnemu, ker je jokal eno uro skupaj, kljub Calpolu..no tudi on ima gnojno angino in dobil AB..user posted image

user posted image user posted image user posted image za vaju oba!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.2.2010 20:52:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Mi smo ok in zdravi. Danes sva si z dragim privoščila saunanje, Gala je pa babica pazila. In poslušajte to štorijo. Ker je babica rekla, da bo ona Gala nazaj pripeljala, sva bila brez omejitve s časom, pač ko prideva, prideva. In midva prideva domov okrog treh popoldan, Gala in babice še ni bilo in pravi moj, če se greva malo muckat. Se zapreva v spalnico, kao preventiva, če bi slučajno prišla....nato se ravno vleževa, ko slišiva odklepanje vrat. Babica odpre vhodna vrata in kliče kje sta user posted image , midva pa v spalnici zaprta. user posted image user posted image Mislim, da tak hitro se nisem še nikoli oblekla user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.2.2010 20:53:08   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Čmrlika...počivaj!user posted image user posted image user posted image

podpišem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.2.2010 21:00:19   
suzy85
drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! user posted image eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo.

drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, user posted image pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo user posted image vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela user posted image je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim.

danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki user posted image ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.2.2010 22:15:21   
špelin@

jaaaaaa! user posted image super darilo! user posted image

Komaj čakam user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.2.2010 22:17:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Nek raport nosečniški sem vidla da je potreben.user posted image ..no...brez zamere,ampak bom trenutno prilepla kr post ki sem ga prej na marčevkah napisala...

Lep praznični pozdravček!

Mene so včeraj spustili iz P domov počivat, zato samo na kratko, ker mi lubi trenutno ne pusti bit za računalnikom, prenosnik pa nekaj šteka!

Nisem brala nič za nazaj, menda pa vas je lina malo obvestila in sem prepričana da je bla tud kaka pikapoka zame! in za mojga user posted image ...HVALA! VSEM! user posted image

Mat. vrat je že ful zmehčan, 1cm odprt... plodovnice je še kr dovolj , je ok...malecki bi pa lahko bil malo bolj konkreten , pa bo zgleda pizdek mali po meni...ipo preiskavah krvi in urina je kolko tolko ok,tKO DA SEM LAHKO ŠLA DOMOV STREOGO POČIVAT IN ČAKAT...SEM PA PREVENTIVNO VSEENO DOBILA MANJŠO DOZO  INEKCIJ ZA RAZVOj pljučk ..ups nisem se hotla dret ...tako da bi moralo bit daj ok, tudi če pohitiva...je pa baje tak da lahko takoj preseneti, lahko pa čakava dan žena user posted image

No, bomo videli, počutim se pa drugače zelo slabo, še nahodna sem...pa malo me živčki dajejo user posted image  pa saj bo...

se javim kaj kasneje, če usposobimo prenosnik.

lepo bodite

A si bila v P? user posted image Zakaj pa? A moram k marčevkam vohunit? user posted image

No, zdaj sta z malim prešla kritično obdobje, če smem tako reči user posted image

Kar mirno in pogumno, nič bit živčna, mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.2.2010 22:18:34   
jana81

drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! user posted image eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo.

drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, user posted image pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo user posted image vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela user posted image je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim.

danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki user posted image ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju user posted image

NO super da sta vsaj vidve zdravi.user posted image

Trenutno tud jst gagam za knjigami..se morem do 19.2. ornk pripravit, ker je zaje...izpit..
Glede dveh avtov sem pa jst tud pri naju proti, ker ga jst dejansko ne rabim dopoldan, da bo pa eden stal doma, pa bomo ravno tako plačevali zav. zanj, pa ne !
Ampak moj vztaja da si bo kupil avto user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.2.2010 22:20:06   
špelin@

škornji so zdaj super..

Pa ne moreš verjet, no user posted image Čimprej se oba pozdravita, tole je že too much user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že vrh glave sita tele zime, virusov ipd.! Spet vsi smrkamo, iz nosa teče, maledva kašljata,... Rabim sonce in toploto!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.2.2010 22:22:21   
špelin@

Dober večer user posted image

Ni bilo časa za net, ker smo čisto padli noter v igro Naseljenci otoka Catan (smo zdaj kupili "odraslo" verzijo in naju je malo prej velika pika tako premagala, da se je kar kadilo user posted image ).

Moram vam povedati, da sem včeraj na Petrolu v Lukovici (ko smo se po AC vračali domov z obiska pri tašči) dobila eno krasno presenečenje. Je user posted image tam ustavil, ker ga je "kao" lulat. In mi zapiska sms. Dobim povabilo na sobotni zmenek user posted image Ko se user posted image vrne v avto, spelje in mi pomoli denarnico, naj pogledam noter. In kaj najdem: dve karti za Nove fosile v CE user posted image Tako me je presenetil, da sem ostala brez besed - kar mi niti pod razno ni v navadi user posted image Sem bila do Trojan tiho user posted image Pred nekaj tedni sem mu samo omenila in je očitno opazil, da žalostno gledam en jumbo plakat pri nas vsakič, ko se peljemo mimo... Pa to še ni vse: zmenil se je že za varstvo z mojo mami! No, najverjetneje (upam) bosta zdaj ta večji dve šli k tašči za 2 dni, ker se bodo ravno začele počitnice, tako da bo moja mami imela samo Gregca.

fulllll lepo!!!!!!!!!uživajta na koncertu!!!kako se boš pa ti "izkazala" za valentinovo?glede na to da ne bo otrok doma,bosta imela po koncertu after pary kr doma a ne?user posted image user posted image user posted image

Po mojem bom po koncertu padla v krevet in zasmrčala v sekundi user posted image user posted image user posted image
ok, "Lass dich überraschen", je svoje čase (pred lepim št. let) govoril Rudi Carrell  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.2.2010 22:23:32   
špelin@

Danes smo tako leni,da se nam ne da kuhat in smo kar pico naročili

Mi smo pa kosili pri babici (moji mami), potem pa smo jo popoldne povabili k nam na Naseljence otoka Catan user posted image In zraven spekli en orjaški pekač pizze ter tudi vse požrli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.2.2010 22:24:40   
jana81
Pa ne moreš verjet, no user posted image Čimprej se oba pozdravita, tole je že too much user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že vrh glave sita tele zime, virusov ipd.! Spet vsi smrkamo, iz nosa teče, maledva kašljata,... Rabim sonce in toploto!!!

ja tudi jst bi že imela poletje.. še dobre 4 mesece in gremooooooo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.2.2010 22:25:09   
špelin@

Ojla...evo se javljam na raport....nč mi ni luštn...vse me tišči,nizko v trebuhu me ful zbada...včasih imam občutek da mi že ful tišči dol....v glavnem ta teden je bil glede počutja bluser posted image ...16 imam pregled,bomo videli kaj bo rekel G....komi čakam da grem rodit...Pri Tjaši sem se tko počutila v zadnjih 14 dnevih...ne pa v 28 tednu....

user posted image user posted image user posted image tudi zate. saj bo tudi teh 12 mesecev hitro minilo. zdaj si že doma al še delaš? večkrat si privošči počitek!

hvala za pikepoke...delam še do 18 marca...če bom vzdržala seveda :)....hja počitek...:)))kr ni časa za počitek,vedno je vse bolj nujno...bo pa treba začet v tej smeri razmišljat ja...

Zdaj pa vse skupaj iz teorije prestavi v prakso user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.2.2010 22:27:36   
špelin@

Super user posted image user posted image

Ma seveda je ogromen strošek user posted image Če imaš možnost, da si v sili sposodiš taščin avto, je res brezveze imeti dva. Jaz si fabio delim z mojo mami (stroškovno in fizično), drugače ni šans, da bi midva imela še en avto.
Krasna ideja user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.2.2010 22:28:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

user posted image user posted image user posted image Babi - špilferderberka user posted image
Super, da sta uživala user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.2.2010 22:30:07   
špelin@

Trenutno tud jst gagam za knjigami..se morem do 19.2. ornk pripravit, ker je zaje...izpit..
Glede dveh avtov sem pa jst tud pri naju proti, ker ga jst dejansko ne rabim dopoldan, da bo pa eden stal doma, pa bomo ravno tako plačevali zav. zanj, pa ne !

A zdajšnji ni mu ni ok?

Bomo stiskali pestke za izpit user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.2.2010 22:30:35   
špelin@

ja tudi jst bi že imela poletje.. še dobre 4 mesece in gremooooooo

Imam občutek, da si bom kmalu naštimala en "poletni" ticker user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.2.2010 22:34:51   
jana81

A zdajšnji ni mu ni ok?

Bomo stiskali pestke za izpit user posted image user posted image

mu je ja (čeprav pisan je name user posted image )..ampak to je družinski avto.. on bi imel pa nekaj za svojo dušo, brzinskega, dirkalnega, prej se je vpiknu v saxo vts-a, zdej pa ne vem kaj hoče

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.2.2010 9:26:30   
tilči
Dobro jutro!

otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročjeuser posted image .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Aneuser posted image Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resnauser posted image .
Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 euruser posted image +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 euruser posted image user posted image
Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah.
Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠOuser posted image .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje.user posted image
Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen.

Špelin@...pozdravite seuser posted image user posted image user posted image .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domovuser posted image
Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice
Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni danuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.2.2010 9:39:02   
suzy85

Dobro jutro!

otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročjeuser posted image .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Aneuser posted image Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resnauser posted image .
mogoče mu bo nova vzgojiteljica tudi všeč. držim pesti, da se je bo hitro navadil!
Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 euruser posted image +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 euruser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah.

HB je vinjeto user posted image kupil šele danes. drugače pa bi danes šla s cliotom user posted image
Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠOuser posted image .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje.user posted image
jst še zdaj user posted image za najinim leonom, pa je že slabi 2 leti, kar sva ga prodala. ta avto si res želim še kdaj imeti! user posted image
Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen.
sem jih dobla na mail, pa sem se spomnila nate! user posted image
Špelin@...pozdravite seuser posted image user posted image user posted image .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domovuser posted image
Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice
user posted image user posted image user posted image da se ti hitro pozdravi!
Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni danuser posted image
user posted image za prodajo!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?