![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:25:29
|
|
|
|
tasa_m
|
ej, eno tako tumasto vprašanje: kaj je to umešana jajčka? Ko zmešam rumenjak in beljak skupaj z vilico in jo popečem (kao na oko)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:26:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, eno tako tumasto vprašanje: kaj je to umešana jajčka? Ko zmešam rumenjak in beljak skupaj z vilico in jo popečem (kao na oko) Pomoje ja. Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:28:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, eno tako tumasto vprašanje: kaj je to umešana jajčka? Ko zmešam rumenjak in beljak skupaj z vilico in jo popečem (kao na oko) Pomoje ja. Zakaj? sem nekaj brala pa mi ni vse kristalno jasno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:29:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, eno tako tumasto vprašanje: kaj je to umešana jajčka? Ko zmešam rumenjak in beljak skupaj z vilico in jo popečem (kao na oko) Od kod pa tebi to?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:31:52
|
|
|
|
matcar
|
Nič,babike moje drage,grem že na FB malo,pa na masažo nog,ker mi bojo vsak cajt vstran padle,pa aji-aji! Ju3 pa na starem mestu rintam,tak da,če bote kaj hodle mimo,se oglasite na kaki kavi.Sem pa do 12-h! Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:35:10
|
|
|
|
tasa_m
|
nočko matcar. Jaz se tud poslavljam, ker mi miška tak šteka,da nič ne morem delat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:35:45
|
|
|
|
Teya D.
|
mogoče pa se enkrat v prihodnosti res oglasim... tudi jaz grem počasi med cunje...tako da, lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:35:52
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:37:04
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi tasa in Teya.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:42:45
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:45:09
|
|
|
|
botrca
|
Jan je zaspal, jaz pa z njim skoraj. Grem tudi jaz počasi spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:49:30
|
|
|
|
marta82
|
Čer...in vidim da hkrati tudi nočko, glede na to, da se vse poslavljate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 8:34:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pravzaprav sneženo jutro. Saraya ti ne rabim pravit, da ne grem na kavo, a ne.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:19:20
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Totalno nenaspana..Spala nisem čist nič,ker je m celo noč biksala ..pa ene petkrat sem jo prestavljala,ker je prišla h meni, enkrat pa se je tako nagnila in zadrla mama,da me je skoraj kap.... ..A revica pa smrčkala celo ljubo noč..tak da..eh
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:20:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti ne rabim pravit, da ne grem na kavo, a ne. imam "prepelpo" belo sliko pred seboj..tak da....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:33:51
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tudi nenaspana, ga je Luka tudi celo noč biksal.Bomo probali popoldan nadoknadit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:43:01
|
|
|
|
rina22
|
Dan saraya, za neprespano noč Mi smo pa HB spali odlično No, če odštejem to, da je Timeja spet nemirno spala. Samo zbudi se pa ne, samo jamra, pa včasih malo zastoka, potem pa dalje mirno zaspi To je že par noči tak. Ampak načeloma se kar dobro naspim zraven (trakaaaaam) Meni je pa danes takooooo lepo, ko zunaj sneži Reeeeeeeeeees Tudi mene ne bo v petek na kafe (kaj sploh govorim, ko me nikoli ni, ne? ) Ker gremo domov na vikend, in se vračamo v nedeljo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:44:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem tudi nenaspana, ga je Luka tudi celo noč biksal.Bomo probali popoldan nadoknadit. Tudi zate, Ly, sem včeraj študirala, da naslednji teden pa res moramo iti skupaj na kakšen sprehod ali dva, da malo počvekamo, preden se odselimo. Če vama seveda bo Midve se kar priporočame Upam samo, da bo lepo vreme, da bomo lahko šli ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:46:40
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:57:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem tudi nenaspana, ga je Luka tudi celo noč biksal.Bomo probali popoldan nadoknadit. blagor tebi
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 9:58:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ly, sem včeraj študirala, da naslednji teden pa res moramo iti skupaj na kakšen sprehod ali dva, da malo počvekamo, preden se odselimo. Če vama seveda bo Midve se kar priporočame Upam samo, da bo lepo vreme, da bomo lahko šli ven a pol se ne boš več z nami družla?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:21:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ly, sem včeraj študirala, da naslednji teden pa res moramo iti skupaj na kakšen sprehod ali dva, da malo počvekamo, preden se odselimo. Če vama seveda bo Midve se kar priporočame Upam samo, da bo lepo vreme, da bomo lahko šli ven a pol se ne boš več z nami družla? Seveda se bom Tak zlahka se pa me ne bote odkrižale Mislila sem glede sprehoda. V tistem kraju ni nobene za vozičkanje (od nas, ki tu gor čvekamo, mislim), tu pa mi je res bilo fajn, ko sem šla v mesto in sem srečala ly. OK, ni blo dosti krat, samo 1X se nama je pa res posrečilo se srečat po naključju Pa parkrat sva šli vozičkat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:26:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 samo 1X se nama je pa res posrečilo se srečat po naključju Pa parkrat sva šli vozičkat aja..to pa nea vemo ..sta se šmuglale,ha
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:26:35
|
|
|
|
arabela*
|
Grem na šprancir....se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:28:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 samo 1X se nama je pa res posrečilo se srečat po naključju Pa parkrat sva šli vozičkat aja..to pa nea vemo ..sta se šmuglale,ha To je bilo malo kdaj. Parkrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.