![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:06:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:06:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju Jaaaaa! Se mi piedine luštajo!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:07:20
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo. Lahko se potrudim kdaj, če vam je vsem ok in da obljubite, da me katera ne ugrizne, ker odkar že psi ubijajo svoje lastnike nič ni več ziher . Še ena ki bi jo mogle po riti. To pa da ne grizemo pa ti obljubim. kje pa se ponavadi dobite?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:07:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaaaaa! Se mi piedine luštajo! men pa coctail
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:08:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaaaaa! Se mi piedine luštajo! men pa coctail Sem si kr milsila,da bo tak...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:08:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaaaaa! Se mi piedine luštajo! men pa coctail Jaz bi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:09:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. kje pa se ponavadi dobite? vse povsod malo zdaj smo se parkrat pr bolnici ko je Cavaja al kaj je..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:09:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo. Lahko se potrudim kdaj, če vam je vsem ok in da obljubite, da me katera ne ugrizne, ker odkar že psi ubijajo svoje lastnike nič ni več ziher . Še ena ki bi jo mogle po riti. To pa da ne grizemo pa ti obljubim. kje pa se ponavadi dobite? Zdaj smo se nekajkrat v kavaju dobile,pri B.Imajo igralnico narejeno za otroke,pa miza je noter,tak da smo same fajn,otroci pa se igrajo lahko.Ponavadi pa se sproti dogovorimo,kje bomo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:09:44
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju Jaaaaa! Se mi piedine luštajo! Kje je že to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:10:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Kje je že to? na Taboru, zraven srednje zdravstvene šole
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:11:53
|
|
|
|
Teya D.
|
aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:12:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju Jaaaaa! Se mi piedine luštajo! Kje je že to? Tu,na Pariške komune,nasproti živilske in tekstilne šole.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:13:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? Ne,vse se od tukaj poznamo in smo prava klapa čvekic ratale.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:13:20
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Kje je že to? na Taboru, zraven srednje zdravstvene šole ajaaaa.... saj bi rekla da nariši zemljevid pa nebom raje izzivala ( hec )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:13:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? Načeloma smo se že spoznale ko smo bile še . Nekatere pa sproti kak hodijo na forum.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:15:14
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? Ne,vse se od tukaj poznamo in smo prava klapa čvekic ratale. To pa super!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:15:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? Načeloma smo se že spoznale ko smo bile še . Nekatere pa sproti kak hodijo na forum. Mislim,da je Teya mislila RR nasploh.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:18:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? Načeloma smo se že spoznale ko smo bile še . Nekatere pa sproti kak hodijo na forum. Mislim,da je Teya mislila RR nasploh. Ja kak pa sem te tebe spoznala drugač kot prek RR.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:18:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju mene mislim,da ne bo v petek
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:19:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? tukaj gor :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:19:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. aha aha... ja enkrat se bom morala res potrudit ne. fajn...to ste se vse spoznale tukaj gor ali se poznate že od prej? Načeloma smo se že spoznale ko smo bile še . Nekatere pa sproti kak hodijo na forum. Mislim,da je Teya mislila RR nasploh. Ja kak pa sem te tebe spoznala drugač kot prek RR. Ja,vem ja...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:20:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju mene mislim,da ne bo v petek Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:20:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mene mislim,da ne bo v petek po čem to sklepaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:23:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit. Zarad mene lahko v Cantanteju mene mislim,da ne bo v petek Zakaj? V soboto imamo abrahama,pa to...pa v petek so menda še predavanja..tak da ...kdaj se mislite sploh dobit?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:24:37
|
|
|
|
matcar
|
Okoli 5-h,6-h? Jaz tak delam do kaki 3-h ziher.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.