![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:29:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem na šprancir....se tipkamo Uživaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:39:07
|
|
|
|
botrca
|
Kak mi ni za nič...pa vreme . Kdaj bo poletje . Kaj kuhate? Jaz mogoče sarmo, če dobim zelje v naši trgovini, sem mojega poslala, ker meni ni za it v takem. Če ne pa rižoto s svinjskim mesom, pa solato.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 10:58:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate? Jaz mogoče sarmo, če dobim zelje v naši trgovini, sem mojega poslala, ker meni ni za it v takem. Če ne pa rižoto s svinjskim mesom, pa solato. Midva bova pa danes jedla golaž.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 11:48:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem tudi nenaspana, ga je Luka tudi celo noč biksal.Bomo probali popoldan nadoknadit. Tudi zate, Ly, sem včeraj študirala, da naslednji teden pa res moramo iti skupaj na kakšen sprehod ali dva, da malo počvekamo, preden se odselimo. Če vama seveda bo Midve se kar priporočame Upam samo, da bo lepo vreme, da bomo lahko šli ven Ja, ni problema. Sem v zadnjem času tudi jaz študirala da bi mogle spet malo vozičkat, sam te nisem gnjavla zaradi izpitov. Ti sam pokliči pa se boma zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 12:31:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate? Jaz mogoče sarmo, če dobim zelje v naši trgovini, sem mojega poslala, ker meni ni za it v takem. Če ne pa rižoto s svinjskim mesom, pa solato. Midva bova pa danes jedla golaž. Mi pa piščančji paprikaš pa polnozrnate testenine pa solato.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 12:41:36
|
|
|
|
marta82
|
Vam kar kopiram od januark kaj počnem, da ne rabim še enkrat pisat: Pečem 2 torti. Tinej spi, dragi počiva. Potem bom skuhala (pride še moja mama na kosilo) piščančji paprikaš, polnozrnate testenine in solato. Prej sem bila pa do 10-ih v postelji. Pasalo. Tinej se je tudi začel kar tako "na silo" smejat, če se mu nasmejiš, se na glas nasmeji nazaj - z odprtimi usti, kot bi stresal orehe pa lički se mi kar "prepogneta". Taka faca je, sem čisto zaljubljena vanj. Pa zdaj ima fazo ko se večkrat na dan zlekne v svoj ležalnik, vzame pilota in se trudi prižgati tv (prav usmeri ga tja in pritiska gumbe ) in potem če mu naštimam baby tv se glasno smeji risankam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 13:14:29
|
|
|
|
arabela*
|
tak iz sprehoda in trgovine ,pa od mesara...kako je zunaj, da bruhaš Smo bile natovorjene kot ene poljakinje..še fajn da so ljudje hodili za mano in me opozarjali,če sem kaj izgubila Mi bomo danes jedli juho s brokoli/špinačno juho s pakla , pa polpete bom naredila in krompirjevo solato zraven
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 13:57:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa zdaj ima fazo ko se večkrat na dan zlekne v svoj ležalnik, vzame pilota in se trudi prižgati tv (prav usmeri ga tja in pritiska gumbe ) in potem če mu naštimam baby tv se glasno smeji risankam. Naš Luka obvlada pilota bolj od ateja. Si vedno naredi sliko v sliki.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 14:29:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 14:30:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljene! Mi smo v Lenartu, sma šla po Lijo. Kosilo smo pojedli, krofe tud zdaj pa grem počasi Lijo uspavat. Marta lepo se imejte danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 14:39:54
|
|
|
|
tasa_m
|
ma bruder 7-co na računalnik naloženo, pa mi ni prav nič všeč. Nea mi gre barvno napisat pa nič. Drekec od drekeca..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 14:47:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja, ni problema. Sem v zadnjem času tudi jaz študirala da bi mogle spet malo vozičkat, sam te nisem gnjavla zaradi izpitov. Ti sam pokliči pa se boma zmenle. Oki doki, se zmenime sproti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 14:48:57
|
|
|
|
rina22
|
tasa, Timeja se zahvaljuje za čestitke in rožico Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 14:50:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, Timeja se zahvaljuje za čestitke in rožico Hvala ni zakaj ! ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 16:18:39
|
|
|
|
arabela*
|
...ne moreš verjet......))
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 16:20:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa zdaj ima fazo ko se večkrat na dan zlekne v svoj ležalnik, vzame pilota in se trudi prižgati tv (prav usmeri ga tja in pritiska gumbe ) in potem če mu naštimam baby tv se glasno smeji risankam. Naš Luka obvlada pilota bolj od ateja. Si vedno naredi sliko v sliki.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 16:20:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ne moreš verjet......)) kaj pa
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 19:24:18
|
|
|
|
rina22
|
botrca, tudi tebi hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:23:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.