|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
5.2.2010 15:19:38   
Zvezdici
jessy - glede ctg-ja to vem. Ampak prej so mi ga delali na vsakem pregledu ravno zaradi krčev user posted image .
Ja za saro tudi mene zanima. Mogoče nima časa pisati ali pa karkol. Jo bo treba malo kontaktirat.
Rožca, pa tudi najbrš ja pri mami ali pa nima časa.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.2.2010 15:21:51   
vekybel
sara pa nas itak heca, se noče javit user posted image , lumpa je.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.2.2010 15:37:03   
Zvezdici
Sem sari poslala sporočilo, zdaj pa samo lahko čakamo, da vidimo kako in kaj. user posted image user posted image
Da jo mal pocukam.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.2.2010 15:44:51   
3vid
ojla,
pregled minil, ctg ok.Lepo je bilo slišati bitje srčka, še lepše pa slišat ko je brcal.:))
Za  CR sem naročena 12.2 da se zmenimo...spet čakanje.Pa tako sem se veselila, da bom danes že vedela datum.in res bom šla šele 22.2, sicer lep datum.Čakanje me ubija.
Vse me že boli, dol pritiska da je za znoret.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pčimo na tortico.user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.2.2010 15:45:01   
3Sonček3
Js sm pa zdejle pojedla kosilo. Smo meli rižotko. Lubi je kr u kuhni zaspau, reučk je zmatran user posted image  user posted image  user posted image . Me je pa danes mal presenetu je reku da bo drug tedn ceu tedn doma, u pondelk itak praznik za ostale dni je pa baje dopust uzeu, čeprou mu ne vrjamm naj mu bo user posted image user posted image user posted image  

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.2.2010 15:46:15   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 3vid

ojla,
pregled minil, ctg ok.Lepo je bilo slišati bitje srčka, še lepše pa slišat ko je brcal.:))
Za  CR sem naročena 12.2 da se zmenimo...spet čakanje.Pa tako sem se veselila, da bom danes že vedela datum.in res bom šla šele 22.2, sicer lep datum.Čakanje me ubija.
Vse me že boli, dol pritiska da je za znoret.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pčimo na tortico.user posted image user posted image

Ne bit tko neučakana, ti boš usaj vedla kdaj boš rodila, me smo pa prepuščene usodi in čakanju iz dneva u dan. Drgač pa user posted image user posted image user posted image za pregled

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.2.2010 15:47:23   
3Sonček3
Tjasa27 vidm da si na forumu, a nam boš kej lepga napisala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.2.2010 15:51:40   
Tjasa27
Oj!

Se vam čist na hitro javljam. Hvala za čestitke!!!!!!!!

Midva sva končno doma, vse je ok, dihanje se je normaliziralo, bil je še pod lučko, zdej je pa ok in krasno napreduje. Se še navajamo drug na drugega.

Aha, pa vidim da imate seznamček - bila je napaka - v porodni so nama rekli da je velik 42, pol so se pa popravili, dejansko je velik 46, obseg glavice pa 31.

A se je že odprla tema marčevske mamice?? Kako pa ostale? Res nisem šla brati za nazaj vsega, bom ko bom imela kaj časa, a je še kera rodila?

Pozdravček, od vseh nas 3

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.2.2010 15:54:44   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Oj!

Se vam čist na hitro javljam. Hvala za čestitke!!!!!!!!

Midva sva končno doma, vse je ok, dihanje se je normaliziralo, bil je še pod lučko, zdej je pa ok in krasno napreduje. Se še navajamo drug na drugega.

Aha, pa vidim da imate seznamček - bila je napaka - v porodni so nama rekli da je velik 42, pol so se pa popravili, dejansko je velik 46, obseg glavice pa 31.

A se je že odprla tema marčevske mamice?? Kako pa ostale? Res nisem šla brati za nazaj vsega, bom ko bom imela kaj časa, a je še kera rodila?

Pozdravček, od vseh nas 3

user posted image user posted image user posted image
Lepo da ste doma in da je use uredu. Črviček je rodila dan pred tabo se mi zdi, če sm si prou zapomnla. Ma pa 2 pupike Gajo in Zojo.
Lepo se mejte še naprej pa fino se crklajte. 

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 959
5.2.2010 15:56:20   
3Sonček3

MARČKI 2010

datum          ime         PDP      ime otročka      teža      dolžina

user posted image user posted image  27.01.  crvicek   13.03       Gaja              1900 g
                                                     Zoja              1800 g
user posted image  28.01.     Tjasa27     03.03.       Urban              2500 g     46 cm

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 5.2.2010 15:57:10 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.2.2010 17:09:53   
lorelaj*
Jeeeeeeeeeeeeeeee, Tjašaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image Welcome baaaaaack! 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.2.2010 17:13:14   
Anonimen
hay user posted image

Ja zadnje čase se malo bolj malo javljam, ker zadnje dni večinoma počivam, kakor so mi naročili G v P.
Mi ni spet za hodit v P, ker bom še tak predolgo notri (1 teden).

Drugače je vse OK, sem še zmeraj 2 v 1. Našo tamalo sicer hecam, da bi prišla kaj prej na svet, ampak kot kaže ne bo iz tega ničuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej navsezadnje 22 bo kmalu tu user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
5.2.2010 17:37:01   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

hay user posted image

Ja zadnje čase se malo bolj malo javljam, ker zadnje dni večinoma počivam, kakor so mi naročili G v P.
Mi ni spet za hodit v P, ker bom še tak predolgo notri (1 teden).

Drugače je vse OK, sem še zmeraj 2 v 1. Našo tamalo sicer hecam, da bi prišla kaj prej na svet, ampak kot kaže ne bo iz tega ničuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej navsezadnje 22 bo kmalu tu user posted image

Nč je ne hecej, že tko bo prehitr pršla user posted image user posted image user posted image . Ti kr lepo počivej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
5.2.2010 17:40:28   
3Sonček3
A se že use crklate s svojimi user posted image ??? Moj me ne šmergla, še vedno spi, men je pa tko noro dougčas in v takih trenutkih samo na hrano mislm user posted image user posted image  user posted image . Jutr bo za kosilo lazanja mmmmmmmmmmm.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 964
5.2.2010 18:12:38   
Zvezdici
Tjaša dobrodošla nazaj user posted image .
Me veseli, da sta s končno doma user posted image .

Mene pa še vedno nekaj zanima. Ste najbrš spregledale, ker sem v mojemu poročilu s pregleda res veliko napisala.

Pa me zanima, če katera ve od česa je odvisna količina plodovnice ter kaj so lahko vzroki, da se količina manjša. Ter kako, če, lahko to izboljšaš?
Sem že iskala po internetu, pa nikjer nič konkretnega ne najdem user posted image . Zato tukaj sprašujem, če je katera imela podobno izkušnjo ali če karkoli ve o tem.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 965
5.2.2010 18:13:57   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

A se že use crklate s svojimi user posted image ??? Moj me ne šmergla, še vedno spi, men je pa tko noro dougčas in v takih trenutkih samo na hrano mislm user posted image user posted image  user posted image . Jutr bo za kosilo lazanja mmmmmmmmmmm.

user posted image user posted image user posted image za lazanjo. Obožujem špinačno lazanjo! Njaam.
Si me spomnila, da je jaz tudi že dolgo nisem delala. Hvala za idejo user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 966
5.2.2010 18:14:17   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Tjaša dobrodošla nazaj user posted image .
Me veseli, da sta s končno doma user posted image .

Mene pa še vedno nekaj zanima. Ste najbrš spregledale, ker sem v mojemu poročilu s pregleda res veliko napisala.

Pa me zanima, če katera ve od česa je odvisna količina plodovnice ter kaj so lahko vzroki, da se količina manjša. Ter kako, če, lahko to izboljšaš?
Sem že iskala po internetu, pa nikjer nič konkretnega ne najdem user posted image . Zato tukaj sprašujem, če je katera imela podobno izkušnjo ali če karkoli ve o tem.

Js nism spregledala, ampak ti neznam pomagat. Men tut G vedno reče plodovnice je dovolj, ok se ne obremenjujem, samo če bi pa reku da je ni dovolj bi pa tut js zahtevala da mi razloži kaj to pomeni. Upam da ti bo katera znala odgovort

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 967
5.2.2010 18:15:45   
3Sonček3

user posted image user posted image user posted image za lazanjo. Obožujem špinačno lazanjo! Njaam.
Si me spomnila, da je jaz tudi že dolgo nisem delala. Hvala za idejo user posted image .

Js bom kr mesno z bešamel omako. Čeprou sama rada poskusm kej nouga je pa moj občutljiv na nove okuse pa si ne upam. Bom enkrat razkerala, sm ne jutr kr si je on zaželu lazanjo pa mu nebi rada pričakovanj uničla

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.2.2010 18:15:47   
Zvezdici
sonček - ne saj vem.. saj če nimaš odgovora oziroma če ne veš nimaš kaj napisat user posted image . Ja saj to, ker sem jo vprašala pa dobila tak butast odgovor nazaj. Mislim saj vem, da ni panike. Ampak zanima me pa vseeno. Pa kaj ko me je tako hitro pošopala ven user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 969
5.2.2010 18:16:53   
Zvezdici

Js bom kr mesno z bešamel omako. Čeprou sama rada poskusm kej nouga je pa moj občutljiv na nove okuse pa si ne upam. Bom enkrat razkerala, sm ne jutr kr si je on zaželu lazanjo pa mu nebi rada pričakovanj uničla

Joj bi debelo gledal ane. user posted image
Ko boš želela malo eksperimentirati ga še prej za vsak slučaj opozori, haha.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 970
5.2.2010 18:17:57   
3Sonček3

sonček - ne saj vem.. saj če nimaš odgovora oziroma če ne veš nimaš kaj napisat user posted image . Ja saj to, ker sem jo vprašala pa dobila tak butast odgovor nazaj. Mislim saj vem, da ni panike. Ampak zanima me pa vseeno. Pa kaj ko me je tako hitro pošopala ven user posted image .

Ja res te je na brzino porihtala, pa glih tebe ko bi mogla te bolj spremlat, madonca js sm vedno okol 10 minut pri G v ordinaciji kjer mi nrdi UZ, pred tem pa še 10 minut pri sestri da mi pritisk izmeri pa težo pa use.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 971
5.2.2010 18:19:57   
3Sonček3

Joj bi debelo gledal ane. user posted image
Ko boš želela malo eksperimentirati ga še prej za vsak slučaj opozori, haha.

Ja to pa itak...sm kaj ko ni nek ljubitelj zelenjave, js bi jo pa na tone požrla. On bi pa samo meso krompir pa pico
in kako naj sestavm pol jedilnik za čez teden? Aja pa še to da od mesa ne mara rebrc, ne mara govedine. Ja teško je meni.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 972
5.2.2010 18:21:27   
Zvezdici
Meh ja. Vsaj stehtala oziroma pritisk bi mi morala izmerit. S tem, da sedaj urina nisem imela preverjenega že cel mesec user posted image . Pri moji G pa pri vsakem pregledu.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 973
5.2.2010 18:25:18   
vekybel
zvezdici jz tudi nisem spregledala tvojga vprašamja sam ne znam odgovorit, kot je rekla sonček, lahko pa pišeš dr.Pušenjaku na med over net. Tam odgovarja pa morda ti on lepo razloži.
Drugače pa upoštevaj navodila od G, ker oni že vejo sam se jim ne da govorit.

3vid še malo pa bo znan datum, nič ne skrbi bo hitro 12. tu, to je čez teden dni.
Kaj greš v P 12.02. se zmenit ali k svojemu G?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 974
5.2.2010 18:25:37   
3Sonček3

Meh ja. Vsaj stehtala oziroma pritisk bi mi morala izmerit. S tem, da sedaj urina nisem imela preverjenega že cel mesec user posted image . Pri moji G pa pri vsakem pregledu.

Aja to si bla v P na pregledu, sej vrjetno si kej pisala pa sm pozabila. Joj pol pa še bl grozno, sej more bit nekje napisano da ni vse uredu in da te je potrebno bolj podbrobno pregledvat, joj kaj si dovoljo, če bi blo pa kej hujšga pa spet nebi biu noben nč kriu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?