|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
5.2.2010 13:05:56   
branka28
Pozdravljene!

Rožca26user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami.

user posted image user posted image za Čmrliko.
user posted image user posted image user posted image user posted image Za preglede.

Meni je pa tak dolgčas...
Ne vem kaj še naj počnem, rada bi si pripravila vse za prihod user posted image , pa moram počakati, da pobelimo stanovanje.user posted image
Vse imam že oprano pa zlikano, samo še ni kinderbet sestavljen, pa previjalko še morama sestaviti, uff dela bo kar.user posted image
Pa Marisi morama pripravit otroško sobo, kupiti posteljo itd..., malo smo v prostorski stiski, pa bo "podedovala" najino spalnico, midva z user posted image pa bova "zadužla" dnevno sobo.user posted image
Upam, da nas ne bo kaj presenetilo in da bo naša user posted image počakala, da vse uredimo.

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.2.2010 13:11:37   
Jessy
Eno vprašanje!!!

Jaz običajno dobim plačo 5. v mesecu. DAnes smo 5. in plače nimam nakazane. Ali je to zato, ker sem bila v januarju na bolniški? Kdaj potem dobim kaj nakazano in kdo mi bo nakazal?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.2.2010 13:12:07   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

l
vekybel user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image . Se mi kr smilta k ne morta uživat še zdej zadni čas. Midva sva učerej kr 2x, nevem kaj mi je blo, sm bla čist u drugem svetu. Ampak ni pa več tko kot je blo učasih, moj mi je zanč reku ne nebova seksala zato kr me je strah da bo kej narobe. Pa sm mu rekla kaj če pa bit narobe, pa pravi ja sej si zanč rekla da lahko to porod sproži...ja sm ampak čaki...a nisi vedno ti tisti k men govori da bo use uredu user posted image  user posted image  user posted image .

Js sm zdej "zajtrk" pojedla, sm si nrdila zeleno solato s tuno (riomare) pa s koruzo. Njami kok je blo dobro. Pol sm pa povrh še en čokoladni rogljiček. 

Midva tudi nič večuser posted image , mi je tak čuden občutek, ne vem ni mi isto kot pred user posted image .user posted image
Tako da  boma zdaj pač malo štrajkala, čeprav se mi user posted image malo smili, ampak so tudi druge varjante zadovoljstva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.2.2010 13:14:10   
Jessy
A zdaj pa Čmrliko čakamo, da nam sporoči, kako je??? Kaj je pa narobe, da je morala v P? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo vse ok!

Jaz sem pa danes bolj lena. Se vidi, da se je vreme pokvarilo. Nič se mi ne ljubi.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.2.2010 13:17:11   
lucika
jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo...

pri nas je pa danes neko turobno vreme, nič mi prav ne paše...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.2.2010 13:26:18   
zoey
Ojla!
Uf, pa smo res že 5., plača day user posted image Jaz nisem šla nič preverit, če me imajo kaj radi, kasneje kot bo nakazano, kasneje zapravljeno user posted image
Jessy - pozabila povedat, G na K ni bil Knap, ampak Kristan, tako da si lahko pomirjena, da ne spušča tvoj takih traparij user posted image
Danes sem se pa ob 3h zbudila, buh pomagi ... ob ene pol 8h sem zaspala še za slabi 2 uri, ampak se mal smilim sama sebi user posted image Bom šla zdaj v objem kovtrčka, samo še pomalicam. Samo zdravje - banana, kivi, jabolko pa jogurtek. Zdaj je tudi meni jasno, da se redim od sadja (presnete pomaranče) in ker ni nič akcije user posted image Ampak mogoče se bo treba opogumit, ker to tudi baje mehča MV user posted image Da ne bom samo čajčkala user posted image Saj imam razumevanje do user posted image , samo v primerjavi z nosečniškimi tegobami pa mislim, da ni kaj za jamrat user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.2.2010 13:26:30   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo...

A tako? Čudno, saj se to še nikoli ni zgodilo, da denarja ob tej uri še ne bi bilo. user posted image  Bom počakala, potem pa v torek povprašam, če so me že čisto odpisali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.2.2010 13:29:20   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Ojla!
Uf, pa smo res že 5., plača day user posted image Jaz nisem šla nič preverit, če me imajo kaj radi, kasneje kot bo nakazano, kasneje zapravljeno user posted image
Jessy - pozabila povedat, G na K ni bil Knap, ampak Kristan, tako da si lahko pomirjena, da ne spušča tvoj takih traparij user posted image
Danes sem se pa ob 3h zbudila, buh pomagi ... ob ene pol 8h sem zaspala še za slabi 2 uri, ampak se mal smilim sama sebi user posted image Bom šla zdaj v objem kovtrčka, samo še pomalicam. Samo zdravje - banana, kivi, jabolko pa jogurtek. Zdaj je tudi meni jasno, da se redim od sadja (presnete pomaranče) in ker ni nič akcije user posted image Ampak mogoče se bo treba opogumit, ker to tudi baje mehča MV user posted image Da ne bom samo čajčkala user posted image Saj imam razumevanje do user posted image , samo v primerjavi z nosečniškimi tegobami pa mislim, da ni kaj za jamrat user posted image

Še dobro, da ni bil moj G, ker drugače bi ga kar menjala!!! user posted image user posted image user posted image

Te pomaranče so res hudič! user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem se jih vzdržala, danes pa je ena kar skočila v želodec, ko sem odložila žlico od kosila, pa zdaj tudi že ena pleše pred mojimi očmi. user posted image Bomo videli, če sem kaj karakterja.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.2.2010 13:29:44   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

A tako? Čudno, saj se to še nikoli ni zgodilo, da denarja ob tej uri še ne bi bilo. user posted image  Bom počakala, potem pa v torek povprašam, če so me že čisto odpisali. user posted image user posted image user posted image

Ja moj user posted image tudi 5. dobi plačo, vedno je bila že zgodaj zjutraj nakazana, danes je pa še kar ni, je tudi jezen kotuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.2.2010 13:31:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Ja moj user posted image tudi 5. dobi plačo, vedno je bila že zgodaj zjutraj nakazana, danes je pa še kar ni, je tudi jezen kotuser posted image .

A je na ljubljanski banki???

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.2.2010 13:44:30   
branka28

A je na ljubljanski banki???

Ja.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.2.2010 13:49:04   
NM

Eno vprašanje!!!

Jaz običajno dobim plačo 5. v mesecu. DAnes smo 5. in plače nimam nakazane. Ali je to zato, ker sem bila v januarju na bolniški? Kdaj potem dobim kaj nakazano in kdo mi bo nakazal?

Oj!

Tud jst mam 5., če ni po 12.00 je pa 14.00 ali se je že zgodilo po 17.00.
Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.2.2010 13:52:19   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Lenčy, hahahahaha, ne morem verjeti! Bi kaj pospravljala, pa nimaš več kaj? user posted image Lahko prideš k meni! Pri meni je VSE še za pospraviti! user posted image

ampak js to resno mislimuser posted image  sm že po naravi tak človk, da mam vse pospravleno... ponavadi ležim na pojstli pa sm gledam, kje bi lhk kej pospravlauser posted image  trenutno me jezi to, da mava preveč pohištva v spalnici in ne vem kje bo zdj pojstlca oz. ne vem kam naj pohištvo prestavmouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.2.2010 14:15:03   
3Sonček3
joj kok bi blo lepo če bi tut pr nas danes kakšno nakazilo plače padlo, pa bo treba žal počakat do 18.
Je blo pa tut pr mojmu lubiju tko da je skor dve leti dobil plačo nakazano do malce se pravi do 10. ure, pol pa kr naenkrat okol enih popoudne in je bla pizd*rija s trajnikom k jih niso potrgali, k magnet spustijo sm dvakrat na dan čez pa še to use v dopoldanskem času in smo meli ful frke, sm dobr zdej smo se že navadli da dobivamo opomine domou da ni blo razpoložljivih sredstev na računu user posted image user posted image user posted image čeprou so bla, ampak pač mal kasnej.
Nevem, tiste k čakate na plačo...do 17. ure so nakazila pol se pa zaključi tko da kr lepo počakat, upam da ne bojo pozabili na vas.

branka28 nč več user posted image ojoj punce js sm pa mislna da js stradam, da ste ostale bl aktivne. In ja še dobr da obstajajo še drugačni načini zadovoljitve, čene bi js lahko ceu dan noge narazn držala user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.2.2010 14:25:14   
Jessy
Je že nakazano! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.2.2010 14:31:53   
3Sonček3

user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.2.2010 14:34:34   
branka28

branka28 nč več user posted image ojoj punce js sm pa mislna da js stradam, da ste ostale bl aktivne. In ja še dobr da obstajajo še drugačni načini zadovoljitve, čene bi js lahko ceu dan noge narazn držala user posted image user posted image user posted image

Mah kje fajn bi bilo samo ne greuser posted image , nobena poza ne paše,user posted image user posted image pa še trebuščki naju ovirajo, moj user posted image mi pomaga nosit, pa se mi zdi, da se redi bolj kot jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.2.2010 14:35:59   
branka28

user posted image user posted image user posted image upam da so mojemu user posted image tudi že nakazali, drugač bo znoru, ima trajnike.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.2.2010 14:49:56   
Zvezdici
Daan!

Še moje poročilo s pregleda.
Sem dobila še 3ič potrdilo, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image . Velika je 41cm in težka 2186g. Je rekla, da vse štima vse ok, je taka kot more biti. Je pa sicer pripomnila, da plodovnice je primerno ampak, da bi je lahko bilo malo več. Tako, da moram spet malo bolj počivat.

Ali katera ve, kaj to  sploh pomeni? Sem jo jaz vprašala, pa seveda sem dobila odgovor nazaj nič, da treba malo več počivat.
Mi je pa tudi dala eno slikico. Na kateri nimam pojma kaj je user posted image user posted image . Mi jo je samo dala in jaz sem jo seveda (ker me je po hitrem postopku spet odpravila) pogledala šele ko sem šla že ven. In ugotovila, da nimam pojma kaj je to na slikici user posted image user posted image . No ja.. lepa pa je, heh user posted image .

Tako, da ven lahko hodim, ampak ne smem pretiravati user posted image .
Mi pa danes niti ctg-ja ni naredila. Kar mi je bilo čudno, še rekla sem jim, ker do zdaj smo ga vedno delali zaradi mojih krčev. No ja..
Za dolžino MV sem jo tudi spraševala (ker sva se prejšnič zmenile, da mi ga bo izmerila), pa ponovno isti odgovor, da sedaj ni več pomembno. Pa ubistvu zame je, ampak dobro no.
Tudi stehtali me niso, niti pritiska izmerili. Ajooj. Tudi urina ali krvi niso vzeli.
Mi je bilo pri moji G boljše, ker si je vedno vzela čas zame, pa vsaj urin so vedno dali pregledati.
Malo sem bila ponovno razočarana, ker tudi nisem imela časa karkoli vprašati. V sobi je bila G ter še 4 sestre. Potem si tudi predstavljate kakšen šunder je bil in me tudi slišala ni nič prav tako jaz ne nje user posted image . In potem tik tak nasvidenje.

Ampak glavno, da je pupa ok ter, da pridno raste user posted image .

Naslednji pregled imam 22.2

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 944
5.2.2010 14:56:25   
3Sonček3

Mah kje fajn bi bilo samo ne greuser posted image , nobena poza ne paše,user posted image user posted image pa še trebuščki naju ovirajo, moj user posted image mi pomaga nosit, pa se mi zdi, da se redi bolj kot jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tut moj se z mano redi user posted image user posted image user posted image . Sm js bom čez dober mesec na hitr shujšala njemu bo pa ostalo user posted image user posted image user posted image
kok sm žleht

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 945
5.2.2010 14:58:51   
3Sonček3
zvezdici user posted image  user posted image  user posted image za pregled, čeprou nevem če bi se temu sploh lahko tko reklo, mislm lahko bi usaj osnovne stvari nrdili, če ti že ctg-ja niso delali. Ja petek je user posted image . Ma glavno da je use uredu s tvojo štručko user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 946
5.2.2010 15:01:28   
Zvezdici
sonček - ja saj to me moti. Ker tudi osnovnih zadev niso naredil user posted image . Vsaj ctg, bi res lahko. Pa dobro.. naslednjič ko bo pregled bom itak že tako daleč, da bo pa ctg obvezen user posted image .
Glede tvojega.. haha nisi žleht, ti si samo na realnih tleh. On pa s tabo upa, da bo tudi njemu kaj šlo tako dol user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 947
5.2.2010 15:09:18   
Zvezdici
Kam je pa čmrlika izginila??
Sem videla, da je bila tukaj.. sem upala, da piše poročilo user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 948
5.2.2010 15:09:27   
Jessy
Zvezdici, bravo za pregled in potrjeno user posted image !!! Naj te potolažim, da meni v torek, ko sem imela pregled, ni pregledal niti krvi (pa imam nizek hemoglobin), niti vode. Vse, kar je bilo, me je sestra stehtala, vzela kri za tokso in hepatitis, on pa 2x izmeril pritisk, pogledal z UZ, če je stegnenica dovolj velika za to starost in to je bilo vse.

Po moje bomo CTG-je imele zadnjih 14 dni.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 949
5.2.2010 15:11:02   
Jessy
Ne vem, kje je danes Sara??? Za Rožco mi je jasno, da je verjetno pri mami, tako da pričakujem večerno javljanje, ampak Sare pa še ni bilo na spregled. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?