Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:05:56
|
|
|
|
branka28
|
Pozdravljene! Rožca26 za tvojo mami. za Čmrliko. Za preglede. Meni je pa tak dolgčas... Ne vem kaj še naj počnem, rada bi si pripravila vse za prihod , pa moram počakati, da pobelimo stanovanje. Vse imam že oprano pa zlikano, samo še ni kinderbet sestavljen, pa previjalko še morama sestaviti, uff dela bo kar. Pa Marisi morama pripravit otroško sobo, kupiti posteljo itd..., malo smo v prostorski stiski, pa bo "podedovala" najino spalnico, midva z pa bova "zadužla" dnevno sobo. Upam, da nas ne bo kaj presenetilo in da bo naša počakala, da vse uredimo. L.p.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:11:37
|
|
|
|
Jessy
|
Eno vprašanje!!! Jaz običajno dobim plačo 5. v mesecu. DAnes smo 5. in plače nimam nakazane. Ali je to zato, ker sem bila v januarju na bolniški? Kdaj potem dobim kaj nakazano in kdo mi bo nakazal?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:12:07
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 l vekybel zate in za tvojega . Se mi kr smilta k ne morta uživat še zdej zadni čas. Midva sva učerej kr 2x, nevem kaj mi je blo, sm bla čist u drugem svetu. Ampak ni pa več tko kot je blo učasih, moj mi je zanč reku ne nebova seksala zato kr me je strah da bo kej narobe. Pa sm mu rekla kaj če pa bit narobe, pa pravi ja sej si zanč rekla da lahko to porod sproži...ja sm ampak čaki...a nisi vedno ti tisti k men govori da bo use uredu . Js sm zdej "zajtrk" pojedla, sm si nrdila zeleno solato s tuno (riomare) pa s koruzo. Njami kok je blo dobro. Pol sm pa povrh še en čokoladni rogljiček. Midva tudi nič več , mi je tak čuden občutek, ne vem ni mi isto kot pred . Tako da boma zdaj pač malo štrajkala, čeprav se mi malo smili, ampak so tudi druge varjante zadovoljstva.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:14:10
|
|
|
|
Jessy
|
A zdaj pa Čmrliko čakamo, da nam sporoči, kako je??? Kaj je pa narobe, da je morala v P? Upam, da bo vse ok! Jaz sem pa danes bolj lena. Se vidi, da se je vreme pokvarilo. Nič se mi ne ljubi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:17:11
|
|
|
|
lucika
|
jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo... pri nas je pa danes neko turobno vreme, nič mi prav ne paše...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:26:18
|
|
|
|
zoey
|
Ojla! Uf, pa smo res že 5., plača day Jaz nisem šla nič preverit, če me imajo kaj radi, kasneje kot bo nakazano, kasneje zapravljeno Jessy - pozabila povedat, G na K ni bil Knap, ampak Kristan, tako da si lahko pomirjena, da ne spušča tvoj takih traparij Danes sem se pa ob 3h zbudila, buh pomagi ... ob ene pol 8h sem zaspala še za slabi 2 uri, ampak se mal smilim sama sebi Bom šla zdaj v objem kovtrčka, samo še pomalicam. Samo zdravje - banana, kivi, jabolko pa jogurtek. Zdaj je tudi meni jasno, da se redim od sadja (presnete pomaranče) in ker ni nič akcije Ampak mogoče se bo treba opogumit, ker to tudi baje mehča MV Da ne bom samo čajčkala Saj imam razumevanje do , samo v primerjavi z nosečniškimi tegobami pa mislim, da ni kaj za jamrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:26:30
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo... A tako? Čudno, saj se to še nikoli ni zgodilo, da denarja ob tej uri še ne bi bilo. Bom počakala, potem pa v torek povprašam, če so me že čisto odpisali.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:29:20
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Ojla! Uf, pa smo res že 5., plača day Jaz nisem šla nič preverit, če me imajo kaj radi, kasneje kot bo nakazano, kasneje zapravljeno Jessy - pozabila povedat, G na K ni bil Knap, ampak Kristan, tako da si lahko pomirjena, da ne spušča tvoj takih traparij Danes sem se pa ob 3h zbudila, buh pomagi ... ob ene pol 8h sem zaspala še za slabi 2 uri, ampak se mal smilim sama sebi Bom šla zdaj v objem kovtrčka, samo še pomalicam. Samo zdravje - banana, kivi, jabolko pa jogurtek. Zdaj je tudi meni jasno, da se redim od sadja (presnete pomaranče) in ker ni nič akcije Ampak mogoče se bo treba opogumit, ker to tudi baje mehča MV Da ne bom samo čajčkala Saj imam razumevanje do , samo v primerjavi z nosečniškimi tegobami pa mislim, da ni kaj za jamrat Še dobro, da ni bil moj G, ker drugače bi ga kar menjala!!! Te pomaranče so res hudič! Včeraj sem se jih vzdržala, danes pa je ena kar skočila v želodec, ko sem odložila žlico od kosila, pa zdaj tudi že ena pleše pred mojimi očmi. Bomo videli, če sem kaj karakterja.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:29:44
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: lucika jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo... A tako? Čudno, saj se to še nikoli ni zgodilo, da denarja ob tej uri še ne bi bilo. Bom počakala, potem pa v torek povprašam, če so me že čisto odpisali. Ja moj tudi 5. dobi plačo, vedno je bila že zgodaj zjutraj nakazana, danes je pa še kar ni, je tudi jezen kot .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:31:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: lucika jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo... A tako? Čudno, saj se to še nikoli ni zgodilo, da denarja ob tej uri še ne bi bilo. Bom počakala, potem pa v torek povprašam, če so me že čisto odpisali. Ja moj tudi 5. dobi plačo, vedno je bila že zgodaj zjutraj nakazana, danes je pa še kar ni, je tudi jezen kot . A je na ljubljanski banki???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:44:30
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: lucika jessy, nakaže ti delodajalec, takrat kot vsem ostalim. ampak, dan je še dolg, mogoče še na banki kaj čarajo... A tako? Čudno, saj se to še nikoli ni zgodilo, da denarja ob tej uri še ne bi bilo. Bom počakala, potem pa v torek povprašam, če so me že čisto odpisali. Ja moj tudi 5. dobi plačo, vedno je bila že zgodaj zjutraj nakazana, danes je pa še kar ni, je tudi jezen kot . A je na ljubljanski banki??? Ja.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:49:04
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Eno vprašanje!!! Jaz običajno dobim plačo 5. v mesecu. DAnes smo 5. in plače nimam nakazane. Ali je to zato, ker sem bila v januarju na bolniški? Kdaj potem dobim kaj nakazano in kdo mi bo nakazal? Oj! Tud jst mam 5., če ni po 12.00 je pa 14.00 ali se je že zgodilo po 17.00. Lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 13:52:19
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj* Lenčy, hahahahaha, ne morem verjeti! Bi kaj pospravljala, pa nimaš več kaj? Lahko prideš k meni! Pri meni je VSE še za pospraviti! ampak js to resno mislim sm že po naravi tak človk, da mam vse pospravleno... ponavadi ležim na pojstli pa sm gledam, kje bi lhk kej pospravla trenutno me jezi to, da mava preveč pohištva v spalnici in ne vem kje bo zdj pojstlca oz. ne vem kam naj pohištvo prestavmo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:15:03
|
|
|
|
3Sonček3
|
joj kok bi blo lepo če bi tut pr nas danes kakšno nakazilo plače padlo, pa bo treba žal počakat do 18. Je blo pa tut pr mojmu lubiju tko da je skor dve leti dobil plačo nakazano do malce se pravi do 10. ure, pol pa kr naenkrat okol enih popoudne in je bla pizd*rija s trajnikom k jih niso potrgali, k magnet spustijo sm dvakrat na dan čez pa še to use v dopoldanskem času in smo meli ful frke, sm dobr zdej smo se že navadli da dobivamo opomine domou da ni blo razpoložljivih sredstev na računu čeprou so bla, ampak pač mal kasnej. Nevem, tiste k čakate na plačo...do 17. ure so nakazila pol se pa zaključi tko da kr lepo počakat, upam da ne bojo pozabili na vas. branka28 nč več ojoj punce js sm pa mislna da js stradam, da ste ostale bl aktivne. In ja še dobr da obstajajo še drugačni načini zadovoljitve, čene bi js lahko ceu dan noge narazn držala
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:25:14
|
|
|
|
Jessy
|
Je že nakazano!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:31:53
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Je že nakazano!
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:34:34
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 branka28 nč več ojoj punce js sm pa mislna da js stradam, da ste ostale bl aktivne. In ja še dobr da obstajajo še drugačni načini zadovoljitve, čene bi js lahko ceu dan noge narazn držala Mah kje fajn bi bilo samo ne gre , nobena poza ne paše, pa še trebuščki naju ovirajo, moj mi pomaga nosit, pa se mi zdi, da se redi bolj kot jaz.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:35:59
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Je že nakazano! upam da so mojemu tudi že nakazali, drugač bo znoru, ima trajnike.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:49:56
|
|
|
|
Zvezdici
|
Daan! Še moje poročilo s pregleda. Sem dobila še 3ič potrdilo, da bo . Velika je 41cm in težka 2186g. Je rekla, da vse štima vse ok, je taka kot more biti. Je pa sicer pripomnila, da plodovnice je primerno ampak, da bi je lahko bilo malo več. Tako, da moram spet malo bolj počivat. Ali katera ve, kaj to sploh pomeni? Sem jo jaz vprašala, pa seveda sem dobila odgovor nazaj nič, da treba malo več počivat. Mi je pa tudi dala eno slikico. Na kateri nimam pojma kaj je . Mi jo je samo dala in jaz sem jo seveda (ker me je po hitrem postopku spet odpravila) pogledala šele ko sem šla že ven. In ugotovila, da nimam pojma kaj je to na slikici . No ja.. lepa pa je, heh . Tako, da ven lahko hodim, ampak ne smem pretiravati . Mi pa danes niti ctg-ja ni naredila. Kar mi je bilo čudno, še rekla sem jim, ker do zdaj smo ga vedno delali zaradi mojih krčev. No ja.. Za dolžino MV sem jo tudi spraševala (ker sva se prejšnič zmenile, da mi ga bo izmerila), pa ponovno isti odgovor, da sedaj ni več pomembno. Pa ubistvu zame je, ampak dobro no. Tudi stehtali me niso, niti pritiska izmerili. Ajooj. Tudi urina ali krvi niso vzeli. Mi je bilo pri moji G boljše, ker si je vedno vzela čas zame, pa vsaj urin so vedno dali pregledati. Malo sem bila ponovno razočarana, ker tudi nisem imela časa karkoli vprašati. V sobi je bila G ter še 4 sestre. Potem si tudi predstavljate kakšen šunder je bil in me tudi slišala ni nič prav tako jaz ne nje . In potem tik tak nasvidenje. Ampak glavno, da je pupa ok ter, da pridno raste . Naslednji pregled imam 22.2
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:56:25
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 branka28 nč več ojoj punce js sm pa mislna da js stradam, da ste ostale bl aktivne. In ja še dobr da obstajajo še drugačni načini zadovoljitve, čene bi js lahko ceu dan noge narazn držala Mah kje fajn bi bilo samo ne gre , nobena poza ne paše, pa še trebuščki naju ovirajo, moj mi pomaga nosit, pa se mi zdi, da se redi bolj kot jaz. Ja tut moj se z mano redi . Sm js bom čez dober mesec na hitr shujšala njemu bo pa ostalo kok sm žleht
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 14:58:51
|
|
|
|
3Sonček3
|
zvezdici za pregled, čeprou nevem če bi se temu sploh lahko tko reklo, mislm lahko bi usaj osnovne stvari nrdili, če ti že ctg-ja niso delali. Ja petek je . Ma glavno da je use uredu s tvojo štručko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 15:01:28
|
|
|
|
Zvezdici
|
sonček - ja saj to me moti. Ker tudi osnovnih zadev niso naredil . Vsaj ctg, bi res lahko. Pa dobro.. naslednjič ko bo pregled bom itak že tako daleč, da bo pa ctg obvezen . Glede tvojega.. haha nisi žleht, ti si samo na realnih tleh. On pa s tabo upa, da bo tudi njemu kaj šlo tako dol .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 15:09:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
Kam je pa čmrlika izginila?? Sem videla, da je bila tukaj.. sem upala, da piše poročilo .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 15:09:27
|
|
|
|
Jessy
|
Zvezdici, bravo za pregled in potrjeno !!! Naj te potolažim, da meni v torek, ko sem imela pregled, ni pregledal niti krvi (pa imam nizek hemoglobin), niti vode. Vse, kar je bilo, me je sestra stehtala, vzela kri za tokso in hepatitis, on pa 2x izmeril pritisk, pogledal z UZ, če je stegnenica dovolj velika za to starost in to je bilo vse. Po moje bomo CTG-je imele zadnjih 14 dni.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 5.2.2010 15:11:02
|
|
|
|
Jessy
|
Ne vem, kje je danes Sara??? Za Rožco mi je jasno, da je verjetno pri mami, tako da pričakujem večerno javljanje, ampak Sare pa še ni bilo na spregled.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?