fiška33
|
Dober dan , zame zaenkrat ne tako dober Zivepo, najprej, good luck ! Načeloma nič ne jambram, ampak danes pa moram . Križ. Jaz se danes premikam, ko tjulen, to pomeni, da se med vsakim premikom, tak derem zraven . Če ne bo čez vikend boljš, bom šla rečt za kako fizioterapijo, ker tole pa ni več hec. No, ja, še vseeno ni tak hudo, kot je bolelo enkrat mojega očeta, ko ga je mama ležečega na rolki na wc spravljala . Katy83, jst sem danes preučevala moja meča, če sem slučajno kako vnetje fasala, ne sam muskelfiber . Ne pomnim takšnega muskelfibra, no tudi 15 kg še nisem nikol s sabo nosila . Kombinacija, križ in meča je ubitačna . Ponoči so me presenetile bolečine v spodnjem delu trebuha, tak da sem Vesno prosila, naj se premakne malo više. Resno me je zaskrbelo, da se kaj že začelo. Še dobro, da so nas že učili dihanja mad popadki, ker tole bi bilo lahko nekaj čisto podobnega . Na srečo je po kakih 10 krčih na pol minute in otrdelem trebuhu ponehalo . Včeraj je bil končno oglas na Bolhi za ležalnik s strehico, (mislim, da je čisto enak, kot ga ima tudi A_T, http://www.nafanya-express.ru/data/754/126/1237/56.jpg ). Žensko sem takoj kontaktirala, če ima še kako fotko s strehico, no potem sem ga našla tudi na netu. Potem sem skočila še na 2 urni sestanek in ko sem prišla nazaj, oglasa ni blo več gor. Ena si ga je že rezervirala do sobote . Jaz ga pa že 1 mesec čakam.... No imam še 3 mesece, da ga še kdo proda, ampak ta je bil ressss ugoden . Včerajšnji vrtiljak pa sem si rezervirala jaz . Ni sicer ugoden, ampak je bil do sedaj edini tak, ki je prišel na Bolho v zadnjih 4 mesecih, odkar je Bolha moj drugi dom . Evo, link... http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=218&state=toyTypeId=13@elementId=0@ageId=0 Demo je fajn za pogledat Dajte še ve dat kake linke, če kaj nabavljate in iščete na netu . Pustovat ne hodim že uhuhuhu dolgo . Heh, ja, zdaj bomo spet počasi začeli na povorke hodit, da bojo naši bejbiji uživali . Zdaj grem pa še malo risat... . Bljah, se mi ne da Uživajte punce, Katy83, se vidiva. Danes bo tema epiduralna . LP
|