Angel_Tian
|
teja k - saj si čisto dovolj prijazna, več bi bilo že kičasto k_a_t_i - ma kaki referat Prve pol ure je bilo govora samo o tem, zakaj in kako je tista ena vzgojiteljica šla oz ni več zaposlena. Bila je samo na usposabljanju in od 4 delovnih mescev je bila v službi prisotna samo slaba 2 mesca, ostalo pa je bila na bolniški. Potem so ji baje ponudili, da naj bi delala za 4 ure, ampak je zavrnila. 10 dni za tistim pa je prišel baje njen mož in vprašal, če bi jo le še vzeli za tiste 4 ure. Takrat pa se je ravnatelj odločil, da ne. No zdaj bodo dobili novo delavko, ki je tudi bila že poskusno v skupini. Sem se hotla mal razburit, ampak sta dva starša bila tako glasna, da drugi sploh do besede nismo prišli. Sta pa zajela vsa potrebna vprašanja (no, tisti atek je tak v svetu staršev in mu je bilo vso ozadje bolj jasno). Komaj smo prišli do konca z ravnateljem, da nam ni tolk pomembno, če se bo pač zdaj delavka zamenjala (seveda ni fajn, če so se je otroci navadli, ampak če jo ocenijo kot neprimerno, jih razumem), ampak da je nam staršem bolj pomembno to, da take stvari zvemo. Potem pa je nastal še en prepir. In sicer so otroci bili 2 x po 1 dan brez kurjave (jaz tega seveda spet nisem nič vedela). So prostore potem s kaloriferi in nekimi pečkami greli pa ogromno gibanja v telovadnici so imeli. Plus tega so otroke malo bolj oblekli. No, nima veze. Naš jih je dobro odnesel, so pa nekateri bolj občutljivi zboleli. In seveda je spet nastalo vprašanje, zakaj se o izpadu kurjave ni povedalo staršem, ker nekateri bi pač v tem primeru otroke peljali nazaj domov. Tak, to sta bili glavni dve temi za "prepir". Zdaj smo se dogovorili, da se nas lepo o vsem obvesti Bolj veseli del roditeljskega pa je bil ta, da smo si ogledali precej slik, ko ves čas fotkajo naše malčke v vsem, kar počnejo. In še en filmček smo gledali, kako so improvizirali igrico Babica zima. Tian je bil glavni igralec in je svojo vlogo zelo resno vzel. Zdaj mi je tudi bolj jasno, od kod naenkrat njemu toliko pesmic v glavi in od kod mu toliko idej za razno razne igrice in nastope. Saj določene stvari otrok pove, ko vprašaš, kaj so počeli, ampak takole z videnim posnetkom si je pa tudi dosti lažje predstavljat. No, potem smo malo še o trmi govorili, ampak zelo na kratko. Pa je trajalo 2 uri in moj dragi je bil čisto polomljen, ker smo pač sedeli na tistih malih stolčkih Kako je tvoj Žigec danes? In kako si kaj ti? Da nam slučajno ne zboliš. zivepo - ti se kar ne delaj norca z moje ritne aktivnosti sem še danes čisto ploščata hehehehe. Glih tolk, da žuljev nisem dobila na rit Uh, upam, da ti Pia ne bo zbolela. Rajš kak dan sankanja spustita m_o_i - tapravega mulca ma v sebi Pa kaj zdaj mislite pa kr vse povrsti nekaj zbolevat? No, ti boš vsaj vedla, zakaj si na bolniški sabri - ne se preveč ozirat na tiste komplikatorje, čez nekaj časa jih večina popusti. Jaz sem se prve dni (ko smo lahko bili malo zraven v vrtcu) zelo čusla nekaterim, ker se njihovi otroci niso smeli zunaj nič kaj igrat, da si recimo hlač ali pa rok v peskovniku ne bi umazali Jaz vse perem v stroju. Na 30 se ti s prevleko nima kaj zgodit. Če imaš pa program za ročno pranje ali občutljiva oblačila, pa tisto vklopiš. Pa za današnji pregled. fiška33 - za bebiko imaš v porodniški lahko svoje cotke, imaš jih pa na razpolago tudi tam. Prav tako je s plenicami. No, vsaj včasih je bilo tako. Lahko pa tudi vprašaš na naslednjem predavanju. Hahahahahaha, midva z mojim sva stalno po stopnicah šla, ne samo dol, ampak tudi gor. Mi je bil pravi užitek Moj je sicer malo pojamral, če je to res nujno, ampak meni je pasalo Strije - pri meni jih na srečo še ni, mažem se pa tudi ne. Sama sebi se čudim, da sem tako lena glede tega. Vrtiljaka nas stajico jaz nisem imela, ga tudi tokrat ne bo. Saj se vedno dovolj igrač za v stajico najde. Imeli smo samo en vrtiljak na postlci, ampak Tianu nekak ni bil najbolj zanimiv. Njami, js bi tud zdajle šla na kak hamburger Na odstavljanje raznoraznih ljudi pa nič ne rečem, ker ničemur ne sledim in sploh ne vem, kaj vse se dogaja. _katja_ - lepo počivaj in se hitro pozdravi