|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:37:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Majčice 2010 - 2. del
4.2.2010 9:53:28   
Angel_Tian
teja k - saj si čisto dovolj prijazna, več bi bilo že kičasto user posted image user posted image

k_a_t_i - ma kaki referat user posted image
Prve pol ure je bilo govora samo o tem, zakaj in kako je tista ena vzgojiteljica šla oz ni več zaposlena. Bila je samo na usposabljanju in od 4 delovnih mescev je bila v službi prisotna samo slaba 2 mesca, ostalo pa je bila na bolniški. Potem so ji baje ponudili, da naj bi delala za 4 ure, ampak je zavrnila. 10 dni za tistim pa je prišel baje njen mož in vprašal, če bi jo le še vzeli za tiste 4 ure. Takrat pa se je ravnatelj odločil, da ne. No zdaj bodo dobili novo delavko, ki je tudi bila že poskusno v skupini.
Sem se hotla mal razburit, ampak sta dva starša bila tako glasna, da drugi sploh do besede nismo prišli. Sta pa zajela vsa potrebna vprašanja user posted image (no, tisti atek je tak v svetu staršev in mu je bilo vso ozadje bolj jasno). Komaj smo prišli do konca z ravnateljem, da nam ni tolk pomembno, če se bo pač zdaj delavka zamenjala (seveda ni fajn, če so se je otroci navadli, ampak če jo ocenijo kot neprimerno, jih razumem), ampak da je nam staršem bolj pomembno to, da take stvari zvemo.
Potem pa je nastal še en prepir. In sicer so otroci bili 2 x po 1 dan brez kurjave (jaz tega seveda spet nisem nič vedela). So prostore potem s kaloriferi in nekimi pečkami greli pa ogromno gibanja v telovadnici so imeli. Plus tega so otroke malo bolj oblekli. No, nima veze. Naš jih je dobro odnesel, so pa nekateri bolj občutljivi zboleli. In seveda je spet nastalo vprašanje, zakaj se o izpadu kurjave ni povedalo staršem, ker nekateri bi pač v tem primeru otroke peljali nazaj domov.
Tak, to sta bili glavni dve temi za "prepir". Zdaj smo se dogovorili, da se nas lepo o vsem obvesti user posted image

Bolj veseli del roditeljskega pa je bil ta, da smo si ogledali precej slik, ko ves čas fotkajo naše malčke v vsem, kar počnejo. In še en filmček smo gledali, kako so improvizirali igrico Babica zima. Tian je bil glavni igralec user posted image in je svojo vlogo zelo resno vzel. Zdaj mi je tudi bolj jasno, od kod naenkrat njemu toliko pesmic v glavi in od kod mu toliko idej za razno razne igrice in nastope. Saj določene stvari otrok pove, ko vprašaš, kaj so počeli, ampak takole z videnim posnetkom si je pa tudi dosti lažje predstavljat.
No, potem smo malo še o trmi govorili, ampak zelo na kratko.
Pa je trajalo 2 uri in moj dragi je bil čisto polomljen, ker smo pač sedeli na tistih malih stolčkih user posted image user posted image

Kako je tvoj Žigec danes? In kako si kaj ti? Da nam slučajno ne zboliš.

zivepo
- ti se kar ne delaj norca z moje ritne aktivnosti user posted image user posted image sem še danes čisto ploščata hehehehe. Glih tolk, da žuljev nisem dobila na rit user posted image

Uh, upam, da ti Pia ne bo zbolela. Rajš kak dan sankanja spustita user posted image

m_o_i - user posted image user posted image user posted image user posted image tapravega mulca ma v sebi user posted image
Pa kaj zdaj mislite pa kr vse povrsti nekaj zbolevat? No, ti boš vsaj vedla, zakaj si na bolniški user posted image

sabri
- ne se preveč ozirat na tiste komplikatorje, čez nekaj časa jih večina popusti. Jaz sem se prve dni (ko smo lahko bili malo zraven v vrtcu) zelo čusla nekaterim, ker se njihovi otroci niso smeli zunaj nič kaj igrat, da si recimo hlač ali pa rok v peskovniku ne bi umazali user posted image user posted image
Jaz vse perem v stroju. Na 30 se ti s prevleko nima kaj zgodit. Če imaš pa program za ročno pranje ali občutljiva oblačila, pa tisto vklopiš.
Pa user posted image user posted image za današnji pregled.

fiška33 - za bebiko imaš v porodniški lahko svoje cotke, imaš jih pa na razpolago tudi tam. Prav tako je s plenicami. No, vsaj včasih je bilo tako. Lahko pa tudi vprašaš na naslednjem predavanju.
Hahahahahaha, midva z mojim sva stalno po stopnicah šla, ne samo dol, ampak tudi gor. Mi je bil pravi užitek user posted image Moj je sicer malo pojamral, če je to res nujno, ampak meni je pasalo user posted image
Strije - pri meni jih na srečo še ni, mažem se pa tudi ne. Sama sebi se čudim, da sem tako lena glede tega.

Vrtiljaka nas stajico jaz nisem imela, ga tudi tokrat ne bo. Saj se vedno dovolj igrač za v stajico najde. Imeli smo samo en vrtiljak na postlci, ampak Tianu nekak ni bil najbolj zanimiv.

Njami, js bi tud zdajle šla na kak hamburger user posted image
Na odstavljanje raznoraznih ljudi pa nič ne rečem, ker ničemur ne sledim in sploh ne vem, kaj vse se dogaja.

_katja_ - lepo počivaj in se hitro pozdravi user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
4.2.2010 10:20:00   
Angel_Tian
m_o_i - lahko ja vrtiljak vzameš kot nujen, pri nas pa je vseeno potem bil skor neuporaben. Pa tudi z lučko pa tri različne pesmice in še glasnost nastavljiva. Mogoče bo drugemu detecu bolj zanimivo. Aja, Tianu je postal ta vrtiljak zanimiv, ko je znal že stat. Takrat se je postavil ob vrtiljak in ga začel razstavljat user posted image Pol se je pa s posameznimi delčki igral.

Joj babnce, jaz bi danes lahko kr stoje zaspala. Sem kot cota. Pa je ravno zdajle eden šefa cprašal, kaj dela z mano, da stalno boljše zgledam user posted image user posted image (jaz pa komaj oči odprte hehehehehehe). No, šef se je hitro zgovoril, da z mojim trebuhom vsaj nima nič user posted image user posted image user posted image

emibu - bo treba tvojmu vrat mal pomasirat, bo mogoče malo manj tečen. Ampak saj vse vemo, kak bogi so deci, ko jih kaj muči user posted image
Ne skrbi zarad merjenja MV, jaz tudi blage veze nimam, kolk je dolg in tudi ne vem, da mi ga bi merla. Punce, čim manj se obremenjujte z vsemi takimi malenkostmi no. Tolk je važno, da če bi bilo karkoli narobe, bi vam G sigurno kaj rekle.

teja k - kak si lahk na "pozabo" upala, če si pa že samo na spisku desno javno objavljena user posted image user posted image
Ono punco s lingom pa pokliči, da ni slučajno res pozabla odposlat user posted image

zivepo - hvala za obvestilo o popustu, ampak jaz sem totalno brez ficka. Ne morem it nič kupit.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
4.2.2010 10:31:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

vprašanje: a ve perete prevleko z avtosedeža v stroju ali na roke? Ker na etiketi piše na 30 in roka zdraven, pa ma tak filc z notranje strani,da kar ne vem, če bi vrgla v stroj. Drugače vržem vse, ni da ni. Sam če tle uničim, nam gre avtosedež za tamalo. Smo dobili fajn in dobrega rabljenega Romerja.

Povej, kaj bo prišlo ven, če boš dala v stroj... user posted image Ker bi jst tud user posted image . Pošteno povedano, pomojem nima kej bit - glavno, da ne daš centrifugo na veliko obratov!

Teja, vse najboljše!!!!

Angel_Tian, sem si obetala kak daljši povzetek in nasvet za starše proti trmi user posted image . No sej, pri nas niti ni tako hudo (TRKAM), ampak ko ga drži, pol pa v meni VREEEEEEEE. Aaaaaaahhhh. Tamali je drgač kr OK - no, ma malo vročino in smrka, samo to je pa to. Sem se pa ustrašla, da bo šlo še name, ker sem včeraj že imela vročino. No pa zgleda, da je pri tem ostalo.

Vrtiljak nad posteljico - pr nas je bila to EDINA stvar pod katero je bil 10 minut zadovoljen. Mislim, da tam okol 3-4meseca. Drugače pa skoz v naročju. Tko da - bomo zdej tud sigurno imeli. Smo pa meli sposojenega enega takega, ki ima 4 klasične melodije.

Popust v user posted image - PŠŠŠŠŠŠŠT! Jst neč ne rabim. Take informacije me samo zmedejo user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.2.2010 10:43:06 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.2.2010 10:59:10   
Angel_Tian
k_a_t_i - o trmi je bilo tako zelo malo govora. V glavnem so rekli, da otroci to fazo morajo dat skoz. Če jih zdaj v teh letih (recimo med 2 in 4 leti) zatiramo, se lahko ta doba samo zavleče, celo čisto do najstniških let. Torej, moramo jim pustit, da se razvijejo tudi na tem področju. So pa recimo razlike, če doma neko trmo pase - naj se ne deremo nanje ali jih kregamo, ker nas v tistem momentu itak ne bi poslušali. Bolje je otroka recimo objet in ga s tem nekako pomirit, pa se potem dalje pogovorit. Če pa trmari recimo v trgovini (npr za nakup kake igrače), pa naj bomo vztrajni in ne popuščat. Otroci točno vejo, kdaj nas lahko okol prsta navijejo. Ko smo med ljudmi, nam je avtomatsko nerodno in otroku raje ustrežemo, kot pa da bi ga vsi gledali in poslušali, kako se dere. No jaz recimo nisem popustljiva in mi je tudi popolnoma vseeno, če se vsi obračajo za menoj, ko se mi mali dere. Naj gledajo, če jim je zanimivo user posted image Moj pa je totalno nasprotje, ker mu je nerodno. Bolj ko mu razlagam, da naš ni edini, ki se dere in na tak način izsiljuje, slabše je.
Povzetek vsega je bil, da naj jim pustimo dat to fazo skoz, ker odraščajo in testirajo meje. Naj pa jim trmo dopuščamo le do meje, ko ne ogroža recimo njihovega zdravja. Ampak mislim, da nekaj preveč novega to ni bilo ane?

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.2.2010 11:01:55   
Teja K
Angel pa res sem tam objavljena user posted image

Šoping, sem bila ravnokar v Nami, ki je drugače draga, ampak imajo sedaj popust, pa sem dobila takšne lepe hlačke pa še majico sem eno zraven skombinirala za našo pupo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.2.2010 11:27:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Ampak mislim, da nekaj preveč novega to ni bilo ane?

Nope user posted image . Hvala vseeno...

Prej sem pozabila pokomentirat porodnišnico in cotke - V Lj dobi mamica copatke, "kopalni" plašč (ki, mimogrede ga nisem nikoli ogrnila, ker mi je bilo marca svinjsko vroče), vsak dan svežo pižamo (ki praska za znort po prsih - tko da - priporočam modrček tudi, če ga sicer ne nosite pod pižamo), vložki, mrežaste hlačke.
Za dojenčka pa imaš vse za oblečt + pleničke + hladilno mazilo. Za dojenčka torej rabiš le nekaj za domov oblečt + plenica. No, tako je blo leta 2007.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
4.2.2010 11:47:31   
Angel_Tian
teja kuser posted image za nakup

k_a_t_i - saj tole po porodnišnicah je mnda bolj ali manj enako. No, edino v MB nismo copatov doble pa tudi tiste njihove gromozanske pižame niso pikale user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.2.2010 12:08:16   
fiška33
Teja, vse najboljše! user posted image

user posted image

Želim ti lepo dokončanje nosečnosti, uspešen študij, pridnega sinkota, ubogljivega user posted image , čim prejšnjo selitev in da ti sling v kratkem dostavijo user posted image !

Hvala vsem za info o vrtiljaku. Sem tik na tem, da bo tak, ki sem ga izbrala že 2 meseca nazaj, moj. Rabljen seveda user posted image . Hm, zdaj moram še samo prevzem organizirat, ker 7€ poštnine za sling se mi je kar precej zdelo. Mimo Zreč pa se lahko peljeva, ko greva na zadnji pregled v SG, 18.2. Upam, da me počaka. Čeprav...hmm... A_T, ženska je rekla, da ga tudi do Konjic pripelje user posted image .

Zivepo, na listku iz MŠ piše: ZA ODPUST OTROKA POTREBUJETE:
- 6 plenic (kakšnih plenic??)
- 1 previjalna plenica (??)
- 1 srajčka
- 1 majčka
- 1 žabice
- 1 komplet - garnitura
- 1 par copat oz. nogavic
- 2 kapici
- odejica
- nosilna torba oz. varnostni sedež za avto

Heh, ja, o izsiljevanju otrok v trgovinah ... Jaz sem se menda kar na tla vrgla in most delala, tak pravi mama user posted image . So mi pa kot 4 letni punčki dali denar pa 1,5 let strega bratca, da sva šla v trgovino. In je bla mama čisto presenečena, ko sem rekla, da je bil priden in nič izsiljeval, ker sem mu baje rekla, da ne sme user posted image .
Ja, pa pri 4 sem šla že sama v kolonijo in kljub temu, da sem dobila neke alergije, in je mogel zdravnik k meni prit, sem rekla, da je blo fajn in da bi še šla user posted image .

uživajte user posted image
LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.2.2010 12:14:38   
Angel_Tian
fiška33 - to pa res ni problem, zreče so mi skoraj spotoma do doma iz službe, tako da ti ga lahko grem tudi jaz dvignit. Ti se samo dogovori in sporoči. Da ne bom jaz kriva, če boš brez ostala user posted image user posted image

Pleničke za iz porodnišnice pa so sigurno pralne mišljene user posted image Vsaj pri nas je bilo tako, ker se nekak pamperske niso tolk priporočale plus tega je blo treba široko povijat.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.2.2010 12:15:37   
Teja K
Vsem hvala za lepe želje, pa še naprej hvala tistim, ki mi mislijo kaj zaželetuser posted image user posted image

Fiška 33, tista dva vprašaja ti bodo pojasnili na praktičnem delu, ko boste vadili previjanje na pupah user posted image user posted image , to se še spomnim... iz MŠ sem jaz pri Davidu tudi obiskovala v MB, saj sem bila do pred 2-h let Mariborčanka... Ej a je že prišla k vam fizioterapevtka? Nam je takrat ponudila, da nam prinese vaje za poporodu... in jaz jih sedaj ne najdem... pa so mi bile takrat fulllllllllll fine. Če vam da kakšne vaje, bi se priporočala, za kakšno kopijo al pa scan user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
4.2.2010 12:22:01   
Teja K
Fiška 33, točno tako je kot je Angel napisala rabiš 1 pampersko in 6 tetra planic zaradi širokega povijanja in za kakšno viška za brisanje dojenčka user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 12:25:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
4.2.2010 12:29:47   
Teja K

Da se malo nasmejete: Sem ravno na mail prejela:

Avtorica je carica!user posted image user posted image

Če bi imela penis,
lahko bi se svobodno uscala v vsak pisoar,
po poklicu bi lahko bila rudar ali mornar,
za vsako napako krivila bi vesolje,
vsako stvar bi naredila dvakrat bolje.
Ne bi klicali me ljubica in mucica in srček,
da se vse življenje bi počutila kot hrček,
klicali bi me Simon, Luka, Denis...
Vse to, če bi le imela penis.

Pijana ne bila bi koza, ampak markantna,
na stara leta vešča ne, ampak šarmantna,
in če slučajno kdaj bi se zredila,
nihče za mano ne bi klical me kobila!
Čeprav ne bi znala spuščat deske na sekretu,
o ženskah in o avtih bi vedela več kot vsi na svetu.
Strokovnjakinja za fliper, formulo in tenis...
Vse to, če bi le imela penis.

Za kontracepcijo se nikoli več sekirat,
če bi imela srečo, znala bi celo šofirat!
Na glavi nič več kitk, palm in konjskih repov
in kri bi tekla mesečno samo zarad pretepov.
Pod pazduho se nikoli več mazat in pa brit,
lahko bi šla se ga napit, ko bi treba blo rodit.
Ne bi tiktakala mi biološka urca.....
Vse to, če bi le imela ****a...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
4.2.2010 12:31:10   
Teja K
Katty kako pa je z telovadnimi vajami v LJ porodnišnici? A pride kakšna fizioterapevtka?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 12:41:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 12:43:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
4.2.2010 12:43:16   
Angel_Tian
Uh, morem it po malega v vrtec, je vročino fasal.
Pa sem si za jutri dopust vzela, da bi lahko lepo na roglo na sankanje šli, evo, zdaj pa še to odpade.

Punce, lepo mi bodite in se beremo verjetno naslednji teden.

dijo, pa pa

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 12:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
4.2.2010 12:48:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
Tkole pa jst:

- 6 plenic 0
- 1 previjalna plenica (??) 1 baby beauty user posted image
- 1 srajčka bodi
- 1 majčka ja (malo bolj debelo)
- 1 žabice ja (malo bolj debelo) - majčka in žabice bojo v bistvu "garnitura", če bo pa velik dojenček, pol bom mela pa kar bombažnega pajacka in odejico čez
- 1 komplet - garnitura ne
- 1 par copat oz. nogavic da
- 2 kapici ??? ena
- odejica da - ma da dvomim, da bom rabla...
- nosilna torba oz. varnostni sedež za avto

Aja, tista "previjalna plenica" je pa pomojem mišljena povijalna - za čez majčke... Tole na drugi slikci: http://www.kris.si/0_nega.htm

Ajaj, Tian, pozdravi se! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.2.2010 12:50:54 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
4.2.2010 12:53:36   
carly
Da odgovorim najprej Fiški potem pa naprej brat,...

Za cunjice v porodnišnici ni potrebno skrbet, jih imajo tam in dojenčka vsakk dan kompletno preoblečejo - vsaj na Jesenicah je tako.

Vrtiljak za na posteljico smo imeli in bo isti še za prihajajočega user posted image .Je bilo pri nas to bolj za razvedrilo, nekatere pa so dojenčke navadile da so tako zaspali, no pri nas to ni ratalouser posted image .

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
4.2.2010 13:01:49   
fiška33
Punce, najlepša hvala za razlago okol plenic user posted image .

A_T, to bi bilo super, ... Ženske zdajle ne dobim na telefon, če jo dobim, jo vprašam za naslov, potem pa še tebe, kam ti nakažem denar user posted image . Sem full vesela, hvala, upam, da bo šlo skozi user posted image . Če ne danes, pa jutri, al pa kateri naslednji dan. Glavno je, da ji jaz lahko rečem, da ga za ziher vzamem user posted image .

Teja, ja, fizioterapevtka je predavala včeraj, o kakšnih vajah, ki jih bi naj dobile po porodu zaenkrat ni blo govora. Dobile smo neko knjižico s fotokopijami, ampak poporodnih vaj ni noter. Če bo kaj rečeno na to temo, sporočim.
Ziher se pa da videt kakšne vaje na netu (you tube).

No, pa mi je A_T ušla domov user posted image .

LP

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
4.2.2010 13:18:41   
emibu
zivepo-ne o popustih no jst hočm kj prhrantuser posted image
angel_tian-mam občutek da tut masaža nebo pomagala,ker je res tečnoba danes na viškuuser posted image
jst pa zdele pišem seminarsko za slovenščino user posted image user posted image user posted image ubija tole...sm si zadala vilj da jo danes naredim in pika pa če sm do 3 zutri pokonc.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
4.2.2010 13:22:13   
Teja K
Angel user posted image lepo pocarkljaj Tiana, pa preveri da ni slučajno zaigral vročino, tak kot moj David! Vidiš ti bo 1 dan dopusta ostal, ker boš imela jutri bolniško user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
4.2.2010 13:25:13   
Teja K
Emibu pridna pridna user posted image user posted image

Fiška, nam je prinesla takoj po porodu kopijo vaj... Mislim, da mi tiste na youtoubu ne bodo pomagale ko bom v porodnišnici user posted image user posted image ... da bi se jih pa prej naučila, bo pa bolj težko... saj se že 3 mesece spravljam delat tisto jogo za nosečnice, ki sem jo dol potegnila user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.