Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:24:45
|
|
|
|
rina22
|
botrca,mi2 bova danes tudi pico jedla samo mi2 si jo bova kar naročila se mi ne da kuhat danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:26:25
|
|
|
|
rina22
|
nebo, koliko pa poje Rok kašic oz. obrokov GH na dan? Koliko pa Lara, vitabella? Jaz sem tudi razmišljala o tem - kdaj ji naj dam tudi popoldanski obrok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:28:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Velja!!!!!! dosti sira in zelenjave prosim... oki doki
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:28:53
|
|
|
|
vitabella
|
aha to sem pozabla odgovorit.... kašice: naša mala opoldne, potem ko se iz dopoldanskega dremeža zbudi, poje kašico, zvečer pred spanjem pa še mlečno-uno kupljeno. razmišljam, da bi ji še zjutraj začela dajat kako mlečno-sadno, tako da bi pri 6 mesecih imela tri goste in dva mleka vmes za malico.... pa vidve?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:31:42
|
|
|
|
arabela*
|
Nič..grem jaz na mučeniški stol......morda si še premislim do tja Ly...ko pridem nazaj se zmeniva,kako in kaj...če preživim seveda
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:33:01
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič..grem jaz na mučeniški stol......morda si še premislim do tja Ly...ko pridem nazaj se zmeniva,kako in kaj...če preživim seveda če biu se dalo, bi šla kr namesto tebe!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:33:13
|
|
|
|
rina22
|
jaz dam timeji dopoldan sadno ali zelenjavno kašico, potem pa zvečer mlečno. sem pa študirala, da bi ji uvedla še 1 obrok gh, samo ne vem, kdaj je čes za to.... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:34:23
|
|
|
|
vitabella
|
rina sama kuhaš kašice? ob kolkih dopoldne ji daš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:35:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:36:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič..grem jaz na mučeniški stol......morda si še premislim do tja Ly...ko pridem nazaj se zmeniva,kako in kaj...če preživim seveda Zmejeno. Saraya pri Z pa bo, nič bat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:37:13
|
|
|
|
ly117
|
Ko se menite o kosilih, mi bomo pa imeli ribe. No saj tak se vidi nisem pa čist ziher.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:37:56
|
|
|
|
nebo
|
Mi jemo dopoldan eno kašico, mogoče doma narejeno jabolka, rozine, banane..., potem se vmes dojima, pa okrog 3 kosilo (cvetača, brokoli, krompir....), pa vmes dojenje, včasih potem še kak frutek ali pa kašico z vodo (grisek z vanilio, lahko noč kašica, sedaj že tudi frutolino), ampak ta tretji obrok je takrat, če kosila nismo imeli ali pa če vidim, da je lačen...vmes pa še dojenje in zvečer dojenje pa malo flaške...torej definitivno imamo 2 obroka GH...opažam pa, da mu je moje mleko že premalo... Kakšne kašice delate, ker jaz sem že en mal brez idej...jabolka kuhana, hruške, rozine, banana, pa zadnjič sem dala še suho slivo....pa za kosilo piščančjo juhico, korenček, krompir, cvetača, brokoli, pa malo masla dodam, da ni presuho...kaj še??? Ideje hitro!!
< Sporočilo je popravil nebo -- 5.2.2010 9:38:52 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:38:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca,mi2 bova danes tudi pico jedla samo mi2 si jo bova kar naročila se mi ne da kuhat danes pravilno
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:39:17
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko se menite o kosilih, mi bomo pa imeli ribe. No saj tak se vidi nisem pa čist ziher. Jutro, njami njami...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:39:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič..grem jaz na mučeniški stol......morda si še premislim do tja držim pesti, da bo vse ok
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:39:52
|
|
|
|
nebo
|
Kaj je imel kateri od vaših malčkov vročino, ko je dobival zobeke in seveda kako dolgo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:40:28
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem zdaj centralno zakurit, pol pa mogoče z Janom na sprehod. Če mi bo .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:41:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj je imel kateri od vaših malčkov vročino, ko je dobival zobeke in seveda kako dolgo?? ne, nikoli
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:41:23
|
|
|
|
vitabella
|
nebo naša ma ful rada jaboljo+marelico+prepečenec!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:43:24
|
|
|
|
rina22
|
vitabella, zaenkrat ji dajem kupljene. Namenim pa v bodoče začeti sama kuhati. Razen krompirja - tega skuham doma. Kašico pa ji dam okrog 9h ali 10h - odvisno, kdaj je lačna. Zdaj pa grem jest.. Se tipkamo kasneje. nebo, bom premislila, pa pozneje napišem kakšne kašice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:50:25
|
|
|
|
botrca
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:51:57
|
|
|
|
nebo
|
Ej Vitabela misliš suhe marelice, pa kakšen prepečenec???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:54:06
|
|
|
|
vitabella
|
aja pa zelenjavno juhico-tako ko ti kuhaš, sam jaz masla ne dam pa banane+marelica+prepečenec (ta je namesto keksov) pa krompir pa malo malo špinače not pa jabolko + korenček pa bučke + krompir + še kakšna zelenjava v glavnem, če je samo iz ene vrste sadja ali zelenjave delano, ji ni dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:55:17
|
|
|
|
vitabella
|
zamrzjene marelice, prepečenec brez soli, mislim pa da ni panike če je navaden ... kašice majo zdaj veliko prepečenca zraven namesto keksov-zaradi sladkorja pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:58:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella zamrzjene marelice, prepečenec brez soli, mislim pa da ni panike če je navaden ... kašice majo zdaj veliko prepečenca zraven namesto keksov-zaradi sladkorja pa to Ostalo vse delam, samo prepećenca še nisem dala pa tudi ne marelice...bom nabavila.... Sedaj pa grem en kofetek spit pa malo pospravit bo stanovanju...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.