![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:19:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,za objave! U hvala. Sploh nisem opazla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:20:17
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi grem.Saraya,Ly,te pa se zmenita,pa pridita kasneje,jaz pa bom Doris sms poslala zjutraj,da se je prestavla ura na 11.30.Bo ok tak?Marta,za tebe enako vellja! Pa NOČKO vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:21:46
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar. Saj grem jaz tudi v posteljo zato želim vsem LAHKO NOČ.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:29:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja kaj tista tema o ugrabitvi je baje tud izmišljena,ne Mislim, da ne zakaj? ja ne vem...bubi je to izjavla....pa sem mislila,da je pač izmišljena
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:31:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi grem.Saraya,Ly,te pa se zmenita,pa pridita kasneje,jaz pa bom Doris sms poslala zjutraj,da se je prestavla ura na 11.30.Bo ok tak?Marta,za tebe enako vellja! Pa NOČKO vsem skupaj! mah..brezveze mi je sploh kaj obljubit.... ob 11.00 imam pa zobarja...ob dvanajstih nekje letim po A.... ...da se jutri ziher zmenimo,pa magari skočima za kake pol ure do tebe...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:32:38
|
|
|
|
arabela*
|
Ma ...sem še A davčno nekje vsejala še s tem me bojo zezali tam...eh...ni moj dan
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 7:46:42
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro! sem vas zdaj v miru ob kavici prebrala za nazaj, mala moja pa še spi 1. saraya, sem dobla. sem si probala preračunat koliko bi jaz to dobila plačano, pa se mi zdi da če grem jaz v to službo, moj pa na porodniško, sva pri izgubi denarja ... torej na mesec dobiva manj kot zdaj. če pa bi bil zdaj avgust ,ko mi poteče porodniška pa bi veselo poklicala, zagotovo. 2. tasa: jah ne, sem med srečnicami, ki so prekinli pogodbo že na začetku nosečnosti, tako da sem se mogla pol malo znajt in se nekako samozaposlit (moj me je) pa v bolniško it, zato da sem furala naprej in imam zdaj kolikor toliko spodobno porodniško. Jah to je naše šolstvo, zato pa ne iščem več tam službe, ker bi zagotovo radas še kakega otročka, verjetno v bližnji prihodnosti (pač moja leta pa to) in nočem da se mi še isto zgodi. Edino kam bi šla z veseljem ućit je izobraževanje odraslih, ker tam je pa res luštno, na nivoju, zanima jih pa popolnoma na drugem nivoju-lahko daš dušo za njih 3. meni je tk fajn da ste vi tk fajn da bi se kdaj doble tudi popoldne, proti večeru vem da ni to samo zaradi mene, ampak 4. pozabila sem zaželeti tudi dobrodošlico novim - zasledila sem teyo d.! je še katera druga nova 5. rina bravo za kolokvije! 6. danes bom verjetno spet sama tu gor zjutraj visela, ker ste vi vse na kafeju!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:16:24
|
|
|
|
nebo
|
JUTRO...za eno sračkanje, moj ima vročino, sicer merjeno v riti 38,5, ampak mi imamo v nedeljo krst..halo....in jaz imam zatrdlino na desi dojki, ki me boli....super no, ni kaj!! Se grem kuj obesti...enemu za vrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:18:35
|
|
|
|
marta82
|
O sranje Nebo. Upam, da bo do nedelje ok. Iz dojke pa zatrdlino čimprej ven spravit (dojenje, masaža pod toplo vodo,...).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:20:25
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:25:46
|
|
|
|
botrca
|
Kako ste spale? Mi smo ok, do 5.30 v svoji postelji pol pa pri meni. Zdaj greva zatrkovat hrenovke, jogurt in kruh...zraven pa eno veliko dozo .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:26:27
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 O sranje Nebo. Upam, da bo do nedelje ok. Iz dojke pa zatrdlino čimprej ven spravit (dojenje, masaža pod toplo vodo,...). ja saj dojim fulll, samo fora je da sploh nimam polnih dojk....samo ta boleča zatrdlina že od včeraj in ne zgine....pa masaram z vročo vodo ampak nič....sem pa ja ok... nad kolko je vročina merjena v rito
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:33:31
|
|
|
|
rina22
|
jutro vitabella, ne boš sama tu gor tudi jaz sem doma samo ne vem, kolko časa bom mela za čvekat hvala za čestitke za kolokvij nebo, bogica upam, da kmalu porihtaš . in za roka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:34:26
|
|
|
|
rina22
|
Mi smo spali še kar ok. Timeja že par noči ne spi trdno, ampak se malo budi oz. tak nemirno spi. Mislite, da je možno, da jo kaj zobki matrajo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:44:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo nad kolko je vročina merjena v rito ko meriš v ritko odštej 0,5
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:46:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo nad kolko je vročina merjena v rito ko meriš v ritko odštej 0,5 Sem ravno gledala na internetu, da je vročina merjena v rito nad 38, pod pazduho pa nad 37,2...no sedaj sem mu merila pa ima pod pazduho 37,1, v rito pa 38, in spi ter upam, da bo ok....ne upam, bo, pa pika slika.... Sva celi dan sama še v trgovino ne morem, pa sem mislila danes pečivo pečt, za v nedeljo...uffffff je to dnes fajn...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:47:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mi smo spali še kar ok. Timeja že par noči ne spi trdno, ampak se malo budi oz. tak nemirno spi. Mislite, da je možno, da jo kaj zobki matrajo? Po moje ja...tudi jaz pri mojem gledam v tej smeri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:48:06
|
|
|
|
nebo
|
Rina, Vitabela koliko obrokov goste hrane že kaj jesta vajina čez dan...???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 8:57:05
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. Nebo upam, da boš porihtala Roka in svojo dojko
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:02:12
|
|
|
|
arabela*
|
dan
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:04:00
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro vsem ... nebo, da se čimprej poštima vse! botrca, kuhanje mi je kr neki, zato skuham vedno na hitro in kar se mi v tistem trenutku zlušta ... no včeraj smo imeli pico zato bravo zate danes. ti boš ziher delala svoje testo ne? marta kako si? rina, moja tut bolj rahlo, sam zobkov še ni čutit je pa že čas ne? bomo videle ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:04:01
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...sem vse porihtala...vrtec,na davčno nesla,oddala.... Zdaj še v miru pojem sirov o štručko,potem pa...zobar..babe,raje bi zdaj šla rodit,kot pa tja tak me je strah
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:04:43
|
|
|
|
vitabella
|
pridna saraya! tisto glede poroda pa zobarja pa glih ne vem no .....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:05:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. nevem..verjetno spet kaj na brzino.Ma če tak sovražim kuhat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:05:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pridna saraya! tisto glede poroda pa zobarja pa glih ne vem no ..... ja...stokrat raje rodit....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.