![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:06:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. nevem..verjetno spet kaj na brzino.Ma če tak sovražim kuhat pridi k meni na pizzo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:06:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. Nebo upam, da boš porihtala Roka in svojo dojko joj sma sama pa mi ni za kuhat in pridem na pizzo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:07:30
|
|
|
|
arabela*
|
Ko sem bila nazadnje me je tak bolelo,da sem od strahu skoraj skup zlezla ..pa injekcij me je strah ko križa..pa mi je kar tri nafilal...pol pa si me predstavljaj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:07:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. nevem..verjetno spet kaj na brzino.Ma če tak sovražim kuhat pridi k meni na pizzo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:08:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak...sem vse porihtala...vrtec,na davčno nesla,oddala.... Zdaj še v miru pojem sirov o štručko,potem pa...zobar..babe,raje bi zdaj šla rodit,kot pa tja tak me je strah vem ja kako je to...drži se..pa ne jokaj tam si že velika punca veš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:08:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella botrca, kuhanje mi je kr neki, zato skuham vedno na hitro in kar se mi v tistem trenutku zlušta ... no včeraj smo imeli pico zato bravo zate danes. ti boš ziher delala svoje testo ne? ne, ker ne rada sama delam ker mi ne uspe vedno fajn, pa čas mi vzame...to dela moj mož...sem zadnjič v sparu kupila zmrznjene pizza podloge tako da bo šlo hitreje samo naložim in spečem .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca...ti si se kaj zmenla tam?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:09:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo vem ja kako je to...drži se..pa ne jokaj tam si že velika punca veš
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:09:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. nevem..verjetno spet kaj na brzino.Ma če tak sovražim kuhat pridi k meni na pizzo kaj ti gor naložim...reci...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:10:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: vitabella botrca, kuhanje mi je kr neki, zato skuham vedno na hitro in kar se mi v tistem trenutku zlušta ... no včeraj smo imeli pico zato bravo zate danes. ti boš ziher delala svoje testo ne? ne, ker ne rada sama delam ker mi ne uspe vedno fajn, pa čas mi vzame...to dela moj mož...sem zadnjič v sparu kupila zmrznjene pizza podloge tako da bo šlo hitreje samo naložim in spečem . jih imajo tam? Tiste okrogle vzameš? a pol pa samo klobase in ostalo gor nadevaš in pečeš,ne?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:10:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...ti si se kaj zmenla tam? saraya zs
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:10:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. nevem..verjetno spet kaj na brzino.Ma če tak sovražim kuhat pridi k meni na pizzo kaj ti gor naložim...reci... basike,gobice..pa veliiiiiikkko sira
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:11:55
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. nevem..verjetno spet kaj na brzino.Ma če tak sovražim kuhat pridi k meni na pizzo kaj ti gor naložim...reci... basike,gobice..pa veliiiiiikkko sira me too me tooo jaz bom kar šmoren ali pa gris jedla za kosilo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:13:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo jaz bom kar šmoren ali pa gris jedla za kosilo... kak pa to gre?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:14:34
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo jaz bom kar šmoren ali pa gris jedla za kosilo... kak pa to gre? šmorenček pa v marmelado namakaš ali pa grisek ješ na žlico....imam ful rada, pa še hitro je gotovo...
< Sporočilo je popravil nebo -- 5.2.2010 9:15:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 5.2.2010 9:14:39
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca.....zs
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:15:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo šmorenček pa v marmelado namakaš ali pa krisem ješ na žlico....imam ful rada, pa še hitro je gotovo... taprvo njami...drugo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:17:12
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo šmorenček pa v marmelado namakaš ali pa krisem ješ na žlico....imam ful rada, pa še hitro je gotovo... taprvo njami...drugo na rit boš dobla veš Saraya....je zelo dobro in zdravo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:19:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. Nebo upam, da boš porihtala Roka in svojo dojko joj sma sama pa mi ni za kuhat in pridem na pizzo... pridi
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 5.2.2010 9:20:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca.....zs sem ti že odgovorila
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:22:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jih imajo tam? Tiste okrogle vzameš? a pol pa samo klobase in ostalo gor nadevaš in pečeš,ne? ja imajo 5 mislim da jih je v paketu. naložim kaj hočem spečem in jem...prosto ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:23:37
|
|
|
|
rina22
|
nebo, Timeja poje dopoldan eno kašico, zvečer pa mlečno-žitno kašico. vitabella, pri Timeji se še tudi nič zobkov ne čuti, samo imam tole na sumu, ker je taka mala tečka zadnje čase Pa ponoči nemirno spi.. saraya, dobro porihtaj pri zobarju. Tudi mene ga je strah.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:23:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya basike,gobice..pa veliiiiiikkko sira zmenjeno
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:23:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz si bom naredila pizzo, se mi že tak lušta. Nisem je jedla 100 let. Nebo upam, da boš porihtala Roka in svojo dojko joj sma sama pa mi ni za kuhat in pridem na pizzo... pridi Velja!!!!!! dosti sira in zelenjave prosim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 9:24:00
|
|
|
|
vitabella
|
meni pa se zdi da je botrca dobila službo aja pa že prav, da si vse povabla na pico, mene pa ne!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.