Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:23:16
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aja, veste, kje sem sedaj? ŽE Doma, delam do štirih in uradno sem na PORODNIŠKEM DOPUSTU! woohooo Samo, a se nam ne začne porodniška 8.2.??? Jaz sem si tako naračunala, pa v MK mi tudi tko piše???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:28:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aja, veste, kje sem sedaj? ŽE Doma, delam do štirih in uradno sem na PORODNIŠKEM DOPUSTU! woohooo Samo, a se nam ne začne porodniška 8.2.??? Jaz sem si tako naračunala, pa v MK mi tudi tko piše??? ja... meni se je pa danes, no uradno ne... jutri imam pregled, pa ne rabim prit več , so rekli šefica...v pon je pa itak praznik...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:30:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo, je jessy danes pohvalila mojo miško... pa ker ni na fb,...ji tule, pa še vam, pokažem še kako slikico... joj, upam, da bo jutri na pregledu še vse kolko tolko zaprto, da bo mali še malo noter da se lahko še moji, še malo edinčici posvetim...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:30:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:31:03
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aja, veste, kje sem sedaj? ŽE Doma, delam do štirih in uradno sem na PORODNIŠKEM DOPUSTU! woohooo Samo, a se nam ne začne porodniška 8.2.??? Jaz sem si tako naračunala, pa v MK mi tudi tko piše??? ja... meni se je pa danes, no uradno ne... jutri imam pregled, pa ne rabim prit več , so rekli šefica...v pon je pa itak praznik... Huh, sem že podvomila v svoje računske sposobnosti Super, da si ju3 frej, prazniki so pa zdaj za 1 leto popolnoma nepomembni za nas, edino po tem jih bomo porajtale, ko bojo doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:34:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aja, veste, kje sem sedaj? ŽE Doma, delam do štirih in uradno sem na PORODNIŠKEM DOPUSTU! woohooo Samo, a se nam ne začne porodniška 8.2.??? Jaz sem si tako naračunala, pa v MK mi tudi tko piše??? ja... meni se je pa danes, no uradno ne... jutri imam pregled, pa ne rabim prit več , so rekli šefica...v pon je pa itak praznik... Huh, sem že podvomila v svoje računske sposobnosti Super, da si ju3 frej, prazniki so pa zdaj za 1 leto popolnoma nepomembni za nas, edino po tem jih bomo porajtale, ko bojo doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:35:08
|
|
|
|
3Sonček3
|
Čmrlika res je ena princeska tale tvoja pobalinka
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:36:28
|
|
|
|
Jessy
|
Čmrlika, spet si mi polepšala popoldne s tvojo lepotičko. Zdaj mi dobimo fanta, pa nič zato, če je mlajši od nje, kajne? Bi se jaz kar pofočkala zanjo v imenu prihajajočega ! Pa za zadnji delavni dan. Jaz bi ga že včeraj naredila zadnjega, ker bi vzela še 2 dni dopusta, ki ga lahko vzamemo, v ponedeljek je praznik, tako da....ja, danes bi bila tudi jaz že doma.... Bom malinov čaj pila kar 2x na dan, ker se mi zdi, da sem kar fajn zaprta tam spodaj, saj se nisem niti 1x še odpirala, tak da ne bo ravno šlo na komot. Sonček, sem morala kar sama počistit, ker moj je priletel samo na kosilo, jaz pa ne morem tistega prahu gledat do 19h zvečer. Se mi zmeša. Sicer imam pa za pomivat eno fajn zadevo, da mi ni treba na kolena.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:37:31
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Huh, sem že podvomila v svoje računske sposobnosti Super, da si ju3 frej, prazniki so pa zdaj za 1 leto popolnoma nepomembni za nas, edino po tem jih bomo porajtale, ko bojo doma Saj ste zasledile, da bo ravno v letu 2010 najmanj prostih dni zaradi praznikov, ker jih je večina med vikendi. Kako fajn smo me to preračunale, kdaj imeti otroka!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:39:27
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sonček, sem morala kar sama počistit, ker moj je priletel samo na kosilo, jaz pa ne morem tistega prahu gledat do 19h zvečer. Se mi zmeša. Sicer imam pa za pomivat eno fajn zadevo, da mi ni treba na kolena. Vrjetno si mislna na zoey, ki je že končala s sesanjem in podobnimi stvarmi,... pa nč hudga
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:39:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Cuker padel , grem na nutello...pol pa počasi po mojo pikico...bote pridne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:44:08
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sonček, sem morala kar sama počistit, ker moj je priletel samo na kosilo, jaz pa ne morem tistega prahu gledat do 19h zvečer. Se mi zmeša. Sicer imam pa za pomivat eno fajn zadevo, da mi ni treba na kolena. Vrjetno si mislna na zoey, ki je že končala s sesanjem in podobnimi stvarmi,... pa nč hudga He he, Sonček, sej veš, Jessy je noseča, tko da lahko kaj pomeša Ampak fajn Jessy, da imaš pripomočke, jaz sem si te predstavljala na kolenih, z ruto na glavi, vso zasopihano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:45:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sonček, sem morala kar sama počistit, ker moj je priletel samo na kosilo, jaz pa ne morem tistega prahu gledat do 19h zvečer. Se mi zmeša. Sicer imam pa za pomivat eno fajn zadevo, da mi ni treba na kolena. Vrjetno si mislna na zoey, ki je že končala s sesanjem in podobnimi stvarmi,... pa nč hudga Emmmm......pa res....bo držalo! Sem šla pogledat in videla, da je to res mišljeno za Zoey. Ja, to je pa zato, ker imata obe črnobelo sličico v avatarju, pa sem vaju dala v isti koš.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:46:02
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey He he, Sonček, sej veš, Jessy je noseča, tko da lahko kaj pomeša Ampak fajn Jessy, da imaš pripomočke, jaz sem si te predstavljala na kolenih, z ruto na glavi, vso zasopihano Ma, kakšna ruta, neki! Saj sem ti pokazala svoj obraz! Pa ti misliš, da bi si lahko ruto še zavezala, al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:48:07
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Cuker padel , grem na nutello...pol pa počasi po mojo pikico...bote pridne Tebe bom pa čez rit! Ne dajaj takih idej gor! Je že kozarec Nutelle pred menoj.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:48:23
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey He he, Sonček, sej veš, Jessy je noseča, tko da lahko kaj pomeša Ampak fajn Jessy, da imaš pripomočke, jaz sem si te predstavljala na kolenih, z ruto na glavi, vso zasopihano Ma, kakšna ruta, neki! Saj sem ti pokazala svoj obraz! Pa ti misliš, da bi si lahko ruto še zavezala, al kaj? Rute so različnih velikosti, tko da se mi ne zdijo problematične, bot vesela, da si te nisem v tangicah predstavljala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:49:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey He he, Sonček, sej veš, Jessy je noseča, tko da lahko kaj pomeša Ampak fajn Jessy, da imaš pripomočke, jaz sem si te predstavljala na kolenih, z ruto na glavi, vso zasopihano Ma, kakšna ruta, neki! Saj sem ti pokazala svoj obraz! Pa ti misliš, da bi si lahko ruto še zavezala, al kaj? Rute so različnih velikosti, tko da se mi ne zdijo problematične, bot vesela, da si te nisem v tangicah predstavljala A hočeš, da se zadušim z nutello???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:52:44
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey He he, Sonček, sej veš, Jessy je noseča, tko da lahko kaj pomeša Ampak fajn Jessy, da imaš pripomočke, jaz sem si te predstavljala na kolenih, z ruto na glavi, vso zasopihano Ma, kakšna ruta, neki! Saj sem ti pokazala svoj obraz! Pa ti misliš, da bi si lahko ruto še zavezala, al kaj? Rute so različnih velikosti, tko da se mi ne zdijo problematične, bot vesela, da si te nisem v tangicah predstavljala A hočeš, da se zadušim z nutello??? Nikakor!!!! Buh ne dej!!!! Meni jo je pa zmanjkalo Pa ne vem, kdaj bom uspela prit do Muellerja Druge pa nočm, razvajenka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:53:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
čmrlika - sedaj pa uživancija in mir pred tvojo nadležno sodelavko!! Meni se pa krofi luštajo. In to uni trojanski . Stem, da sem danes enega malega že pojedla . Ampak bi šeee.. njam! Jaz sem šele danes oddala na pošti obrazce za csd. Prej nisem uspela. Ali mislite, da dobim denar za paketek že ta mesec? Sem najbrš že prepozna ane .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:55:35
|
|
|
|
Jessy
|
Zoey, jaz sem jo na frišno odprla, tak da jo imam za obe dovolj, samo naokrog prileti. Je pa original iz Italije! Zvezdici, jaz sem tudi že enega udušila, pa me matrata še tista dva, ki sta na pultu, sam ju moram pustiti. Je pa res, da imam v skrinji še 2 ta prava trojanca, z borovničevo marmelado. Dajta se z Zoey zment, pa skup priletita do mene, pa bomo vse dobile, kar hočemo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:56:18
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Jaz sem šele danes oddala na pošti obrazce za csd. Prej nisem uspela. Ali mislite, da dobim denar za paketek že ta mesec? Sem najbrš že prepozna ane . Jaz mislim, da bodo denarči za pakete verjetno že v tem mesecu, saj naj bi za bebija prej nakupili kot pa rodili, a ne da....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:56:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
jessy - jooj kake lušte si mi sedaj naredil! Z borovničevo marmelado.. njaaaam
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:58:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici jessy - jooj kake lušte si mi sedaj naredil! Z borovničevo marmelado.. njaaaam Pridi, no!!!! Ti ga odtajam v mikrovalovki in bo kot frišno pečen.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 14:59:22
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Jaz sem šele danes oddala na pošti obrazce za csd. Prej nisem uspela. Ali mislite, da dobim denar za paketek že ta mesec? Sem najbrš že prepozna ane . Jaz mislim, da bodo denarči za pakete verjetno že v tem mesecu, saj naj bi za bebija prej nakupili kot pa rodili, a ne da.... Res je, hehe. Upam, da bo že ta mesec. Ker sem vidla, da izplačujejo 11.2 ali 12. za paketke, samo upam, da sem tapravi čas oddala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.2.2010 15:00:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici jessy - jooj kake lušte si mi sedaj naredil! Z borovničevo marmelado.. njaaaam Pridi, no!!!! Ti ga odtajam v mikrovalovki in bo kot frišno pečen. Se bom prežarčla k tebi .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?