girl79
|
čao punce, joj kolk pridno klepetate, si moram kar čas vzet da potem vse preberem, če me nekaj časa ni gor rožca26- za tvojo mami - kot je že ena rekla, pomembno je že to, da vejo kaj je z njo narobe, pozdravit pa menda tudi to znajo, tako da bo vse še vredu crvicek - za tvoji pupi...je imela crvicek na isti dan rok, kot ga imam jaz!!! t_anja - full lep voziček čmrlika- tvoja punčka je pa res pravi cukr jessy- sem se full nasmejala "tvojim" slikicam Evo zdaj pa poročilo iz mojega današnega ultrabrzinskega pregleda: mislim da sem bila prej kot v 5 minutah fertik, srčka smo poslušali, trebušček (no temu bi že težko rekli trebušček ) zmerili in to je bilo to... je rekla G, da mi je trebuh kar fajn zrasel, tako da me ni preveč kregala zaradi kg, ker je večino očitno naša bejbika pridno popapala... ...ja naslednji pregled pa šele 23.2.2010 , aja pa napotnico za porodnišnico in rešilca sem dobila... sem bila pa sicer vse skupaj kar 6 ur v Lj, tako da sem zdajle čisto uničena, ampak sem bila pa full pridna, sem bila v Mullerju, sem si šla kupit "ubijalca strasti" (t.j. tisti modrček za dojenje- ga je enkrat ena tako dobro poimenovala ubijalec strasti-ampak je imela čisto prav, sem si ga doma probala in res izgleda kot za stare mama ampak je pa full udoben), pa v babycentru sem bila-kupila nepremočljivo podlogo za zibelko in fiziološko raztopino, pa v mothercare-ju sem bila - mi je fuuuull prijazna prodajalka razložila vse v zvezi z mojim vozičkom, ki sem ga kupila tam pred kakim mesecem, pa par stvari doma nisem pogruntala kako se uporablja...no potem sem bila pa še v cityparku - sem bila v trgovini tapealoeil-trgovina za otroke v Cityparku (pa še ene strešice so na enih črkah) - imajo ene stvari tudi 70% znižane- je sicer že precej prebrano, ampak se dobi kaka stvarca full lušna, sem kupila eno full kjut majčko za prijateljico, ki je rodila v torek...ja pa še pri zdravniku sem bila, pa na banki, pa v Intersparu, pa v HM-ju (tudi kupila eno kapico znižano za 50%)....tako da jutri pa res pocivam- mislim da sem si zaslužila upam da ste se ljubljančanke fajn imele na tortici, pa da ste pojedle še kakšno tortico za vse tiste, ki danes nismo bile z vami... sem pa danes sama doma, tako da sem si skuhala mlečni riž (mjami-ga obožujem) in sicer kar iz skoraj 2 litrov mleka, da bom imela še danes za večerjo, pa jutri za zajtrk...potem bo pa verjetno že zmanjkalo
|