|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
4.2.2010 16:36:41   
3vid
Ojla,
po zelo dolgem času se spet malo javljam. Doma sem že od 17.12, s 1.2 sem začela porodniški dopust. Vsak dan se nam nekaj dogaja, dopoldne uživam ko je Vid v vrtcu.Razvajam se, dolgo ležim v postelji ali pred tv, malo pospravim, skuham in fanta sta že doma.popoldne se sankamo, gremo na sprehod..

Jutri se grem menit kdaj grem na cr.Upam na 15.2, če ne bo 22.2
user posted image je kar živ, steguje nogice in rokice, brca..komaj čakam da ga primem v roke.user posted image V glavnem imam že vse pripravljeno.

Ponoči ne spim, kr me daje panika kako bom 5 dni brez Vida.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
4.2.2010 16:41:12   
NM
LINA: Lepa izbira. user posted image

3vid: Naj ti gre vse po planih, da kmalu stisneš k sebi svojega sončka. Ponoči pa le piskušaj spati in čim več miru. Srečno!

< Sporočilo je popravil NM -- 4.2.2010 16:46:29 >

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 877
4.2.2010 17:22:13   
Jessy
Tako kot sem napovedala, me je ves slatkiš, ki sem ga zbasala vase, polegel za celi 2 uri. Oooo, kako je to pasalo!!!
Pravkar sem Nejo odstavila na telovadbi, čez 1 uro pa jo poberem, potem pa se lotiva peke mišk.

Zvezdici, nič se še nismo menile za ime naše klepetalnice. Meni razni zvončki in trobentice ne sedejo. user posted image  Drugih idej pa nimam. Nič ne bi bilo narobe, če bi obdržale kar isto ime. To je samo moje mnenje. user posted image

Lenčy, zaradi vseh teh dobrot, bomo šle kot pujse v porodno - no, vsaj ene! user posted image  Druge pa imajo to srečo, da se jim to nič ne pozna. Škoda, da nisem med njimi.

7lina7, super čeveljčki, ampak tisti spodnji bež in rjavi na desni so mi svetovni!!!! user posted image user posted image user posted image  Kje ti to nabavljaš?

T_anja, se mi je zdelo ,da se prej sličice vozička in lupinice niso videle, zdaj jih pa kar naenkrat vidim in lahko samo pohvalim!!!! Zelo mi je všeč voziček!!!! Tudi lupinica je lepa! Super izbira! user posted image user posted image user posted image

Lorelaj, a je s prehladom že kaj bolje? Da boš vedela, da sem včeraj še jaz začela jesti med, ker se bojim, da bom kašljala, pol pa še na kak CR zaidem. Tega si pa res ne želim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 878
4.2.2010 17:31:59   
Jessy
user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubljančanke, upam, da vam tortice fino teknejo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.2.2010 17:52:50   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

T_anja, se mi je zdelo ,da se prej sličice vozička in lupinice niso videle, zdaj jih pa kar naenkrat vidim in lahko samo pohvalim!!!! Zelo mi je všeč voziček!!!! Tudi lupinica je lepa! Super izbira! user posted image user posted image user posted image

Ja, men se tud dopade. Sva dobla enga s Celja, ki nabavla na spletni trgovini (http://www.bambinoworld.eu/), ampak nama ga bo dau za 155€. Lupinco greva pa v Škofjo Loko pogledat. Pol bova pa še mal v trgovinah na Rudniku pogledala kaj imajo za našo pikico user posted image user posted image Že prav komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.2.2010 18:15:01   
vekybel
3vid držimo pestke za jutri pa javi nam kateri datum si dobila.

zvezdici mislim da bodo dinarčki drug mesec.

jessy kaj mi napišeš tvoj recept za miške? Da vidim v čem se razlikuje od mojega.

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.2.2010 18:20:30   
lorelaj*
Jessy, smrkam manj, zato pa kašljam toliko bolj. Kako ti pa sploh delajo CR, če nisi čisto zdrav? V splošni anesteziji ziher ne. user posted image
3vid, kakšno anestezijo boš pa ti vzela? Pa Sara? Jaz se grozno bojim teh anestezij oz. možnih zapletov. Sploh ne vem, kaj je huje. user posted image

Joj, kar naenkrat me ful stvari o CR zanima, čeprav še vedno upam, da se user posted image obrne. Upam, da vam že ne najedam preveč s tem.
Tanja, ful lep voziček! user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.2.2010 18:21:35   
lorelaj*
Aja, pa ti, vekybel? K čemu se nagibaš? (Saj mogoče si že napisala, pa sem pozabila.)

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.2.2010 18:25:26   
vekybel
lorelaj kupi si otroški sirup PROSPAN ki ga nosečnice lahko pijemo. Jz sem ga pila ki sem bila kratek čas mal bolna in mi je pomagal.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.2.2010 18:25:32   
Jessy
No, pa sem spet doma. Se pravkar sladkam s hruško, ker sva sproti zavili še do zelenjavarja po radič.

Vekybel, jaz delam miške po tem receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9745 Sem jih zadnjič prvič naredila in so me navdušile, saj niso niti malo mastne. Še naslednji dan ne.

Lorelay, ma po moje CR delajo tudi če si prehlajen, saj user posted image  tudi ne morejo v nedogled notri pustit, pa verjetno mamice dobijo popadke neglede na zdravje in če ne gre po naravni poti, morajo CR narediti. Tako, da po moje zdravje ni ovira za CR. Vsekakor je pa bolje, če si zdrav, to pa ja.

Takole...greva zdaj miške delat, ker sem ji obljubila.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.2.2010 18:26:10   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Aja, pa ti, vekybel? K čemu se nagibaš? (Saj mogoče si že napisala, pa sem pozabila.)

... k čemu se nagibam?

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.2.2010 18:31:46   
vekybel
jessy jz dodam še pecilni pa vanilin, naribano jabolko, malo jedilne sode in mal več jogurta.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.2.2010 18:35:06   
Jessy
Vekybel, sigurno so tudi tvoje dobre! Jaz jih sicer nikoli ne pečem, sem jih pa zdaj zaradi Neje začela, ker je rekla, da jih v vrtcu tako radi jedo. Sem pa že slišala za dodatek jabolk.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.2.2010 18:43:03   
girl79
čao punce,

joj kolk pridno klepetate, si moram kar čas vzet da potem vse preberem, če me nekaj časa ni gor user posted image

rožca26- user posted image user posted image user posted image za tvojo mami - kot je že ena rekla, pomembno je že to, da vejo kaj je z njo narobe, pozdravit pa menda tudi to znajo, tako da bo vse še vredu
crvicek - user posted image user posted image za tvoji pupi...je imela crvicek na isti dan rok, kot ga imam jaz!!!user posted image

t_anja - full lep vozičekuser posted image

čmrlika- tvoja punčka je pa res pravi cukruser posted image

jessy- sem se full nasmejala "tvojim" slikicamuser posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa poročilo iz mojega današnega ultrabrzinskega pregleda: mislim da sem bila prej kot v 5 minutah fertik, srčka smo poslušali, trebušček (no temu bi že težko rekli trebušček user posted image ) zmerili in to je bilo to... je rekla G, da mi je trebuh kar fajn zrasel, tako da me ni preveč kregala zaradi kg, ker je večino očitno naša bejbika pridno popapala...user posted image ...ja naslednji pregled pa šele 23.2.2010 , aja pa napotnico za porodnišnico in rešilca sem dobila...

sem bila pa sicer vse skupaj kar 6 ur v Lj, tako da sem zdajle čisto uničena, ampak sem bila pa  full pridna, sem bila v Mullerju, sem si šla kupit "ubijalca strasti"user posted image   (t.j. tisti modrček za dojenje- ga je enkrat ena tako dobro poimenovala ubijalec strasti-ampak je imela čisto prav, sem si ga doma probala in res izgleda kot za stare mama ampak je pa full udoben), pa v babycentru sem bila-kupila nepremočljivo podlogo za zibelko in fiziološko raztopino, pa v mothercare-ju sem bila - mi je fuuuull prijazna prodajalka razložila vse v zvezi z mojim vozičkom, ki sem ga kupila tam pred kakim mesecem, pa par stvari doma nisem pogruntala kako se uporablja...no potem sem bila pa še v cityparku - sem bila v trgovini tapealoeil-trgovina za otroke v Cityparku (pa še ene strešice so na enih črkah) - imajo ene stvari tudi 70% znižane- je sicer že precej prebrano, ampak se dobi kaka stvarca full lušna, sem kupila eno full kjut majčko za prijateljico, ki je rodila v torek...ja pa še pri zdravniku sem bila, pa na banki, pa v Intersparu, pa v HM-ju (tudi kupila eno kapico znižano za 50%)....tako da jutri pa res pocivam- mislim da sem si zaslužilauser posted image

upam da ste se ljubljančanke fajn imele na tortici, pa da ste pojedle še kakšno tortico za vse tiste, ki danes nismo bile z vami...

sem pa danes sama doma, tako da sem si  skuhala mlečni riž (mjami-ga obožujem) in sicer kar iz skoraj 2 litrov mleka, da bom imela še danes za večerjo, pa jutri za zajtrk...potem bo pa verjetno že zmanjkalo user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.2.2010 19:16:21   
mammamia
Jessy-super slikca, tud jaz se počutim tako okroglo in imam še dva meseca pred sabo-to pomeni, da bo vse še večje.....
MOjuser posted image  je že od 25 tedna navzdol obrnjen in vseeno čutim gibe najpogosteje tik nad sramno kostjo-najbrž z rokami maha, da ne rečem da me včesih tako navzdol boksne da se mi zdi da bo že ven pogledal...

Sramne kosti-bolijo že kak mesec, da včasih komaj hodim....da ne omenim da ponoči dobivam konkretne krče v kolke!!! Pa bomo morali potrpet-G je rekel da se rahljajo sklepne vezi, da bo potem bolj fleksibilno pri porodu in zato tako boli. Če bo to pomagalo, da bo lažje ven prišeluser posted image pa naj malo boli.

Mehur-kadar se baby tako naštima in še telovadi zraven se mi zdi da se  bom polulala , pol pa pridejo dve kapljici...

Torba-jaz bom imela nahrbtnik-se mi zdi lažje na hrbtu nesti in spredaj otroka, sem vidla v Mothercare take lepe.....so pa dragi....

Cotke-najbrž res kompenzacija, ker sebi nima smisla kupovati karkoli za oblečt pa za user posted image  tolk več kupim, čeprav je najbrž boljše sproti videt kaj rabi....pa se ne morem vedno upreti...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.2.2010 19:49:09   
3Sonček3
user posted image

33 Teden.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.2.2010 19:49:30   
Capyka
Zdravo,

jaz bi šla pa kar v porodniško. Ne ljubi se mi več. Pa mi ni nič hudega, dela je pa še cel regiment... user posted image  Pa kratkotrajni spomin mi nagaja - sem ko zlata ribica - 2 sekundi še vem, potem pa... Bljak. Šele 28.02.... čakam i brojim sitno. user posted image

Pa že druga marčevka je rodila? Čestitke!!! Druge pa prosim lepo, dajte, počakajte na vrsto. Nič prehitevanja.

Drug teden imam dopust - greva s Saro v bolnico v Celje na odstranitev žrelnice. Sicer mi ni jasno, kako bo to šlo, da se ne bom jaz tam cmerila, moj pa ne dobi dopusta cel teden.

Pa še vedno nimam nič pripravljeno, ne zlikano, nič, nič, nič. Nimam časauser posted image

Pa edino kar lahko delam hitro - vozim. Na žalost so to opazili tudi policaji... Me je en ustavil, pa prebledel ko me je videl (jaja trebuh me je izdal user posted image ), in rekel tako previdno: "gospa, kam se pa vam tako mudi.....?" sem ga potolažila, da v službo, pa me je kar spustil.user posted image  Car. Bi ga povabla na kofe, če se mi ne bi mudilo...

Tako. Pojamrala sem za dva meseca nazaj in pol naprej. Hvala ker ste brale. Če sploh ste... user posted image

A ni ena napisala, da pomaranče redijo? Dejansko to drži. Na dan sem jih pojedla 5-6 kos (mljask), se v dveh tednih zredila 4 kg, nehala jest pomaranče, pa takoj shujšala 3? Baje zaradi sladkorja... Zdej grem pa orehe jest.user posted image

Lp
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 892
4.2.2010 19:54:04   
Capyka
Aja, pa še tole. Jaz imam včasih tak čuden občutek, da bo user posted image  kar ven padlauser posted image  Nekako tako se mi dozdeva, da bo kar naenkrat s stegnjeno roko (si predstavljate - poza od Supermana) ven pokukala????

Upam, da ne bo tako.... user posted image  da je sam tak filing.... jao.

Rožca, čestitke za nov avtek!

Jessy, se že slinim zaradi mišk - jutri jih bova s Saro delale! Hvala za recept!

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.2.2010 20:29:55   
vekybel
3sonček3 lep bušček imaš user posted image

capyka nisi edina ki ima tak občutek supermana user posted image  Pa previdno na cesti, res, raje malo zamudit kot da ti je žal za celo življenje.
Jz sem pa danes vozila avto po dolgem času in mi je trebuh čist zraven volana, tako da se bom kar izogibala vožnji koliko pač bom lahko.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.2.2010 20:45:50   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka

A ni ena napisala, da pomaranče redijo? Dejansko to drži. Na dan sem jih pojedla 5-6 kos (mljask), se v dveh tednih zredila 4 kg, nehala jest pomaranče, pa takoj shujšala 3? Baje zaradi sladkorja... Zdej grem pa orehe jest.user posted image

Noooo, a sem jaz pravla!!!!!!????? user posted image user posted image user posted image  Sam kaj, ko so pa takooooo dobre!!!! user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.2.2010 21:24:04   
rožca26
Pa se jest spet oglašam.

Prej se nisem mogla, ker sem bila v Ljubljani... najprej v ZD, pol sm šla pa še v P doktorjem dodaten del delat user posted image
Našo pupiko sem slabše čutila in so me sestre v ZDju kar napotile v P. So rekle boljš za BZ kot 1x premal. Pa sem tam svetila skoraj do pol štirih. Čeprov sem vse prva na vrsto pršla user posted image
In kaj se je zgodilo ... ko me pripravjo na CTG, pa začne tamala na turbo butatuser posted image  Dobesedno kot da bi se norca delala iz mene in mojih živcev. Naredili so mi en kup preiskav, tudi UZ in sm ugotovila, da ma naša pupa že 2.859 g user posted image user posted image user posted image  Sej ni čudno da me vse boli user posted image  Ker niso ugotovili nič pametnega, so me poslali dam z napotkom, da če se situacija ponovi, naj spet pridem na pregled in me bodo hospitalizirali in me čist skoz dajali na CTG, da ugotovijo kje je fora naše pupe. Pa seveda listek mi je dala za označvanje otrokovih premikov. Skratka pestro. Aja, sm mela pa enga mladega luškanga ginekologa na pregledu. Je bil fejst in ful prijazen, sam nežen pa ni bil prov nič. Me je tam spodaj mal poškodval, tak da sem mela mal rjavkastega izcedka. Pol so me pa še ledvice začele bolt user posted image  Skratka kr neki, vam rečem. Zdej mislim, da je oboje prenehalo. Upam sam še na to, da bo tudi ta mala malo bolj z mano sodelovala. Sm bila pa na puno razočarana, ko mi je rekel, da sem še zaprta user posted image user posted image user posted image  Ah joj no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po pregledu sm šla pa k mami na obisk, pa po urbano. Je ne mislim kupovat. In situacija je taka - še slabša!!! So ji sedaj poleg pljučne embolije odkrili še minom na maternici oz. tam okrog user posted image   Če ne bi tega odkrili, bi šla po parih dneh domov, toliko da bi bili prepričani, da je njeno telo dobro sprejelo zdravilo. zdej ma pa šele v četrtek pregled pri ginekologu. Ah joj!!!! Še bolj se mi fržmaga to, da je bila na gin. pregledu pred enim letom, pa ji njena G ni opazila minom-a (al neki tazga). Zdej ma pa ta že premera 10 cm!!!!!!!!
Groza!!!! Jest bi najraj jokala user posted image user posted image user posted image  Vsaj dobra stran tega je ta, da so jo včeraj tok pregledal, da so ji to odkrili.

No, pol sem se šla pa le mal sprostit v Zvezdo. Je ful pasal. Punce so pa itak carice. Torte pa dobre.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.2.2010 21:33:33   
Jessy
Ja, Rožca, pa saj ne morem verjeti no! Kaj se dogaja s tvojo mamo!!!!???? Ubožca!!!! Ma, jaz upam, da bo iz vsega tega ratalo vse ok!!! Škoda, ker moraš zraven trpeti in posledično še tvoja beba!!! Drži se in ne obupavaj!!! user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image , da si šla na pregled, pa čeprav te je potem začela butati! Tudi jaz pravim, da bolje 10x preveč kot 1x premalo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.2.2010 21:42:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ja, Rožca, pa saj ne morem verjeti no! Kaj se dogaja s tvojo mamo!!!!???? Ubožca!!!! Ma, jaz upam, da bo iz vsega tega ratalo vse ok!!! Škoda, ker moraš zraven trpeti in posledično še tvoja beba!!! Drži se in ne obupavaj!!! user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image , da si šla na pregled, pa čeprav te je potem začela butati! Tudi jaz pravim, da bolje 10x preveč kot 1x premalo! user posted image user posted image user posted image

Pa ja, celo slanje!!!!! sam zgleda pa kljub vsemu kot da ne bi bilo nič user posted image  se vid, da nima časa zbolet user posted image  - je rekla enmu doktorju, da jo morjo po hitrem postopku porihtat, ker čakajo. Nima ona časa se v bolnici hecat - pa ji dr. odgovori, da on je pa do včeraj čakal - ampak že ta petega user posted image  Ah ja, kaj češ. Tko je. Pa sej bo boljš. Če bo še do poroda not, jo bodo vsaj lahko pretihotapili v P k meni. user posted image  to je pa tudi za nekaj dobro.

Sm se sprijaznila da je tak, pa se tudi malo pomirila, ko sem videla da ji ni nič hudega.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.2.2010 22:07:31   
Jessy
Rožca, tako ja, pozitivne misli in bo vse dobro!!! Drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.2.2010 22:08:54   
Jessy
Jaz sem si pravkar naredila pedikuro, zdaj si grem še svoje kosmate noge epilirat. user posted image  Upam, da  bom zmogla kljub trebuhu. Sem danes na volji. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?