slovenka
|
ojla mamice Midve sva spet spale do pol devetih Jaz moram kar reči, da imam raje otročka zvečer malo dlje pokonci kot da se mi zjutraj zbudi ob 6h. Saj če bi hodila redno v službo ok, tako ko sem pa dosti doma, mi je pa super dlje spati. Ker ko se je ene parkrat pred meseci zgodaj zbudila, sploh nisem vedela, kaj naj ob taki uri delava pokonci, zvečer se več najde. Ampak ja, je tudi fajn, če zvečer gre lepo spat. Naša zdaj že tri dni noče spat, komaj čakam, da ta faza mine. Kje je januar, ko je sama rekla ob osmih aj aj in šla do kinderpeta? Tudi jaz čestitam slavljenkam. Pa kaj jih je res tako veliko na kupu? Mateja, naša je tudi taka cartika, ko je bolna. Par dni bo verjetno zdaj res tako... še potem, ko ozdravi, pri nas je potem še ena dva dni trajalo, da sem jo odvadila cartanja. Drugače pa midve sva šle danes dopoldne na šoping, je bila tako pridna, da sem ji en nahrbtnik kupila in ga nosi kot šolarka, potem še na obisk k prijateljici z dojenčkom ... no, tam ni bila več tako pridna, ker je bila že zaspana in je polila sok in keks razdrobila, pa malo trmo udarjala, ampak ok... zdaj spi. Sem pa dobila sporočilo, da bo založba (No.1 za to področje ) vendarle objavila tisto mojo debelo knjigo - se spomnite, ko sem jamrala, da jim je predolga...? V glavnem saga se je rešila, honorar nižji zaradi krize, a kaj hočemo Me je pa stvar zadnje čase morila, ker je knjiga res dobra, vidim pa na trgu ene ne preveč kvalitetne in koristne stvari... Bo pa to fajn reč za mojo kariero, kljub honorarju, velja za napredovanje, pa na splošno za promocijo... Po moje bodo moji sodelavci kar šokirani ob tako debeli knjigi (800 strani), glede na to da sem glih prišla s porodniške, knjiga bo pa izšla avgusta, ko bom spet na porodniški Eh, zdaj sem zatežila, ampak sem sama doma in nimam komu povedat No, grem kuhat zdaj, popoldne gremo keramiko za zgornjo kopalnico kupit