|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
2.2.2010 12:40:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Ok,ma nasploh pustmo to dojenje in zize,ki mi sežejo že do popkauser posted image user posted image user posted image ,lepo piš,jaz sem še vedno v pucanju,groza,misliš,da imaš pospravljenno,pa ugotoviš,da maš polno prahauser posted image user posted image user posted image

a ti to o mojem stanovanjuuser posted image ...sem puzzle dol dala,tamala jih je v kopalnico znosila-pridna punca,pa po tleh,da te kap.pa itak je sama svinjarija,pa bomba,pa..user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.2.2010 13:04:36   
slovenka
user posted image user posted image user posted image Ja, prah je hudir. Tiste igrače se pospravijo, pa je nekak videt, potem pa sonce posveti, pa je hudir user posted image Pa kaka pajčevina v kotu... potem imam pa res občutek, da ne obvladujem hiše user posted image

Puzle smo mi sicer že dolgo nazaj pospravili, ker je bil samo še večji šmorn od njih - vse razmetano, črke veni... so v dveh vrečkah v mansardi in jih verjetno za dojenčka spet postavimo - ampak zgoraj. Jih je pa Sofija pred par dnevi, ko smo bili v mansardi, spet raznosila narazen user posted image

Jaz moram končati s pisanjem, grem domov, kosilo kuhat, pa otroka cartat user posted image Fajn bodita! No, pa tudi ostale, če katera pride user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.2.2010 13:27:32   
lunca144
Ja,lepo se mejtauser posted image ,se tipkamo,kaj zvečer,če bo kaj časa,greva,zvečer do soseda,ki je tiskar,da vidmo,če se da kaj iz mojih fotk pametnega narest,za tapeto za v tuš kabino,potem,bova pa tako,kot alea,po deveti uriuser posted image .Tako,da verjetno se čujemo jutri,al pa pozno ponoči,tam,okrog polnoči,enih,če bo katera takrat za čvekuser posted image user posted image user posted image
lep dan,želimuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.2.2010 13:35:54   
alea01
kleopatra- kaj pa če pokličeš P, da ti napiše recept pa gre pol ga recimo Tali iskat

slovenka- mi hodimo spat ob 18.00, brez izjem. Kadar gremo iz prekmurja včasih v avtu spi in spi do 17 ure, ampak gre normalno ob 18.00 spat. Ni nujno, da zaspi takoj, ampak se pol še malo pogovarja, zajčku ukazuje, ampak nikoli ne joka. Potem pa že enkrat zaspi

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.2.2010 14:05:34   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

kleopatra- kaj pa če pokličeš P, da ti napiše recept pa gre pol ga recimo Tali iskat

slovenka- mi hodimo spat ob 18.00, brez izjem. Kadar gremo iz prekmurja včasih v avtu spi in spi do 17 ure, ampak gre normalno ob 18.00 spat. Ni nujno, da zaspi takoj, ampak se pol še malo pogovarja, zajčku ukazuje, ampak nikoli ne joka. Potem pa že enkrat zaspi

Tale tvoja belca,je tud eno čudežno dete,pridna na kvadrat,pa kaj delate,da mate take otroke,v bistvu,kaj jaz ne delam,da nimam tegauser posted image to,sem se že spraševala,pa krivim gene,ni drugega.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.2.2010 14:15:45   
babysolza
Hej ho bejbe, kaj kej dogaja?

Mene kr mal razganja, ko je končno mal sonček tudi v Lj posijal user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.2.2010 14:16:53   
babysolza
hmmm, tega pa prejle nisem vidla. Sm sam na hitrco pršla en uč vreč, če je že katera pokonci. user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.2.2010 14:21:52   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

glede mleka - naša še zvečer eno flaško spije, jogurte bolj občasno, čokolino ji ni dober (samo meni user posted image ), za zajtrk pa občasno še koruzne kosmiče v mleku je. Naša ima pa najraje testenine. Pa juhice - s testeninami user posted image No, pa zelenjavne in gobove tudi user posted image

hmmm, pr nas je tudi tako. Sam jaz tud čokolinota ne maram, sam čokolešnik.

Mi pa mleko še pijemo in to obvezno zjutraj celo flašo, zvečer pa ji paše sam, če večerja ni vsaj delno mlečna, ala jogurt, puding, skuta itd. user posted image  Sicer pa spije sam par požirkov in se začne dret duda, duda. user posted image user posted image  Ja, pa testenine imamo tudi rade. Obe s Sabino, se nama obema pozna. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.2.2010 14:30:40   
babysolza
luncaaaaaa, kje si pa zdej?????

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.2.2010 14:44:18   
Anonimen
Dan. Mi spimo že skor 3 ure. Sem še jaz mal zraven 1 urco. Kok paše.user posted image Je bla težka noč...bruhuhuuser posted image sem kar doma ostala danes, pa še jutr, ko mamo kontrolo pri P.

Ste pridne čvekeuser posted image

In glih zdej ko je lepo vreme, mi ne mormo ven.user posted image No, sej mi itak skoristimo točo, dež, ma ni da ni.user posted image

Glede dojenja vsaka zase najbolj ve kako je najbolje zanjo in za njenega otroka. Sem glih zadnjič gledala dokumentarec, kako je bilo dojenje tabu prejšnje stoletje. najete dojilje in te fore. Pa fak no, kak so mogel tako razmišljat, sploh ženske, da je dojenje nekaj grdega in kvari ugled ženske. WTF?user posted image Pol pa preobrat po vojni, kako mleko v prahu škoduje in spodbujanje k dojenjuuser posted image Ja, laboratoriji so se razvili in so analizirali materino mleko.user posted image

Babysolza, kako se kej počutiš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.2.2010 16:57:10   
Anonimen
Evo še mene. Sme bila sicer danes v službi, sam ni, da ni. Zasekal me je v križu, Luka je prehlajen in ma vročino, sem dans vstala ob 4h user posted image  
Jutri pa še ne vem, kaj bom - verjetno bom šla delat, ker mam neki nujnga za nardit, pa še eni tamalčki bi radi prišli tiskat grafiko v moj kabinet, pa nočm, da hodijo notr če me ni. In vem, da bodo, tko da bolš, da grem tja, preživim tiste 4 urce. Sam če bo Luka mel ful vročino, bom kr doma.

Drgač pa  - morm rečt, da ste vsi ful pridni, jaz nimam med tednom nobene volje orahu brisat. Kaj čm, je pač tko user posted image . Ker ko pridm domov, greva s tamalčkom ven, pol pa ga spravljam spat, pol ponavadi zložim v pomivalca, pa po kuhinji pospravim in to je to. Pol pa pridm na rr user posted image . J.e.b.e.š prah - če ni sonca, se ga tak in tak ne vidi.user posted image user posted image user posted image  Sam 1x na teden ga pa pobrišem, predvsem zato, da ne kiham preveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.2.2010 22:10:15   
Anonimen
Nya user posted image user posted image user posted image prah pa to. user posted image Zakaj bi bil svoji hiši suženj, če lahko zunaj uživaš, ne?user posted image

Pa kje ste vse čveke?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.2.2010 23:28:00   
mate0ja
čer,

jest sm pa na bolniški, ker ima tamala virozo. Od včerej popoldan, ko sm iz skušbe prišla mi non stop za vratom visi. Ma niti za pet minut je ne smem odložit, ker se dere da bo skor zvočni zid prebila. Zvečer je šu ati z njo spat, jest mam pa za delat. No vidite, ena slaba stran moje službe. Tud če si na bolniški je treba svoje delo opravit user posted image . Zdej sm približni končala, nekej sem ga pa kar preložila na naslednji teden. Sej mi ne bo ušel.

Nč zdej morm pa letet, ker se tamala dere ko jesihar. Fotr pa zraven smrči user posted image . Pol se pa zanesi nanj.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.2.2010 23:30:04   
Anonimen
Dobrodošla v klubu mam na bolniški zarad viroze.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.2.2010 8:46:01   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo od P, ostajamo doma do konca tedna.

RMRM in Mojca  vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.2.2010 9:10:05   
Anonimen
Didlinaa,RMRM,Mojca,vseee najnajnajnajnajnajboljse!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.2.2010 9:24:05   
babysolza
Oooo, čestitke slavljenkama tudi z moje strani!!! user posted image user posted image user posted image

Didli, super sem. Sam hladilnik spraznem 10-krat na dan, trebušček mam že ogromen (za en 4., 5. mesec vsaj user posted image user posted image ). Sam se sploh ne utegnem nč ukvarjat s tem, ker be Sabinči itak okupira cel popoldne. user posted image user posted image  Mi da sam cajt, da mal malcam skoz. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.2.2010 9:25:16   
babysolza
aja, sem pozabla povedat - danes popoldne grem na nuhalno, držte pesti! user posted image

Didli, a se nam boš kaj kmalu prdružla v klubu user posted image ? Po mojem je ta boljši kot klub mamic z virozami user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.2.2010 9:38:47   
Anonimen
BS,srecno na nuhalniuser posted image user posted image

Alea,tvoja Izabela je ekstremno priden otrok.Zdaj ne vem,sta vidva tako dosledna,a je tamala tak cudez.samo da gre spat ze ob 18h...vaaavvv,neverjetno.Kdaj pa vstane,ker moja Meri recimo se spi trenutno,je zato ne morem dajat zvecer tako zgodaj.Je vedno spala tam do ene 9h.Mi je skoraj bolje,da gre zvecer mal kasneje,ceprav vecinoma hodi okoli 20ih,samo,da zjutraj dalj polezi.No,pa se je zbudilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.2.2010 13:17:19   
Anonimen
BS, kmalu bom v vašem user posted image klubu ja.user posted image Plan je letos. Upam, da rata, da ne bo spet frk 4 leta, kot jih je blo za SaJo.

Punce, men ogromno pomen, da mi gre otrok spat ob 20-ih. Ker takrat jaz komaj začnem živet zase.user posted image Nam se je špartanc pri 2 mesecih obnesel u nulo, ko je hodila spat ob 21-23. Smo vstrajali 14 dni in evo, vstrajamo še danes. V bistvu popustim samo za kakšen praznik, ko sem jaz doma, da dlje poležimo user posted image , čeprav naša točno ve, kdaj bom jaz doma, ker takrat je treba ustat kot bi šli v vrtec.user posted image Ko pa sem v službi, pa spi z očitom do 9 zjutraj.user posted image user posted image
Je pa res da njeno spanje je tako enostavno. Ko si umijemo zobe in obraz ter roke, sama reče da gre spat. Ko pride v postelco ogovori medota Tineta: o, a si me počakal medo Tine in v 5 minutah zaspita objeta.user posted image

Včeraj mi je spala 3 ure in pol, bomo vidli kolk bo danes. Je blo preveč luštno brskat okol mojih vrečk prej.Ona ima vedno tolk dela, kadar je treba po kosilu spat. Prav vidiš v očeh njeno igrivost, kako vleče in vleče budnost, samo da ne bo spanja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.2.2010 13:19:25   
Anonimen
Pa srečno na nuhalni BS. user posted image Sej bo pištola, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.2.2010 14:13:11   
mate0ja
ahoj,

evo mal miru pri naši hiši. Je Tjaša kooooooooooonnnnnnččččččččččnnnnnnnnnoooooo mal zaspala. Po moje sicer samo kakih deset minut, pol pa nadaljevanje v mojem naročjuuser posted image .

Se vidi, da nismo navajeni bit bolni user posted image user posted image . Cele dneve jo morm nosit, v eni roki mam flašo s čajem (pa dva meseca smo že bli sam na kozarcu) v drugi pa rezervno dudo, če ji slučajno tista ki jo ima v ustih med dretjem ven pade. Dons je že za en odtenek boljše, ker ne kašlja kot star kadilec. Probleme imamo s pucanjem nosa, merjenjem vročine, dretja, da mi bo bobenček počil. Zdej vsaj vročina ne leze več nad 38, tko da upam, da gremo h koncu in da bo čez vikend že zdrava.

Sm mogla najprej mal pojamrat, k mi je tok čez glavo že vse zraslo user posted image user posted image user posted image user posted image .

No zdej pa k bolj veselim temam, Didlina, RMRM, Mojca, vse najboljše za rojstni dan, privoščite si nekaj časa zase in v trenutkih z družino čim bolj uživajte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upihnite svečke, si nekaj lepega zaželite in pojejte slasten košček tortice.

Glede spanja imamo mi tud režim, da hodi okrog 7:30 spat. Posledica je zgodnje jutranje vstajanje. Če ne bi zvečer hodila spat se mi pa sploh ne sanja, kako bi kej naredila pa si mal časa zase vzela.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.2.2010 14:49:41   
slovenka
ojla mamice user posted image

Midve sva spet spale do pol devetih user posted image Jaz moram kar reči, da imam raje otročka zvečer malo dlje pokonci kot da se mi zjutraj zbudi ob 6h. Saj če bi hodila redno v službo ok, tako ko sem pa dosti doma, mi je pa super dlje spati. Ker ko se je ene parkrat pred meseci zgodaj zbudila, sploh nisem vedela, kaj naj ob taki uri delava pokonci, zvečer se več najde. Ampak ja, je tudi fajn, če zvečer gre lepo spat. Naša zdaj že tri dni noče spat, komaj čakam, da ta faza mine. Kje je januar, ko je sama rekla ob osmih aj aj in šla do kinderpeta?user posted image

Tudi jaz čestitam slavljenkam. Pa kaj jih je res tako veliko na kupu? user posted image

Mateja, naša je tudi taka cartika, ko je bolna. Par dni bo verjetno zdaj res tako... še potem, ko ozdravi, pri nas je potem še ena dva dni trajalo, da sem jo odvadila  cartanja.

Drugače pa midve sva šle danes dopoldne na šoping, je bila tako pridna, da sem ji en nahrbtnik kupila in ga nosi kot šolarka, potem še na obisk k prijateljici z dojenčkom ... no, tam ni bila več tako pridna, ker je bila že zaspana in je polila sok in keks razdrobila, pa malo trmo udarjala, ampak ok... zdaj spi.

Sem pa dobila sporočilo, da bo založba (No.1 za to področje user posted image ) vendarle objavila tisto mojo debelo knjigo - se spomnite, ko sem jamrala, da jim je predolga...? V glavnem saga se je rešila, honorar nižji zaradi krize, a kaj hočemo user posted image Me je pa stvar zadnje čase morila, ker je knjiga res dobra, vidim pa na trgu ene ne preveč kvalitetne in koristne stvari... Bo pa to fajn reč za mojo kariero, kljub honorarju, velja za napredovanje, pa na splošno za promocijo... Po moje bodo moji sodelavci kar šokirani ob tako debeli knjigi (800 strani), glede na to da sem glih prišla s porodniške, knjiga bo pa izšla avgusta, ko bom spet na porodniški user posted image Eh, zdaj sem zatežila, ampak sem sama doma in nimam komu povedat user posted image

No, grem kuhat zdaj, popoldne gremo keramiko za zgornjo kopalnico kupit user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.2.2010 14:53:57   
Anonimen
800 strani?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si res.user posted image

Jaz pa mojo čakam, da se zbudi.Spi že 2 uri in pol.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.2.2010 15:05:44   
slovenka
Didli, nič se ne širokousti, naša vsak dan spi 2,5 uri čez dan user posted image Zato pa pišem take debele knjige, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......