|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
3.2.2010 22:05:15   
Anonimen
Ja čebela, maš prou. Na to sploh pomislila nism user posted image Matr sm blond. Ubistvu ga bom terjala še za teh 125€ user posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
3.2.2010 22:09:00   
čebelica01
no tako je prav, zakaj pa bi morale me vse plačevat user posted image user posted image user posted image .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
3.2.2010 22:09:50   
Anonimen
Pa še neki....tista kava za katero se mente....jst moram s sabo obvezno pripeljat tut malega škrata....sem še vedno mama kengurujka. Mali noče dol z zize pa pika. Še dobr da mam mejhne, ker drugače bi jih mela glih do kolen, ko bom nehala dojituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
3.2.2010 22:12:10   
čebelica01
če vam pa ne rata se dobit čez teden ,pa jaz tud pridem, če bo kavica vikend varianta user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
3.2.2010 22:12:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

no tako je prav, zakaj pa bi morale me vse plačevat user posted image user posted image user posted image .

Ej, to se tut jst včasih vprašamuser posted image Matr sm norica, kr grem in plačam to, pa plačam ono, pol mi pa denarja zmanjka. Pa sej ne komplicira, sej mi zmeri da, ampak ne bi blo slabo, če bi začela položnice na kup dajat pa v njegov žep.

Neposredna povezava do sporočila: 2255
3.2.2010 22:13:29   
Anonimen

če vam pa ne rata se dobit čez teden ,pa jaz tud pridem, če bo kavica vikend varianta user posted image user posted image

Jst sm za vikend varianto, ker pride tut varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.2.2010 22:15:48   
čebelica01
ja res je to nadležno
npr. jaz kupim fasngo , potem cote za škrata , zdej so še maškare darila za rd. potem darila za prijatelje bodi si za najine ali od malih dveh . potem če rabi kaj za šolo pa vrtec plačam za olje plačam za zavarovanje ( hiše ) +avto in tankam . sebe oblačim včasih še njega ja pa še za položnice dodam 150€ .

ooo se bo treba mal pomenit user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
3.2.2010 22:17:57   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jst sm za vikend varianto, ker pride tut varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz čez teden nimam časa spljohhhh user posted image user posted image user posted image . vikend se pa da marsi kaj in ja z veseljem se bom polek kavice zabavala še z vašimi čmrleki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
3.2.2010 22:21:55   
Anonimen

ja res je to nadležno
npr. jaz kupim fasngo , potem cote za škrata , zdej so še maškare darila za rd. potem darila za prijatelje bodi si za najine ali od malih dveh . potem če rabi kaj za šolo pa vrtec plačam za olje plačam za zavarovanje ( hiše ) +avto in tankam . sebe oblačim včasih še njega ja pa še za položnice dodam 150€ .

ooo se bo treba mal pomenit user posted image user posted image

O šit čebela, a vse to ti plačaš???!!! Madona, maš pa visok mesečni prilivuser posted image user posted image user posted image Žal ti ne sežem niti do gležnjev.

Matr sm ena sirota jericauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.2.2010 7:52:12   
rea27
Dobro jutro..

madona, vidim da ste se včeraj razčivkali moji dve naročnici..heheheh, speh hec na moj račun..ma ja itak, jst mam valentinova vsak dan..user posted image user posted image
Jaknik ti je prav povedala čebeli, tm k so sendviči, dva štuka višje sem pa jaz... tako, da ja..ti kr pridmal razgrajat, boš za rundo dala...ne, ček..to bom jst, ker mam bogatega moža...

madona, anonimna nam je pa dala teme za ment..kje pa si zavistnica?? Še vedno službo iščeš al komu drugmu po živcih skačeš?
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa kofeta tiče, normalno da ja..če se bomo tako zmenile seveda lahko za vikend - če bo večina za to :) Ker pa itak mislim, da vas je precej ki se morate pripeljat, bo verjetno tut ta varianta obveljala :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.2.2010 8:22:22   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Dober večer

Naš Lenart je pa danes pekel svoje prve krofe in se tako že pripravljal na pusta.user posted image
user posted image

Kako prisrčna slikica,še danes bom spekla krofke,si me naluštalauser posted image

rea a mojih dinarčkov pa nočeš,da mi nisi poslala ZSuser posted image .Drugače pa je pri meni prevzem možen čez teden dopoldan,ker vikendi so polniuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.2.2010 9:09:06   
Alex01
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štrumfek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rožice, krasne so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolnika

Danes še nekje krofi dišijo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.2.2010 9:18:13 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.2.2010 9:27:02   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Dober večer

Naš Lenart je pa danes pekel svoje prve krofe in se tako že pripravljal na pusta.user posted image
user posted image

Kako prisrčna slikica,še danes bom spekla krofke,si me naluštalauser posted image

rea a mojih dinarčkov pa nočeš,da mi nisi poslala ZSuser posted image .Drugače pa je pri meni prevzem možen čez teden dopoldan,ker vikendi so polniuser posted image

hehehe, triš...trr pošljem tisti ki ga hoče :)

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:39:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.2.2010 9:43:40   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Jaz se strinjam za vikend ali pa med tednom popoldne. A tako blizu si doma, rea? Jaz malo višje delam, doma pa sem še malo stran. Rea a si ti še na porodniški, a bi lahko načeloma tudi dopoldne prišla npr. do sendvičev, da dvignem cunjce?

Kaj se vse pogovarjate o neki anonimni? Sem kaj preskočila, ali prepozno prišla?

Taja je kar ok, samo je bolje, da smo doma, bom kar dopust vzela. Šle pa le bomo malo ven, do sadjarja, po zelenjavo in sadje, ker je vsega zmanjkalo.

Živka, komot prideš naokoli kadarkoli..hehe, kako se rima :) JA, sem še na porodniški, pa tudi še nekaj časa bom...glede na to, da bom šla delat glih za 1 mesec, ko zopet nasptopim s porodniško heheheh

Kdo je pa anonimna? hehehe..to je pa ena žlehtnoba, ki pride vsake tolk pogledat kaj se tu dogaja, zelo nesramno komentira in je žaljiva do konca..mati dveh otrok, baje brezposelna, potem pa drugim najeda o tem kakšen človek je treba bit in kolk dnarja nam ostane na računu..aja, pa da še šlepamo na bogate može..Tole našteto je veljalo zame..bojda..hehhe...me pa dotična ne pozna..Tako..skriva se pa za imenom anonimna...Preberi si kakšnih 20 strani nazaj..ti bo bolj jasno :)

user posted image user posted image user posted image za tvojo čmrliko malo

< Sporočilo je popravil rea27 -- 4.2.2010 9:45:06 >

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.2.2010 9:56:30   
rea27
Srečata se Edo in Jože.
Edo: Sem slišal, da ti je umrla tašča. Kaj pa je imela?
Jože: Eh, skromno hranilno knjižico, pa nič drugega.
Edo: Ne, mislim, kaj ji je manjkalo?
Jože: Aja, solidna penzija in lastno stanovanje.
Edo: Ma ne, človek, mislim, zakaj je umrla?
Jože: Ah, to ......... Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat.
Edo: O, groza! Strašno! In kaj ste potem naredili?
Jože: Makarone.

sem ga morala prilepit, ker mi je tako dober...sem se nasmejala ehehehhehe :)

Čebeli - dobila, hvala :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.2.2010 9:56:56   
majch
jutro

user posted image evo, včeri sem pucala ko blesava, danes spet vse isto...pa kako user posted image nam to rata...bo treba ene radikalne posege začet uvajat.user posted image

A bo že pust kmal? Uhuhu...sam res..kdaj točno pa je? Živiki je babi obljubila kostum (ati pa mami čist ubrisana, sej vem, ja) tako da bomo tudi mi mal sodelovali letos. Saj nič drugega ko v Črnomelj gremo radi na parado, ko me vsako leto ful nasmejejo s svojimi trapastimi idejami. Na krofe še pomislila nisem, da bi jih sama pekla...čeprav...tale mix zna pomagat, da bi ratali. Uh...adijo dietauser posted image .

JOj, samo res...včeraj sem še panna cotto delala, pa sva jo z dragim pomazala v šusu. Toliko o hujšanju res...če sem pa mogla smetano porabituser posted image

Malčica se mi kotali po tleh - kdo bi se plazil, če ni treba. Najde pa vsako najmanjšo luknjo - pod stol, pod klubsko mizico, ne vem, no...od vsepovsod jo moram reševat.
user posted image

Raazmišljam, da bi šle malo ven. Lahko bi šle do lekarne pa tako...vsaj malo na luft. Rea? Anybody?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.2.2010 10:07:03   
Alex01
reauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majch - je pri nas isto. en dan se trudim, da skor dušo spustim, naslednje jutro ko se vstanem isto. lahk bi šla od začetkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam dans zdravnika, potem jo pa mahneva mal v službo pogledatuser posted image . Popoldan pa verjetno v Brežice k Nejčevi in Alexovi prababici, ka dnes praznujeuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.2.2010 10:22:30   
rea27
majch..Eva trenutno spi, lahko bi pa kaj vozičkali popoldne? SI za? Tam okoli 15 ure? Joj...vsaj upam, ti še sporočim...Mam okna za sčistit..pa babi pride..sva še v dogovoru, okej?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.2.2010 10:25:37   
majch
ok bejbauser posted image če bosta šle ven, mi javi, popoldne bi blo kar ok, ker mava tudi mi2 še mal dela domauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.2.2010 10:29:58   
rea27
takole zdej pa zaares:

kdaj se dobimo? a kofe?
DOPOLDAN/POPOLDAN------ MED TEDNOM-------ZA VIKEND
---------------------------------------------------------------------------

JAKNIK
ALEX
TRIŠ
ŽIVKA
MAJCH
ČEBELI
PRINCESKA
VANEY
KAMINEK
CUKR
BBAJA
PETRA

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.2.2010 10:47:57   
štrumfek
hmmmm.... uživejteuser posted image

me gremo pa mal vn.. pol pa počas torto pečt...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.2.2010 10:54:14   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

takole zdej pa zaares:

kdaj se dobimo? a kofe?
DOPOLDAN/POPOLDAN------ MED TEDNOM-------ZA VIKEND
---------------------------------------------------------------------------

JAKNIK
ALEX
TRIŠ
ŽIVKA
MAJCH
ČEBELI
PRINCESKA
VANEY
KAMINEK
CUKR
BBAJA
PETRA
ŠTRUMFEK
NYA
DOLČI
MATEJA4
VIŠNJICA

IN VSE OSTALE.. se opravičujem tistim, ki sem jih spustila, ko pa ne vem kolk nas je in kdo vse smo... :) vse lepo vabljene...

< Sporočilo je popravil rea27 -- 4.2.2010 10:58:45 >

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.2.2010 11:04:52   
štrumfek
Rea hecala sem se user posted image sej vem da nas je čist prevelikuser posted image
moj škrat je pa omagal in veselo drnjoha... tako da bomo šle vn kasnej, zdele pa misija: Tortauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.2.2010 11:49:51   
čebelica01
rea- samo da si dobila ,ker sem se včeraj na pošti skoraj da kregala .
namreč vzela sem plačilni nalog in napisala podatke tvoje moje tvoj trr pol maš pa še  vprašanje oz obrazec , ki naj bi ga ispolnu "namen plačila"  . pravi ona meni, kaj je pa namen plačila, naj napišem   pa pravim ja nč polog napište . ona pa meni, ja kaj zakaj polagate ta denar ja mamicu kaj da ti nebi res povedala . zdej si pa predstavljajte ( ja draga gospa polagam za tuniko user posted image user posted image )

JAZ SEM ZA VIKEND VARIANTO user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Avto za 5 člansko družino
lola85 RR

Kateri avto je primeren za druzino s 3 otroci?

VW Touran (44%)

Citroen C4 Grand Picasso (14%)

Renault Grand Scenik (4%)

Peugeot 5008 (4%)

Honda FR-V (8%)

Ford S-Max (26%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!