|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
3.2.2010 12:24:20   
štrumfek
Majch 1 vprašanje. z katerimi barvami barvaš tičino maso?

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 12:26:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.2.2010 13:17:40   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea superca user posted image user posted image user posted image , samo zanima me ali si naročila rumeno ali roza različico hlačk in majčk?

Znesek je pravi, pošlji mi Zs s Trr, da ti prenakažem, najbrš ne pred petkom, ker je takrat plača user posted image .

Za kavico velja.

naročila sem ti rumen komplet, kot si prvotno napisala - hlačke in majice, obooje je v enaki barvi :)

Trr ti bom pa poslala na zs

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 13:24:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
3.2.2010 13:36:11   
čebelica01
ja glede tega , da so te klical iz vrtca pa čisto prav , čeprav je bruhala samo sluz . jaz vidim zdaj ko imam tri škratke v varstvu , ni prijetno ne za otroka ne zame oz za tistega, ki ga čuva .  in tudi , če ni nič tako ,kot praviš ti je najbolje , če se le da, da je doma . otrok se s tem puca in tudi v tem so bacili, ki jih prenese na ostale otroke, ki so prisotni . to je pač moje mnenje

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 13:52:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.2.2010 13:58:50   
čebelica01
nč se razburjat nič slabega nisem hotela . seveda vem kaj se dogaj v vrtcih sej zato pa pravim , da hvala bogu da so poklicali iz vrtca .

in da se lahko crklja v maminem naročju .

Neposredna povezava do sporočila: 2232
3.2.2010 16:44:21   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Majch 1 vprašanje. z katerimi barvami barvaš tičino maso?

schwartau v tubicah...dobiš v tušu

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
3.2.2010 18:46:08   
čebelica01
evo rea sem ti že nakazala , tko da sem jaz že frej . ti sam preveri ko boš lahko če je prišlo v prave roke

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
3.2.2010 19:15:04   
štrumfek
evo rožice so narjene... tko da prvi poizkus z tičino maso j uspel user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
3.2.2010 19:56:50   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

evo rožice so narjene... tko da prvi poizkus z tičino maso j uspel user posted image user posted image user posted image

Hočemo slike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
3.2.2010 20:01:27   
cukr07
Dober večer

Naš Lenart je pa danes pekel svoje prve krofe in se tako že pripravljal na pusta.user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 3.2.2010 20:07:59 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
3.2.2010 20:30:12   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Dober večer

Naš Lenart je pa danes pekel svoje prve krofe in se tako že pripravljal na pusta.user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pravi mali kuharuser posted image .
Ka lahk recept user posted image ?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
3.2.2010 20:33:41   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Kupiš moko Hit - mix (gotova zmes za fino kvašeno pecivo) od Žita in delaš po receptu, ki je napisan na embalaži. Uspejo 100% in nimajo nobenih lukenj. user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 3.2.2010 20:38:00 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
3.2.2010 20:38:11   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Kupiš moko HitMix (gotova zmes za fino kvašeno pecivo) in delaš po receptu, ki je napisan na embalaži. Uspejo 100% in nimajo nobenih lukenj. user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
3.2.2010 20:41:15   
štrumfek
no evo :)

rožice pa metulčki user posted image user posted image

user posted image

user posted image

cukr super krofiuser posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
3.2.2010 20:43:28   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

evo rea sem ti že nakazala , tko da sem jaz že frej . ti sam preveri ko boš lahko če je prišlo v prave roke

verjetn bo jutri, ker je danes že konec..no, ja..vsaj do sedajle ko sem gledala še ni..ti pa seveda takoj sporočim!!! user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2242
3.2.2010 20:44:04   
rea27
evo spet mamo mojstrice..bravo za vse krofke in okraske za tortice...user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
3.2.2010 20:57:01   
čebelica01
vauu krofkiii mnjamiiiiiiiii . kok so lepi okrogli in najbrš zelo dobri mnjamiii se mi sline cedijo .

ja rea najbrš bo jutri sem bla okoli 17 na pošti .

jaoo krofiii mnjami se bom spet redila zdej za pusta hrusta bemuuu

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 21:21:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.2.2010 21:30:31   
čebelica01
rea - dej ti meni povej kje je tale dalmatinova ulica ? se probam spomnit kje naj bi bla kaka hiša nasproti pošte ma malora se ne morem spomnit nikakor razen pod kapitlom ali za kapitlom . tam prec od pošte je ena hiša k ma tisti tam ene sendviče pa vem da je bil en odvetnik tam v tisti stavbi pol pa praznina v glavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.2.2010 21:39:47   
Anonimen
Evo, danes grem in nakažem denar za Nika za ene teste( 125 eur - mater jim lopovska).........pol pa next primeuser posted image . In glih zdej, ko sem brokeuser posted image . Nič, bom jutri mojga fehtala za eureuser posted image ...... Oooooo, sej je valentinovo kmal, se mam saj na kej zgovorit. Mislite da bo užgalo, če mu rečem, da bi pa letos raje kak evro....vnaprejuser posted image .

Rea - jst pa že imam nekje tvoj TRR, tako da grem jutri v napad na vd moža, pol pa zakotalim cvenk na tvoj račun. Pa spet ful hvala, ka si nam uslugo naredila. Upam, da te bomo lahko čez kake dva meseca spet izkoristileuser posted image . Pol boš šla pa že kmal rodit, ti bomo pa en cajt mir daleuser posted image .

Anonimna - kje si, da popluvaš mene zapravljivko, ker sem ta mesec čist brez možganov presegla svoj mesečni budget.

ah rea, blagor teb, ka maš bogatga moža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.2.2010 21:40:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

rea - dej ti meni povej kje je tale dalmatinova ulica ? se probam spomnit kje naj bi bla kaka hiša nasproti pošte ma malora se ne morem spomnit nikakor razen pod kapitlom ali za kapitlom . tam prec od pošte je ena hiša k ma tisti tam ene sendviče pa vem da je bil en odvetnik tam v tisti stavbi pol pa praznina v glavi user posted image

Evo, točno s te smeri, ko so sendviči pa rea prideuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.2.2010 21:44:35   
čebelica01
aha no detektivke na delu user posted image . lahko potem da je to ista stavba . ma se moram prpravt kam bom jaz to morala po mojo tuniko pa da vidm kje je to ona doma , da ne bom kej razgrajala pod njenim oknom kdaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.2.2010 21:51:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Evo, danes grem in nakažem denar za Nika za ene teste( 125 eur - mater jim lopovska).........pol pa next primeuser posted image . In glih zdej, ko sem brokeuser posted image . Nič, bom jutri mojga fehtala za eureuser posted image ...... Oooooo, sej je valentinovo kmal, se mam saj na kej zgovorit. Mislite da bo užgalo, če mu rečem, da bi pa letos raje kak evro....vnaprejuser posted image .

Rea - jst pa že imam nekje tvoj TRR, tako da grem jutri v napad na vd moža, pol pa zakotalim cvenk na tvoj račun. Pa spet ful hvala, ka si nam uslugo naredila. Upam, da te bomo lahko čez kake dva meseca spet izkoristileuser posted image . Pol boš šla pa že kmal rodit, ti bomo pa en cajt mir daleuser posted image .

Anonimna - kje si, da popluvaš mene zapravljivko, ker sem ta mesec čist brez možganov presegla svoj mesečni budget.

ah rea, blagor teb, ka maš bogatga moža user posted image

ja saj si za otroke naročila kaj ne ???
to bo možek kar skeširal za valentinovo pa tebi nekaj pripada tako da si lahko še dodatno naročiš . jaz sem zdej dedka mraza iskoristla za tiste cote zdej k je pa na nextu bom pa valentinčka user posted image user posted image user posted image

moraš se znajti draga user posted image user posted image

za reo k je pa prženena k bogatašem pa možek že itak vsak dan z darilci hodi domov . tko da rea sploh ne ve kdaj je valentinček , ker ona ga ma vsak dan .

blagor rei- nam rea odstopi malo bogate družinice, da tudi me zaužijemo nekaj bogastva user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!